-
Άντε και με το καλό να ξαναθυμηθεί την παλιά του τέχνη κόσκινο να αρχίσει να πετάει κόσμο έξω... Ντροπή Πια
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
είναι απλά εκπληκτικό αν το έκανε επίτηδες, να..... σκεφτεί να το κάνει σε κλάσματα του δευτερολέπτου! well done schumiΒρε Γιάννη...
Ξαναδιάβασε τι γράφεις...
Είναι σαν να βρίσκω εγώ το αυτοκινητό σου ανοιχτό και να μου λες μπράβο που αντέδρασα τόσο γρήγορα και στο έκλεψα...
Καλό είναι να υποστηρίζουμε κάποιον οδηγό αλλά όχι να λέμε τέτοια ωραία...
-
Ριπλέι σε αργή κίνηση:
http://rapidshare.de/files/21521020/MS_ ... g.avi.html
Αν αποδειχτεί ότι ο MS εσκεμμένα το άφησε εκεί τότε θα δεχτεί ποινή και θα ξεκινήσει 10ος.
Σε κάθε περίπτωση, αν όντως το έκανε πίσω δε θα είναι και πολύ έξυπνη κίνηση, με δεδομένο ότι είχε τη 2η θέση στο τσεπάκι, ενώ κι η pole παιζόταν. Άλλωστε, ακόμα κι απ' την pole έχει πολλές πιθανότητες να μη στρίψει 1ος.
και πως θα το αποδείξουν?
Ελα ντε.....
ΟΥΥΥΥΥ ΠΑΡΑΓΚΑ
-
είναι απλά εκπληκτικό αν το έκανε επίτηδες, να..... σκεφτεί να το κάνει σε κλάσματα του δευτερολέπτου! well done schumiΠραγματικα δεν ξερω τι αλλο θ'ακουσω...?
Αυτο ειναι το αγωνιστικο πνευμα...? -
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Ριπλέι σε αργή κίνηση:http://rapidshare.de/files/21521020/MS_ ... g.avi.html
Αν αποδειχτεί ότι ο MS εσκεμμένα το άφησε εκεί τότε θα δεχτεί ποινή και θα ξεκινήσει 10ος.
Σε κάθε περίπτωση, αν όντως το έκανε πίσω δε θα είναι και πολύ έξυπνη κίνηση, με δεδομένο ότι είχε τη 2η θέση στο τσεπάκι, ενώ κι η pole παιζόταν. Άλλωστε, ακόμα κι απ' την pole έχει πολλές πιθανότητες να μη στρίψει 1ος.
+1 , 99% ο Alonso θα στριψει πρωτος , δεν νομιζω οτι το εκανε εσκεμμενα ο παππους.
Τελικα τα Brigestone κανανε τι διαφορα, μαλλον
-
Ναι το κανε επίτηδες...
-
Αν το έκανε επίτηδες είναι μια από τις πιο απαίσιες κινήσεις οδηγού που έχω δει τα τελευταία χρόνια. Και σε καμμία μα καμμία περίπτωση δεν άξιζε το ρίσκο.
Θα χαρώ πολύ να στρίψει αύριο ο Alonso 1ος στη Ste Devote και από εκεί και πέρα να δούμε δυνατό αγώνα.
-
μαγκιά του, ότι και να έγινε, δε μπορεί να αποδείξει κανείς τίποτα... ένα έχει σημασία SCHUMI P1
Ντροπη ... Καφριλικι...
-
Μερικοί σαν τα κοράκια πετάγονται όταν αμφισβητείται ο Σουμάχερ και είναι στο επίκεντρο. Στην φωλιά σας γρήγορα...
-
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
μαγκιά του, ότι και να έγινε, δε μπορεί να αποδείξει κανείς τίποτα... ένα έχει σημασία SCHUMI P1
Ντροπη ...
Άσε ρε Άγγελε...
Εδώ μερικοί χαίρονταν τη νίκη του ΜΣ πέρισυ στο Ίντυ, εδώ θα κολώσουν;
-
Παντως αν δεν ειχε γινει αυτο το συμβαν ο Alonso θα ηταν σχεδον σιγουρα στην pole...,αφου αν και αναγκαστηκε να σηκωσει το γκαζι απο την Rascasse ηταν μολις 64 χιλιοστα πισω απο τον Γερμανο...
-
Δεν νομίζω ότι κάποιος πιλότος έχει αυτή την πολυτέλεια να κάνει τέτοια πράγματα στο Monako αφού οι μπάρες είναι δίπλα,και δεν συγχωρούν.
Θα έπαιρνε ποτέ κάποιος τέτοιο ρίσκο?
Ας μιλήσουμε σοβαρά. -
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Παντως αν δεν ειχε γινει αυτο το συμβαν ο Alonso θα ηταν σχεδον σιγουρα στην pole...,αφου αν και αναγκαστηκε να σηκωσει το γκαζι απο την Rascasse ηταν μολις 64 χιλιοστα πισω απο τον Γερμανο...Ε οπότε το σχεδόν σίγουρο που το βλέπεις?
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Μερικοί σαν τα κοράκια πετάγονται όταν αμφισβητείται ο Σουμάχερ και είναι στο επίκεντρο. Στην φωλιά σας γρήγορα...Theo...μονος του τα προκαλεσε ολα αυτα...
-
Ο χρήστης Megane II έγραψε:
Δεν νομίζω ότι κάποιος πιλότος έχει αυτή την πολυτέλεια να κάνει τέτοια πράγματα στο Monako αφού οι μπάρες είναι δίπλα,και δεν συγχωρούν.
Θα έπαιρνε ποτέ κάποιος τέτοιο ρίσκο?
Ας μιλήσουμε σοβαρά.+1
-
Νομιζω ειναι κα8αρο οτι προσπαθουσε να αποφυγει να μην κτυπησει τον δεξι πισω τροχο στην μπαριερα...
Τι εσκεμμενο και μλκς...
-
Ο χρήστης Megane II έγραψε:
Θα έπαιρνε ποτέ κάποιος τέτοιο ρίσκο?Mε την ιστορία του ΜΣ;
Σίγουρα ναι!
Ας περιμένουμε να δούμε τι θα πουν οι αγωνοδίκες....
-
εγώ λέω ότι ήταν οδηγικό λάθος χωρίς να το ξέρω, εσείς λέτε ότι δεν ήταν χωρίς πάλι να το ξέρετε..... πάμε παρακάτω?
-
μαγκιά του, ότι και να έγινε, δε μπορεί να αποδείξει κανείς τίποτα...είναι απλά εκπληκτικό αν το έκανε επίτηδες, να..... σκεφτεί να το κάνει σε κλάσματα του δευτερολέπτου! well done schumi
Συγγνώμη τωρα... Ειναι κουβέντες αυτές?? Αν είχαν κάνει το ίδιο στον Σουμι, ο Αλονσο πχ, θα το έβρισκες εξίσου ιδιοφυες άραγε??
-
Άμα το έκανε επίτηδες, δεν θα χτυπούσε με 10χλμ στην μπαριέρα για να γίνει πιστευτός;
Νομίζω πως ο ΜΣ έχει φτάσει σε ένα σημείο που δεν κάνει τέτοιες χαζομάρες! Εδώ ξεφτιλοζοταν ασύστολα μια ολόκληρη σεζόν, σε μια pole θα κολλήσει;
Επίσημο thread:GP Mονακό