-
Μάστορα ποιάσε ένα Honda Jazz Type-R....(kαι ξύπνησα!!!,σιγά μην το φέρουν στην ευρώπη..)
-
Mακαρι να ερθει η εκδοση 1.5 .Οσο αφορα για ΙΜΑ διαβασα οτι μαλλον το 2010 ετοιμαζεται κατι για το jazz οσο αφορα υβριδικη εκδοση.
-
Ο χρήστης jap-power έγραψε:
Mακαρι να ερθει η εκδοση 1.5 .Οσο αφορα για ΙΜΑ διαβασα οτι μαλλον το 2010 ετοιμαζεται κατι για το jazz οσο αφορα υβριδικη εκδοση.από όσο γνωρίζω το CR-Z θα στηρίζεται στη βάση του Jazz. Αν το εννοείς έτσι ναι θα υπάρχει υβριδική έκδοση. Εκτός και αν οι Ιάπωνες μας ετοιμάζουν έκπληξη αλλά δύσκολο το βλέπω να έχει στην Ευρώπη λογική αντί για diesel να πάρεις υβριδικό μικρό. Εκτός και αν η κατάσταση στην Αμερική συνεχίσει ως έχει οπότε βλέπω τα Smart να γίνονται κοινό φαινόμενο.
-
Honda: Υβριδικό Jazz έως το 2015
Σε συνέντευξη τύπου που παρέθεσε στην Ιαπωνία, ο πρόεδρος της Honda, Τακέο Φουκούι, αποκάλυψε ότι η εταιρεία του έχει ξεκινήσει ήδη την εξέλιξη ενός νέου υβριδικού συστήματος που προορίζεται να μπει στο Jazz έως το 2015.
Σύμφωνα με τον Φουκούι, η υβριδική έκδοση του Jazz που θα συνδυάζει έναν ηλεκτροκίνητα με μοτέρ εσωτερικής καύσης θα είναι σημαντικά πιο ολιγαρκής σε κατανάλωση καυσίμων, αλλά και δεν θα στοιχίζει πολύ ακριβότερα από τις βενζινοκίνητες εκδόσεις.
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Honda δήλωσε ότι η διαφορά τιμής ανάμεσα στο υβριδικό Jazz και το κανονικό μοντέλο θα είναι λιγότερη από $ 2.000 ή, με τις σημερινές ισοτιμίες, € 1.200. -
2015..... Εδώ δεν γνωρίζω αν θα ζω το 2010.... Μάλλον μιλά για την επόμενη γενεά Jazz....
ωπά γράψε λάθος....
http://www.worldcarfans.com/9080521.008 ... rid-models
Για το τωρινό λέει με στόχο προς το τέλος του 2009 αρχές του 2010 (δύο έτη δηλαδή).
Long live America.....
-
Είναι γνωστή η κατανάλωση και οι εκπομπές ρύπων του i-DSi (85ps) και του i-VTEC (100ps);
-
Αρχές Νοεμβρίου τελικά στην Ευρώπη (μετά την έκθεση των Παρισίων).
Να έχει και την πριτσινωμένη ταμπελίτσα 'Σ' στην πίσω πόρτα παρακαλώ !! -
Re μανία με το Σ.... kati gratsias ή pazaropoylos δε μας πειράζουν? Ολοι κάτι δε βάζουν....
(πλάκα κάνω, εγω πάντως εχω το Σ μου)
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Re μανία με το Σ.... kati gratsias ή pazaropoylos δε μας πειράζουν? Ολοι κάτι δε βάζουν....
(πλάκα κάνω, εγω πάντως εχω το Σ μου)Απορώ πως το ανέχεστε...
Ειλικρινά, τρυπάνε το αυτοκίνητο για το βάλουν ??!! -
οχι ρε αυτοκόλλητο ειναι. Σε εμένα δείχνει καλα πάντως.... γυαλίζει και ταιριάζει... τι να σου πω.. Ελα να το δεις. Πουλα μου και το liberty....
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
οχι ρε αυτοκόλλητο ειναι. Σε εμένα δείχνει καλα πάντως.... γυαλίζει και ταιριάζει... τι να σου πω.. Ελα να το δεις. Πουλα μου και το liberty....Το Liberty έχει συναισθηματική αξία και ΔΕΝ πωλείται !!
-
καλά όταν θα χαζεύεις το type-R θα στο φάω.....
-
όμορφο το νέο jazz ... !!!
-
Πάντως είναι σαφώς ομορφότερο του σημερινού, αλλά δείχνει μεγαλύτερο, ελπίζω να κάνω λάθος, γιατί από μεγάλα έχουμε χορτάσει, θέλουμε να κινούμαστε και να παρκάρουμε και στην πόλη!
Αν βελτιώσουν λίγο το ταμπλό, να μοιάσει του Civic, διατηρήσουν το εξαιρετικό CVT, και βάλουν κάνα μοτέρ παραπάνω, τότε θα μιλάμε για εξαιρετική πρόταση. Τα υπόλοιπα επαφίονται στα χέρια του Σαρακάκη: η τιμή και το κόστος χρήσης.
Πάντως, για το τελευταίο, αισιόδοξος ΔΕΝ είμαι!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πάντως είναι σαφώς ομορφότερο του σημερινού, αλλά δείχνει μεγαλύτερο, ελπίζω να κάνω λάθος, γιατί από μεγάλα έχουμε χορτάσει, θέλουμε να κινούμαστε και να παρκάρουμε και στην πόλη!
Αν βελτιώσουν λίγο το ταμπλό, να μοιάσει του Civic, διατηρήσουν το εξαιρετικό CVT, και βάλουν κάνα μοτέρ παραπάνω, τότε θα μιλάμε για εξαιρετική πρόταση. Τα υπόλοιπα επαφίονται στα χέρια του Σαρακάκη: η τιμή και το κόστος χρήσης.
Πάντως, για το τελευταίο, αισιόδοξος ΔΕΝ είμαι!(Από το λινκ που έδωσα παραπάνω) Οι διαστάσεις του θα είναι 3,900x1,695x1,525 ...
Μικρές δηλ. οι διαφορές με το προηγούμενο (και ένα μπράβο στους ιάπωνες, που εμμένουν στο να μην αυξάνουν τόσο τις διαστάσεις των 'επόμενων' μοντέλων τους, ώστε να φτάνουν στις επόμενες κατηγορίες...). -
Παντως εγω το εχω νοσταλ΄γίσει το cvt
ηταν φοβερό για να πας για ψωνιά και σουπερ μαρκετ!!!
-
Nαι, από ότι είδα επίσης, οι κινητήρες θα είναι 1.2 με 90 ίππους και 1.4 με 100. Αν το 1.2 βγαίνει με CVT και έχει ενδιαφέροντα εξτρά (φέξε μου και γλίστρησα δηλαδή με τον Σαρακάκη, αφού πάλι 3-4 εκδόσεις θα εισάγει...) και το CVT σαν option, ίσως το σκεφτώ σαν αγορά κάποια στιγμή!
-
μία έκδοση είχε πριν. τα άλλα ήταν after μαρκετ
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
μία έκδοση είχε πριν. τα άλλα ήταν after μαρκετ-Μία το 1.2
-Μια το 1.4
-Μια το 1.4 CVT
Ίσως μου διαφεύγει κάποια. Αλλά αυτές είναι ήδη 3. -
To 1.2 με τα 90 άλογα είναι πρακτικά όλα τα λεφτά. Αν τελικά εκεί στον Σ αποφασίσουν να σοβαρευτούν και το φέρουν και με το CVT τότε απλά τα πράγματα δεν θα παίζονται.
Πάντως με 1.2 με μόλις 93 ευρώ τέλη, στην κατηγορία των 7-8 φορολογίσιμων ίππων και με 90 άλογα γιατί να πάρω το 100άρι του 1.4???
Για τις διαστάσεις είναι σχεδόν το ίδιο με το 5θυρο COLT (3 εκατοστά πιο μακρύ, ακριβώς το ίδιο πλάτος (αυτό το όριο των 1.70 στην Ιαπωνία) και 2.5 εκατοστά κοντύτερο).
Για να δούμε με την πολιτική των τιμών.... αλλιώς το βλέπω πάλι να πυροβολούν ευατούς στα πόδια.....
Honda Jazz 2008