-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Έχω ήδη καλέσει 2 αδερφές (μεταξύ τους ) ...Μάλλον θα έρθουν, ενδιαφέρεσαι?
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ P.M. οπωσδηποτε
Για αύριο βραδάκι είναι, i will let you know αν οριστικοποιηθεί
Τι τον θες αυτον;;
Παιξε μονος σου.
Κ αν δεν τα καταφερνεις, φωναζει και τον ΑσιμωβΤι να παίξω ο κακομοίρης, έχω και κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου Κουβέντα θα κάνουμε
Μαξηλαρακι κατω απο την μεση και αυτες... θα βολευτουν.... don't worry!
-
btw θέλω μια κοπέλα αυτή την στιγμή να κάνουμε τα χαδάκια μας, τα σεξάκια μας
Wagner669, αν εννοείς τρία χρόνια αφότου χώρισε εννοείται ότι δεν πειράζει. Πάντως διαβάζοντας τα σχόλια του DAP και του ililia στην τελική δίκιο έχουν. Αλλά τι θα πείς στον φίλο σου αν έρθει και σου πεί 'Γιατί πήγες με την κοπέλα που έχω ερωτευθεί;'
-
'Αυτη γιατι πηγε μαζι μου; Λαθος γυναικα ερωτευτηκες, φιλε'
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
'Αυτη γιατι πηγε μαζι μου; Λαθος γυναικα ερωτευτηκες, φιλε'Kαλα η κανεις πλακα η δεν μπορεις να ξεχωρισεις την διαφορα του φιλου κα ιτης γκομενας!
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
btw θέλω μια κοπέλα αυτή την στιγμή να κάνουμε τα χαδάκια μας, τα σεξάκια μαςWagner669, αν εννοείς τρία χρόνια αφότου χώρισε εννοείται ότι δεν πειράζει. Πάντως διαβάζοντας τα σχόλια του DAP και του ililia στην τελική δίκιο έχουν. Αλλά τι θα πείς στον φίλο σου αν έρθει και σου πεί 'Γιατί πήγες με την κοπέλα που έχω ερωτευθεί;'
Εγω ειχα τις αμφιβολιες μου και δεν εκανα τιποτα.
Οποτε μου την ειπε αρχηκα ο κολλητος μου για τα συναισθηματα που ετρεφα γι αυτην (!!!) και ξεκοψαμε για λιγο. Και μετα η γκομενα που ηθελε τον καινουριο γκομενο της αλλα κ εναν μαλακα να τρεχει απο πισω της... Επειδη ειδε οτι αρχηκα την εκλασε -αρα σταματησε να τρεχει πισω της- ο πρωην της και οταν τσακωθηκα και τα ξαναβρηκα μαζι του σταματησα να τρεχω πισω της κ εγω.... Επρεπε να χει τον εναν.
Διαλεξε αυτον που ηξερε τι μο...οδουλος ηταν και τον εστρεψε εναντιων μου μ ενα καρρο μαλακιες, που αρμοζουν σε 12χρονο, κακομαθημενο κοριτσακι.... -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Kαλα η κανεις πλακα η δεν μπορεις να ξεχωρισεις την διαφορα του φιλου κα ιτης γκομενας!
...καλα κανει!
-
Δεν αστειευομαι καθολου. Μιλαμε παντα για πρωην ή επιδοξη (κι ατελεσφορη) γκομενα κι οχι για πουστια σε ζευγαρι. Major difference
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δεν αστειευομαι καθολου. Μιλαμε παντα για πρωην ή επιδοξη (κι ατελεσφορη) γκομενα κι οχι για πουστια σε ζευγαρι. Major differenceΠου να καταλαβει ο σκυλος τι λεμε;;;;
-
Κοιτα αν μιλαμε για καποια γκομενα που απλα πηδουσε ο κολητός ολα ΟΚ (αν και μια ξηγα πριν την...***** καλο θα ηταν να γινει) αν μιλαμε για μεγαλη σχεση με αγαπες λουλουδια κλπ απλα δεν θα έπρεπε καν να περναει απο το μυαλο μας.
Δεν το παίζω άγιος και εγκρατης κλπ, απλα λεω τι ειναι το σωστό κατα τη γνωμη μου.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δεν αστειευομαι καθολου. Μιλαμε παντα για πρωην ή επιδοξη (κι ατελεσφορη) γκομενα κι οχι για πουστια σε ζευγαρι. Major differenceΝτάξει, ξέρεις τι όμως; Αυτό πάει άναλογα με τον χαρακτήρα του καθενός. Κάποιος τα λέει ωμά και μπράβο του, τότε και οι φίλοι του τον αποδέχονται έτσι όπως είναι και το 'Λάθος γυναίκα ερωτευτικές' θα είναι αναμενόμενο. Εγώ όμως που ναι μεν λεω την αλήθεια αλλά όχι έτσι ωμά, αν του πώ αυτό το πράγμα, ο άλλος θα το πάρει ανάποδα και θα σκεφτεί 'Κοίτα πως με φτήνει τώρα για ένα μ**νι'
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Οποτε μου την ειπε αρχηκα ο κολλητος μου για τα συναισθηματα που ετρεφα γι αυτην (!!!) και ξεκοψαμε για λιγο.Καλά σε αυτή την περίπτωση αυτός έχει το άδικο 100%. Τουλάχιστον εγώ και να τα είχα μαζί της και ο κολλητος μου μου΄λεγε ότι την γουστάρει θα μου φενόταν κάπως παράξενο στην αρχή αλλά θα εκτημούσα την ειλικρίνεια του.
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Οποτε μου την ειπε αρχηκα ο κολλητος μου για τα συναισθηματα που ετρεφα γι αυτην (!!!) και ξεκοψαμε για λιγο.Καλά σε αυτή την περίπτωση αυτός έχει το άδικο 100%. Τουλάχιστον εγώ και να τα είχα μαζί της και ο κολλητος μου μου΄λεγε ότι την γουστάρει θα μου φενόταν κάπως παράξενο στην αρχή αλλά θα εκτημούσα την ειλικρίνεια του.
Δεν σ ειχα κολλητο τοτε...
Δεν τα χε μαζι της τοτε.
Ειχε βρει εναν καινουριο η γκομενα -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
'Αυτη γιατι πηγε μαζι μου; Λαθος γυναικα ερωτευτηκες, φιλε'Πραγματικα αν σε ειχα φιλο και μου ελεγες τετοιο πραγμα θα στα εκοβα απο την ριζα
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Πραγματικα αν σε ειχα φιλο και μου ελεγες τετοιο πραγμα θα στα εκοβα απο την ριζα
+1
Η πραξη δεν αφορα/επηρεαζει μονο τη σχεση κοπελας-φιλου και κοπελας-εμενα...αλλα και φιλου-εμενα!
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Αδερφη φιλου λεει τρελα
Ενας φιλος μου πασαρε χρονια την αδερφη και την ξαδερφη του κι εγω εκανα το κοροιδο Τωρα που καβατζωθηκαν, χτυπαω το κεφαλι μουΟλα λενε Oλα καλα ειναι που λεει κι ο ipan
Εγω που πιεζα ενα φιλαρακι να πει καμια καλη κουβεντα και αυτος ολο οχι και οχι....
Τωρα η μικρη ειναι με τον εναν μαλακα μετα τον αλλον και ο αλλος χτυπαει το κεφαλι του που δεν βοηθησεWagner ποτέ δεν είναι αργά
Κ ομως ειναι...
Εγω οταν θελω καποια για κατι παραπανω απο σκετο σεξ, θα κινησω γη και ουρανο.
Οταν δεν γουσταρει...
Προβλημα της.
Αυτο που ουσιαστικα παιρνω απο αυτην, το παιρνω ποιο ευκολα καπου αλλου... Και να γυρησω πισω σε γκομενα....
Δεν το χω κανει ουτε μια φοραΑπολύτως σεβαστό!
-
Βασικα που ειναι το προβλημα ρε Αλεξ, να ξαναγυρισεις πισω σε γκόμενα?
Ειναι κακο?ρεζιλι? κατι τετοιο?Γενικα για να ληξουμε το θεμα με τον κολλητο και την γκομενα του, ακομη και να μην τα ειχε με καποια, αλλα να τη γουσταρε τρελα, να ελιωνε για παρτυ της (βασικα αν τα εκανε ολα αυτα για γκομενα θα τον εκοβα απο κολητό μου ) και αυτη να μην γυρνούσε να τον κοιτάξει (αποκλιετια γιατι στην παρεα μου ειμαστε ομορφοπαιδα.....κιντ γι'αυτό δεν ξαναπηγαμε μαζι για καφε ) και αυτη να γούσταρε εμενα (πολύ λογικό γιατί ειμαι πολυ ωραιοτερος απο τους υπολοιπους ) παλι δεν θα έκανα κάτι! Νταξ ρε γμτ, τελειωσανε οι γυναικες?
Δλδ θα πηγαίνω για καφε με θα ειναι χαλια ο κολητος και θα μου λεει τις κλασικες παπαργιες που λενε αυτοι που εινα ισε αυτη την κατσασταση, και εγω θα του λεω νταξ ρε φιλε δικιο εχεις, και που να δεις τι ωραια τσιμπούκι@ που κανει!
Ε κλάιν!
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Πραγματικα αν σε ειχα φιλο και μου ελεγες τετοιο πραγμα θα στα εκοβα απο την ριζα
Θα τα εβαζες με λαθος ανθρωπο
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Δλδ θα πηγαίνω για καφε με θα ειναι χαλια ο κολητος και θα μου λεει τις κλασικες παπαργιες που λενε αυτοι που εινα ισε αυτη την κατσασταση, και εγω θα του λεω νταξ ρε φιλε δικιο εχεις, και που να δεις τι ωραια τσιμπούκι@ που κανει!
Ε κλάιν!
αν εξαιρεσεις τα μπουκια, δηλαδη λιγο ετεροχρονισμενες καταστασεις, το εζησα στον φιλικο περιγυρο..
οι 2 βγαινανε μαζι κτλ κτλ, η κοπελα 'επαγγελματιας' και στο τελος και οι 2 ηττημενοι βεβαιως βεβαιως γιατι απλα οι γκομενες δεν ειναι ηλιθιες..
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Θα τα εβαζες με λαθος ανθρωπο
αποτι φαινεται εσυ θα χες μπλεξει με λαθος ανθρωπο..
-
Εξαρταται
Women σχολια,παρατηρησεις,εμπειριες και οτι αλλο θελετε