-
Ο schumi και πριν τον αγώνα (της Κυριακής)
http://www.adslgr.com/forum/showpost.ph ... tcount=619
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
...
Κοιμηθήκαμε ωραία και καλά στο σπίτι που είχαμε νοικιάσει... Κατά τις 12 το μεσημέρι ανεβήκαμε στη Rocher, με λίγο ψάξιμο και αρκετή τύχη βρήκαμε θέσεις απ' όπου έβλεπες πολύ μεγάλο τμήμα της πίστας. Κασκαντεριλίκια εμείς δεν κάνουμε. Άκου να κοιμηθούμε εκει... Χεχε!
...Tα εισητήρια την Πέμπτη, (γιατί το Σάββατο δεν υπήρχαν ούτε για δείγμα )
Κάπου εδώ πρέπει να ήσουν το Σάββατο...
και την Κυριακή...
Αντε και του χρόνου... -
Τελικα ο ΜΣ δεν εκανε ρεκορ τερματιζοντας 5 από 22 στην πιστα του Monaco
Οριστε και η επισημα απάντηση σε ενα mail που ειχα στειλει στο statsF1
........
No..... M. Schumacher don't made a new record !3 drivers have gain 18 positions
De ADAMICH Andrea 25 to 7 in 1973
EDWARDS Guy 26 to 8 in 1974
BERNARD Eric 24 to 6 in 19903 drivers have gain 17 positions
WATSON John 23 to 6 in 1974
CAFFI Alex 22 to 5 in 1990
SCHUMACHER Michael 22 to 5 in 2006 * -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
εμεις τον χαιρομαστε,παρολο που δεν υποστηριζω ρενω ειναι προφανες ποιος γαμ ει και δερνει τωρα γιαυτο μοκολα κολοτρολ που δεν αναγνωριζετε την αξια αυτων που σας νικανε........
ειναι τυχερος ,ειναι αμπαλος ,ειναι μαιμου........ και δε ξερω τι αλλο.
δεν εχω ακουσει κανα τετοιο σχολιο απο αυτους που αντιπαθουν σουμαχερ.
αλλα εκει φαινονται τα κομπλεξ.κανας MODERATOR θα βαλει ταξη σαυτο το μπουρδελο???????
Βεβαιως, με αυτα που γραφεις δε μας αφηνεις αλλη επιλογη απο το ban για μια εβδομαδα. Χαιρομαι που κανεις δε τσιμπησε
mod
η παραπανω ερωτηση μου αποδειχθηκε μεγαλη ειρωνια, η απαντηση ειναι:
ΟΧΙ ενας MOD μπορει να κανει τα πραγματα ακομα χειροτερα .Go_For_Pole προφανως ειχες χασει τη μπαλα στο συγκεκριμενο θεμα.τι νομιζεις οτι ηταν αυτο το ποστ που 'κανενας δε τσιμπησε'? απαντηση στο συνεχες flame baiting . εσυ για καποιο λογο δε μπορουσες να σταματησεις το καραγκιοζηλικι με τις συνεχεις προσβολες στον αλονσο ενω το θεμα ηταν αλλου.
ειχα γραψει αλλα δυο παρομοια αν θυμαμαι καλα πιο πριν που φυσικα δεν απαντησε κανενας γιατι δε μπορουσαν,και ουτε σαυτο απαντησε κανενας,αρκετοι συμφωνουσαν μαζι μου.
φυσικα το καραγκιοζηλικι συνεχιζεται....σε αλλα θεματα ιδιο.και πες μου γιατι εφαγα BAN? γιατι χωρις προειδοποιηση?και μπαινω τελικα στο φορουμ μετα απο ενα μηνα?και οχι μια βδομαδα
παρε και τον κανονισμο
4 Να διαγράψουν μηνύματα ή θέματα αποστέλλοντας ταυτόχρονα προσωπικό μήνυμα στο μέλος με τις κατάλληλες συστάσεις ή δημοσιεύοντας τις συστάσεις αυτές στο εν λόγω θέμα
5 Σε περίπτωση επανειλημμένης και συστηματικής παραβίασης των κανόνων χρήσης από κάποιο χρήστη, καταρχήν να προειδοποιήσουν και στη συνέχεια να απαγορεύσουν στο χρήστη τη συμμετοχή του στο 4T-ForumΥΓ στειλτω στον αντιλογο αν θες
Επίσημο thread:GP Mονακό