-
Αν της έχει μπρει στο μυαλό η Μερσεντες που θα κάνει τελικά 28000 με την ηλιοροφή και το αυτόματο
μη μας κουράζεις με το jazz. Δεν υπάρχουν ανθρωποι μεταξύ αυτών των 2. αν θέλεις μερσεντες τα άλλα α ψάχνεις για να δικαιολογηθείς. Να πεις τελικά ότι να... εχει κι αυτό και νά έχει κι το άλλο
Ειναι τα διπλά λεφτά, αν τα έχεις πάρτην
Σήμερα μου είπε ένας φίλος μου ότι τελικά στα 10 χρόνια που θα το κρατήσει το Α 150 θα είναι τελικά κάποια ευρώ το μήνα ... παραπάνω... και το πηρε. `
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
για την πίστα ρωτάς? ή φοβάσαι μη κάνει η γυναίκα κανένα κουλό?Ποια γυναίκα... για να στρίβω με ασφάλεια (και να μου μείνουν φρένα μετά από καμιά σβέλτη βόλτα) το ρωτάω...
Αφού βγαίνει, πάλι καλά...
-
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ - ΧΡΩΜΑΤΑ
-
Κάποια τιμή υπάρχει για το 1.2 'με το κλειδί στο χέρι';
Κια μια άλλη ερώτηση: Ο αισθητήρας παρκαρίσματος πόσο στοιχίζει και αν μπορεί να απενεργοποιηθεί όποτε θελήσει ο οδηγός; -
Jazz 1,2 90 ίππων Trend 13.500 €
Jazz 1,4 100 ίππων Comfort 14.590 €
Jazz 1,4 100 ίππων Elegance 15.300 €
Jazz 1,4 auto 100 ίππων Elegance 16.100 €
Jazz 1,4 100 ίππων Exclusive 16.690 €
Jazz 1,4 auto 100 ίππων Exclusive 17.490 €σε όλα τα παραπάνω βάλτε και πινακίδες και φυσικά τέλοι κυκλοφορίας.!
-
Ο χρήστης Bibisjazz έγραψε:
Jazz 1,4 auto 100 ίππων Exclusive 17.490 €
Θα είναι βέβαια πολύ πλούσια εξοπλισμένο, αλλά με τόσα λεφτά θα έπρεπε να έχει και μία μεζονέτα δώρο... Κάπου τόσο δεν κάνει ένα Focus 1,6;;;
-
Βάλε το αυτόματο , βάλε τπτ δερμάτινα αν έχει Μάρκο και κανα δυο άλλα ανεβαίνει η τιμή. Τελικά αν θες φτάνεις πολύ ψηλά σχεδόν σε όλα τα οχήματα, Με εξαίρεση την 316 που ήδη ξεκινάς από το ταβάνι
-
Σιγουρα με αυτα τα λεφτα υπαρχουν πολλες επιλογες.
Επειδη αναφερεις το συγκεκριμενο αμαξι να σου πω οτι φιλος εχει το προηγουμενο focus και οταν μπηκε στο jazz τα εχασε με τους χωρους του και το τραβηγμα του κινητηρα.
Υποψιν οτι εγω ειμαι 1.94 και καθοταν απο πισω μου ανετα.
Σιγουρα με αυτα τα λεφτα υπαρχουν πολλες επιλογες.Εγω προσωπικα αν ξαναεπερνα jazz θα επερνα την 1.4 την απλη που ειναι πιο λογικη η τιμη της στα 14.500ευρω.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σχετικά με τον τόπο παραγωγής νομίζω πως η Honda όπως και άλλες εταιρίες δεν διακινδυνευουν να μειώσουν την ποιότητα τους και την 'εικόνα' τους απο εργοστάσιο σε εργοστάσιο.ΥΓ. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής ένα κινέζικο αυτοκίνητο που απλώς έχει κινητήρα απο την χ επώνυμη εταιρία ή κάποια εξαρτήματα θα με έβαζε σε σκέψεις ίσως και θα με απέτρεπε αλλά για ένα επώνυμο και καταξιωμένο αυτοκίνητο που απλώς κατασκευάζεται στην Κίνα δεν θα αποτελούσε λόγος απαξίωσης του.
Στην κατάταξη αξιοπιστιας του βρετανικου περιοδικού WHAT CAR? το Jazz βγήκε τελευταιο απ όλα τα Honda και γενικα σε χαμηλη Θέση (έκπληξη, έ:::). Νομιζω οτι πολλοί σχηματιζουν την ιδέα (η μαλλον εικασια) περί αξιοπιστίας με βαση την συμπεριφορα αρκετα παλιότερων μοντέλων του ιδίου εργοστασίου.
-
παιδια αληθευει οτι το νεο τζαζ,,θα σηναρμολογιται στην κινα?
-
για Ιαπωνικό μου είπαν προχτές πάντως στον Σ.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
για Ιαπωνικό μου είπαν προχτές πάντως στον Σ.η πρωτη παρτιδα ειναι ιαπονεζικα,,μετα θαρχονται απο κινα
-
Ενδιαφέρον αυτό το τελευταίο, ας ελπίσουμε το quality control να παραμείνει 'γιαπωνέζικο'.
Το σκέφτεται σοβαρά η αδερφή ενός καλού φίλου για το Jazz, είναι νέα οδηγός και ψάχνει για κάτι όσο γίνεται πιο ποιοτικό στα 'μέχρι 15.000 Ευρώ'. Το αυτοκίνητο της αρέσει πολύ, τον 'Σ' από την άλλη τον 'φοβάται' λίγο από διάφορα που έχει ακούσει, οπότε κοιτάζει να δει κι εναλλακτικές...
-
τι φοβάται μωρέ... στην εγγυηση θα το έχει
Απλώς μόλις θελήσει κάτι θα κάνει 2 εβδομάδες να το φέρει. Αυτό μόνο -
Περί εργοστασίου παραγωγής..
Το λευκό θα έρχεται από την Ιαπωνία (τουλάχιστον έτσι είχε γράψει παλαιότερα ο Ernest).
-
ολοι ασπρο λοιπόν
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Περί εργοστασίου παραγωγής..Το λευκό θα έρχεται από την Ιαπωνία (τουλάχιστον έτσι είχε γράψει παλαιότερα ο Ernest).
σε ολες τις εκδοσεις τα ασπρα θαναι απο ιαπωνια?
-
ρε παιδιά .... ρωτήστε .. τον Σ ... σήριαλ το κάναμε ....
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
ρε παιδιά .... ρωτήστε .. τον Σ ... σήριαλ το κάναμε ....xaxax ουτε αυτος ξερει
-
αν ενδιαφέρεσαι να πάρεις κάποιο ετοιμοπαράδοτο
και να δεις από το VIN που κατασκευάστηκε ....
Honda Jazz 2008