-
Ο χρήστης tm έγραψε:
..θα πρεπει να μιλαμε και γαλλικα? μπονζουρ, πετι ντε ζενε σαβα μπια και τα κουκια μπαγλα??Λε Γαλ αλον στριβέ σανζ αυριό!!!
Ελλάς-Γαλλία-συμμαχία!!!
-
Με μπιαν σιρ με ζαμι και με ζουαν αμορτισερ (για να μην ξεχνιέστε οι πεζέοι).
-
Καλημερα σε ολους.
Δεν εχω υπομονη να διαβασω πολλες σελιδες πισω,γι'αυτο ρωταω.
Α) Η τιμη δωματιου περιλαμβανει πρωινο ? ( η μηπως και 1 γευμα ? και 2 γευματα ?και ενα παρτακι ? και μια δεξιωση ? και ισως αυτοκινητο ? η σκαφος ?)
Β) Μεχρι ποτε εχουμε περιθωριο κλεισιματος ?
Γ) Το κλεισιμο θα γινει μεμονομενως η θα υπαρξει καποιος γνωστης/μεσολαβητης ? (Το αρθρο περι εθελοντισμου εχει προσωρινα αποσυρθει). -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Καλημερα σε ολους.
Δεν εχω υπομονη να διαβασω πολλες σελιδες πισω,γι'αυτο ρωταω.
Α) Η τιμη δωματιου περιλαμβανει πρωινο ? ( η μηπως και 1 γευμα ? και 2 γευματα ?και ενα παρτακι ? και μια δεξιωση ? και ισως αυτοκινητο ? η σκαφος ?)
Β) Μεχρι ποτε εχουμε περιθωριο κλεισιματος ?
Γ) Το κλεισιμο θα γινει μεμονομενως η θα υπαρξει καποιος γνωστης/μεσολαβητης ? (Το αρθρο περι εθελοντισμου εχει προσωρινα αποσυρθει).Μπα, επιστρέψαμε?
η τιμή περιλαμβάνει πρωινό. Εδώ μετράμε συμμετοχές και σε μερικές μερες θα δοθεί αρ. λογαριαμού και τηλέφωνα για κατάθεση. Ο καθείς θα κλείνει το δωμάτιο του με προκαταβολή, για να μην έχουμε περιπτώσεις όπως τις προηγούμενες συγκεντρώσεις.
Μείνετε συντονισμένοι.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Καλημερα σε ολους...................................................................
Μείνετε συντονισμένοι
.Καλά βρέ καλόπαιδα γιατί μας κάνετε τέτοιες νίλες?
Άντε τώρα με χάλια σπόνδυλους να κάνω 1111+ χλμ.
Πατέρα έχεις κουράγιο απ΄ότι βλέπω.
Κώστα και άλλα λεβεντόπαιδα αν και στο BP ULTIMATE RALLY OF .......
δέν βρεθήκαμε (γιατί απλά δεν ήρθαμε) θα ήθελα και το ξέρετε να ειδωθούμε με χααααααλαρές συνθήκες!!!!
ΕΙΔΩΜΕΝ!!!!!!
(Πατέρα έχουν και καλό σύγληνο που με τσίπουρο Γιαννιώτικο είναι άλλο πράμμα)
Υ.Γ (ΓΙΑ ΝΑΤΑΣΑ????) -
Ο χρήστης Ιδρυτικός Αναγνώστης έγραψε:
Καλημερα σε ολους...................................................................
Μείνετε συντονισμένοι
.Καλά βρέ καλόπαιδα γιατί μας κάνετε τέτοιες νίλες?
Άντε τώρα με χάλια σπόνδυλους να κάνω 1111+ χλμ.
Πατέρα έχεις κουράγιο απ΄ότι βλέπω.
Κώστα και άλλα λεβεντόπαιδα αν και στο BP ULTIMATE RALLY OF .......
δέν βρεθήκαμε (γιατί απλά δεν ήρθαμε) θα ήθελα και το ξέρετε να ειδωθούμε με χααααααλαρές συνθήκες!!!!
ΕΙΔΩΜΕΝ!!!!!!
(Πατέρα έχουν και καλό σύγληνο που με τσίπουρο Γιαννιώτικο είναι άλλο πράμμα)
Υ.Γ (ΓΙΑ ΝΑΤΑΣΑ????)Νάτα μας !!!!!!!!!!!
Το τσίπουρο θα πάει ...οδικώς , εσύ , εξάδελφε , έλα να σε πάρω ...αεροπορικώς , με το κόκκινο
(για να μήν έχεις πρόβλημα με τους .. σπόνδυλους !!)Αποστόλης.
Υ.Γ. το παρόν υπέχει και την μορφή δήλωσης συμμετοχής για 4 άτομα , σε junior σουϊτα , δίπλα στον Ηλία (για να συγκεντρώσουμε /απομονώσουμε τους θορύβους των junior του forum ) -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Λοιποοοοον.. το σχετκό ψηστήρι πέφτει και είναι σε καλό δρόμο αλλά υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες (μία εκ των οποίων είναι τα 1000χλμ x2)
Υπάρχει μια πιθανότητα το ΠΣΚ να το κάνουμε ΠΣΚΔΤΤ in Peloponisos και να μπορέσουμε να 'ρθούμε αλλα δεν θα το ξερουμε πριν τον Σεπτέμβρη γι'αυτό μη μας υπολογίζετε στα του ξενοδοχείου. Αν είναι τελικά να κατεβούμε, φαντάζομαι οτι στη χειρότερη περίπτωση μπορούμε να βρούμε δωμάτιο κάπου αλλού εκεί κοντα.Ίδια φάση με τον συνονόματο, αλλά με ενδεχομενο ΤΠΠΣ. Παιζει γαμος Σάββατο βραδυ, οπότε χλωμό. Αν κι εφόσον όμως, φαντάζομαι ότι κατι θα βρω εκεί κοντά.....
-
Update
Δίκλινο (υπερυψωμένο ισόγειο – θέα στο βουνό): 70 -
Πάντως πρόεδρε, άσε ανοιχτό το ενδεχόμενο να έρθω μόνος... Σε αυτή την περίπτωση μπορώ να 'φιλοξενήσω' κάποιον που να το επιθυμεί...
Αρκεί να μην βρομάνε τα πόδια του...
-
Καλημερα παιδια.Ειμαι ψαρας συνοδηγος και τυγχανει να καταγομαι απο τη Μανη και συγκεκριμενα απο το Οιτυλο. Επειδη ειμαι νεος στο forum δεν γνωριζω ποια ειναι η φυση της συναντησης σας αλλα μπορω να απαντησω σε οποιες ερωτησεις εχετε για τη περιοχη, να μεσολαβησω για δωματια και παιζει να ειμαι και κατω εκείνη τη περιοδο, αν προλαβω διοτι ειναι αναμεσα σε ΕΚΟ και ΔΕΘ αν καταλαβα καλα. Οι διαδρομες ειναι φανταστικες και αρκετα στενες σε πολλα σημεια. Σιγουρα θα περασετε καλα.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Αφού είναι έτσι, τότε παρακαλώ να μεταφερθεί η κράτησή μου στο ισόγειο. Προτιμώ να είμαι κοντά στους ομοϊδεάτες tm/Chrmes/taurus παρά δίπλα στον εγκάθετο 'Iamthebestmodthereis'. Μη μας βγει και κανένα όνομα (ξανά)...Δίπλα στην ομάδα κρούσης δεν κοιμάμαι, κάνει πολύ θόρυβο (όταν κοιμάται κάνει συνέχεια βρουμ βρουμ γκλαν γρουτς ιιιιιιιιιιιιιι βρουυυυυυυυμ).
-
Ο χρήστης ThedKar έγραψε:
Καλημερα παιδια.Ειμαι ψαρας συνοδηγος και τυγχανει να καταγομαι απο τη Μανη και συγκεκριμενα απο το Οιτυλο. Επειδη ειμαι νεος στο forum δεν γνωριζω ποια ειναι η φυση της συναντησης σας αλλα μπορω να απαντησω σε οποιες ερωτησεις εχετε για τη περιοχη, να μεσολαβησω για δωματια και παιζει να ειμαι και κατω εκείνη τη περιοδο, αν προλαβω διοτι ειναι αναμεσα σε ΕΚΟ και ΔΕΘ αν καταλαβα καλα. Οι διαδρομες ειναι φανταστικες και αρκετα στενες σε πολλα σημεια. Σιγουρα θα περασετε καλα.Θα σου πω εγώ ποια είναι η φύση της συνάντησής μας... ΦΑΪ και ΟΔΗΓΗΣΗ, σε τυχαία σειρά και με τυχαία διάρκεια...
Άντε και κανένα εγκάθετο quiz το βράδυ...
edit: Στενές είπες? Η χαρά του Γάλλου!!! Πείτε στον Κούκο να κόψει 10-20 πόντους από το πλοίο του απ' όλες τις διαστάσεις, μπας και χωρέσει και στον Σγιελε να πάρει γυαλιά σαν και αυτά...
http://www.uvex.co.za/images/eyewear/eye-home.jpg
ή ακόμα καλύτερα σαν αυτά...
http://www.optometrists.asn.au/freestyler/gui/files/eye-protection-welding2i_426f264ab4d42.jpg
Θα του χρειαστούν!!!
-
Το κορυφαιο ειναι φαι και οδηγηση ταυτογχρονα! Εδω ο ρολος του συνοδηγου θα περιοριζεται στο να δινει κοψιδια στο στομα της οδηγαρας που θα εχει διπλα του. Εχει και καλες χωματινες εκει κατω αλλα με πολλες φυτευτες. Οτι πρεπει για αυτοματο χτυπημα φραπέ. Α, ρε Ελλαδαρα!!!
-
[quote='kouk']Update
Update
Παίδες, την Τρίτη 25/7 κλείνουν οι συμμετοχές.
Θα δοθεί τραπεζικός λογαριασμός για να καταθέσουμε τις προκαταβολές. -
Εμένα θα με πας στο ισόγειο ή θα αρχίσω τις κατηγορίες περί εγκαθετότητας πάλι?
Αφού λέμε ότι έχω πρόγραμμα να φάω πολύ, δε θα μπορώ να ανεβώ σκαλιά μετά...
-
OK!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Εμένα θα με πας στο ισόγειο ή θα αρχίσω τις κατηγορίες περί εγκαθετότητας πάλι?Αφού λέμε ότι έχω πρόγραμμα να φάω πολύ, δε θα μπορώ να ανεβώ σκαλιά μετά...
Μη φας πολύ γιατί μετά το αμάξι σου δε θα πηγαίνει μια.
-
Εσύ να προσέχεις τις κιλοβατώρες σου, γιατί καίει πολύ το εργαλείο (είναι και πολλά BTU όπως και να το κάνεις).
4η Παγκόσμια Συνάντηση-Συμμετοχές 29/30-9-06 ΟΙΤΙΛΟ ΜΑΝΗΣ