-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Kαι φυσικα μπορει να υπαρξει φιλια. Στη ζωη δεν ειναι ολα μονο sex. Υπάρχουν και αλλα πραγαματα που να σε ελκυουν σε ενα αλλο ατομο, για να το κανεις 'φιλο' σου.Σαφώς και υπάρχουν και αισθηματα αδελφικά. Είναι λογικό αμα έχεις μια παρέα που βγαινεις συχνά με ατομα από το αντιθετο φύλλο, ακόμα κι αν τους αποκαλείς 'οι φίλοι μου' να ξερεις ότι αμα τους δωσεις την ευκαιρία έχουν ξεχασει και φιλίες και απόλα Εκεί κρατας τις αποστάσεις αντρων-γυναικών όση οικειότητα κι αν υπάρχει... Καλύτερα να έχεις τους φιλους σου φιλους και τα γκομενικά να είναι άλλος κύκλος. Είμαι υπέρ της άποψης ότι στις παρέες τα ερωτικά μπερδέματα πρεπει να λείπουν!
Ομως μπορεί να υπάρχει ο ένας/μία που θα είναι πραγματικός φίλος. Ο μόνος τρόπος είναι να σε βλέπει σαν αδερφό (δεν γραφω αδερφη γιατι είστε και απαραδεκτοι )
Εχω την τύχη να έχω τέτοια φιλία και είναι κάτι πολύ όμορφο.
-
Όλα καλά είναι μωρέ...
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Εγω στην κλινικη ειμαι με αλλες 11 κοπελιες στην ομαδα μου...μια χαρα περναμε!Εχω και χαρεμι...
yo!
Μας γαμησες την ψυχολογια ρε φιλε.....
11;;;;;;;;; -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εγω στην κλινικη ειμαι με αλλες 11 κοπελιες στην ομαδα μου...μια χαρα περναμε!
Εχω και χαρεμι...
yo!
11;;;;;;;;;Γιατί νομίζεις παράτησε το Πολυτεχνείο για να γίνει γιατρός;
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Εγω στην κλινικη ειμαι με αλλες 11 κοπελιες στην ομαδα μου...μια χαρα περναμε!
Εχω και χαρεμι...
yo!
11;;;;;;;;;Γιατί νομίζεις παράτησε το Πολυτεχνείο για να γίνει γιατρός;
Ναι,οντως δεν ειχαμε εκει κοπελες...αντε κανα δυο τρεις που βλεπονταν.. Αλλα και παλι,αμα ειναι πατρινες οι 11 του Μικαελ (οπως οι 300 του Λεωνιδα ) θα ειναι πατοζες (τουλαχιστον οι μισες)
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και σεξ με πρώην.Ξαναζεσταμενο φαγητο.....
Το φρεσκο ειναι παντα καλυτερο... -
Ο χρήστης travelman έγραψε:
ΟΧΙ.
+1
Όσο και φίλοι και να είστε σε κάποια φάση θα θέλετε να κάνετε κάτι αν όντως αλληλογουστάρεστε. Το χειρότερο είναι να σου τύχει όταν πέρα από φίλη είναι και γκόμενα του κολλητού σου, τότε αρχίζουν και μπάινουν μεγάλα διλλήματα!
Να το κανω χειροτερο;;;
Πρωην γκομενα κολλητου.... -
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ?Πηδάς, τι άλλο;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Παντως, το σεχ ειναι καλο πραγμα παιδια Καντε οσο μπορειτε περισσοτερο, μ' οσες(-ους) μπορειτε περισσοτερες(-ους) και μην εχετε τετοιες αναστολες
Οταν θα 'ρθει η στιγμη να μη μπορουμε κι ο μη αναστρεψιμος χρονος θα μας καταδικαζει στην ανικανότητά μας, θα μετανιωνουμε κυριως για οσα ΔΕΝ καναμεΕχω υιοθετισει την φραση που λεει:
'Μ αρεσει να μετανιωνω για κατι που εκανα και οχι για κατι που δεν εκανα'
ολη η σωφια της ζωης σε 5 λεξεις.
Η πιο brytal εκδωχη της ειναι 'γ..α οσο μπορεις, οσο πιο πολυ μπορεις'.... -
Κι ο κολλητός?
-
Να μη γράψω την άποψή μου για τις σοφίες της ζωής (γενικά, όχι τη συγκεκριμένη).
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Απο την ωρα που βλέπεις τον άλλον ώς εμφανισημο,αυτοματως νοιώθεις σωματικη ελξη.
Εαν βρισκεις την γυναίκα 'ενδιαφερουσα' αλλα οχι εμφανισημη,τοτε μπορει να γινετε φίλοι.
Ακομα κι'έτσι να γίνει,εαν ερθει η στιγμη να μεθυσετε παρεα και να κοιμηθειτε στο ίδιο κρεβατι,η φιλιά σας θα σταματησει εκει :lol:Συμφωνώ απόλυτα, αν κ υπάρχουν κ περιπτώσεις που η φιλία συνεχίζεται 'διαγραφοντας' την 'ατυχη' βραδια....
Δεν υπάρχει φιλία αγαπητοί μου.....
Γνωμη μου...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ?Εγω εκανα τον μαλακα και δεν την ακουμπησα. Πιδαγα μια πρωην δικια μου για να μη καψω καμια φλαντζα.
Δεν μου βγηκε σε καλο. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Να μη γράψω την άποψή μου για τις σοφίες της ζωής (γενικά, όχι τη συγκεκριμένη).Γιατι οχι;
Αφου πιστευεις πως ειναι λαθος, πες το να χω κ αλλη μια γνωμη. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Κι ο κολλητός?Ε, τι; Αφού έχει χωρίσει.
Άλλωστε δεν είμαστε ζηλιάρηδες, είμαστε; -
Δεν λέμε για γκόμενα που απλά πήδαγε ο κολλητός (ντάξει, όχι και τόσο κολλητός, αλλά φίλος), μιλάμε για γκόμενα που είχανε σχέση κανά 2 χρόνια..
EDIT: Ηλία, έχει χωρίσει αλλά και πάλι, είναι 'κεφάλαιο' από την ζωή του..
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Να μη γράψω την άποψή μου για τις σοφίες της ζωής (γενικά, όχι τη συγκεκριμένη).
Γιατι οχι;
Αφου πιστευεις πως ειναι λαθος, πες το να χω κ αλλη μια γνωμη.Ποτέ δεν κατάλαβα πως οι άνθρωποι ενώ είναι τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους, μπορούν να γίνουν ευτυχισμένοι (σε εισαγωγικά έπρεπε να μπει αυτό) ακολουθώντας τις ΙΔΙΕΣ σοφίες.
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Ακομα κι'έτσι να γίνει,εαν ερθει η στιγμη να μεθυσετε παρεα και να κοιμηθειτε στο ίδιο κρεβατι,η φιλιά σας θα σταματησει εκει
Αυτό (και κάτι παραπάνω ) **το έχω κάνει με περίπου το 1/3 από τις φίλες μου την τελευταία 10ετία και συνεχίζουμε να είμαστε μια χαρά φίλοι και να βρισκόμαστε και να περνάμε ωραία **Ίσα ίσα θεωρώ ότι το σεξ δίνει μια πιο οικεία νότα στη φιλία, IMHO (δεν έχω δοκιμάσει ομολογώ με άντρες )
Νταξ μωρε απλα δεν κανεις καλο σεξ και δεν θεωρουν οτι χανουν και τπτ καλο, οποτε σε κρατανε φιλο, ακομη και αν σκασες με αλλες εκει...θα τις συμπονουν κιολας κλπ. Ειπα και εγω ειναι δυνατον ο θεος να εκανε καποιον τοσο εξυπνο, και να του εδωσε και άλλα χαρισματα?
Και σεξ με πρώην.
Καλα νταξ απλα δεν υπάρχει πρωην που να μην εχω κανει (1-2 κανω ακομα) σεξ μετα το χωρισμό.
Ε αυτο εννοειται Απλα με τις φιλες ειναι πιο kinky
Νταξ αν οι kinky καταστασεις για εσενα ειναι το σεξ με πρωην.....μιλα με το κιντ που ειναι αμφιφιλοφιλο!
Kαι φυσικα μπορει να υπαρξει φιλια. Στη ζωη δεν ειναι ολα μονο sex. Υπάρχουν και αλλα πραγαματα που να σε ελκυουν σε ενα αλλο ατομο, για να το κανεις 'φιλο' σου.
Σαφώς και υπάρχουν και αισθηματα αδελφικά. Είναι λογικό αμα έχεις μια παρέα που βγαινεις συχνά με ατομα από το αντιθετο φύλλο, ακόμα κι αν τους αποκαλείς 'οι φίλοι μου' να ξερεις ότι αμα τους δωσεις την ευκαιρία έχουν ξεχασει και φιλίες και απόλα Εκεί κρατας τις αποστάσεις αντρων-γυναικών όση οικειότητα κι αν υπάρχει... Καλύτερα να έχεις τους φιλους σου φιλους και τα γκομενικά να είναι άλλος κύκλος. Είμαι υπέρ της άποψης ότι στις παρέες τα ερωτικά μπερδέματα πρεπει να λείπουν!
Ομως μπορεί να υπάρχει ο ένας/μία που θα είναι πραγματικός φίλος. Ο μόνος τρόπος είναι να σε βλέπει σαν αδερφό (δεν γραφω αδερφη γιατι είστε και απαραδεκτοι )
Εχω την τύχη να έχω τέτοια φιλία και είναι κάτι πολύ όμορφο.
Θα στο πω απλα ειναι 99,999999% αδυνατο να υπαρξει κατι τετοιο αν ο φιλος σου δεν ειναι gay, η απλα να νομιζεις οτι υπαρχει κατι τετοιο και αυτςος να ειναι ερωτευμενος μαζι σου και απλα να σου κανει το φιλο (το εχω κανει αυτο και μετα απο 2,5 χρονια δικαιωθηκα ) Απλα στο μελλον παιζει να βρεθεις προ εκπληξεως.
Και σεξ με πρώην.
Ξαναζεσταμενο φαγητο.....
Το φρεσκο ειναι παντα καλυτερο...Νταξ δλδ εκτος του οτι χανεις κατι στο σεξ....μας λες ότι δεν ξερεις να φας κιολας!
ΟΧΙ.
+1
Όσο και φίλοι και να είστε σε κάποια φάση θα θέλετε να κάνετε κάτι αν όντως αλληλογουστάρεστε. Το χειρότερο είναι να σου τύχει όταν πέρα από φίλη είναι και γκόμενα του κολλητού σου, τότε αρχίζουν και μπάινουν μεγάλα διλλήματα!
Να το κανω χειροτερο;;;
Πρωην γκομενα κολλητου....Για κολητου δεν θα ακουμπουσα, εκτος αν την ειχε να περναει την ωρα του, οποτε θα του εκανα κουβεντα, αν την γουσταρε κλπ, απλα θα εβγαινε απο το μυαλο μου. ΜΕ γκομενα φιλου, που χαθηκαμε στην πορεια γιατι ηταν λιγο μαλακακος, εχω κανει κατι (αυτη που ειμασταν 'φιλοι' 2,5 χρονια) και δεν το μετανιωσα σε καμια περιπτωση.
Φιλια για να υπαρξει μεταξυ αντρα και γυναικας πρεπει να ειναι τρελο μπαζο η γυναικα, μιλαμε για θεοτρελο ομως.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν λέμε για γκόμενα που απλά πήδαγε ο κολλητός (ντάξει, όχι και τόσο κολλητός, αλλά φίλος), μιλάμε για γκόμενα που είχανε σχέση κανά 2 χρόνια..EDIT: Ηλία, έχει χωρίσει αλλά και πάλι, είναι 'κεφάλαιο' από την ζωή του..
Κάτσε ρε συ, επειδή δλδ τα χάλασε τελικά αυτός, άλλοι 10 ή όσοι φίλοι του δεν πρέπει να προσπαθήσουν με την ίδια γυναίκα;
Ωραία λογική! Για επέκτεινέ την λιγάκι, να δεις που βγαίνεις.
Women σχολια,παρατηρησεις,εμπειριες και οτι αλλο θελετε