-
http://www.ana-mpa.gr/websites/pothen/index.htm
no comments
Και εγώ ο πούστης... πάω να σφάξω το παιδί μου...
(που έλεγε και ο Χαρρυ... ) -
no comments
no comments
Το πρόβλημα που είναι?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Το πρόβλημα που είναι?Ότι όλα αυτά τα χρήματα τα έβγαλαν με την δουλειά και τον ιδρώτα τους;
Ήξερα ότι κάτι έχουν τσεπώσει ο κάθε ένας… αλλά αυτό δεν το περίμενα.Ο Βουλγαράκης 37 ακίνητα… για παράδειγμα.
Ή ο Κουλούρης που έτρεχε από λαϊκή σε λαϊκή και έλεγε τις μαλακίες του για την ακρίβεια με 25 ακίνητα.
Γνωρίζω ότι όλοι τους είναι καραγκιόζηδες αλλά και πάλι λέω δεν περίμενα τέτοιο πράγμα.
Και με τόσο χρήμα, περιμένουμε να κάνουν κάτι καλό για τον έλληνα φορολογούμενο.
Οκ.
-
Και επίσης ακόμα και τα αυτοκίνητα εμείς τους τα πληρώνουμε.... Αφού πεινάνε οι φουκαράδες.... ή μάλλον
-
Υπάρχουν και αυτοί που ξεκοκαλίζουν την περιουσία τους για να κάνουν το ψώνιο τους!
-
Ελα ντε....
-
Εντάξει, ούτε εγώ θα ήμουν και τόσο χουβαρδάς στη θέση τους, ώστε να μοιράσω τα υπάρχοντά μου στον λαό, απλά κάποιες φιλανθρωπίες θα τις έκανα... Αλλά δεν θα έκανα και κύρηγμα λέγοντας χίλιες-δυο π@π@ριές για τον εργαζόμενο και τον συνταξιούχο που πεινάει... Ή θα έκανα την πάπια ή θα έκανα κάτι ουσιαστικό γι' αυτούς... Οτιδήποτε άλλο είναι κοροϊδία και υποβαθμίζει το νοητικό μας επίπεδο...
-
Δεν ξερω τι λετε,αλλα ΕΛΕΝΑ ΡΑΠΤΗ
Ελπιζω να μην το δει η Μαρια μου γιατι θα εχουμε προβλημα
-
καλό είναι οι πολιτικοί να είναι ευρωστοι για να μην μπαίνουν στο μυαλό τους ιδεές....
αλλα μερικοί που είδα τυχαία έχουν λιγότερες καταθέσεις απο πολλούς που ξερω....μήπως μας κρύβουν κάτι....?
χοντρό είδα τον μητσοτακη jr...είδατε τι έχει σε καταθέσεις και ακίνητα...
όσο για την ραπτη, και με ακίνητα στην κερκυρα παρακαλώ!!!!
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Δεν ξερω τι λετε,αλλα ΕΛΕΝΑ ΡΑΠΤΗΤί σας αρεσει σ' αυτή την κρυοκ*λη βρε παιδιά;
(Εχω ακουσει τρελές ιστοριες για το πως βγηκε βουλευτινα, αλλά μαλλον δεν ειναι του θεματος )
Παντως, αν αυτή και κατι αλλοι αρχισουν να υποβάλουν ειλικρινεις δηλώσεις ποθεν-εσχες θα χασετε τ' αυγα και τα πασχάλια....... -
Asimov σου ζητησαμε την γνωμη σου ???
Αλλα για λεγε τις(πικαντικες) ιστοριες που εχεις ακουσει
-
Οχι, αλλα να μην εχω κι εγω μία;
Πικαντικη Νο1
Μεγαλο κλαμπάκι της Θεσ/νικης, φισκα..... Ξαφνικά σβηνουν τα φωτα και.... ανακοινωση: 'Το επόμενο ποτό σας ειναι προσφορά της υποψήφιας βουλευτίνας Έλενας Ράπτη'Εχει ΠΟΛΛΑ φραγκα ο μπαμπας λεμε (και μεγαλο ψωνιο η κορη):iconcool:
-
Πες πες πες
-
Πικαντικη Νο2
Στους κοσμικους κύκλους της Θεσ/νικης ειναι γνωστη η.... προαιωνια κοντρα Ραπτη-Καϊλή.....(σαν ΠΑΟΚ-Αρης ενα πραγμα )
Φιλη μου, που κινειται στον.... χωρο αυτό μου ελεγε οτι η Ραπτη μπροστα στην Καϊλή ειναι rocket scientist -
Κ η Καϊλη ειναι ερωτευσιμη παντως.....
Α ρε Σαλονικα με τα ωραια σου...
-
Χαλάλι τους, είναι όλοι άξιοι.
-
τα ωραια τηε θεσσαλονικης ειναι:Τουμπα @ G 4A, Ουζο Μελαθρον, Ναυαρινου, Καστρα , Μπιτ Παζαρ,
-
Πικαντικη Νο3 (αυτο καπου το διαβασα )
Συγκλονιστικα ειναι τα παρτι που οργανωνει αρκετες φορες το χρονο η Ραπτη σε πριβε χωρους της πολης.... Συχνα-πυκνα οι (υψηλοι) καλεσμενοι ξεφευγουν από το τυπικο και κανουν τις... παρασπονδιες τους (καποιος ενεπλεκε μεχρι και τον παρ' ολιγον μακαριτη - και πιο 'εξυπνο' κυβερνητικο αξιωματουχο - κ. Βουλγαρακη). Η Ραπτη σερνει πρωτη τον χορό
Πόθεν Έσχες;