-
Hλία, εγώ θα είμαι ένας τελικά -ωραία σύνταξη, λες και θα μπορούσα να είμαι δύο, τέλος πάντων- και θα μείνω σε φίλο μου στη Γαστούνη.
Στον γνωστό Κατσαρίδα, ίσως θυμάστε, της αληθινής ιστορίας.Οπότε, αν σου είναι εύκολο, μην κάνεις κράτηση για μένα.
-
Νικ-----------------Άτομα---Άφιξη---------Ξενοδοχείο---------------Στ' Άστρα Krusenstern---------1--------Π-------------YES--------------------πφφφφ (Ναι, είναι οριστικό!) Funis---------------2--------Π-------------YES!!! (δλδ ίσως,μάλλον,99%,αν δεν στραβώσει,ζουζούνια έχει το ξενοδοχείο; κλπ) chrmes--------------1--------Π-------------YES-------------------πφφφφ mpeizanis-----------1--------Π-------------YES------------------ως άνω kouk----------------2--------Π-------------Σούλης, Αρκούδι ΒΑΣΙΛΗΣ--------------2--------Σ-------------Αρκούδι syele --------------1--------Π-------------Αρκούδι charmak66-----------;--------Π-------------; TakisB--------------;--------Σ-------------εντοπιότητα λέμεεεεεεε tt------------------4--------Π-------------ως άνω Pai Μei-------------1--------Π-------------Κατσαρίδας, Γαστούνη Asimov -------------1--------Π-------------Αρκούδι Michael-Amott-------;--------Π-------------εντοπιότητα Ililias-------------8--------Π-------------εντοπιότηταααααα kamil --------------1--------Π-------------Αρκούδι nass----------------2--------Π-------------Σούλης, Αρκούδι Μονόκλινα: Asimov, Kamil Δίκλινα: Krus+syele, chrmes+mpeizanis, Funis, kouk, ΒΑΣΙΛΗΣ, nass
Εντάξει, μέχρι εδώ;
-
Εγώ είμαι 1, Π, Αρκούδι με ένα μεγάλο ερωτηματικό από δίπλα!
Αλλά επειδή δεν είμαι σίγουρος, δε νομίζω να βοηθάει η παρέμβασή μου...
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Hλία, εγώ θα είμαι ένας τελικά -ωραία σύνταξη, λες και θα μπορούσα να είμαι δύο, τέλος πάντων- και θα μείνω σε φίλο μου στη Γαστούνη.
Στον γνωστό Κατσαρίδα, ίσως θυμάστε, της αληθινής ιστορίας.Οπότε, αν σου είναι εύκολο, μην κάνεις κράτηση για μένα.
-
Ηλία, ακύρωσε το δωμάτιο για μένα, γιατι ενδέχετε να είμαι εξωτερικό για δουλειά...αν αλλάξει οτιδήποτε, θα ενημερώσω εν καιρό...
-
Δεν το ακυρώνω, θα το πάρει ο charmak66.
Ελπίζω, τελικά, να τα καταφέρεις. Και πάλι θα σου βρούμε δωμάτιο, μη σε νοιάζει. -
το ξέρω βρε...αυτό έλειπε να με αφήσετε να κοιμηθώ κάτω απο τ'αστρα
τωρα που το σκέφτομαι δεν θα είναι κι άσχημαπάντως όπως και να έχει την 14/7 την έχω πάρει άδεια, οπότε αν τελικά έρθω, θα έρθω απο νωρίς
-
Κυρίες και κύριοι, ολόκληρη η Ηλεία έχει προετοιμαστεί να μας υποδεχθεί!
Μια γουρουνομάνα κλαίει από τώρα τη γουρουνίτσα της, ένα ολόκληρο κοτέτσι έχασε τα κοκόρια του και τώρα οι κότες προσπαθούν να βολευτούν μ' ένα γέρικο κουτσό (που είναι και λίγο gay, αλλά στην αναβροχιά καλό είν' και το χαλάζι).
Πανικός επικρατεί επίσης στους ψαράδες, αφού έχει εκφραστεί από κάποιους η επιθυμία να δοκιμάσουν και τα ψάρια των θαλασσών μας. Επειδή θα χρειαστούμε τουλάχιστον 10 κιλά ψάρια (κι επειδή τα θέλουμε αποκλειστικά αλανιάρικα) δηλαδή ολόκληρο το παραγάδι (και να 'φτανε) της Πέμπτης, φτάσαμε στο καίριο ερώτημα:
Ποιός είναι για ψάρι, την Παρασκευή το βράδυ;
-
-
-
Εγω που ΔΕΝ τρωω ψαρι, μάλλον με κρεας θα τη βγάλω
Σφαχτε τον μοσχο, τον σιτευτό
-
Αυτό πρέπει να είναι εξαιρετικό. Ναι, βεβαίως για όλη την οικογένεια! Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εγω που ΔΕΝ τρωω ψαρι, μάλλον με κρεας θα τη βγάλωΣφαχτε τον μοσχο, τον σιτευτό
Κατάλαβα: 10 κιλά ψάρια κι ένα ψαρονέφρι, για την Παρασκευή. Το Σάββατο δεν έχουμε πρόβλημα.
-
Έτσι, έτσι
No problemo
-
Μαγκες καλά να περάσετε μόνο προσοχή στον δρόμο!!!!!
Έχει πολλά μπλόκα......Επιπλέον προσοχή οι δρομοι είναι ζόρικοι
Ιδιαίτερη προσοχή στο φανάρι της Κάτω Αχαϊάς (έχει κόντρα ήλιο το απόγευμα και πολλοί δεν το βλέπουν)
Στο s-άκι της διασποράς της 117ΠΜ (έχει μια AVIN) έχει φυγει πολύ κόσμος εκεί
Στην διαστάυρωση για Σαβάλια και γενικότερα όπου βλέπετε εικονοστάσι.
Επειδή η ντομάτα είναι στα φόρτε της προσοχή για φρέζες, τρακτερ κλπ χωρις φώταΑν ανεβείτε προς Ορεινή Ηλεία πολύ προσοχή στο χωριά Εφύρα, Σκλίβα (δεξί πέταλο με γκρεμό στην άνοδο χωρίς πινακίδα)
Τέλος αν βρείτε χρόνο να πάτε μια βόλτα στην Αρχ. Ολυμπία (όχι μεσημέρι μην σας χτυπήσει ο ήλιος το κεφάλι) -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Επειδή η ντομάτα είναι στα φόρτε της προσοχή για φρέζες, τρακτερ κλπ χωρις φώτα
Επίσης για ντομάτες και καρπούζια που... φεύγουν ολόκληρα από τα τρέηλερ, και ξαφνικά αντιμετωπίζεις συνθήκες προσομοίωσης παγετού...
-
Ντομάτες μέσα Ιουλίου;
Πολύ καιρό λείπετε και ξεχνάτε.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Ντομάτες μέσα Ιουλίου;Πολύ καιρό λείπετε και ξεχνάτε.
Δεν είπα για συγκομιδή πηγαινοέρχονται στα χωράφια... αυτός είναι ο κίνδυνος, αλλιώς θα έλεγα που θα βρούν ζουμάκι που θα βρούν ουρά από τρακτέρ έξω από εργοστάσια κλπ.... HAVE FUN
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Ντομάτες μέσα Ιουλίου;Πολύ καιρό λείπετε και ξεχνάτε.
Μάλλον έχω μείνει στην εποχή που δούλευε το οινοποιείο στην Κουρούτα και η ουρά τρακτέρ και φορτηγών έφθανε στην Πατρών-Πύργου...
-
Πωωω πωωω, αυτό ήταν ΠΟΛΥ παλιά, ρε σειρά!
Οι τιμές των δωματίων, με θέα τη Ζάκυνθο: 35 Ευρά τα μονόκλινα, 50 τα δίκλινα, όλα με πρωινό. Για το δίκλινο της Funis μου ζήτησαν περισσότερα , αλλά χρησιμοποιώντας τις γνωστές διαπραγματευτικές μου ικανότητες κατάφερα να το κρατήσω στο ίδιο επίπεδο, παρ' όλα τα added ζουζούνια (τα ζουζούνια στοιχίζουν).
Εξορμήσεις καλοκαιριού 2006 κάτω απ' τ' αυλάκι.