May 16, 2006, 1:03 PM

....

...Αν,λεω,αν δεν γινοταν το ατυχημα(φευ...),θα σταματουσαν οι αγωνες ραλλυ απο την ΕΘΕΑ?
Οχι.....

Εσεις(εμεις) θα σταματουσατε τους αγωνες για χιλιους δυο λογους(χωρις το ατυχημα)?Οχι....

Αν δεν τους σταματουσε τους αγωνες η ΕΘΕΑ ,θα σταματουσατε(σταματουσαμε) τους αγωνες(με το ατυχημα)?

Ετσι θα κρινετε και οσοι πατε η δεν πατε σε αναβασεις,παιδειες(αν και πολλα απο τα παιδια των παιδειων μπορει να μην ξερουν δυστυχως εως και τιποτα )και ραλλυ σπριντ.....

Εγω ευτυχως δεν το εχω αυτο το διλημμα(αν λεγεται διλημμα)
Ομως κρινετε οτι ο Θανατος σας ξυπνησε????
Πριν απο αυτον απλα δεν ξερατε πως ειναι τα πραγματα και δεν κανατε τιποτα ,η απλα δεν κανατε τιποτα με επιγνωση των ελλειψεων?(καπου εδω ανηκω και εγω....)

Προσωπικος Ορισμος Αγωνων Ραλλυ που ξεκαθαριστηκε στο Αττικο του 2004,οταν και συναντησα προσωπικα κοντρα αυτοκινητο στην ειδικη Γραμματικο ,ευτυχως λιγο πριν το αλμα με 5η ταχυτητα.

ΑΓΩΝΑΣ ΡΑΛΛΥ= ΜΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ+ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΙ ΧΡΟΝΟ ΕΚΑΝΑ

ΑΓΩΝΑΣ ΡΑΛΛΥ διαφορετικο απο: μου προσφερουν ασφαλεια,σιγουρια,πριν και μετα απο απο ατυχημα,προβολη,ιση και ιδια αντιμετωπιση για ολους,κ.α.

Με τις παραπανω παραδοχες/ορισμο τα τελευταια συμβαντα κλονισαν
κυριως μονο τους τυφλους και κουφους.
Οι υπολοιποι απλα ειμασταν μεσα στο παιχνιδι της ρωσικης ρουλετας και παιζαμε σαν μωρα παιδια.....
(μην ξεχνατε παραδειγματα οπως Κοσμοπουλου/Βολος/περσι που ευτυχως που δεν χτυπησαν κατα το εξοδο τους....)

Θα τρεξετε στους αλλους αγωνες ,εκτος απο τα ραλλυ?Σας νοιαζει?
Ο χορηγος τι θα πει?Η κουπα ειναι γλυκια?
Ξαναδιαβαστε απο την αρχη το κειμενο και ξανασκεφτειτε.....