-
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Ανακαλούνται επικίνδυνες καφετιέρες Philips Senseophilips rulezzzzzz
ΑΧΡΗΣΤΗ εταιρία ρε παιδί μου,σε έναν κλάδο δε στέριωσαν,με ότι ασχολήθηκαν όλα σκατα τα έκακαν.
Σε λίγο θα εκρήγνυνται και οι λάμπες,να φοράτε κράνος παίδες -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
philips rulezzzzzz
ΑΧΡΗΣΤΗ εταιρία ρε παιδί μου,σε έναν κλάδο δε στέριωσαν,με ότι ασχολήθηκαν όλα σκατα τα έκακαν.
Σε λίγο θα εκρήγνυνται και οι λάμπες,να φοράτε κράνος παίδεςδλδ λες αν πάρω αυτό να εκραγεί και να πάρει και τις μπάλες μαζί?
-
δλδ λες αν πάρω αυτό να εκραγεί και να πάρει και τις μπάλες μαζί?
Αποτριχωτικό Philips είπαμε θες να αγοράσεις ε?
-
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Η οδοντόβουρτσα philips μια χαρά λειτουργεί ακόμα Το ίδιο και η ξυριστική και το mp3.
Λίγα τα λόγια για την εταιριά μας -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Η οδοντόβουρτσα philips μια χαρά λειτουργεί ακόμα Το ίδιο και η ξυριστική και το mp3.
Λίγα τα λόγια για την εταιριά μαςΑσφάλειαι μινέττα έκανες?
-
φασόν θα είναι.
άσχετο, πήρα πρόσφατα ενα βλακογκατζετάκι που μετράει σφυγμούς, και νομίζω οτι μετά το 2ο καφέ ανεβαίνω 5-10 σφυγμούς το λεπτό.
θα το ψάξω περισσότερο τι πόσο και υπο ποιες προυποθέσεις, αλλά έχουμε κανένα σοβαρό άρθρο σχετικα με τις επιιπτώσεις στην υγεία? -
Εγκάθετοι
Πλάκα πλάκα γιατί τέτοιο μίσος για τον παπαφίλιπς?
Την ξυριστική την έχω πάνω απο 5 χρόνια, ούτε μπαταριές δεν έχω αλλάξει...@γουαναμπι
Μη διανοηθείς να βασιστείς σε ηλεκτρονικά πιεσόμετρα.
Πρέπει να πας σε πάρα πολύ καλά για να έχεις αξιοπιστία.
Δεν είναι τυχαίο το ότι οι γιατροί κατα κόρον χρησιμοποιούν υδραργύρου.εδιτ, είδα μιλάς για σφυγμούς
Ο καφές προκαλεί ταχυπαλμία σε κάποιους, γενικά πάντως είναι αμφιλεγόμενα τα αποτελέσματα της χρήσης καφέ...
Είχα διαβάσει πρόσφατα ότι μέχρι 2 την ημέρα για άντρες και 1 για γυναίκες έχουν θετικές επιπτωσεις -
ο ελληνικός καλό είναι μετά το άνοιγμα του σακουλιού του (bravo-όχι fiat ) να μένει στο ψυγείο ή όχι ??
-
ο ελληνικός καλό είναι μετά το άνοιγμα του σακουλιού του (bravo-όχι fiat ) να μένει στο ψυγείο ή όχι ??Ναι όπως φυσικά και ο φίλτρου (jacobs )
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
ο ελληνικός καλό είναι μετά το άνοιγμα του σακουλιού του (bravo-όχι fiat ) να μένει στο ψυγείο ή όχι ??
Ναι όπως φυσικά και ο φίλτρου (jacobs )
για τον φίλτρου υπήρχαν πριν κάποιες σελίδες κάθετες άποψεις ότι δεν πρέπει να φυλάγεται στο ψυγείο
-
Ναι όπως φυσικά και ο φίλτρου (jacobs )
για τον φίλτρου υπήρχαν πριν κάποιες σελίδες κάθετες άποψεις ότι δεν πρέπει να φυλάγεται στο ψυγείο
Ψυγείο λέμε
Και να βρέχετε το φίλτρο πριν κάντε καφέ (εγώ βαριέμε σχεδόν πάντα )Ψυγείο δε θέλει ο nescafe που είναι από αλεσμένες πέτρες,χώμα,πριονίδι και χημικά
-
Ακριβώς τα αντίθετα είχαν ειπωθεί απο άνθρωπο ειδικό σε καφέδες λίγες σελίδες παραπίσω
-
Ακριβώς τα αντίθετα είχαν ειπωθεί απο άνθρωπο ειδικό σε καφέδες λίγες σελίδες παραπίσωΓια να ρίξω μια ματιά γιατί έχω χάσει αρκετά επισόδεια.
Που είναι? -
Πρέπει να ναι καμιά 5-6 σελίδες παραπίσω, είχε ενδιαφέροντα πράγματα για την παρασκευή εσπρέσσο, κρέμας, για μηχανές κλπ
-
Πρέπει να ναι καμιά 5-6 σελίδες παραπίσω, είχε ενδιαφέροντα πράγματα για την παρασκευή εσπρέσσο, κρέμας, για μηχανές κλπΓια τον φίλτρου λέμε ρε συ.
Προσωπικά σιγά μη στήσω ολόκληρη πυρηνική εγκατάσταση για να κάνω καφέ
Ρε κ@λόβλαχοι όλοι,είχατε και στο χωριό σας εσπρέσσο καφέ και μηχανές και βγάλατε μούτρα και με τον καφέ? -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ρε κ@λόβλαχοι όλοι,είχατε και στο χωριό σας εσπρέσσο καφέ και μηχανές και βγάλατε μούτρα και με τον καφέ?
το καφενείο του χωριού μου πίναμε εσπρέσσο και ακούγαμε ζαν μισελ ζαρ
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ρε κ@λόβλαχοι όλοι,είχατε και στο χωριό σας εσπρέσσο καφέ και μηχανές και βγάλατε μούτρα και με τον καφέ?
το καφενείο του χωριού μου πίναμε εσπρέσσο και ακούγαμε ζαν μισελ ζαρ
jarre ακούγαμε κι επι εποχής βυνιλίου αγαπητέ,την μηχανή εσπρέσο ήθελα ν' άξερα που τη βρήκατε τότε?
-
G60 δες λίγο την ιστορία της μηχανής espresso http://en.wikipedia.org/wiki/Espresso_machine
είναι πολύ χαρακτηριστική των τεχνολογικών δυνατοτήτων της κάθε εποχής και αρχίζει απο πολύ παλιότερα απο οτι φανταζόμουν.(και όχι απο χειροκίνητες)εμείς έχουμε μείνει στο μπρίκι είναι η αλήθεια αλλά αυτό το κατακάθι του ελληνικού δεν το αντέχω.
Περί καφέ και καφετιέρων (κυρίως Espresso!)