-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Ìá êáëÜ, äçëáäÞ ðéóôåýåôå ðùò ï MSc åßíáé ôüóï æÞôïõëáò ðïõ èá îåöôéëéæüôáí Ýôóé ãéá ìéá pole;Áøïãç ìáåóôñßá... ÖïâåñÞ åñìçíåßá ... áð ôïí ÌÜéêùë ðïõ oðùò áðïäåß÷ôçêå óÞìåñá, äåí åßíáé ñïëßóôáò áëëá super star. Á÷áñïò ï ñüëïò ôïõ Êáñáãêéüæç, áëëá íïìßæù ïôé óôï ôÝëïò äéêáéþèçêå, óôÜèçêå óôï ýøïò ôïõ êé Ýðåóå óôïí áðüðáôï ôçò êáôáâüèñáò...
Ãéá ìÝíá öéÜóêï. ÄÝí îÝñù ðùò èá êõêëïöïñåß ìåôÜ áðï ôÝôïéï âïýñêï. ÌÜëëïí èá ôïõ åôïéìÜæïõí ôï ðçãÜäé ìå ôá ãéáïýñôéá.
-
χα.......... η γουιλιαμς λεει οτι ο webber ηταν 2 δεκατα ταχυτερος και θα ξεκιναγε απτη πρωτη σειρα και εκοψε λογω σουμαχερ.... μηπως θα εχανε την pole και απ αυτον? για δειτε τους χρονους λιγο
βλεποντας το incar αν και slow motion ειναι ο πιο αδεξιος χειρισμος που εχω δει ποτε.στριβει το τιμονι σε ευθεια θεση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ενω ειναι απτην αρχη εκτος γραμμης.............. εγω το συμπερασμα μου το εβγαλα
πουναι ο ροσμπεργκ οεο?
πολυ καλη αποδοση για κουλθαρντ.
-
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
πολυ καλη αποδοση για κουλθαρντ.
Αυτός είναι τοπικός θα έχει κάνει παραπάνω περάσματα γι αυτό πήγε καλά
-
Προσωπική μου γνώμη είναι ότι αποκλείεται ο MS να το έχασε επίτηδες για να διασφαλίσει την pole γιατί πολύ απλά αυτό δεν έχει καμία λογική. Πίεζε για να βελτιώσει το χρόνο του.
Ωστόσο αφού το έχασε μάλλον το πάρκαρε επίτηδες, καθώς πιστεύω οτί μπορούσε να φύγει, απλά δεν τον συνέφερε να φύγει.Τώρα οι κανονισμοί δεν ξέρω τι λένε, αλλά ακόμα και χωρίς να αποδειχτεί ότι έκανε κάτι εσκεμένα (άλλωστε αυτό έιναι πολύ δύσκολο) δεν μπορεί να τιμωρειθεί αφού δεδομένα απέκτησε πλεονέκτημα;
Όπως όταν κόβεις ένα σικέην χάνοντας τα φρένα. Δεν το κάνεις επίτηδες άλλα αν κερδίσεις χρόνο από αυτό ο γύρος σου ακυρώνεται.
Η μη τιμωρία δίνει πάτημα για ανάλογες τακτικές στο μέλλον, που στο μονακό τουλάχιστον είναι εφικτές. -
Εύχομαι στην Ρενώ να χάσουν την ψυχραιμία τους και κάποιος απο τους 2 να τον πάρει παραμάζωμα να του χαλάσουν το πάρτυ της ισοφάρισης των 6 νικών του Σένα, γιατί εκείνο είναι το ζητούμενο απο τον **ΚΥΡΙΟ ****Μ.ΣΟΥΜΑΧΕΡ ** και όχι μια νίκη για να μειώσει την διαφορά των 19 βαθμών, αλλά πριν μας αδειάσει την γωνιά να μην αφήσει κανένα ρεκόρ άσπαστο, αυτός για μια νίκη αύριο είναι ικανός για πολύ χειρότερα πράγματα, άντε να φύγει για να μην δίνει το κακό παράδειγμα της ατιμωρησίας και στους καινούργιους.
-
UpdateSport have learned that a Stewards meeting is underway to decide whether there should be any penalty applied to Michael Schumacher following the controversial qualifying session this afternoon.
A** Renault team spokesman has confirmed that team have not lodged an official complaint **as the Stewards are already considering the matter.
We will bring you further news as it becomes available.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Εύχομαι στην Ρενώ να χάσουν την ψυχραιμία τους και κάποιος απο τους 2 να τον πάρει παραμάζωμα να του χαλάσουν το πάρτυ της ισοφάρισης των 6 νικών του Σένα, γιατί εκείνο είναι το ζητούμενο απο τον **ΚΥΡΙΟ ****Μ.ΣΟΥΜΑΧΕΡ ** και όχι μια νίκη για να μειώσει την διαφορά των 19 βαθμών, αλλά πριν μας αδειάσει την γωνιά να μην αφήσει κανένα ρεκόρ άσπαστο, αυτός για μια νίκη αύριο είναι ικανός για πολύ χειρότερα πράγματα, άντε να φύγει για να μην δίνει το κακό παράδειγμα της ατιμωρησίας και στους καινούργιους. -
http://members.jcom.home.ne.jp/bakakora ... macher.jpg
-
Μακάρι να υπήρχε η νομική πρόβλεψη για 'Σολωμόντεια' λύση, δηλαδή να έπεφτε ο MS 2ος ή 3ος. Όπως είπα και πιο πριν, μακάρι να στρίψει αύριο ο Alonso 1ος, και από εκεί και πέρα να γίνει χαμός.
-
αυτό με το Σέννα ρε παιδιά...... ούτε ο Φώσκολος δε θα μπορούσε να το σκεφτεί
-
solar energy, πές τα χρυσόστομε.
-
Δεν μπορουμε να αφησουμε τουλαχιστον τους νεκρους ησυχους?
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Μακάρι να υπήρχε η νομική πρόβλεψη για 'Σολωμόντεια' λύση, δηλαδή να έπεφτε ο MS 2ος ή 3ος. Όπως είπα και πιο πριν, μακάρι να στρίψει αύριο ο Alonso 1ος, και από εκεί και πέρα να γίνει χαμός.αυτό δεν είναι σολωμόντια λύση..... είναι 'υποκειμένικη' λύση και για να απαντήσω όπως και εσύ .... μακάρι ο ΜΣ αύριο να ρίξει γύρο σε όλους...... σολωμόντια λύση made by mschumacher TM
ΥΓ. πάντα με δόσεις αστείου όπως γράφει και η funis
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
μακάρι ο ΜΣ αύριο να ρίξει γύρο σε όλους...... σολωμόντια λύση made by mschumacher TM -
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Δεν μπορουμε να αφησουμε τουλαχιστον τους νεκρους ησυχους?+1
-
Καταρχάς χάθηκε ένα ποστ του charmak66 ή μου φαίνεται;;;
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
αυτό με το Σέννα ρε παιδιά...... ούτε ο Φώσκολος δε θα μπορούσε να το σκεφτείΜην απορείς...Σε λίγο θα βγουν να πουν ότι είχε βάλει στοίχημα με φίλο του για το αν μπορεί να πάρει την pole αφού ο μοναδικός σκοπός του είναι να μαζέψει λεφτά για να πάρει την Giant του γιάγκου δράκου...
Αμ το άλλο...Αύριο λέει θα κατουρήσει 33 φορές πριν τον αγώνα έτσι για να ισοφαρίσει το ρεκόρ του προστ που κρατάει από το 1988...Η πηγή;;;Ορίστε... http://www.schumacher-is-fool-vote-for-the-monkey-of-the-year.jpΑϊντέέέέέέέέέε΄που λένε και στο χωριό μου
-
UpdateSport have learned that a Stewards meeting is underway to decide whether there should be any penalty applied to Michael Schumacher following the controversial qualifying session this afternoon.
A Renault team spokesman has confirmed that team have not lodged an official complaint **as the Stewards are already considering the matter.
**
We will bring you further news as it becomes available. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Καταρχάς χάθηκε ένα ποστ του charmak66 ή μου φαίνεται;;;αυτό με το Σέννα ρε παιδιά...... ούτε ο Φώσκολος δε θα μπορούσε να το σκεφτεί
Μην απορείς...Σε λίγο θα βγουν να πουν ότι είχε βάλει στοίχημα με φίλο του για το αν μπορεί να πάρει την pole αφού ο μοναδικός σκοπός του είναι να μαζέψει λεφτά για να πάρει την Giant του γιάγκου δράκου...
Αμ το άλλο...Αύριο λέει θα κατουρήσει 33 φορές πριν τον αγώνα έτσι για να ισοφαρίσει το ρεκόρ του προστ που κρατάει από το 1988...Η πηγή;;;Ορίστε... http://www.scumacher-is-fool-vote-for-the-monkey(alonso)-of-the-year.jpΑϊντέέέέέέέέέε΄που λένε και στο χωριό μου
kanonika prepei na akyrwthei o gamos tou me thn corinna kai na teknopoihsei mazi ths o frentzen
All rights reserved...
ΥΓ, δε το σκέφτηκα εγώ.... αλλά είναι πετυχημένο
-
Ενταξει, να βαλουμε τα πραγματα στη σωστη διασταση τους; Σκοτιστηκε ο Γερμανος για τα ρεκορ, ο τιτλος τον νοιαζει. Και οπως παντα για να τον κατακτησει στο μυαλο του δεν υπαρχει η ενοια του θεμιτου και του αθεμιτου. Εκανε και κανει τα παντα. Εδω ειναι προφανες οτι το παρκαρε. Αν το εχασε πιο πριν επιτηδες ή οχι ειναι αδιαφορο. Ομως το παρκαρε, ετσι απλα.
Η ομοφωνη αντιδραση απο τους συναδελφους του ειναι η καλυτερη αποδειξη για το εγινε. Αν μη τι αλλο αυτοι ειναι οι πλεον καταλληλοι να κρινουν.
Επίσημο thread:GP Mονακό