-
Από την μικρή μου προσωπική εμπειρία, τέτοιου είδους αλλαξοκ^λιές, 'φίλος-φίλη, σε μαμώ στο πιτς φιτίλι', δεν παίζουν εν Ελλάδι σε νορμάλ παρέες.... Με την εξαίρεση των πάλαι ποτέ μαρξιστών - λενινιστών και ίσως μαοϊστών, εννοώ την ευρύτερη κοινοβουλευτική και εξωκοινοβουλευτική αριστερά...
Εγώ δεν έχω δει άλλες παρέες δηλαδή, να τα...βρίσκουν μεταξύ τους και την άλλη μέρα όλα μέλι γάλα, άντε, ρίξτης κι εσύ ένα να στρώσει επιδερμίδα...
Βέβαια, παίζουν περιπτώσεις σε μικρότερες ηλικίες, όπου νεαρές έχουν βαλθεί σε κατάρριψη ρεκόρ επι τούτου και παίρνουν το σύνολο της παρέας για δοκιμή προς άγραν εμπειριών... Ε, είναι και θέμα κ^λοφαρδίας από ένα σημείο και μετά!
Άποψή μου; Μέσα σε κλειστές παρέες, καλύτερα να μην εξασκείται το άθλημα, γιατί ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον και πάνω απ' όλα από το ελληνικό αγαπημένο άθλημα του κουτσομπολιού... Ασε που παραδείγματα τσακωμού φίλων για χάρη γκόμενας ουκ ολίγα υπάρχουν, καλώς ή κακώς...
Στην τελική, δεν γουστάρω να ψωνίζω από τα μεταχειρισμένα σ' αυτά τα θέματα! Καλύτερα να δοκιμάζουμε την τύχη μας σε φρεσκότερα πράγματα, το ποσοστό επιτυχίας αυξάνεται εκθετικά θα έλεγα, όπως σαφώς και η ποιότητα! Εξάλλου, όταν βγαίνεις εκτός της παρέας, αποφασίζεις εσύ για την ποιότητα του δείγματος!
Μην κιοτεύετε σύντροφοι!
Βγείτε από τα όρια της παρέας, όπου ειδικά αν η γκόμενα έχει κατακτήσεις, νομίζει πως έπιασε τον ταύρο (ή εσας τους ίδιους... ) από τα @@ και εμπρός για νέες κατακτήσεις! Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα, να βγείτε μια φορά έξω με την παρέα κι εσύ να έχεις το ωραίο μωρό να τους γνωρίσεις! Τότε διαπιστώνεις πως η αλλαγή χρώματος επιδερμίδας, εκτός από τους χαμαιλέοντες, παρατηρείται και στις γυναίκες!
Να μην γινόμαστε μουυυυ#$#@$δουλοι σε λίγες! Εν τω πολλώ το ευ σ' αυτές τις περιπτώσεις!
Σας υπογράφω πως οι 'εκτός των τειχών' θα είναι καλύτερες! Είναι η μο~νοπενία της παρέας που εξυψώνει τις 'γνωστές' και 'φίλες'!Σκεφτείτε το εξής απλό: ποια η συμπεριφορά κάποιας όταν την πολιορκεί η 'παρέα' της και ποια αν η παρέα, 'ψωνίζει' από αλλού...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Να μην γινόμαστε μουυυυ#$#@$δουλοι σε λίγες! Εν τω πολλώ το ευ σ' αυτές τις περιπτώσεις!
Πες μου και τον τρόπο και σου αγοράζω όλον τον Catalogo Lineaccessori Ypsilon.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Πες μου και τον τρόπο και σου αγοράζω όλον τον Catalogo Lineaccessori Ypsilon.
To Y μου είναι προδιαγραφών Corsair και βάλε!
Εχει και Bluetooth Car Kit και εδώ και λίγο καιρό και πλαφονιέρα που δεν σβήνει αμέσως, αμ' πως!Πάντως, αν σε...βοηθήσουν καθόλου οι συμβουλές μου, φέρε μου δώρο ένα κιτάκι για αισθητήρες παρκαρίσματος, αν και ας είναι καλά ο προφυλακτήρας!
Λοιπόν, αγαπητέ...ορνιθοτρόφε , με το παραπάνω λογύδριόν μου τι έννοώ, θα στο εξηγήσω με ολίγον τακτικισμόν...
Ας πούμε ότι μπαίνεις σε ένα λεωφορείο d'accordo; Οχι αστικό, γιατί χρειάζεσαι λίγο παραπάνω χρόνο... Αμέσως ψάχνεις γύρω σου αν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον... Αν υπάρχει κάθεσαι κοντά ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΔΙΠΛΑ! Ετσι και σε θεωρήσει λιγούρι, GAME IS OVER πριν ακόμη αρχίσει...Εκεί που κάθεσαι, ασχολείσαι αρχικά με κάτι άλλο, δεν μιλάς δεν κοιτάς πολύ αλλά προσπαθείς ν' ακούσεις... Μόλις ακούσεις τι λέει (αν λέει...) τότε προσπαθείς να βρεις κάτι σχετικό να πεις... Αν είναι έξυπνο ακόμη καλύτερο, αν δεν είναι πραγματικά έξυπνο, keep it simple stupid (developers 1st law ) και προσπάθησε να είσαι απλός χαμογελαστός και ευχάριστος!
Μην ξεχνάς πως το 1ο αξίωμα για τις γυναίκες είναι πως τους ΑΡΕΣΕΙ να μιλάνε ΑΥΤΕΣ και συνήθως θα γουστάρουν λίγη παρέα στο ταξίδι... Ν'ακούς πολύ να μιλάς λίγο ώστε να μην καρφωθείς με καμιά κοτσάνα... Η τεχνική θα αποδώσει, καθώς η τύπισσα λογικά θα σκεφτεί πως έχετε πολλά κοινά και επικοινωνείτε!
ΠΟΤΕ μην προσπαθήσεις να την 'σκοτώσεις' με την θανατηφόρα έξυπνη ατάκα... Απλά θα σε θεωρήσει εξυπνάκια που νομίζεις πως επειδή είπες ένα έξυπνο αστείο θα σου ανοίξει τα πόδια της... Καλύτερα να δείχνεις ακίνδυνος, παρά κάτι άλλο, είναι συνταγή επιτυχίας, πίστεψέ με!
Αν η κουβέντα πάει καλά , η κοπέλα θα σου χαμογελάει και στο τέλος μπορείς να φύγεις με το τηλέφωνό της ΑΝΕΤΑ και αυτή θα έχει το δικό σου και ένα χαμόγελο στα χείλη!
Το έχω κάνει 2 φορές και έχει πιάσει και μιλώ συγκεκριμένα σε λεωφορεία, την εποχή που ήμουν στο στρατό... Το τηλέφωνο ΔΕΝ το χρησιμοποίησα πάντως, καθότι με σχέση (ή μάλλον 2 διαφορετικές... ) και καταβάθος είμαι καλό παιδί....Το λεωφορείο το αναφέρω σαν έναν...αντισυμβατικό χώρο, όπου οι περισσότεροι θεωρούν πως λίγα πράγματα μπορεί να κάνει κάποιος και σίγουρα δεν σκέφτονται και τόσο το 'ψάρεμα' τέτοιου είδους...
Εννοείται πως η τεχνική 'ακούω πολύ, μιλάω λίγο και όταν πρέπει με στόχο να τσιμπήσω τηλεφωνάκι στο τέλος' εφαρμόζεται με επιτυχία και αλλού! Από προσωπική εμπειρία οι διακοπές σε νησί και ειδικά σε camping , αλλά και σε cool μπαράκια όπου δεν βαράει πολύ η μουσική...
Σε καφέ πιο δύσκολα, αλλά και εκεί γίνεται... -
Okz, τότε είμαι γκαντέμης. Οι αισθητήρες δύο να είναι οι τέσσερις;
-
ΠΟΤΕ μην προσπαθήσεις να την 'σκοτώσεις' με την θανατηφόρα έξυπνη ατάκα... Απλά θα σε θεωρήσει εξυπνάκια που νομίζεις πως επειδή είπες ένα έξυπνο αστείο θα σου ανοίξει τα πόδια της... Καλύτερα να δείχνεις ακίνδυνος, παρά κάτι άλλο, είναι συνταγή επιτυχίας, πίστεψέ με!Αυτό φταίει και τον τελευταίο μήνα έχουνε πέσει οι πωλήσεις του Kid. Λέω εκπληκτικά έξυπνες ατάκες και με φοβούνται.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Βασικα που ειναι το προβλημα ρε Αλεξ, να ξαναγυρισεις πισω σε γκόμενα?
Ειναι κακο?ρεζιλι? κατι τετοιο?Γενικα για να ληξουμε το θεμα με τον κολλητο και την γκομενα του, ακομη και να μην τα ειχε με καποια, αλλα να τη γουσταρε τρελα, να ελιωνε για παρτυ της (βασικα αν τα εκανε ολα αυτα για γκομενα θα τον εκοβα απο κολητό μου ) και αυτη να μην γυρνούσε να τον κοιτάξει (αποκλιετια γιατι στην παρεα μου ειμαστε ομορφοπαιδα.....κιντ γι'αυτό δεν ξαναπηγαμε μαζι για καφε ) και αυτη να γούσταρε εμενα (πολύ λογικό γιατί ειμαι πολυ ωραιοτερος απο τους υπολοιπους ) παλι δεν θα έκανα κάτι! Νταξ ρε γμτ, τελειωσανε οι γυναικες?
Δλδ θα πηγαίνω για καφε με θα ειναι χαλια ο κολητος και θα μου λεει τις κλασικες παπαργιες που λενε αυτοι που εινα ισε αυτη την κατσασταση, και εγω θα του λεω νταξ ρε φιλε δικιο εχεις, και που να δεις τι ωραια τσιμπούκι@ που κανει!
Ε κλάιν!
Φαλοκρατικες αποψεις του Βαγκνερ.
Κεφαλαιο 2151251235
Οταν ξαναγυρηζεις σε πρωη γκομενα, δινεις την εντυπωση -στην γκομενα- οτι εκανες λαθος που την χωρησες και οτι το καταλαβες αργοτερα.
Η γκομενα πιστευει οτι ειναι η σουπερ μοναδικη γυναικαρα για σενα και θα περασεις χειρωτερα απο την πρωηγουμενη φορα... -
Κι αν όντως έκανες λάθος?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Κι αν όντως έκανες λάθος?Ζησε με αυτο. Δε θα ειναι ουτε η πρωτη, ουτε η τελευταια φορα
-
Σκεφτείτε το εξής απλό: ποια η συμπεριφορά κάποιας όταν την πολιορκεί η 'παρέα' της και ποια αν η παρέα, 'ψωνίζει' από αλλού...
Εκει εσπασα τα μουτρα μου εγω....
Οσο ετρεχα πισω απο την γκομενα, ενω τα ειχε με τον καινουριο, ηταν καλα.....
Μολις πηγα στο ταμειο 'εξπρες' και την εγραψα στα @@ μου....
Επηλθε το τελος του κοσμου!
Επηλθε η επιθεση των Μ.Δ.
Εγω εφυγα τρεχοντας.... -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Κι αν όντως έκανες λάθος?Κοιτα.... Ο μονος που δεν κανει κανει λαθος ποτε ειναι ο Παπας της Ρωμης....
Εγω ειμαι ο Αλεξανδρος. Χαρηκα! -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ΠΟΤΕ μην προσπαθήσεις να την 'σκοτώσεις' με την θανατηφόρα έξυπνη ατάκα... Απλά θα σε θεωρήσει εξυπνάκια που νομίζεις πως επειδή είπες ένα έξυπνο αστείο θα σου ανοίξει τα πόδια της... Καλύτερα να δείχνεις ακίνδυνος, παρά κάτι άλλο, είναι συνταγή επιτυχίας, πίστεψέ με!
Αυτό φταίει και τον τελευταίο μήνα έχουνε πέσει οι πωλήσεις του Kid. Λέω εκπληκτικά έξυπνες ατάκες και με φοβούνται.
Να βγεις μαζι της θες η να σου υπογραψει το IQ test;;;
Οι γυναικες προτιμουν το χιουμορ, οχι τις εξυπναδες.
Το εξυπνο χιουμορ, ειναι σαν το αεροπιστολο στο βουλκανιζατερ...
Κανει την ιδια δουλεια με το απλο μπουλονοκλειδο, ποιο ευκολα -
Tόση σοφία μαζεμένη σε ένα μόνο φόρουμ!!
-
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Tόση σοφία μαζεμένη σε ένα μόνο φόρουμ!!ε ναι μη λέμε ότι έχουμε σταματήσει να γράφουμε σοβαρά
-
Να μην γινόμαστε μουυυυ#$#@$δουλοι σε λίγες! Εν τω πολλώ το ευ σ' αυτές τις περιπτώσεις!Καλυτερα μ@&οδουλος παρα μ@$οδειλος!
Όσον αφορα το θεμα 'γκομενα-φιλου', οταν υπαρχει συναισθημα (απο την πλευρα του φιλου) απλα δεν ακουμπας. Αν ειναι μονο για ξεπετα-σεχ κτλ τοτε βουρρρρρ...
-
Νταξ, γαμιούνται. Τελείωσε εξεταστική και σηκώθηκε κι εφυγε.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Νταξ, γαμιούνται. Τελείωσε εξεταστική και σηκώθηκε κι εφυγε.φύγε κι εσύ
-
Γιατι κανενας ακομα δεν εχει γραψει το γνωστο : 'Ολες ειναι π!@#$%^7;;;'
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Γιατι κανενας ακομα δεν εχει γραψει το γνωστο : 'Ολες ειναι π!@#$%^7;;;'Eχει καμια σχεση ο αριθμος με τη λεξη που υπονοεις;;
-
Οχι απλα παταγα απο πανω (αν δεις στο πληκτρολογιο σου) τα συμβολα και αφησα το shift στο 7.. Μιλαω για γυναικες ομως οχι για τα βαζελια..
Women σχολια,παρατηρησεις,εμπειριες και οτι αλλο θελετε