-
-
Ρε εγκάθετοι, με έχετε βγάλει σε 20 φωτογραφίες. άλλος δεν υπήρχε;
Σχολιασμός εγκάθετων τοποθετήσεων μόλις γυρίσω από το γραφείο
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Ρε εγκάθετοι, με έχετε βγάλει σε 20 φωτογραφίες. άλλος δεν υπήρχε;Σχολιασμός εγκάθετων τοποθετήσεων μόλις γυρίσω από το γραφείο
Σε έχω wallpaper στο γραφείο εκεί με το αριστοτεχνικό κοντρόλ στη μπάλα. Koμπλέ, με λογότυπο CBF-Βραζιλία πάνω δεξιά.
-
-
-
Σπύρο άρπαξες λίγο στις άκρες ε;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Σπύρο άρπαξες λίγο στις άκρες ε;ασταναπαν
Είναι μεγάλη και περισσεύει, γι'αυτό (η μύτη εγκάθετοι!)
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Σπύρο άρπαξες λίγο στις άκρες ε;
ασταναπαν
Είναι μεγάλη και περισσεύει, γι'αυτό (η μύτη εγκάθετοι!)
Εγώ πάντως στη θέση σου αυτόν που έβαλε τη φωτογραφία θα τον έκανα ban.
(Δε θέλω να σας βάλω να τσακωθείτε αλλά έτσι είναι )
-
Eπιτέλους σηκώθηκα από το κρεβάτι. Επέστρεψα τεσσεράμιση το πρωί.
Έκατσα στο καλόνερο και έφαγα γουρνοπούλα μόνη μου... Δεν γινόταν να φύγω χωρίς να φάω.....Αγάπητε κρουζ το είπα οτι δεν έχω φωτογένεια.... Ειδικά εκείνη στην οποία τρώω παγωτό την αγοράζω όσο-όσο....
Ηλία ευχαριστούμε για όλα....
Πέρασα υπέροχα...
Λοιπόν η επόμενη εξόρμηση ????
Μάλλον για την μεθεπόμενη μιας και στην πανελλλήνια έχω εξεταστική?? Χειμερινή θα είναι υποθέτω... -
Λοιπόν, δε γενικές γραμμές και τηλεγραφικά:
- Γ@μ@ τις εξόδους τις Παρασκευές
- Γ@μ@ τους καραγκιόζηδες που πηγαίνουν στη ΛΕΑ
- Εξαιρετικός δρόμος η Κορίνθου - Πατρών
- ’γγελος τηλέφωνο - Χρήστος, διάγνωση, Δυναμό - Ιντερσαλονικα
- Μενού Α, Εξαιρετικό αλλά μέχρι τις 2 ρε παιδί μου τρώγαμε
- Αρκούδι - παραλία + bar, μια χαρά
- Το μεσημέρι πολύ ψάρι μιλάμε. Τα καθάρισα σχεδόν όλα και δεν έφαγα σχεδόν καθόλου
Βόλτα σε Αμαλιάδα - γλυκό σε Κουρούτα - ποτό σε Αρκούδι. Μια χαρά. Ρε σεις, τι κόσμος στην Κουρούτα - Ξανα - μανά μπάνιο και αποχαιρετισμοί
- Όχι ξανά Πάτρα - Κόρινθος!!! Με τίποτα. Γι αυτό --> Ολυμπία, Βυτίνα, Λαγκάδια, Τρίπολη, Κόρινθος, κλπ
- Μέχρι Λαγκάδια ο δρόμος ήταν
Γνωρίσαμε και νέα παιδιά. Κατερίνα Κ. και Amott. Θα τα ξαναπούμε οπωσδήποτε
To ύφος του Κρούση όταν του είπαν ότι ο Αmott περιμένει Astra OPC και ο ililias το Zafira OPC, ήταν όλα τα λεφτά
Θοδωρή, κουκλάρα η κόρη σου
Βασίλη, για τις φωτό θα τα πούμε από κοντά
-
Μπράβο παιδιά!! Πάντα τέτοια και με χαρές να σμίγουμε. Κρίμα που δεν μπορέσαμε να είμαστε όλοι εκεί αλλά δεν είναι εύκολο. Ελπίζω την επόμενη φορά να είμαστε μαζί.
-
Δυο λόγια και από μένα.
Το δυναμό μου το 'βαλε στόχο να μου τινάξει την εκδρομή στον άερα. Οι διακοπές ρεύματος άρχισαν περίπου από την Πάτρα, στη διασταύρωση για κάτω Αχαιά, το 13άρι σύρθηκε αργά και ταπεινά στην άκρη του δρόμου, λυποθυμισμένο. Η μπαταρία είχε παραδώσει, ακολουθώντας την αυτοχειρία του δυναμό, που κάποιος &^^%&*^5 Κρητικός ηλεκτρολόγος, αντί να το πετάξει και να βάλει άλλο, θεώρησε σωστό να αλλάξει το αυτόματό του μόνο.
Ευτυχώς που:
Παραμένω άπιαστος στο δρόμο (τι ψώνιο είναι ο άνθρωπος, ξυπνήστε τον ρεεε:shifty: ), και όλη η παρέα του φόρουμ ήταν πιο πίσω.
Ο Χρήστος (οι Χρήστοι μάλλον), μέσα σε 2 λεπτά έκαναν τη διάγνωση.
Ευχαριστώ όλη την παρέα, που σταμάτησε για βοήθεια.Δεν ευχαριστώ:
Την Intersalonika, που έκανε κοντά 2 ώρες να ρθει. Από την Πάτρα. Μιλάμε για 40 χλμ από την Πάτρα.Τέλος πάντων, φτάσαμε Γαστούνη, στο σπίτι του φίλου μου του Φώτη, κατά τη 1, με όλους τους γείτονες να χουν βγει έξω από τα σπίτια τους, και να παρακολοθούν το θέαμα του γερανού να μας κατεβάζει. Ωραίος ο Πατρινός τυπάκος του γερανού, δεν έβαλε γλώσσα μέσα του, αλλά καλός άνθρωπος.
Σάββατο πρωί συνεργείο. Πάλι καλά, πέσαμε σε καλό μηχανικό και πρόθυμο να βοηθήσει. Αλλάξαμε μπαταρία, και μας βρήκε και δυναμό από Αμαλιάδα. Μεσημέρι το 106 ήταν και πάλι πάνοπλο. Είχε χαθεί όμως πολύτιμος χρόνος.
Στεναχωρήθηκα που δεν είδα τα παιδιά όσο θα ήθελα. Κάποια ασυνεννοησία, συν το ότι δεν ήμασταν στο ίδιο μέρος, αλλά κάπου 10 χλμ μακριά, μας κράτησε μακριά, πλην του απογεύματος του Σαββάτου.
Με τον Ηλία, ίσα που αντάλλαξαμε δυο κουβέντες. Την επόμενη φορά, ελπίζω, να πάνε καλύτερα τα πράγματα και να έχουμε πιο πολύ χρόνο στη διάθεσή μας.
Καλούτσικα πέρασα σε γενικές γραμμές, θα μπορούσε να 'ναι και καλύτερα.
Αλλά και χειρότερα...Αυτά τα 'δυο λόγια'.
Καλήνυχτα!
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
To ύφος του Κρούση όταν του είπαν ότι ο Αmott περιμένει Astra OPC και ο ililias το Zafira OPC, ήταν όλα τα λεφτά
'Δηλαδή έχεις παραγγείλει το opc; '
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
...Καλούτσικα πέρασα σε γενικές γραμμές, θα μπορούσε να 'ναι και καλύτερα.
Αλλά και χειρότερα...Ή αλλιώς, Περισσότερα χάθηκαν στο Μοχάτς.
'Δηλαδή έχεις παραγγείλει το opc; '
Και, λίγο πριν, '...Ζαφίρα opc; Δεν καταλαβαίνω γιατί το βγάλανε, αυτό το πράγμα'
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Και, λίγο πιό πριν, '...Ζαφίρα opc; Δεν καταλαβαίνω γιατί το βγάλανε, αυτό το αυτοκίνητο'.... εφόσον υπήρχε το τούρμπο...
Τις φωτό τις πήρες?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τις φωτό τις πήρες?Ευχαριστώ.
Για τα υπόλοιπα, όσα μας συμφέρουν γράφουμε, εννοείται.
-
ililias όντως έχεις παραγγείλει το Zafira OPC (εξού και το αβατάρ) ?
-
Ναι, από τις 3 Απρίλη και το περιμένω μέρα παρά μέρα.
Έχει έλθει Ελλάδα κι έχω μια υποψία ότι η όπελ το κρατάει σε κάποια έκθεση στην Αθήνα, μέχρι να εκτελωνιστεί. Τεσπα μέσα στην εβδομάδα θα είναι εδώ, αλλά καλού - κακού σήμερα άρχισα πάλι τα μπινελίκια.
Ναι, το άβαταρ το έβαλα ώστε δειλά δειλά να φαίνεται, μήπως και δεν ακούσω τα χειρότερα μαζεμένα.
Η πλάκα: Σε συνάντηση με τον Amott, τον ρώτησα τι αυτοκίνητο είχε παραγγείλει. 'Τώρα να το πω;' μου απαντάει, 'πρέπει να είναι το πιο μισητό αυτοκίνητο στο φόρουμ'. Κι έχει παραγγείλει το Άστρα opc. -
Ναι, αλλά ο Ροιτερ γυρναγε σε 1:13
Να δουμε σε ποσο θα γυρναει ο ililiaτερ
Ενα που μου εκανε εντυπωση στην Ηλεια. Ειχε ΟΜΙΧΛΗ Σπανια εβλεπες αυτοκινητο να διαθετει και να μην αναβει προβολάκια. Ιδιαιτερα στην μπαροτσαρκα στην Κουρούτα η ομιχλη ειχε καλύψει τα παντα
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Σε συνάντηση με τον Amott, τον ρώτησα τι αυτοκίνητο είχε παραγγείλει. 'Τώρα να το πω;' μου απαντάει, 'πρέπει να είναι το πιο μισητό αυτοκίνητο στο φόρουμ'. Κι έχει παραγγείλει το Άστρα opc.Δεν τα μισούμε εμείς!! ΑΥΤΑ είναι OPEL...
...πλάκα...ε;...
Εξορμήσεις καλοκαιριού 2006 κάτω απ' τ' αυλάκι.