-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:eat:Να πω να ανάψει τα κάρβουνα;
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Το καλοκαιρι πάει για μπάνιο ο κόσμος Ηλία!!
Ορίστε, δυο μπάνια την ίδια μέρα σου χώρεσα - και η ορεινή Ηλεία, ορεινή Ηλεία. Να δω τι άλλο θα βρεις να πεις, τώρα.
Γκρινιάρα, έ γκρινιάρα.'Το δάσος δεν είναι αρκετά πράσσινο, τα γουρουνάκια δεν είναι αρκετά χοντρα' κλπ, κλπ...
Μην ανησυχείς, όλο και κάτι θα βρει!
-
:eat:
Να πω να ανάψει τα κάρβουνα;
Οπως δεν σε βλέπω και δεν με βλέπεις Ηλία!
-
Ωραια ακουγεται το προγραμμα Αρχηγε!
Φοβερη φαση να συναντηθουμε ολοι παρεα απο το forum!!Για τι ημερομηνια περιπου μιλαμε αληθεια??
Αμαλιαδα-Πυργο ε??Εσυ με ποιους εισαι??
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:eat:
Να πω να ανάψει τα κάρβουνα;
Οπως δεν σε βλέπω και δεν με βλέπεις Ηλία!
Αυτή τη φάση με τα γουρουνάκια στη σούβλα, την έκανα προ αμνημονεύτων σε κάτι φίλους: Το είχα κανονίσει - και τους πήγα, και καλά, βόλτα. Όταν φτάσαμε στο δάσος, άρχισαν τα 'Ωωωωωωω'. Όταν είδαν την ψησταριά, άρχισαν τα 'Μμμμμμμμμ'. Όταν τους είπα ότι ήταν δικό μας, τρελάθηκαν!
Από τις πιό ωραίες φάσεις, μετά από το φαγητό και τις μπύρες, βέβαια, παίζαμε μπάλα για κάνα δίωρο, να ξενυστάξουμε... -
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Για τι ημερομηνια περιπου μιλαμε αληθεια??Name your preferred date!
Αμαλιαδα-Πυργο ε??Εσυ με ποιους εισαι??
Με όσους καταλαβαίνουν ότι τα δυο χωριά μπορούν να προχωρήσουν μόνον πιασμένα χέρι - χέρι.
Μπορεί να γίνει όποτε θέλετε, παιδιά. Θα έλεγα για καλύτερα μέχρι τα μέσα Ιουλίου, μετά κατεβαίνουν οι ... βάρβαροι.
Αν και με τον πολύ τον κόσμο τα παραλιακά μέρη έχουν μιαν άλλη ομορφιά... -
Με όσους καταλαβαίνουν ότι τα δυο χωριά μπορούν να προχωρήσουν μόνον πιασμένα χέρι - χέρι...Διπλωματικοτατο!!Εγραψες!!
Μπορεί να γίνει όποτε θέλετε, παιδιά. Θα έλεγα για καλύτερα μέχρι τα μέσα Ιουλίου, μετά κατεβαίνουν οι ... βάρβαροι.
Αν και με τον πολύ τον κόσμο τα παραλιακά μέρη έχουν μιαν άλλη ομορφιά...Αχ αυτοι οι βαρβαροι...
Καλη η ημερομηνια που λες παντως, εμενα με βολευει ...Θα εχει ερθει και το καινουριο αμαξι...να παμε να το ''στρωσουμε'' στην Ορεινη Ηλεια!!
-
Πρέπει να του αλλάξω λάστιχα, αλλά δεν το κάνω γιατί φοβάμαι ότι μετά δεν θα ... γλιστράει τόσο.Μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι... !Εγώ τον Αύγουστο θα είμαι κάτω, ο Ιούλιος είναι αφιερωμένος σε άλλον τόπο(Αχ, δοξασμένα φοιτητικά χρόνια), αλλά αν κανονιστεί για καλύτερα τότε πετάγομαι standard ένα διήμερο.Πάντως, μας βλέπω ililia τους δυο μας στο τέλος.
-
Το καλοκαιρι πάει για μπάνιο ο κόσμος Ηλία!!
Ορίστε, δυο μπάνια την ίδια μέρα σου χώρεσα - και η ορεινή Ηλεία, ορεινή Ηλεία. Να δω τι άλλο θα βρεις να πεις, τώρα.
Γκρινιάρα, έ γκρινιάρα.Γκρινιάρα εγω?? Με προσβάλεις τώρα!!
Λοιπόν, εγω μέχρι τέλος Ιουνη εχω εξεταστική.. Επίσης εγω σε κάμπινγκ ΔΕΝ μενω, να με φανε τα μαμουνια-ζουζουνια και δε συμμαζεύεται...
Κατα τα άλλα κανονήστε ότι σας αρέσει, είμαι ανοιχτος και ευκολος ανθρωπος!!
-
Λιάκο, μέσα.
-
Εαν ειμαι Ελλαδα οταν το οργανωσετε ειμαι μεσα.
-
Πράγματι μέχρι τα μέσα Ιουλίου θα είναι καλύτερα, για να μην έχει πολύ ζέστη.
Μέσα κι εμείς.
-
Θα μαζευτούμε, τελικά, θα το δείτε.
Δώστε μου δυο - τρεις μέρες να ξεμπλέξω από κάτι 'ντράβαλα', θα παίξει μέχρι και φωτορεπορτάζ.
-
επειδη ειναι η κοπελα μου απο πυργο και κατεβαινω πλεον συχνα κατω σε συνδιασμο με τη καταγωγη μου απο το ζυγοβιστι-αναβαση ζυγοβιστιου διπλα δημητσανα- ενα εχω να πω....
ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ, πλεον εγω ανεβοκατεβαινω μονο απο το δρομο κορινθο-τριπολη-μεβιδι-βυτινα-λαγκαδια-ολυμπια-πυργο...συνολο αθηνα-πυργος ετσι ειναι -40χλμ απο οτι απο κλασικη εθνικη, βενζινη ελαχιστα παραπανω καθως πας τεζες συνεχεια η οποια καλυπτεται και απο τα διιοδια που γλυτωνεις. επισης εγω οταν κατεβαινα απο εθνικη παντα μα σχεδον παντα ετρωγα μια κληση στο πατρα-πυργο 33ευρω. μιλαμε για ταριφα το ειχα κανει. επιπλεον η διαδρομη ολυμπια-λεβιδι ειναι μια απο τις φοβεροτερες και κλασικοτερες διαδρομες της ελλαδας......
αν καποιος το συνδιασει με τη διαδρομη δημητσανα-στεμνιτσα-λιμποβισι-βυτινα -(δηλαδη στη καρκαλου στριβεις δεξια και ακολουθεις παραπανω διαδρομη) τοτε χανεις εντελως τη μπαλα. αυτη ισως ειναι και η αγαπημενη μου διαδρομη.
επισης μπορειτε να το συνδιασετε με φαι στο λεβιδι-μεση διαδρομης- σε μια απο τις καλυτερες ταβερνες που εχω φαει .
ο πυργος εχει μερικες απο τις ομορφοτερες παραλιες που εχω δει και βεβαια απο τους χειροτερους ανθρωπουςτοπ ισως παραλια για μενα η γλυφα μετα το βαρθολομιο προς κυληνη...
ισως απο το ομορφοτερα μερη που εχω παει. δεν ειναι τυχαιο οτι πιο διπλα ειναι το γκρεκ χοτελ. το μονο 6στερο στην ελλαδα!
γενικα τα μερη αυτα ειναι ομορφα για 3-4μερες διακοπες... -
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Κουρούτα για μπανακι!!Σ' αυτήν την παραλία, κυριολεκτικά μεγάλωσα, πέρασα όλα τα καλοκαίρια από τα 7 μέχρι τα 18 μου, και σχεδόν κάθε χρόνο την επισκέπτομαι για 'προσκύνημα'!
Όσοι την ξέρουν θα καταλάβουν γιατί έχω 'κακομάθει' και είμαι ψείρας στις παραλίες που πηγαίνω για μπάνιο...Κάμπος, ιδανικές διαδρομές για ποδήλατο όπου έχω γράψει κυριολεκτικά ...χιλάδες χιλιόμετρα.
Αν είναι ΣΚ, ευχαρίστως έρχομαι.-
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Κουρούτα για μπανακι!!
Όσοι την ξέρουν θα καταλάβουν γιατί έχω 'κακομάθει' και είμαι ψείρας στις παραλίες που πηγαίνω για μπάνιο...
Σωστόοοοοοος.
-
Λοιπόοοοον,
έχουμε ΠΣΚ 14-15-16 Ιουλίου. Βολεύει;Η Παρασκευή μπορεί να είναι μια ήρεμη ημέρα, με μπανάκι στην Χρυσή Ακτή (λουτρά Κυλλήνης), δίπλα στο
http://www.grecotel.gr/Grecotel_Content ... 481fc7.jpg , http://www.grecotel.gr/Grecotel_Content ... 416925.jpg
ποτάκι στο Κάστρο με θέα το Ιόνιο από Ζάκυνθο μέχρι Κεφαλλονιά και φαγητό όπου αποφασιστεί επί τόπου (οι επιλογές είναι πολλές).Σάββατο, συνάντηση πρωί (σχετικά, δλδ) σε κεντρική πλατεία για καφέ και αναχώρηση για το δάσος της Κάπελης. Φαγητό όπως περιγράψαμε στην αρχή ή, αν είμαστε λίγοι, σε ταβέρνα της περιοχής, που θα έχει από πριν ενημερωθεί για τα γούστα μας.
Επιστροφή Κουρούτα για μπανάκι, δείπνο και ποτάκι(α) μέχρι ... όσο αντέξουμε.Κυριακή, ελεύθερο πρόγραμμα.
Πχ, Κατάκολο για καφέ, Αη Λιά για μπάνιο (στη Σκαφιδιά, δίπλα στο ξενοδοχείο Αldemar http://www.aldemarhotels.com/files/Phot ... ovlg13.jpg ), ....Παίζει να πάμε για χαβαλέ και για σπα - και μάλιστα ολονύκτιο!!!!!
Δρόμοι με στροφές όσοι αντέχουμε, με εγγύηση!
Αποστόλη, αν έλθεις πάλι θα δεις που θα σε πάω για ψάρι.Άντε, πέστε, να σας κλείσω δωμάτια σε ξενοδοχεία 7,6,5 αστέρων;
Και καλά ξενοδοχεία μέσα στις 'πόλεις' έχουμε, και πανσιόν έχουμε και κάμπινγκ όσα θέτε, αν δεν φοβάστε τα ζουζούνια σαν την Funis. -
Λοιπόοοοον,
έχουμε ΠΣΚ 14-15-16 Ιουλίου. Βολεύει;Απίστευτο κι όμως αληθινό: πιθανότατα ΝΑΙ!
Κοιμάμαι και κάτω από τ'αστέρια, no problemo!
-
αν δεν φοβάστε τα ζουζούνια σαν την Funis.pfff.. βλακειες!!
Εγω Ηλία θα ξερω μάλλον εντος της εβδομάδας!!!
(στανταρ δε θα χει ζουζουνια ε?? )
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Απίστευτο κι όμως αληθινό: πιθανότατα ΝΑΙ!Αυτά είναι ωραία νέα! Για ύπνο αν θέλεις κάτω απ' τ' αστέρια, σου προτείνω τις πολυθρόνες - ξαπλώστρες κάτω απ' τις ψάθινες ομπρέλες, δίπλα στη θάλασσα. Άλλη φάση!
στανταρ δε θα χει ζουζουνια ε??
Πες εσύ ότι θα' ρθεις και είμαι ικανός να κάνω εισαγωγή από την Ολλανδία ένα φορτίο λαμπρίτσες, να φάνε όλα τα ζουζούνια της περιοχής.
Στη διατροφική αλυσίδα της λαμπρίτσας δεν υπάρχουν Funis, το έλεγξα, οπότε κανένα πρόβλημα!
Εξορμήσεις καλοκαιριού 2006 κάτω απ' τ' αυλάκι.