-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Πρόγραμμα όχι ακόμα. Αλλά συνήθως μαζεύομαστε Παρασκευή, τρώμε και συζητάμε/γελάμε, κοιμόμαστε, ξυπνάμε τπ Σάββατο για μια μεγάλη βόλτα και ουζάκια και το βράδυ πριν την αναχώρηση ξανατρώμε!
Αν δεις τις συμμετοχές ανα δωμάτιο (στις πίσω σελίδες) οι περισσότεροι είμαστε με τις κυρίες μας. Οπότε...Φυσικά φέρτην, θα περάσει πολύ καλά.
Το ΚΟΥΙΖ του Μαρινακη ξεχασες.Περσυ κοντεψαμε να παμε για υπνο οταν οι γυναικες μας κατεβαιναν για πρωινο.
Άσε, μη μου το θυμίζεις, αυτή η εγκάθετη ισοπαλία μου έκοψε την όρεξη την επόμενη μέρα...
Λέμε τώρα...
-
Παίδες ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Δεν έχω χρόνο να φτιάξω κουίζ. Κανέςνας εθελοντής?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Παίδες ΧΩΣΙΜΟ:Βαριέμαι να φτιάξω κουίζ. Κανέςνας που θα οριστεί εθελοντής?
-
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Παίδες ** ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΟΣ ΚΟΥΚ** θα φτιαξει το κουιζ??? -
Είστε σίγουροι ότι θέλετε να φτιάξω εγω το κουίζ?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:iconcool:Είστε σίγουροι ότι θέλετε να φτιάξω εγω το κουίζ?
Mην κοιτάς κατά δω, ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΚΑΤΑ ΔΩ ειπα!
-
Μπράβο!
Μόλις ορίστηκες εθελοντής Johann!!
Το κουίζ να περιέχει μπόλικες ερωτήσεις παρακαλώ........
-
εχμ..
το δωρο πιο θα ειναι?
επισης να οριστει η 'γνωστη' απαντηση πασπαρτου και να γνωστοποιηθει καταλληλως και εγκαιρως.εκ της διευθυνσεως
-
Το δώρο, όπως πάντα, θα είναι πλαστικό επιτραπέζιο λουκούμι μπαταρίας και ρεύματος.......
Δεν υπάρχει καμιά 'γνωστή' απάντηση.....γκουχ...αυτά είναι συκοφαντίες...γμφμχχν...
-
..καλα.. φροντισε να ειμαστε στην ιδια ομαδα, μονο και να εχουμε απο κοντα και τον εθελοντη...
-
tm
Η οποία απάντηση πασπαρτού στην επόμενη συνάντηση (2007) θα δοθεί ως λάθος απάντηση σε στημένη ερώτηση!
-
λοιπον, μετα απ αυτο το post, κολλαει ΕΝΤΕΛΩΣ το avatar σου!
-
Και γιατι δεν φτιαχνει ο καθενας μας απο ενα κουιζ με 5-10 ερωτησεις ?
Θα ειναι δυο ομαδες και θα υπαρχει και μια τριμελης επιτροπη απο πεντε ατομα που θα παιζουν το ρολο του διαιτητη μιας και θα εχουν τις απαντησεις. -
Ένα Update για τα δωμάτια που έχουν κλειστεί.
Δίκλινο (υπερυψωμένο ισόγειο θέα στο βουνό): 70
-
Μολις τώρα είδα αυτό το θρεντ
30/9 όμως δίνω (δύσκολο) μάθημα. Και να μην είχα να δώσω χλωμό θα ήταν...
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Και γιατι δεν φτιαχνει ο καθενας μας απο ενα κουιζ με 5-10 ερωτησεις ?
Θα ειναι δυο ομαδες και θα υπαρχει και μια τριμελης επιτροπη απο πεντε ατομα που θα παιζουν το ρολο του διαιτητη μιας και θα εχουν τις απαντησεις.μπορω να ειμαι το εκτο μελος της τριμελους επιτροπης των 5 ατομων?
-
Ρε παιδιά, ποιά είναι η διαδικασία κλεισίματος δωματίου, δεν μπορώ (= βαριέμαι ) να το βρώ
-
Nass
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 956#650956
-
Thanks Bagus
4η Παγκόσμια Συνάντηση-Συμμετοχές 29/30-9-06 ΟΙΤΙΛΟ ΜΑΝΗΣ