-
Ενα θαλασσινό 2κλινο παρακαλώ
-
Κι ένα για μένα, αλλά με θέα βουνού. Λες και θα μείνουμε για πολύ στο δωμάτιο... Αφού στο τραπέζι θα είμαστε συνέχεια.
-
Update
Δίκλινο (υπερυψωμένο ισόγειο – θέα στο βουνό): 70 -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μαλλον το ξενοδοχειο ειναι καπου εδω: 36.68802 22.82758 βαλτε το στο maps.google.com -
Είναι στον κόλπο του Οίτυλου της Μάνης, κοντά στο Λιμένι
Οπου στο Λιμένι είναι και ο 'Τάκης', μια από τις γνωστότερες ψαροταβέρνες της Ελλάδας (κάπως υπερτιμημένη, κατά την ταπεινή μου άποψη, αλλά σίγουρα πολύ καλή). Οπότε μπορούμε να κανονίσουμε για κανένα ψαράκι.
Συνιστώνται ιδιαίτερα οι διαδρομές
Νότια προς Βάθεια - Ταίναρο (όποιος έχει όρεξη για περπάτημα στο Ταίναρο, έχει μια ωραία διαδρομή 45 λεπτών από το Νεκρομαντείο προς τον καταπληκτικό φάρο) και επιστροφή πάνω από το βουνό για Αγ. Κυπριανό - Κότρωνα - Αερόπολη
Καλαμάτα-Σπάρτη από Ταύγετο (all time classic, Tour de Corse αλα Ελληνικά)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Καλαμάτα-Σπάρτη από Ταύγετο (all time classic, Tour de Corse αλα Ελληνικά)ΛΙΩΣΙΜΟ!!!!
-
Όπως θα διαπιστώσατε, η ημερομηνία άλλαξε για να μην πέσουμε πάνω στις εκλογές και να έχουμε απώλειες συμμετοχών.
**Η νέα ημερομηνία είναι Παρασκευή 29 και Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου. Αναχώρηση την Κυριακή 1 Οκτωβρίου. **
-
τωωωωρα με εσκισες!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Όπως θα διαπιστώσατε, η ημερομηνία άλλαξε για να μην πέσουμε πάνω στις εκλογές και να έχουμε απώλειες συμμετοχών.**Η νέα ημερομηνία είναι Παρασκευή 29 και Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου. Αναχώρηση την Κυριακή 1 Οκτωβρίου. **
-
Ωραία!
-
κι εγώ ένα δίκλινο με θέα θάλασσα παρακαλώ...
-
Update
Δίκλινο (υπερυψωμένο ισόγειο – θέα στο βουνό): 70 -
Δυστυχώς δεν παίζει για μένα, έχουμε εξεταστική...
-
Χμμμ, όντως, τώρα αλλάζουν τα δεδομένα και για εμένα... Θα πρέπει να κάνω εκ νέου προγραμματισμό και να δω αν μπορέσω...
Με ερωτηματικό ο n_olympios παρακαλώ...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Όπως θα διαπιστώσατε, η ημερομηνία άλλαξε για να μην πέσουμε πάνω στις εκλογές και να έχουμε απώλειες συμμετοχών.
**Η νέα ημερομηνία είναι Παρασκευή 29 και Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου. Αναχώρηση την Κυριακή 1 Οκτωβρίου. **
Δυστυχώς και για εμένα πλέον χλωμό το βλέπω λόγω εξεταστικής...
-
Σιγά μην έχει εξεταστική τότε
Πάντως η αλλαγή ημερομηνίας ήταν επιβεβλημένη λόγω δημοτικών εκλογών στις 14-15/10...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Σιγά μην έχει εξεταστική τότεΠάντως η αλλαγή ημερομηνίας ήταν επιβεβλημένη λόγω δημοτικών εκλογών στις 14-15/10...
Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω?
-
με τη νεα ημερομηνια εγω ΔΕΝ μπορω...
δεν γινεται να την παμε 1-2 εβδομαδες μετα τις εκλογες? Θα εχει κρυωσει και ο καιρος..
-
πιο μετά να την πάμε, πιο πρίν να μην την πάμε (μέσα στον σεπτέμβριο δηλαδή), γιατι γίνεται της κολάσεως απο δουλειά τότε..
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Το Σαββατοκύριακο που έχει Πορταριά το κανονίσατε.
4η Παγκόσμια Συνάντηση-Συμμετοχές 29/30-9-06 ΟΙΤΙΛΟ ΜΑΝΗΣ