-
Η χρονιά που 'τρέχει' , το 2006 , απο τα μισά της και ούτε , διεκδικεί τον τίτλο της χειρότερης εδώ και πολλά χρόνια τώρα , με δύο νέους ανθρώπους να τρέχουν στις ειδικές του ουρανού , και αρκετούς ακόμη να τρέχουν στις ειδικές της αποθεραπείας , του πόνου και της θλίψης.
Οι υπόλοιποι , ΟΛΟΙ μας , διοικούντες το σπόρ , διοργανωτές αγώνων , στελέχη αγώνων , αγωνιζόμενοι , συλλογικά όργανα αγωνιζομένων , πιστεύω πως ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ στην μνήμη όσων χάθηκαν και σαν ηθική συμπαράσταση σε όσους πάσχουν ,
*** να βάλουμε τα δάχτυλα στα καρφιά , και έστω και με διακοπή τέλεσης οποιουδήποτε αγώνα, ή αποχή απο αυτόν , ή μή συμμετοχή , να εξετάσουμε ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗ του όρου που θέλουμε να ονομάζουμε ΑΣΦΑΛΕΙΑ , αλλά δυστυχώς ΟΛΟΙ μας τον 'γράφουμε' στα παλαιότερα των υποδημάτων μας , όταν δεν μας βολεύει.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ.***
Ξέρω πως ίσως ανοίγω το κουτί της Πανδώρας , αλλά κάποτε πρέπει να γίνει , δυστυχώς με αφορμή τον θάνατο δύο νέων ανθρώπων .
Θα παρακαλέσω μόνο , όσοι θελήσουν να εκφράσουν τη γνώμη ή την άποψή τους να το κάνουν επώνυμα , θα είναι καλύτερα πιστεύω.
*Οι δικές μου απόψεις / σκέψεις :
-Οι αγωνιζόμενοι πρέπει να φροντίζουν για την προσωπική τους ασφάλεια ΧΩΡΙΣ εκπτώσεις
π.χ. σκανάρισμα ετικκέτας σε ληγμένο κράνος ή ζώνες , φόρμα κάρτ, χαλαρή ζώνη, άδετο κράνος , cage απαράδεκτο , γράψιμο ειδικής ...έτσι για να γράψουμε κάτι , μή επισήμανση / στιλήτευση ελλέιψεων της διοργάνωσης , ξενύχτι και βάλε την παραμονή των αναγνωρίσεων ή/και του αγώνα και ... και .... και ....-Τα συλλογικά τους όργανα πρέπει να ελέγχουν (στο μέτρο του δυνατού) την εφαρμογή των κανονισμών και των μέτρων ασφαλείας ΚΑΙ απο την πλευρά της διοργάνωσης ΚΑΙ απο την πλευρά των αγωνιζομένων.
-Οι διοργανωτές πρέπει να έχουν σαν πρώτη τους προτεραιότητα την ΧΩΡΙΣ εκπτώσεις ασφαλή (για όλους ) διεξαγωγή του αγώνα , και μετά την οικονομική του επιτυχία
-Τα στελέχη των αγώνων , απο τον Αλυτάρχη έως τον πιτσιρικά που μαρκάρει λάστιχα , πρέπει όσο διαρκεί ο Αγώνας να είναι 'εκεί' , σε εγρήγορση , να κάνουν αυτά που πρέπει
-και τέλος οι διοικούντες να εφαρμόσουν όσα έχουν θεσπίσει και όσα έχουν διατυμπανίσει ,συνδέοντας την αύξηση των παραβόλων συμμετοχής με την αύξηση της προβολής των αγώνων και την ασφαλέστερη διεξαγωγή τους , επιτέλους!Αποστόλης Νούσιας
Γιάννενα -
Η χρονιά που 'τρέχει' , το 2006 , απο τα μισά της και ούτε , διεκδικεί τον τίτλο της χειρότερης εδώ και πολλά χρόνια τώρα , με δύο νέους ανθρώπους να τρέχουν στις ειδικές του ουρανού , και αρκετούς ακόμη να τρέχουν στις ειδικές της αποθεραπείας , του πόνου και της θλίψης.
Οι υπόλοιποι , ΟΛΟΙ μας , διοικούντες το σπόρ , διοργανωτές αγώνων , στελέχη αγώνων , αγωνιζόμενοι , συλλογικά όργανα αγωνιζομένων , πιστεύω πως ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ στην μνήμη όσων χάθηκαν και σαν ηθική συμπαράσταση σε όσους πάσχουν ,
*** να βάλουμε τα δάχτυλα στα καρφιά , και έστω και με διακοπή τέλεσης οποιουδήποτε αγώνα, ή αποχή απο αυτόν , ή μή συμμετοχή , να εξετάσουμε ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗ του όρου που θέλουμε να ονομάζουμε ΑΣΦΑΛΕΙΑ , αλλά δυστυχώς ΟΛΟΙ μας τον 'γράφουμε' στα παλαιότερα των υποδημάτων μας , όταν δεν μας βολεύει.
Ξέρω πως ίσως ανοίγω το κουτί της Πανδώρας , αλλά κάποτε πρέπει να γίνει , δυστυχώς με αφορμή τον θάνατο δύο νέων ανθρώπων .
Θα παρακαλέσω μόνο , όσοι θελήσουν να εκφράσουν τη γνώμη ή την άποψή τους να το κάνουν επώνυμα , θα είναι καλύτερα πιστεύω.
-Οι αγωνιζόμενοι πρέπει να φροντίζουν για την προσωπική τους ασφάλεια ΧΩΡΙΣ εκπτώσεις
π.χ. σκανάρισμα ετικκέτας σε ληγμένο κράνος ή ζώνες , φόρμα κάρτ, χαλαρή ζώνη, άδετο κράνος , cage απαράδεκτο , γράψιμο ειδικής ...έτσι για να γράψουμε κάτι , μή επισήμανση / στιλήτευση ελλέιψεων της διοργάνωσης , ξενύχτι και βάλε την παραμονή των αναγνωρίσεων ή/και του αγώνα και ... και .... και ....-Τα συλλογικά τους όργανα πρέπει να ελέγχουν (στο μέτρο του δυνατού) την εφαρμογή των κανονισμών και των μέτρων ασφαλείας ΚΑΙ απο την πλευρά της διοργάνωσης ΚΑΙ απο την πλευρά των αγωνιζομένων.
-Οι διοργανωτές πρέπει να έχουν σαν πρώτη τους προτεραιότητα την ΧΩΡΙΣ εκπτώσεις ασφαλή (για όλους ) διεξαγωγή του αγώνα , και μετά την οικονομική του επιτυχία
-Τα στελέχη των αγώνων , απο τον Αλυτάρχη έως τον πιτσιρικά που μαρκάρει λάστιχα , πρέπει όσο διαρκεί ο Αγώνας να είναι 'εκεί' , σε εγρήγορση , να κάνουν αυτά που πρέπει
-και τέλος οι διοικούντες να εφαρμόσουν όσα έχουν θεσπίσει και όσα έχουν διατυμπανίσει ,συνδέοντας την αύξηση των παραβόλων συμμετοχής με την αύξηση της προβολής των αγώνων και την ασφαλέστερη διεξαγωγή τους , επιτέλους!Αποστόλης Νούσιας
Γιάννενα -
Γιάννενα -
Δεν εχω να προσθεσω τιποτα στα γραφομενα του Αποστολη.
Ελπιζω -αλλά και απαιτω- η διακοπη των αγωνων που ανακοινωσε η ΕΘΕΑ να σημανει μια νεα αρχη, μετα απο εναν ταχυ, ουσιαστικο και δημοκρατικο διαλογο της με ΟΛΟΥΣ τους εμπλεκομενους.
Ελπιζω-αλλά και απαιτω- ο ΣΟΑΑ αυτη τη φορα να σταθει στο υψος των περιστασεων
Κι ελπιζω-αλλα και απαιτω- να μην ειναι οι αγωνιζομενοι αυτοι που και παλι θα πληρωσουν το μαρμαρο, καλουμενοι να εφαρμοσουν αποφασεις ανουσιες και μη εφαρμοσιμες.
Καλλιο αργα παρα ποτε...
Χρ Πλατης. -
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... e_id=10274
Μόλις διακόπηκε το Πρωτάθλημα!
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Ελπιζω -αλλά και απαιτω- η διακοπη των αγωνων που ανακοινωσε η ΕΘΕΑ να σημανει μια νεα αρχη, μετα απο εναν ταχυ, ουσιαστικο και δημοκρατικο διαλογο της με ΟΛΟΥΣ τους εμπλεκομενους.
Κι ελπιζω-αλλα και απαιτω- να μην ειναι οι αγωνιζομενοι αυτοι που και παλι θα πληρωσουν το μαρμαρο, καλουμενοι να εφαρμοσουν αποφασεις ανουσιες και μη εφαρμοσιμες.
Καλλιο αργα παρα ποτε...
Χρ Πλατης.Κύριε Χρήστο , 'Γιατρέ',
δεν ξέρω τι σόϊ σύμπτωση ήταν αυτή , αλλά αναρρωτιέμαι :
*H διακοπή (αναστολή διεξαγωγής κατά την ανακοίνωση ) των Αγώνων , ισχύει μόνο για Πρωτάθλημα και Κύπελλα , όπως αναφέρεται , ή όπως λέει η κοινή λογική , ισχύει για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ?
(όπου κοινή λογική , βλέπε πως η 'κακιά ώρα' έρχεται και στον Πρωταθληματικό Αγώνα και στη Φιλική Δεξιοτεχνία )
Το λέω μετα λόγω γνώσεως πως θα γίνω κακός , δακτυλοδεικτούμενος , αλλά αισθάνομαι πως πρέπει να το πώ .Αποστόλης Νούσιας.
* -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&race_id=0&article_id=10274Μόλις διακόπηκε το Πρωτάθλημα!
Μακάρι να φέρει αποτέλεσμα αυτή η διακοπή και να μην είναι αλλή μια κίνηση απλά για να γίνει.
-
ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΕΝΝΑΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α. ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ.
ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΤΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ,ΑΝ ΑΥΤΗ ΚΡΙΘΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Με δεδομενο -κι αποδεδειγμενο- οτι οι οροι ασφαλειας 'πασχουν' πιο πολυ στους μικρους και περιφερειακους αγωνες, θαλεγα οτι η ισχυς πρεπει ναναι καθολικη
ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ. ΟΧΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ... -
Με δεδομενο -κι αποδεδειγμενο- οτι οι οροι ασφαλειας 'πασχουν' πιο πολυ στους μικρους και περιφερειακους αγωνες, θαλεγα οτι η ισχυς πρεπει ναναι καθολικη
ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ. ΟΧΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ... -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΕΝΝΑΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α. ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ.
ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΤΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ,ΑΝ ΑΥΤΗ ΚΡΙΘΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Λώρη (να με συγχωρείς για την οικοιότητα μια και δε γνωριζόμαστε προσωπικά ,αλλά, τέτοια ώρα τέτοια λόγια) μόνο εσείς οι πρωτοκλασσάτοι μπορείτε να κάνετε κάτι.
Προσπαθήστε μη γίνουν συμβιβασμοί.
Δε θέλω να κανω τον ξερόλα, ούτε να πω τι μπορεί, και τί όχι, να γίνει, μια και δεν είμαι 'από μέσα'.
Αλλά παλέψτε το προτείνετε λύσεις και απαιτήστε.
Τα μικρότερα ονόματα (αν και όλες οι ζωές ίδια αξία έχουν ανεξάρτητως κόστους του μπάκετ που κάθεται) θα ακολουθήσουν. -
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Καλλιο αργα παρα ποτε...
Χρ Πλατης.Κύριε Χρήστο , 'Γιατρέ',
δεν ξέρω τι σόϊ σύμπτωση ήταν αυτή , αλλά αναρρωτιέμαι :
*H διακοπή (αναστολή διεξαγωγής κατά την ανακοίνωση ) των Αγώνων , ισχύει μόνο για Πρωτάθλημα και Κύπελλα , όπως αναφέρεται , ή όπως λέει η κοινή λογική , ισχύει για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ?
(όπου κοινή λογική , βλέπε πως η 'κακιά ώρα' έρχεται και στον Πρωταθληματικό Αγώνα και στη Φιλική Δεξιοτεχνία )
Το λέω μετα λόγω γνώσεως πως θα γίνω κακός , δακτυλοδεικτούμενος , αλλά αισθάνομαι πως πρέπει να το πώ .Αποστόλης Νούσιας.
*Αυτό αναρωτήθηκα κι εγώ Αποστόλη...ουσιαστικά θα πρέπει να ισχύει για κάθε μορφή αγώνα...
Βλέπουμε οτι πλέον η γνώση των κανονισμών και του αντικειμένου γενικότερα, ακόμα και απο αυτόν τον ερασιτέχνη/χομπίστα οδηγό ή συνοδηγό αλλά και των κριτών είναι πλέον επιτακτική...
Μακάρι να είναι η αρχή μιας νέας εποχής στους Ελληνικους Αγώνες... -
ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΕΣΩ!!
Α) ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ, ΚΟΛΙΟΠΑΝΟΥ, ΔΗΜΟΥ,ΜΑΚΡΗ? ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΦΟΒΟΥ?!!! ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ?
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΟΜΕΡΤΑ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ?Β) ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ? ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!
Δ.ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ
-
Nα ρωτησω κατι?Με το να διακοπτουν τα ραλλυ,οι αγωνες αναβασεων και πιστας δεν διατρεχουν κινδυνο?
-
Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ?
ΧΑ ΧΑ ΧΑ.πολυ θα ηθελα να δω τις φατσες τους αν ολοι κλειδωναν τα αυτοκινητα και δεν κατεβαιναν στο ακροπιλις ως ενδειξη διαμαρτυριας.
-
ΔΗΛΑΔΗ Η ΚΥΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; Η ΑΙΓΕΙΡΑ ΣΤΗΣ 18/06 ΘΑ ΓΙΝΕΙ:rant:
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ
ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ > ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.
-
Ο χρήστης Sakis.afd. έγραψε:
ΔΗΛΑΔΗ Η ΚΥΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; Η ΑΙΓΕΙΡΑ ΣΤΗΣ 18/06 ΘΑ ΓΙΝΕΙ:rant:Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ
ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ > ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.
Κανονικα θα γινουν φιλε μου . . .
Για την 'ανταρσια' που λες διαφωνω.Τα 'πισω νουμερα' ειμαστε πολλα και χωρις εμας αγωνες δε γινονται που να χτυπανε ολοι οι πρωτοκλασατοι τα κεφαλια τους κατω.Κατι πρεπει να κανουμε και μαλιστα ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ αυτη τη φορα οπως να γραφτουμε στον ΣΟΑΑ και να αποκτησει δυναμη.
-
ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ,ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΙ ΚΡΙΝΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.
ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΘΕΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΘ.Ε.Α. ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Λ.Π.Α.
ΧΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ Ρ.ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΠΡΟΣΕΞΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ 22 ΧΡΟΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ/ΠΕΙΡΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ EVO.
ME TI KΡΙΤΗΡΙΑ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ?
ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙ (ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΕΥΧΟΜΑΙ ) ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ?
ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΕΒΓΑΛΑ LICENCE ΤΟ 1981 ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΥΟ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΙΡΚΟΥΙ.
ΣΗΜΕΡΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΡΑΛΛΥ ?
ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ Ρ.ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΛΜΑΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΑΝΕΛΕΙΠΩΣ?
ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α. Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΝΕΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΓΩΝΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΤΡΕΞΕΙ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ?
ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘ.Ε.Α./Ε.Λ.Π.Α. ΑΣ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΑΛΛΟΙΩΣ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ,ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΕΒΓΑΛΑ LICENCE ΤΟ 1981 ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΥΟ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΙΡΚΟΥΙ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Λωρη εχεις τρεξει κ ως οδηγος ? αν οχι τοτε γιατι επρεπε να χες τρεξει 2 αναβασει κ 2 σιρκουι , αφου θα σουν συνοδηγος ?
-
Ξαφνικα η εθεα ξυπνησε απο τον ληθαργο και πηρε την μεγαλη αποφαση,με την κινηση αυτη ομως δεν νομιζω οτι θα βγει κατι,και σιγουρα οι αποφασεις που θα παρει θα ειναι εις βαρος των αγωνιζομενων υπερ των λιγων κ κατι μου λεει πως και το χερι στην τσεπη πιο βαθια θα μπει,και θα μας πρηξουν με ανεφαρμοστους κανονισμους.Οι αγωνες ειναι ενα ασφαλες αθλημα(μπορει να γινει ασφαλεστερο) ομως αυτα τα ατυχηματα δυστηχως συμβαινουν σε ολες τις χωρες..Αντε να δουμε τι θα βγει.Οταν καποιος οπως η εθεα εχει την επιμελεια των αγωνων μισον αιωνα και αφηνει τα πραματα στην τυχη τους τι μπορει να κανει μεσα σε 3 μηνες?Για αρχη μαλλον να ασχοληθει με την ησυχια της με το ραλυ ακροπολις και μετα βλεπουμε.Καλα λενε λισανς με προυποθεσεις,αλλα αυτοι που θα βγαλουν τον κανονισμο εχουν τις προυποθεσεις να σκεφτουν κατι σωστο? Ευτηχως υπαρχει και η βουλγαρια εδω κοντα.
2006 , έτος ΜΗΔΕΝ για τους Ελληνικούς Αγώνες Αυτοκινήτου ?