-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
ΥΓ#2 ,...
αρκει μονο να στριψεις πρωτος Sainte Devote για να κερδίσεις στο Μονακο ?
Σε ένα σημαντικό ποσοστό ναι
καλα τι να πω τωρα ..... να το ¨ληξουμε' στον 1ο γυρο .
Εχω αλλες αποψεις αλλα το φορουμ ειναι σε πολύ κακή μερα ( όλοι ειναι πορωμένοι και προσπαθουν να επιβαλουν την αποψη τους και όχι να σκεφτουν τα οσα παραθετουν οι αλλοι ...ΙΜΟ )
-
Ο χρήστης konnidis88 έγραψε:
Αλλον περιμεναμε αλλος την εφαγε....http://formula-1.updatesport.com/news/a ... /view.html
κοίτα 5-6 posts πιο πάνω... ...δεν διαβάζουμε τι γράφουν οι άλλοι;
-
Sorry....
Αλλα κ παλι, αλλον περιμεναμε κ αλλος την εφαγε..
-
Το γεγονος οτι δεν εβγαλε press release η Ferrari δειχνει οτι και συμφωνα με τους ιδιους η pole του ms ειναι προσωρινη!
Απο κει και περα αν εμπιστευομαστε τους αγωνοδικες περιμενουμε χωρις σχολια, και πιο ειδικοι ειναι και περισσοτερα στοιχεια εχουν. Αν οχι...
Εν τω μεταξυ με αυτο το συστημα δοκιμαστικων που διαλεξαν, οι μισοι περιπου της 3ης περιοδου παραπονεθηκαν για κινηση, δεν καταλαβαινω με ποια λογικη εξετασαν μονο το Fisichella...
-
Λοιπον για τα παπαγαλακια και τους 'ειρηνοποιους' του forum
απο το atlasf1:
Τι βλεπουμε?
κοιταχτε ποσο πιο σφιχτα περναει ο αλονσο απο οτι ο Σουμι την στιγμη του 'ατυχηματος'.
Αυτο για οσους λενε οτι το εκανε για να μην χτυπησουν οι πισω τροχοι του στην μπαριερα.Ειχε ή δεν ειχε χωρο για να στριψει?
Ειχε.
Τι εκανε τελικα?
Ισιωσε τους τροχους και.....το παρκαρε
Αρα επιμενω στο παρανω που ειχα γραψει και το απογευμα
Ο χρήστης ladaman11 έγραψε:
Ντροπη και αισχοςΔεν γινετε να κανεις λαθος στο δευτερο apex της rascasse οταν πηγαινεις με 40 km/h και λεγεσαι Σουμαχερ και οχι Ιντε....Απλα δεν γινετε....
Ωραιο ευ αγωνιζεσθε απο ενα 7-ακις παγκοσμιο πρωταθλητη 'πραγματικο πρεσβευτη' του αθληματος...
Δυστυχως για μια ακομα φορα εδειξε οτι δεν ξερει να χανει στα ισα...
Συγχαρητηρια βεβαια και αλλη μια Αυστρια στο πλουσιο παλμαρε σου...
Παρε και το 8ο αφου τοσο πολυ το θελεις και αδειασε μας την γωνια επιτελους
Και φυσικα κανενας αγωνοδικης δεν θα εχει τα αρχ*δ** να τιμωρηση τον 7-ακις
Ακουγομαι πικροχολος το ξερω αλλα πνιγομαι αμα βλεπω τετοιες καραγκιοζιες απο εναν (υποτειθετε)ανθρωπο κατασταλαγμενο και διαφημιση για τον χωρο
-
Eιχε και μαλιστα παρα πολυ...
-
Στο replay από το incar video που σύγκρινα με τις φωτό σου βλέπω πως στη συγκεκριμένη φάση το αμάξι του MS έχει αρχίσει ήδη να υποστρέφει. Δεν είναι ενδεικτικό.
-
Πάντως, για να ξεφεύγουμε λιγάκι από το θέμα που μας τυραννάει τόση ώρα, πολύ ευχάριστη έκπληξη ο Webber(που μάλλον θα κάνει τους πίσω του να βλαστημήσουν στο 1ο stint), αλλά και ο Barrichello που μετά τα αρχικά προβλήματα βρίσκει ρυθμό και δείχνει ότι δεν είναι καθόλου τυχαίος.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Πάντως, για να ξεφεύγουμε λιγάκι από το θέμα που μας τυραννάει τόση ώρα, πολύ ευχάριστη έκπληξη ο Webber(που μάλλον θα κάνει τους πίσω του να βλαστημήσουν στο 1ο stint), αλλά και ο Barrichello που μετά τα αρχικά προβλήματα βρίσκει ρυθμό και δείχνει ότι δεν είναι καθόλου τυχαίος.Οντως τελικα του παει του Αυστραλου το Πριγκιπατο,αφου εκει περυσι με την 3η θεση σκοραρε το 1ο του βαθρο,αλλα και ο Barrichello ηταν σχετικα καλος αν και προσωπικα δυσκολα τον βλεπω στην 8αδα αυριο...
Οσο για τον Button που θα ξεκινησει τελικα 14ος δηλωσε πως ηταν πιο αργος με το καινουριο σετ ελαστικων που χρησιμοποιησε σε αντιθεση με τα παλια που ηταν πιο γρηγορα...! -
Απο την φωτο του Βασιλη πιστευω πως ο Σουμι δεν χρειαζοταν να βαλει οπισθεν για φυγει απο εκεινο το σημειο αλλα μπορουσε να κανει μπροστα κανονικα και να φυγει.
-
Μα δεν έμεινε σε εκείνο το σημείο.....
-
Μια ερώτηση;
Έχοντας μια δεύτερη θέση, ρισκάρεις μια 3η, 4η δεν ξέρω και γω ποια θέση λόγω τιμωρίας; -
Τελικά οι αγωνοδίκες τιμώρησαν τον MS, στέλνοντας τον στην τελευταία θέση της εκκίνησης.
-
Πραγματι οι 2 Φερραρι αυριο ξεκινανε τελευταιες
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μα δεν έμεινε σε εκείνο το σημείο.....Και που εμεινε ρε συ?Αφου σταματησε μετα δεν κουνηθηκε καθολου. Αν δεν καταλαβες ειπα απο την φωτο του vasilaki
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
αφαίρεση όλων των βαθμών το 1997.άσχετο
κι αλήθεια, του αφαιρέθηκαν πράγματι οι βαθμοί το '97?
Γιατί έχω την εντύπωση ότι στα προσωπικά του στατιστικά στοιχεία προσμετρούν κανονικά, όπως και οι νίκες και οι pole που πήρε τότε... να χαρώ εγώ ποινή -
Δεν ξερω αν σας το ειπα αλλα ειμαι γνωστης ΚΑΙ της f1.
Απλα πραγματα. Ο Μιχαλακης ηταν ειναι και θα ειναι ο καλυτερος και μπορει να κανει οτι θελει!
Τον ειδαμε και τον Χακινεν την οδηγαρα που ειναι μπεκρης τωρα. Αμ ο αλλος ο κιμι. Αυτος μονο για να διαφημιζει τις Μερσεντες κανει. Ο Μοντογια μαλλον για να καθαριζει τα τζαμια στα αυτοκινητα και ο Αλονσο για να διαφημιζει κανα clio.
Και 50 ετων να παει ο Μιχαλακης παρτακι θα κανει, οπως ο Τζολε στην μπαλα. -
Αυτά είναι!!!
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Δεν ξερω αν σας το ειπα αλλα ειμαι γνωστης ΚΑΙ της f1.
Απλα πραγματα. Ο Μιχαλακης ηταν ειναι και θα ειναι ο καλυτερος και μπορει να κανει οτι θελει!
Τον ειδαμε και τον Χακινεν την οδηγαρα που ειναι μπεκρης τωρα. Αμ ο αλλος ο κιμι. Αυτος μονο για να διαφημιζει τις Μερσεντες κανει. Ο Μοντογια μαλλον για να καθαριζει τα τζαμια στα αυτοκινητα και ο Αλονσο για να διαφημιζει κανα clio.
Και 50 ετων να παει ο Μιχαλακης παρτακι θα κανει, οπως ο Τζολε στην μπαλα.Καλα ωσπου να γινει 50 ετων ας κανει το παρτακι του με τον Μασσα στην τελευταια θεση και ας αφησει τους διαφημηστες (Κιμι-Αλονσο) και τους καθαριστες (Μοντυ) να τρεξουν με την ησυχια τους χωρις τα 'κολπακια' του
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Δεν ξερω αν σας το ειπα αλλα ειμαι γνωστης ΚΑΙ της f1.Αμ ο αλλος ο κιμι. Αυτος μονο για να διαφημιζει τις Μερσεντες κανει. Ο Μοντογια μαλλον για να καθαριζει τα τζαμια στα αυτοκινητα και ο Αλονσο για να διαφημιζει κανα clio.
Οπως μπορει ο καθένας.. Ξέρεις πρωτη, δευτέρα... Σιγα σιγα...
Red δεν πα να κοιτάξεις τις μεταγραφες του γαυρου (κατι για Ουαντου-Σκιλασί πηρε το μάτι μου) και να αφήσεις αυτους τους άχρηστους στην ησυχία τους??
Επίσημο thread:GP Mονακό