-
Γειά χαρά σε όλους.
Σόρρυ να είμαι σε λάθος μέρος αλλά συνήθως εδώ έμπαιναν τέτοιου είδους ερωτήσεις...Λοιπόν μου το θέμα έχει ως εξής.
Μου έχει παρουσιαστεί μια ευκαιρία να δώσω το Α3 (1.6FSI) μου σε πάρα πάρα πάρα πολύ καλή τιμή. (συγγενής)Ενώς χρόνου αμάξι βέβαια, ολοκαίνουργιο και το λυπάμαι αλλά οι ανάγκες της οικογένειας αυξήθηκαν κατά πολύ και πλέον οι χώροι είναι ζωτικής σημασίας.
Ψάχνω λοιπόν ένα οικογενειακό, με χώρους για την οικογένεια ΑΛΛΑ κυρίως καλή οδική συμπεριφορά, κράτημα και κινητήρα.
Βασικά οι χώροι είναι και καλά δικαιολογίες για την οικογένεια, στο βάθος έχω δει την ευκαιρία για κάτι ποιό γρήγορο γιατί παρόλο που έχω να πώ μόνο τα καλύτερα λόγια για την οδηγική συμπεριφορά του Α3, ο κινητήρας του δεν είναι και ότι καλύτερο. (καλώς μέχρι ένα σημείο αλλά μέχρι εκεί).Η οικονομική μου οροφή είναι τα 29000 ευρώ.
Κοιτάω για κάτι στα κυρίως στα 1800 κυβικά, κατά προτίμηση στέϊσον, με καλό στήσιμο και πλούσιο εξοπλισμό (ναί, μου αρέσουν τα πολλά μπλιμπλίκια, δυστυχώς ).Τί μου προτείνεται από αυτά που παραθέτω;;;;;
Ξέρω ότι υπάρχουν και άλλες επιλογές αλλά περιορίζομαι σε αυτές που αναφέρω μόνο.
Ευχαριστώ. -
Γειά χαρά σε όλους.
Σόρρυ να είμαι σε λάθος μέρος αλλά συνήθως εδώ έμπαιναν τέτοιου είδους ερωτήσεις...Λοιπόν μου το θέμα έχει ως εξής.
Μου έχει παρουσιαστεί μια ευκαιρία να δώσω το Α3 (1.6FSI) μου σε πάρα πάρα πάρα πολύ καλή τιμή. (συγγενής)Ενώς χρόνου αμάξι βέβαια, ολοκαίνουργιο και το λυπάμαι αλλά οι ανάγκες της οικογένειας αυξήθηκαν κατά πολύ και πλέον οι χώροι είναι ζωτικής σημασίας.
Ψάχνω λοιπόν ένα οικογενειακό, με χώρους για την οικογένεια ΑΛΛΑ κυρίως καλή οδική συμπεριφορά, κράτημα και κινητήρα.
Βασικά οι χώροι είναι και καλά δικαιολογίες για την οικογένεια, στο βάθος έχω δει την ευκαιρία για κάτι ποιό γρήγορο γιατί παρόλο που έχω να πώ μόνο τα καλύτερα λόγια για την οδηγική συμπεριφορά του Α3, ο κινητήρας του δεν είναι και ότι καλύτερο. (καλώς μέχρι ένα σημείο αλλά μέχρι εκεί).Η οικονομική μου οροφή είναι τα 29000 ευρώ.
Κοιτάω για κάτι στα κυρίως στα 1800 κυβικά, κατά προτίμηση στέϊσον, με καλό στήσιμο και πλούσιο εξοπλισμό (ναί, μου αρέσουν τα πολλά μπλιμπλίκια, δυστυχώς ).Τί μου προτείνεται από αυτά που παραθέτω;;;;;
Ξέρω ότι υπάρχουν και άλλες επιλογές αλλά περιορίζομαι σε αυτές που αναφέρω μόνο.
Ευχαριστώ. -
Γειά χαρά σε όλους.
Ευχαριστώ. -
skoda octavia V 2T 4x4 (αν υπάρχει) αλλιώς
skoda octavia wagon 4x4 το προηγούμενο.... -
V50: Tα καλά νέα
To V50 το έχει στην πολυκατοικία γείτονας τραπεζικός. Μέσα είναι ΓΕΜΑΤΟ μπλιμπλίκια, έχει καλούς
χώρους, πορτ μπαγκάζ SW, όλα τα συστήματα ασφάλειας, ηλιοροφή, πολύ καλό ήχο κινητήρα.V50: Tα κακά νέα
Οπτικά ΔΕΝ σε φτιάχνει. Ξέρω είναι υποκειμένικο, αλλά μετά την πρώτη εβδομάδα στην πυλωτή
βαριέσαι να το βλέπεις, είναι απλά άλλη μια μαούνα. Δεν προσθέτει 'αυτό το κάτι' που μπορεί
οπτικά και μόνο να δίνουν τα VW/Octavia και περισσότερο το όμορφο (θορυβώδες) 6άρι.Έχοντας πρόσβαση και σε δίλιτρο 6άρι δεν μπορώ να σου πώ ποιό να πάρεις, μπορώ να σου
πώ όμως ότι το V50 και το 6άρι (αν και ωραίο) δεν σου κάνουν. -
Ψήφος στο Octavia Combi κι από μένα... Απειροι χώροι, επιδόσεις, τετρακίνηση, φτηνή συντήρηση, έχει μερικά μπλιμπλίκια το 5, κλπ κλπ. Δεν είχα μπει σε 5, μπήκα σ'ενός φίλου μου πρόσφατα (1.6) και δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα.
Αλλά... υπάρχει 5 Combi 4x4 2.0T ή μόνο το παλιό 1.8Τ; Εστω και το παλιό πάντως πιστεύω θα σε ικανοποιήσει σε μεγάλο βαθμό.
-
Skoda και από μένα, χωρίς να έχω οδηγήσει κανένα από τα μοντέλα της λίστας...
-
τον φωτισαμε τον ανθρωπο
κι εγω skoda θα ελεγα..
ο 1800αρης του 9-3 δεν ξερω τι λεει
το 6αρι ναι μεν, καλο χρυσο αλλα οπως σε κοβω δεν εχει αυτο το κατι που θες
το βολβο ειναι ασκημο
ενω το passat μου φαινεται καλη προταση και πιο χλιδατη μαλλον απ'το οκταβια, αλλα θα προτιμουσα το οκταβια με τον κινητηρα συν η τετρακινηση -
Ο χρήστης skye έγραψε:
τον φωτισαμε τον ανθρωπο
κι εγω skoda θα ελεγα..
ο 1800αρης του 9-3 δεν ξερω τι λεειΌ,τι και να λέει, μπροστά στον 18Τ...
-
Eφ' όσον συνεχίζει να πωλείται το Οκτάβια (το προηγούμενο, όχι το'5') με τον ανεπανάληπτο 1,8 20V - Τ, είναι μονόδρομος. Δεν αξίζουν τα παραπάνω χρήματα του ατμοσφαιρικού δίλιτρου '5'.
Βέβαια, επειδή ο 1,8 Τ είναι ανίατη ασθένεια, θα τα δώσεις σταδιακά και τα υπόλοιπα λεφτά σε (χιλιοδοκιμασμένες και αξιόπιστες) βελτιώσεις, με τις οποίες θα έχεις έναν πύραυλο παντός δρόμου, με τα μισά λεφτά σε σχέση με τα γερμανικά ξαδέλφια.
Όταν με το καλό θα έρθει ο καιρός να πας στα 30+ κιλάκια ροπής, (να μη μιλήσουμε για ίππους), ρώτα με για αναρτήσεις και φρένα. Οι λύσεις είναι, πλέον, έτοιμες. -
Εγώ θα σου έλεγα κάνε ένα test drive το καθένα και η απάντηση θα έρθει μόνη της
-
octavia gt????
-
Eυχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά...
To Octavia το παλιό απορρίπτεται λόγο παλαιότητας κυρίως, το νέο βγαίνει με τον 2.0FSI στα λεφτά που διαθέτω ή κοντά στα 30.000 για το GT αν και θα προσπαθήσω να αποφύγω τα δίλιτρα.
Από εβδομάδα ξεκινάω τα test drive και βλέπουμε.
-
Passat
Μα τι είπα μόλις τώρα
Αν χρειάζεσαι τετρακίνηση ( ξέρεις κανα χιονοδρομικό, περιοχή που χιονίζει τότε να πάς για το Skoda, αλλιώς Passat ( ) είναι πιστεύω η καλύτερη επιλογή αυτή την στιγμή στην κατηγορια. -
Αφού έβαλες και την παράμετρο κινητήρα και μάλιστα καλό και γρήγορο,νομίζω Passat και Octavia ειναι μονόδρομος.Πάντως το Skoda δεν βγαίνει κοντά στα 30000 σε καμία περίπτωση.Το RS το station έχει γύρω στα 28k τιμή καταλόγου.(Το ατμοσφαιρικό λοιπόν σίγουρα έχει πολύ παρακάτω.)Μήπως να κοίταζες και προς τη μεριά του RS λοιπόν;Και μιλάμε και για τρελούς χώρους και για κορυφαίο κινητήρα-επιδόσεις
-
To passat θεωρω οτι ειναι η καλυτερη λυση απο τα προτεινομενα.
Φρεσκο μοντελο, σχεδιαστικα ομορφο, καλος κινητηρας και ανετους χωρους..τι αλλα να ζητας απο οικογενειακο αμαξι? -
-
Το καθένα απ' τα τρία πρώτα έχει τα δικά του υπέρ και κατά,αλλά όποιο και να πάρεις μια χαρά θα είναι.
Από τη στιγμή που σ' αρέσει το σχήμα και η λογική ενός station,δεν υπάρχει κανένας λόγος να βάλεις στις επιλογές σου sedan αυτοκίνητα. -
Aπό αυτά που μας παρέθεσες εδώ, το Passat είναι το καλύτερο αυτοκίνητο και έχει και τους καλύτερους χώρους.
To octavia είναι και αυτό καλή περίπτωση αλλά αν από το Audi πας στο Skoda θα χαλαστείς. Προτίμησε το VW.Tα σουηδικά ειδικά το Saab άστα για άλλους. Το Volvo για μένα είναι το πιο όμορφο από όλα. Απορώ με το φίλο που γράφει ότι τον χαλάει η εμφάνιση.
-
Με τα χρηματα που διαθετεις και την ισχυ που ζητας δεν νομιζω οτι μιλαμε για audi κτλ,κατι προς skoda θα ελεγα κι εγω
Nα το δώσω το ρολόι;;;; Και να πάρω κομπολόι;;;;;