-
Ο χρήστης nik7119 έγραψε:
Πήγα και το είδα στην έκθεση αλλά δεν υπήρχε αυτοκίνητο για τεστ. Από 10/1 και μετά.
Εντυπώσεις:- Είναι πράγματι ευρυχωρο
- Πολύ έξυπνο σύστημα με τα πίσω καθίσματα
- έχει καλύτερο εσωτερικό και πλαστικά
- Έχει άπειρες θέσεις για μικροπράγματα.
- Η 1.4 elegance είναι η σωστή έκδοση
- Με χάλασε λίγο η θέση οδήγησης αλλά θέλω να τη δώ και στο δρόμο
- Με χάλασαν κάποια πλαστικά, όπως το άνοιγμα της πόρτας εσωτερικά
- Δεν μου άρεσε που δεν είχε κάποιο κάλυμμα για τους θόλους των τροχών πίσω και φαίνεται το πλαίσιο.
Επειδή με ενδιαφέρει πολύ για 2ο αυτοκίνητο (παίζει βέβαια και η σκέψη του παλιού μτχ), θα το οδηγήσω οπωσδήποτε και θα γράψω.
ακριβως αυτα παρατηρησα κι εγω,, σην της αλλης οτι θα σηναρμολογιται στην κινα
Εχεις κατι με τους Κινεζους;
Αν οι Κινεζοι δεν μπορουν να συναρμολογήσουν σωστα τα χοντα δεν φταινε αυτοι αλλα οι ανθρωποι της χοντα που δεν εχουν κανει σωστη εκπαιδευση στους εργατες τους και δεν εχουν καλο ελενχο ποιοτητας στο προιον τους. -
τα περιοδικά γραφουν ότι το 1.2 φτιάχνεται στην Κίνα και το 1.4 στην Ιαπωνία
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
τα περιοδικά γραφουν ότι το 1.2 φτιάχνεται στην Κίνα και το 1.4 στην Ιαπωνίαπια περιοδικα?
-
αν δε με γελά η μνήμη μου πρεπει να το ελεγε στο Autocar που βγαινει μαζι με την Ελευθεροτυπία...
θα ψαξω να βρω που εχω βαλει το περιοδικό(ελπίζω να μη το πεταξε η μανα μου )και θα επιβεβαιώσω -
Να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος σίγουρα εαν τα Exclusive 1.4 θα έρχονται αποκλειστικά από Ιαπωνία;
-
Ο χρήστης Dimpas! έγραψε:
Να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος σίγουρα εαν τα Exclusive 1.4 θα έρχονται αποκλειστικά από Ιαπωνία;Απο οτι εχω διαβασει στο ελληνικο forum http://www.jazzmania.gr , απο εδώ και στο εξής όλα θα είναι made in China , εκτός απο τα αυτοκινητα σε ασπρο χρωμα .
-
Αρα πάπαλα πωλήσεις...
Μολις οι ανταγωνιστές αρχίσουν μέσω των πωλητών τους την βρώμα.... ΚΙΝΕΖΙκο και σου πουν στο γραφείο.... καλά κινέζικο θα πάρεις δε θα πουληθούν..... Το κινέζικο δεν πουλάει τίποτα
-
ολες οι εκδοσεις θαναι απο κινα?απο εδω και περα?
-
Ο χρήστης nik7119 έγραψε:
ολες οι εκδοσεις θαναι απο κινα?απο εδω και περα?Τα exclusive θα είναι από Ιαπωνία ! Όπως και τα λευκά σε ολες τις άλλες εκδόσεις!
Δυστυχώς από 09/01/2009 έχουμε αυξήσεις τιμών:
1,2 Trend 13990 € (+490 €)
1,4 Comfort 14990 € (+400 €)
1,4 Elegance 15690 € (+390 €) -
Βρε σεις ξεκολλάτε από την καραμέλα 'ωχ κι αν είναι Κινέζικο ή ο,τιδήποτε άλλο'.
Όποια είναι τα standards της εταιρίας στα πάτρια της εδάφη, τα ίδια και απαράλλαχτα θα διαθέτει και στα υπόλοιπά την -εν προκειμένω εκτός Ιαπωνίας- εργοστάσια.
Πάρτε το.Φαίνεται και είναι πολύ ικανό στους περισσότερους τομείς.
Κυρίως απολαύστε το και απαλλαχθείτε από το άγχος 'του πως θα σας βγει (καλό ή κακό)'.
-
Εντυπωσεις απο κατοχο-γνωστο μου...ομορφο εσωτερικα με πολυ καλο φινιρισμα αλλα σκληρα πλαστικα...πολυ ανετο στην πολη,ελαφρυ τιμονι που το χαρακτηρισε λιγο τρεις λαλουν και δυο χορευουν κατι που ειναι φυσιολογικο για την κατηγορια και ξεκουραστα καθισματα.Ωραιο feature ο φωτισμος που χαμηλωνει αλλα και σβηνει εντελως στη κονσολα...Ενα ουσιαστικο μειον εχει,εντονους αεροδυναμικους θορυβους στο παρμπριζ πανω απο τα 130 χμ/ω και γενικα σε αυτες τις ταχυτητες ο θορυβος κυλισης δεν ειναι λιγος...για το σασμαν λεει πως θα ηθελε μια 6η και θα ηταν κομπλε κατα τ'αλλα εχει ωραιο κουμπωμα...καταναλωση 5.5 λιτρα/100 μικτη(!)...στην εθνικη του φανηκε οτι καιει περισσοτερο(!) απ'οτι στην πολη βεβαια δεν ξερω το στυλ οδηγησης που εκανε,δεν ξερω αν παιζει ρολο η αεροδυναμικη...τεσπα...γενικως θετικες εντυπωσεις απο το αυτοκινητο.Εγω που το ειδα μεσα μου αρεσε,σου δινει την εντυπωση οτι εισαι σε πολυ μεγαλυτερο αυτοκινητο,ωραιο τιμονακι(εμφανισιακα)...εξω δεν με τρελαινει,αλλα το αυτοκινητο αυτο το παιρνεις για αλλους λογους.Ειναι ενα κανονικο οικογενειακο με ο,τι αυτο συνεπαγεται.
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Βρε σεις ξεκολλάτε από την καραμέλα 'ωχ κι αν είναι Κινέζικο ή ο,τιδήποτε άλλο'.Όποια είναι τα standards της εταιρίας στα πάτρια της εδάφη, τα ίδια και απαράλλαχτα θα διαθέτει και στα υπόλοιπά την -εν προκειμένω εκτός Ιαπωνίας- εργοστάσια.
Πάρτε το.Φαίνεται και είναι πολύ ικανό στους περισσότερους τομείς.
Κυρίως απολαύστε το και απαλλαχθείτε από το άγχος 'του πως θα σας βγει (καλό ή κακό)'.
για αυτο εχουν παρουσιασει προβληματα τα αυτοκηνιτα που εχουν σηναρμολογιθει εκτος ιαπωνιας,,μακαρι να ειναι φιλε μου ετσι οπως τα λες,,αλλα δεν ειναι,,δεν ειναι απολυτο οτι θα σου βγαλουν προβληματα,,αλλα δεν εχουν την αξιοπιστια των ιαπωνεζικων,, κι αυτο δεν το λεω εγω αλλα ο περισοτερος κοσμος,,,
-
Παρεμπιμπτόντως το Autobild γερμανίας δημοσίευσε κατάλογο αξιοπιστίας όπου το απόλυτο ρεκόρ έχει το Toyota Corolla Verso που φτιάχνεται στην Τουρκία.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Παρεμπιμπτόντως το Autobild γερμανίας δημοσίευσε κατάλογο αξιοπιστίας όπου το απόλυτο ρεκόρ έχει το Toyota Corolla Verso που φτιάχνεται στην Τουρκία.τα περιοδικα πιστευεις?οτι θελουν γραφουν,,η μαλον οτι τα σημφερει
-
Τhe truth is out there
-
Νταξ, η Τογιότα ξεσκίζει.
Μάλιστα στα 10-11 ετών (όπου ξεχωρίζουν τα αμάξια που κρατάνε πολύ) έχει 4 μοντέλα στη δεκάδα.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Νταξ, η Τογιότα ξεσκίζει.Μάλιστα στα 10-11 ετών (όπου ξεχωρίζουν τα αμάξια που κρατάνε πολύ) έχει 4 μοντέλα στη δεκάδα.
για εμπα στα φορουμ να δεις προβληματα που βγαζουν
-
Νικ 7119
Δεν έχω λόγους να μην πιστέψω το συγκεκριμένο δημοσίευμα, και τούτο για 2 σοβαρούς λόγους :
α. Eίναι γνωστό ότι η Toyota συνήθως ''μαμεί'' στην αξιοπιστία και
β. Οι στατιστικές είναι του κολοσσιαίου TUVΜπορείς να τις δεις σε άλλο thread για το Autobild.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Νικ 7119
Δεν έχω λόγους να μην πιστέψω το συγκεκριμένο δημοσίευμα, και τούτο για 2 σοβαρούς λόγους :
α. Eίναι γνωστό ότι η Toyota συνήθως ''μαμεί'' στην αξιοπιστία και
β. Οι στατιστικές είναι του κολοσσιαίου TUVΜπορείς να τις δεις σε άλλο thread για το Autobild.
και εγω δεν εχω κανενα λογο να λεω ψεματα,,πηγαινε στα προβληματα http://www.yarisclub.gr/forum/' target='_blank
-
Άλλο σου λέω εγώ, άλλο μου λες εσύ.
Εγώ σου λέω ότι οι γερμανοί του Tuv και όχι βγάζουν πρώτη σε αξιοπιστία την τουρκικής συναρμολόγησης Κορόλα Βέρσο, και εσύ μου λες ότι τα Γιάρις βγάζουν προβλήματα.Σαφώς και βγάζουν. Και ενδεχομένως πολλά.
Μηχάνημα που δεν χαλάει δεν έχει εφευρεθεί ακόμη. Μήπως όμως στατιστικά βγάζουν λιγότερα από άλλα αντίστοιχης τεχνολογίας και κόστους? Εκεί εστίασε.
Και θυμίσου ότι οι ιάπωνες δεν είναι τυχαίοι σε θέματα quality control, οι δε Honda αλλά και Toyota έχουν εδώ και δεκαετίες διάσπαρτα εργοστάσια συναρμολόγησης σε όλο τον κόσμο (ενδεχομένως πάνω από 30 ! η κάθεμία) και ''ξέρουν'' καλά τη δουλειά.
Honda Jazz 2008