-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μη σε νοιάζει ΜΣ , θα δούμε σε μερικά χρονάκια τι θα κάνει ο κύριος τέλος πάντων Αλόνσο .....
Θέλω σήμερα να κάνει πάλι την μαιμού , κάτιο που του ταιριάζει απόλυτα !!!!!!!!!
Θα νιώσετε τι θα πεί Φεράρι !!!!!!!!!!!!!!!
Μάλλον εσείς το νιώθετε ήδη από το 2004.
Και θα το νιώσετε περισσότερο στο μέλλον με την αποχώρηση M$.Μάνο τι ασχολείσαι...πονάει που ο Αλόνσο κερδίζει. Αλλιώς είχαν συνηθίσει τόσα χρόνια.
Η συνήθεια και η ρουτίνα είναι κακό πράγμα Σάββα, αυτή φέρνει και το τέλος μιας ιστορίας! Στο χέρι τους είναι αν θα έχει happy end ή όχι.
-
Ο χρήστης axl έγραψε:
Λοιπον για τα παπαγαλακια και τους 'ειρηνοποιους' του forum
απο το atlasf1:
Τι βλεπουμε?
κοιταχτε ποσο πιο σφιχτα περναει ο αλονσο απο οτι ο Σουμι την στιγμη του 'ατυχηματος'.
Αυτο για οσους λενε οτι το εκανε για να μην χτυπησουν οι πισω τροχοι του στην μπαριερα.Ειχε ή δεν ειχε χωρο για να στριψει?
Ειχε.
Τι εκανε τελικα?
Ισιωσε τους τροχους και.....το παρκαρε
Αρα επιμενω στο παρανω που ειχα γραψει και το απογευμα
Ντροπη και αισχος
Δεν γινετε να κανεις λαθος στο δευτερο apex της rascasse οταν πηγαινεις με 40 km/h και λεγεσαι Σουμαχερ και οχι Ιντε....Απλα δεν γινετε....
Ωραιο ευ αγωνιζεσθε απο ενα 7-ακις παγκοσμιο πρωταθλητη 'πραγματικο πρεσβευτη' του αθληματος...
Δυστυχως για μια ακομα φορα εδειξε οτι δεν ξερει να χανει στα ισα...
Συγχαρητηρια βεβαια και αλλη μια Αυστρια στο πλουσιο παλμαρε σου...
Παρε και το 8ο αφου τοσο πολυ το θελεις και αδειασε μας την γωνια επιτελους
Και φυσικα κανενας αγωνοδικης δεν θα εχει τα αρχ*δ** να τιμωρηση τον 7-ακις
Ακουγομαι πικροχολος το ξερω αλλα πνιγομαι αμα βλεπω τετοιες καραγκιοζιες απο εναν (υποτειθετε)ανθρωπο κατασταλαγμενο και διαφημιση για τον χωρο
Για όσους εχουν ματια και βλεπουν και δεν ειναι τυφλοι.
α) στην δευτερη φωτο ειναι ο Φιζικελα και οχι ο Αλονσο.
δεν εχει μαλλον ομως και τοσο μεγαλη σημασία αυτο γιατι ετσι θα περνουσε κι ο Αλονσο απο εκει (κλειστα) οπως περνουσε και ο Σουμι στους προηγούμενους γυρους του τοτε που δεν εκανε λάθος.
Για όσους βλέπουν τωρα ας γυρίσουν το βιντεάκι στο 11 δευτερολεπτο και να μου πουν τι βλέπουν.
Ας τους βοηθήσω λίγο εκει βλεπουμε ότι ο Σουμι απο την βιασυνη του και το αγχος του για να προλάβει το χρόνο να κάνει ενα γυρω ακόμη κλείνεται νωρις (εκει γινεται το λάθος) το αμαξι παιρνει τροχια προς τις μπαριέρες οποτε το ισιωνει και προσπαθει να διορθωσει το λαθος του διχως να κοψει ταχύτητα μηπως και προλάβει να κανει ενα τελευταίο γυρο.
Απ' οτι φαίνεται ομως και απο το Βιντεο αυτο δεν ειναι ευκολο να γινει γιατι κατα την εξοδο της στροφης κι ενω εχει τερμα στριμενο το τιμονι δεξια το αυτοκινητο υποστρεφει και συνεχιζει ευθεια οποτε αναγκάζεται να κανει διορθωση με το τιμόνι μηπως και το σωσει (αναποδο και ξανα δεξια)
δεν εχει χωρο ομως και με την ταχυτητα που εχει (αν δειτε στο http://www.formula1.com/race/circuitmap/757.html θα δειτε οτι σε νορμαλ συνθηκες η εισοδος της στροφης ειναι 141χ/ω με δευτερα και η εξοδος 128χ/ω με δευτερα παλι) ισα ισα που καταφερνει να στο σταματησει και να μην χτυπησει στην απεναντι μπαριέρα σκεφτειτε ποσο χιλιομετρα πρεπει να ειχε και ποσα μετρα για να το σταματησει. Οσο γι αυτους που λεγανε οτι απο την στιγμη που σταματησε δεν χρειαζονταν να κανει οπισθεν αλλα μπορουσε να συνεχισει με 1η σιγουρα δεν εχουν οδηγησει ποτε τους ή δεν το προσεξαν καλα ή παιζουν F1 στο playstation στο PC η στο XBOX τους! και μαλιστα στο arcade οπου εκει δεν προβλημα ουτε να σου φυγει καμια ροδα αν χτυπησεις στον τοιχο ουτε γενικα να παθεις τιποτε αλλο! Εκτος των άλλων λιγο πιο πισω ηταν ο Φισικέλα με καποιον αλλο (δεν θυμαμαι ποιος αλλα φαινεται και στην παραπανω φωτογραφια) και αν εκανε πισω τοτε θα εμπενε πανω στην ιδανικη γραμμη του αγωνα και σιγουρα θα επεφταν και οι 2 πανω του οποτε θα σταματουσε ο αγωνας και κανενας τωρα δεν θα ελεγε τιποτα. Απλα ο ανθρωπος εμεινα εκτος γραμμης ακινητοποιημενος για 10 δευτερολεπτα και μετα ο κινητηρας εσβησε γιατι ετσι ειναι ποργραμματισμένος. Ηταν παρα πολυ επικυνδυνο να κανει ΠΙΣΩ! αλωστε αν δει καποιος τους χρόνους εκει που ηταν δεν εμποδισε και τοσο πολυ το Αλονσο γιατι ηταν αυτος ενημερος και ο Σουμι εκτος γραμμης. Ο Αλονσο το πολυ να εχασε 2δεκατα. Το πιο πιθανο ηταν να εβγαινε πρωτος, κανεις δεν ξερει τιο γινεται. Το να ριξουν τωρα το Σουμι στο τέλος γιατι οδηγουσε γρηγορα και εκανε ενα λάθος και μετα δεν εκανε οπισθεν για να κανει μπαχαλο τον αγωνα!!! Συγνωμη αλλα αυτο ειναι αδικο. Χαριζουν το πρωταθλημα στον Αλονσο και στην Renault, ειναι αδικο και το λέω και εγω κι ας εχω μια Laguna Turbo τα 3 τελευταια χρόνια και γενικα τα τελευταία 11 χρονια μονο Renault (megane 8V kai megane 16V). Εκει που ειχε ενδιαφέρον το πρωταθλημα βρηκαν τροπο να το καταστρεψουν. Αν δεν ειχε γινει αυτό το πολυ ο Σουμι να ηταν απο 1ος εως 3ος δεν υπηρχε καμια περιπτωση να ηταν πιο κατω. Ασ μου πει καποιος τι λογους ειχε να το κανει! -
Εχμ... Καλησπέρα,
είναι το πρώτο message μου εδώ, αλλά,
ρε παίδες, τι ακριβώς έχετε να κερδίσετε αν υποθέσουμε οτι κερδίσει ο ένας ή ο άλλος?
Δεν βλέπετε F1 για να χαρείτε ταχύτητα συνδυασμών και τεχνολογική εξέλιξη, αλλά να πάτε αύριο στην δουλειά σας, και να κάνετε 'καζούρα' [ όπως εμείς οι μεγαλύτεροι κάναμε στο δημοτικό αν κέρδιζε η ομάδα μας στο ντέρμπι]?
Έλεος, από τις 26 σελίδες, οι 22 έχουν φύγει με το να κομπάζετε για το ποιος είναι ο καλύτερος οδηγός [κατά την άποψή σας φαντάζομαι].., τι σας κάναμε και τι θα σας κάνουμε....και ναι αλλά εμείς, ναι αλλά και εσείς...
Ρε χαρείτε το θέαμα, και αφήστε τα υπόλοιπα.
Φιλικά,
Παναγιώτης -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μη σε νοιάζει ΜΣ , θα δούμε σε μερικά χρονάκια τι θα κάνει ο κύριος τέλος πάντων Αλόνσο .....
Θέλω σήμερα να κάνει πάλι την μαιμού , κάτιο που του ταιριάζει απόλυτα !!!!!!!!!
Και θα το νιώσετε περισσότερο στο μέλλον με την αποχώρηση M$.Μάνο τι ασχολείσαι...πονάει που ο Αλόνσο κερδίζει. Αλλιώς είχαν συνηθίσει τόσα χρόνια.
Κερδίζει?????
Εγώ δεν ξέρω κανένα άλλο ΠΠ να έχει δηλώσει στη ζωή του ότι και η 2η θέση καλή είναι εφόσον εξασφαλίζεις πρωτάθλημα......
Ενώ το 'παρκάρισμα' του Σουμι, ακόμη και αν το έκανε επίτηδες, που δε θα το μάθουμε ποτέ, δείχνει νοοτροπία οδηγού που θέλει να κερδίζει.....
-
Ο χρήστης Gilles_27 έγραψε:
Κερδίζει?????
Εγώ δεν ξέρω κανένα άλλο ΠΠ να έχει δηλώσει στη ζωή του ότι και η 2η θέση καλή είναι εφόσον εξασφαλίζεις πρωτάθλημα......
Ενώ το 'παρκάρισμα' του Σουμι, ακόμη και αν το έκανε επίτηδες, που δε θα το μάθουμε ποτέ, δείχνει νοοτροπία οδηγού που θέλει να κερδίζει.....
Αυτός έχει τα 'φρύδια' να αρκεστεί στην 2η θέση. Ο 'δικός' σας όχι...προτιμά κάλπικες πρώτες όπως στην Αυστρία.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αυτός έχει τα 'φρύδια' να αρκεστεί στην 2η θέση. Ο 'δικός' σας όχι...προτιμά κάλπικες πρώτες όπως στην Αυστρία.
ναι, μόνο η Ferrari δίνει team orders
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Οχι αλλά δεν την λέμε στους άλλους ...λες και είμαστε αθώες περιστέρες.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κερδίζει?????
Με τόσα πολλα 'φρύδια' να του πάρουμε κανένα τσιμπιδάκι!!!
Κρίμα το παιδι....... -
Μπεζ να το βάψουμε το ταβάνι, μπεζ!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ναι, αλλά το ίδιο γεγονός -team orders- ανάλογα με το που φυσάει ο άνεμος είναι κατακριτέο ή επιβραβεύσιμο
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Έλα που δεν τη λετε σε κανένα, δε μιλώ προσωπικά γιατι δε θυμάμαι, αλλά 10 σελ γέμισαν με τα 'όργια' Ferrari-FIA κλπ.....
Την τιμώρησαν.... ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ
Μπεζ να το βάψουμε το ταβάνι, μπεζ!
Καλά ότι πεις.... Δεν θα σε ακολουθήσω. Δεν έχει νόημα...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ναι, αλλά το ίδιο γεγονός -team orders- ανάλογα με το που φυσάει ο άνεμος είναι κατακριτέο ή επιβραβεύσιμο
Συγνώμη αλλά σαν τα team orders της Ferrari δεν υπάρχουν σε άλλη ομάδα.
Σκέψου απλά το πιο ξεκάθαρο, την Αυστρία και την αντίδραση του RB. Το έχεις δει σε ανταγωνίστρια ομάδα; (Renault, McLaren, Honda κτλ) -
Ο χρήστης Gilles_27 έγραψε:
Έλα που δεν τη λετε σε κανένα, δε μιλώ προσωπικά γιατι δε θυμάμαι, αλλά 10 σελ γέμισαν με τα 'όργια' Ferrari-FIA κλπ.....
Την τιμώρησαν.... ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ
Μιλάω για το θέμα της απαξίωσης σου του FA μέσω της δήλωσης του για τις 2ες θέσεις. Μην στρουθοκαμηλίζεις...
-
Θα τρελαθουμε με μερικα που λεγονται εδω μεσα
-
Το κοπηκε η χαρά τωρα του αληταρά!
-
Πάλι μετατραπήκαμε σε μπουρδέλο;
-
elteo
Μιλάω για το θέμα της απαξίωσης σου του FA μέσω της δήλωσης του για τις 2ες θέσεις. Μην στρουθοκαμηλίζεις...
Κάνεις μεγάλο λάθος φίλε μου δεν στρουθοκαμηλίζω ούτε απαξιώνω κανένα.....
Aν κάποιος απαξιώνει κάποιον, είναι ο ίδιος τον εαυτό του... Μόνος του τα δήλωσε ο FA και λογικό είναι να υφίσταται κριτική....Ή μήπως πρέπει να είναι στο απυρόβλητο????
Δεν είδα και κανένα να πει όμως έκανα λάθος τόσο χρόνια που είχα βγάλει φτυάρι και έθαβα ασύστολα Ferrari και FIA.... Μόνο κάτι τέτοια Post βλέπω...
Ferryman
Το κοπηκε η χαρά τωρα του αληταρά!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Συγνώμη αλλά σαν τα team orders της Ferrari δεν υπάρχουν σε άλλη ομάδα.
Σκέψου απλά το πιο ξεκάθαρο, την Αυστρία και την αντίδραση του RB. Το έχεις δει σε ανταγωνίστρια ομάδα; (Renault, McLaren, Honda κτλ)ναι, γίνονται πιο 'εκλεπτυσμένα', μπλοκάρισμα στα πιτς, καθυστέρηση σε αλλαγή ελαστικών.
Έχω δει αντιδράσεις Montoya, Fisico
-
Εγώ λέω πολύ ασχολούμαστε με τα κωλόπαιδα, γιατί οι περισσότεροι οδηγοί f1 είναι και πολυ τσογλάνια.
-
Έτσι ρε συνεχίστε μπράβο αυτό είναι....καλά κάνουνε και δεν φτιάχνουν πίστα στην Ελλάδα οι πολιτικοί μας άρχοντες γιατί θα είναι το μοναδικό Grand Prix που θα πέφτουν φωτοβολίδες και ξύλο με τα ΜΑΤ.
Επίσημο thread:GP Mονακό