-
Παιδια ο αδερφος μου εδωσε πριν κανενα μηνα και αυτη τη βδομαδα θα το παραλαβει. Ως τωρα κυκλοφορουσε μο το Ν απλα αν σε σταματησει στραβοξυλο αστυνομικος μπορει να σου σπασει λιγο τα νευρα...
Αυτο που με προβληματιζει, ειναι πως του ειπαν απο τη σχολη οδηγων πως θα πληρωσει 18Ε κατα την παραλαβη απο το υπουργειο, αλλα πρεπει λεει να παρει ακομα ενα παραβολο των 30Ε απο την εθνικη τραπεζα... Οταν τι ειχα παρει εγω πριν 1,5- 2 χρονια δε μου ειπε κανεις κατι τετοιο... 18Ε στο υπουργειο κι εφυγα!! Το εχετε ακουσει κι εσεις ή μηπως ειναι κομπινα της σχολης???
-
Μονο 50 € μου ειχε ζητησει η σχολη εμενα για το παραβολο του διπλωματος και τιποτα αλλο
Θα εγραφα οτι ηταν κομπινα αλλα τωρα που το ξανακοιταω Ευθυμη 30 +18= 48 οποτε μπορει να μπηκε καποια επιπλεον χρεωση -
Ευθυμη μαλλον για κομπινα της σχολης. Δεν εχω ακουσει κατι παρομοιο απο φιλους. Και εγω ειχα δωσει 18ε παραβολο στο υπουργειο για να παρω το διπλωμα και ειχε εκδοθει μεσα σε 7 ημερες. Μιλαμε για 2,5 χρονια πριν.
-
Ευχαριστω πολυ παιδια!!!
Δεν ξερω, μπορει τα +30 να ειναι το νεου τυπου διπλωμα (τοσο το χρεωναν για αντικατασταση) και να εχει ενσωματωθει και στα νεα.
Μονο αυτο καταλαβαινω αν συνδυασω τις απαντησεις σας!!
Παντως του ειπα σε καθε περιπτωση πρωτα να περασει απ'το συγκοινωνιων να ρωτησει κ μετα να κανει την οποια καταθεση αν χρειαζεται..Και παλι ευχαριστω
-
Και εγω απο επαρχια ειμαι και ετσι ειχαν κανει και σε εμενα και σε οσους γνωστους μου πηραν διπλωμα.
οσο για το καινουργιο διπλωμα ειχα πληρωσει ποσο 15-20 ευρω απο οτι θυμαμαι ( εχει 1,5 χρονο περιπου που εχω διπλωμα ομως ) -
http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=381944
απο μηνα εως 2μηνο χαλαρα.
οδηγα μην σε νοιαζει.ξερουν και οι αστυνομοι την κατασταση...
μην ξεχνατε οτι καθε καλοκαιρι γινετε χαμος μιας και βγαζουν ολοι οι 18αρηδες που τελειωνουν το λυκειο.. -
Ρε παιδιά κι εγώ τώρα πέρασα τις εξετάσεις για το δίπλωμα αλλά μέχρι να μου έρθει μπορώ να οδηγάω? Ο ΚΟΚ λέει οτι αν δεν το έχω μαζί μου προστιμο 20€. Αυτο ισχύει για μένα?
-
Λογικα οχι επειδη νομιζω ειναι σαν να οδηγας χωρις διπλωμα.
-
Κι εγω αυτό φοβάμαι. Φτου άντε να περιμένεις να το στείλουν. Λέτε να αργήσει?
-
Αναλογα που εισαι,επαρχια δηλαδη που συνηθως κανει 15-20 μερες η καμια Αθηνα-Θεσσαλονικη που κανει γυρω στο μηνα,μπορει και παραπανω.
-
Νόμιζα ότι το τοποθεσία: Βόλος είναι αρκετό
-
Oυτε που το προσεξα.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Λογικα οχι επειδη νομιζω ειναι σαν να οδηγας χωρις διπλωμα.Λάθος, το δίπλωμα έχει ισχύ από την ημέρα που πέρασε τη πρακτική εξέταση (όταν το πάρει στα χέρια του θα δει ότι αυτή την ημερομηνία ξεκινάει). Όταν βγάλεις δίπλωμα κι εσύ, θα το δεις.
-
απλα θα πει πως το ξεχασε σπιτι και θα φαει μια μικρη κληση (δε θυμαμαι ποσο ειναι , την ειχα φαει με τον παλιο κοκ), επειδη δεν εχει μαζι του διπλωμα
την πληρωνει και τελος, δε θα δωσει αναφορα στο οργανο
αλλωστε σκεφτειτε τι εκαναν αυτοι με τα μηχανακια που πηγαιναν και τα εβγαζαν εκ των υστερων και τα εδειχναν στο δικαστηριο
-
Αλλο αυτο με το δικαστηριο. Εαν εχεις ξεχασει το διπλωμα εχει προστιμο 35€, (17,5 δηλαδη) πρεπει ομως την επομενη μερα να πας το διπλωμα σε καποιο αστυνομικο τμημα αλλιως κινουνται δικαστικα οπως κ αν δεν ειχες καθολου διπλωμα.
-
εμενα δε μου ζητησε κανεις να παω τιποτα σε κανενα τμημα (με τον παλιο κοκ τουλαχιστον)
μαλιστα ουτε ταυτοτητα δεν ειχα μαζι μου, τους εδωσα βεβαια τα στοιχεια μου οταν με ρωτησαν , αλλα θα μπορουσα καλλιστα να το ειχα κλεψει και να ελεγα μπουρδες
βεβαια ειχα μαζι την αδεια κυκλοφοριας και ηξερα τα σχετικα στοιχεια
-
Ε, ναι για να εχεις την αδεια κ στο ονομα σου μαλιστα, λιγο δυσκολο να μην ειχες διπλωμα!
Αυτο που σου λεω μου το ειπε φιλος μου αστυνομικος οτι δλδ πρεπει να πας την επομενη σε τμημα.. Απο πρωτο χερι δεν ξερω κατι, δε με εχουν βρει ποτε χωρις...
-
οχι μιλαω για οταν ημουν 19 (2003) και η αδεια φυσικα στο ονομα του πατερα
δε μου ζητησαν κατι επιπλεον.. δε ξερω πλεον αν γινεται ετσι που λες
-
Τι να σου πω, το παιδι ενα χρονο δουλευει, μπορει οντως να εχει αλλαξει το συστημα, γιατι εδω που τα λεμε αν ηταν ετσι θα την εβγαζαν ολοι οι πιτσιρικαδες με ενα 20αρικο
-
καλα ειναι ακομα νεος.. σε λιγο θα μαθει να ξυνει σωστα κι αυτος
γενικα η αστυνομια δεν ασχολειται μαζι σου αν δεν εισαι πολυ προκλητικος ή αν δεν πεσεις σε κανα στρατοκαυλο..
σιγα μην πηγαινει και αυτοφωρο οποιον πιανει για ταχυτητα
Οδήγηση χωρίς δίπλωμα.