-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Εδώ μερικοί χαίρονταν τη νίκη του ΜΣ πέρισυ στο Ίντυ, εδώ θα κολώσουν;
Σωστά, ενώ άλλοι ακόμη και τώρα θεωρούν υπαίτια τη Ferrari για την Ινδιανάπολη.
Tότε καλά θα κάνεις να μη διαβάζεις τα σχόλιά τους...
Γιατί; Σάμπως εμένα εκθέτουν; Είναι off topic και το αφήνω εδώ. Προέχουν άλλωστε οι κατηγορίες προς τη Ferrari και τον Schumi.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ε ρε φανατίλα και οπαδιλίκι...συγνώμη αλλά αυτό το θεωρείτε ιδιοφυές;
Γιατί εμείς το λέμε π@υστιά και κουτοπονηριά.Οσο για εσάς:
Όλοι θα βγουν να λένε το μακρύ τους και το κοντό τους.
Έλεος πια.Μερικοί σαν τα κοράκια πετάγονται όταν αμφισβητείται ο Σουμάχερ και είναι στο επίκεντρο. Στην φωλιά σας γρήγορα...
Δεν είναι τσιφλίκι σας το θέμα. Για χαλαρώστε...
Για να μην παρεξηγηθώ με το emoticon εννοώ να μην ακούω βλακείες
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Γιατί βρε charmak πού είναι το κακό;;;Όπως δε γουστάραμε εμείς πέρσυ να ακούμε τον αλόνσο να λέει...:πάω για τους βαθμούς,έτσι τώρα μας αρέσει να τον βλέπουμε να παραπονιέται για το συμβάν αυτό..Έτσι είναι αγόρι μου αλόνσο η Φορμουλα!! Δε θα γίνεται πάντα το δικό σου..Αρκετά!!Πολύ σε κακομάθανε...Εγώ πραγματικά θέλω πολύ τον ραικονεν στη φερραρι,αλλά θα τρελανόμουννα τον δω να τον ξεφτυλίζει για δεκατιανό τον ισπανό του χρόνου στη μακλάρεν..Αυτή είναι η άποψή μου...Το παιδί δεν κάνει..και κρίμα για τον κιμι που δεν του έχει δοθεί ακόμα η ευκαιρία να το αποδείξει..Άλλο 'λέω' και άλλο 'κάνω', όμως!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Έλεος πια.Μερικοί σαν τα κοράκια πετάγονται όταν αμφισβητείται ο Σουμάχερ και είναι στο επίκεντρο. Στην φωλιά σας γρήγορα...
Ωραία, αν θες κανε quote και ποστ άλλων που έχουν να πατήσουν στο θέμα της F1 χρόνια και ζαμάνια και τώρα βγήκαν σαν τα σαλιγκάρια που βρήκαν ευκαιρία.
Τέρμα δεν ξανασχολούμαι.
-
Ντροπη και αισχος
Δεν γινετε να κανεις λαθος στο δευτερο apex της rascasse οταν πηγαινεις με 40 km/h και λεγεσαι Σουμαχερ και οχι Ιντε....Απλα δεν γινετε....
Ωραιο ευ αγωνιζεσθε απο ενα 7-ακις παγκοσμιο πρωταθλητη 'πραγματικο πρεσβευτη' του αθληματος...
Δυστυχως για μια ακομα φορα εδειξε οτι δεν ξερει να χανει στα ισα...
Συγχαρητηρια βεβαια και αλλη μια Αυστρια στο πλουσιο παλμαρε σου...
Παρε και το 8ο αφου τοσο πολυ το θελεις και αδειασε μας την γωνια επιτελους
Και φυσικα κανενας αγωνοδικης δεν θα εχει τα αρχ*δ** να τιμωρηση τον 7-ακις
Ακουγομαι πικροχολος το ξερω αλλα πνιγομαι αμα βλεπω τετοιες καραγκιοζιες απο εναν (υποτειθετε)ανθρωπο κατασταλαγμενο και διαφημιση για τον χωρο
-
Είναι όντως πολύ δύσκολο να αποδειχτεί μια αδιάσειστα στοιχεία ότι το έκανε επίτηδες, όπως άλλωστε και το αντίστροφο. Η προσωπική μου γνώμη είναι πως μάλλον το έκανε επίτηδες. Αν ήταν αγώνας και γλύστραγε έτσι πιστεύω πως θα έκανε παραπάνω 'φακιρικά' να το σώσει.
Ενδεχομένω αυτό να βρίσκεται και πιο κοντά στην αλήθεια: Δηλαδή να μην ήταν ούτε προσχεδιασμένο, ούτε και 'κατά λάθος'. Δηλαδή να το έχασε όντως στην πρώτη κορυφή της Rascasse και μετά απλώς να το 'εκβίασε'.
Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και κατά λάθος να έγινε νομίζω ότι κανείς φίλος της F1 δε θα πρέπει να χαίρεται με τέτοια εξέλιξη στα δοκιμαστικά.
-
META TH ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΩΝ Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΕΔΩΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ALPHA! ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ F1 ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ! ΟΔΗΓΟΙ ΧΩΡΙΣ ΗΘΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ! ΟΥΣΤ! ΚΑΛΥΤΕΡΑ 2 ΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ΠΑΡΑ ΜΙΧΑΛΑΚΗΔΕΣ!
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Ωραία, αν θες κανε quote και ποστ άλλων που έχουν να πατήσουν στο θέμα της F1 χρόνια και ζαμάνια και τώρα βγήκαν σαν τα σαλιγκάρια που βρήκαν ευκαιρία.
Τέρμα δεν ξανασχολούμαι.
Δεν σημαινει οτι δεν διαβαζουμε ομως......
-
Ηθελε την pole για να σιγουρέψει την ισοφάριση των 6 νικών του Σένα, όλος ο πλανήτης γελάει με την ΑΛΗΤΕΙΑ του, οι μεγάλοι αθλητές είναι μεγάλοι παντού και πάντοτε Μιχαλάκη, δεν είναι ΑΛΗΤΕΣ ούτε ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Ηθελε την pole για να σιγουρέψει την ισοφάριση των 6 νικών του Σένα, όλος ο πλανήτης γελάει με την ΑΛΗΤΕΙΑ του, οι μεγάλοι αθλητές είναι μεγάλοι παντού και πάντοτε Μιχαλάκη, δεν είναι ΑΛΗΤΕΣ ούτε ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ.Ενταχει τωρα τα παραλες....
Απλα μετα απο τοσο κραξιμο πρεπει να παρουν πρωταθλημα...Ολα μεσα στο παιχνιδι ειναι!!
-
Λυπάμαι βαθύτατα για αυτά που διαβάζω εδώ μέσα! Ειλικρινά, λυπάμαι!
-
Καλό θα ήταν πάντως να κρατήσουμε τους τόνους χαμηλά παιδιά....
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Είναι όντως πολύ δύσκολο να αποδειχτεί μια αδιάσειστα στοιχεία ότι το έκανε επίτηδες, όπως άλλωστε και το αντίστροφο. Η προσωπική μου γνώμη είναι πως μάλλον το έκανε επίτηδες. Αν ήταν αγώνας και γλύστραγε έτσι πιστεύω πως θα έκανε παραπάνω 'φακιρικά' να το σώσει.Ενδεχομένω αυτό να βρίσκεται και πιο κοντά στην αλήθεια: Δηλαδή να μην ήταν ούτε προσχεδιασμένο, ούτε και 'κατά λάθος'. Δηλαδή να το έχασε όντως στην πρώτη κορυφή της Rascasse και μετά απλώς να το 'εκβίασε'.
Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και κατά λάθος να έγινε νομίζω ότι κανείς φίλος της F1 δε θα πρέπει να χαίρεται με τέτοια εξέλιξη στα δοκιμαστικά.
+1
Ειδικα ο τροπος που χειριζεται την κατασταση απο τη μεση της στροφης και μετα ειναι γελοιος...
Θυμιζει silverstone 2004 και το υποτιθεμενο τετ α κε του για να παρει καλυτερη θεση στα επομενα qualy... -
Ο χρήστης ladaman11 έγραψε:
Ντροπη και αισχοςΔεν γινετε να κανεις λαθος στο δευτερο apex της rascasse οταν πηγαινεις με 40 km/h και λεγεσαι Σουμαχερ και οχι Ιντε....Απλα δεν γινετε....
Σ'αυτο θα συμφωνησω,βεβαια στα 40χλμ δεν κατεβαινουν ουτε στον Leows,αλλα και εκει πρεπει να ειναι περιπου στα 80 με 100 χλμ...
Ειναι αδιανοητο οταν το χανεις παρα την θεληση σου να μην βρισκεις ουτε στην μπαριερα σε εκεινο το σημειο... -
Ο χρήστης konnidis88 έγραψε:
Τέρμα δεν ξανασχολούμαι.
ακριβώς ...γράφουμε μόνο όταν χρειάζεται! Μην μας το παίζεις theo και θιγμένος...
-
O άνθρωπος δεν αλλάζει, πάρτε το χαμπάρι.
Σιγά μην του κάνουν τίποτα οι κριτές...Α, τον καραγκιόζη, μου χάλασε το απόγευμα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τέρμα δεν ξανασχολούμαι.
ακριβώς ...γράφουμε μόνο όταν χρειάζεται! Μην μας το παίζεις theo και θιγμένος...
Κοίτα, το forum ειναι ενας χώρος που διέπεται από την δημοκρατία. Οπότε ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την άποψη του όποια και αν είναι αυτή αρκεί να μην θίγει τον αλλο και να μην τον κατηγορεί χωρις αποδείξεις.
Οπότε ας πει ο καθένας την παπαρδέλα του εδώ μέσα και από φόρουμ θα γίνουμε χάβρα.Βεβαια εγώ δικηγόρος του Σουμάχερ ούτε είμαι ούτε θέλω να γίνω. Οπότε πείτε ότι γουστάρετε, δικαιωμά σας.
-
Ο χρήστης ladaman11 έγραψε:
Δεν γινετε να κανεις λαθος στο δευτερο apex της rascasse οταν πηγαινεις με 40 km/h και λεγεσαι Σουμαχερ και οχι Ιντε....Απλα δεν γινετε....Μα φυσικά. Ο Schumacher δεν είχε τίποτε άλλο να σκέφτεται στη διάρκεια του γύρου παρά πώς ακριβώς θα το σκηνοθετήσει στη Rascasse για να γίνει πιστευτός.
Σ'αυτο θα συμφωνησω,βεβαια στα 40χλμ δεν κατεβαινουν ουτε στον Leows,αλλα και εκει πρεπει να ειναι περιπου στα 80 με 100 χλμ...Ειναι αδιανοητο οταν το χανεις παρα την θεληση σου να μην βρισκεις ουτε στην μπαριερα σε εκεινο το σημειο...
Καθόλου αδιανότητο. Αν προσέξατε, το μονοθέσιο μούριασε, και αν ακούσατε τα λάστιχα, θα καταλάβατε ότι πάτησε τρελά φρένα. Το πέρασμα της Rascasse είναι κάτω από 80χλμ.
Και φυσικά, δε λέω ότι δεν μπορεί κάτι να ήταν επίτηδες, αλλά η άνεση με την οποία βγάλατε πόρισμα οι περισσότεροι (δε μιλάω για εσένα, Ηλέκτρα) είναι τουλάχιστον γελοίο.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Είναι όντως πολύ δύσκολο να αποδειχτεί μια αδιάσειστα στοιχεία ότι το έκανε επίτηδες, όπως άλλωστε και το αντίστροφο. Η προσωπική μου γνώμη είναι πως μάλλον το έκανε επίτηδες. Αν ήταν αγώνας και γλύστραγε έτσι πιστεύω πως θα έκανε παραπάνω 'φακιρικά' να το σώσει.
Ενδεχομένω αυτό να βρίσκεται και πιο κοντά στην αλήθεια: Δηλαδή να μην ήταν ούτε προσχεδιασμένο, ούτε και 'κατά λάθος'. Δηλαδή να το έχασε όντως στην πρώτη κορυφή της Rascasse και μετά απλώς να το 'εκβίασε'.Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και κατά λάθος να έγινε νομίζω ότι κανείς φίλος της F1 δε θα πρέπει να χαίρεται με τέτοια εξέλιξη στα δοκιμαστικά.
Αρχικά κανείς δε χαίρεται για αυτό που έγινε και έτσι όπως εξελίχθηκε..Συμβαίνουν..Απλά ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του και τις εκφράζει με τον τρόπο του..Για παράδειγμα επειδή δεν πάω τον αλόνσο δεν με πείραξε τόσο πολύ αυτό που έγινε επειδή βγήκε δεύτερος..αν είχε βγει δεύτερος ο Κιμι θα με πείραζε περισσότερο..Απλα προσωπική μου γνώμη..
Τώρα στο σχόλιο που κάνεις..Ακριβώς επειδή δεν ήταν αγώνας προτίμησε να μην κάνει παραπάνω φακιρικά γιατί ξέρει ότι δεν έχει νόημα εφόσον θα έχει καταστραφεί ο χρόνος του...Δεν κυνηγούσε θέση μέσα σε αγώνα ούτε ήθελε να διαφυλάξει τη θέση που είχε (σε περίπτωση αγώνα) αλλά να κάνει τον γρηγορότερο χρόνο που μπορούσε... -
Δωσ'τα ολα theo
Επίσημο thread:GP Mονακό