-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Το θέμα έχει ξανασυζητηθεί κάπου εδώ μέσα.
Στην 3η απαντηση! Χανουν τη φορμα τους οι παλαιουρες του φορουμ
Έχει (φυσικά) συζητηθεί εδώ http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.php?t=18402 αλλά αφήστε τους νέους του φόρουμ να εκφραστούν.
-
Εγω στην κλινικη ειμαι με αλλες 11 κοπελιες στην ομαδα μου...μια χαρα περναμε!
Εχω και χαρεμι...
yo!
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Εχω να πω μόνο ένα:Το φιλικό είναι και το καλύτερο!!!!
Ο λόγος; Ο νοών νοείτο.....
+69!
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Εγω στην κλινικη ειμαι με** αλλες** 11 κοπελιες στην ομαδα μου...μια χαρα περναμε!Εχω και χαρεμι...
yo!
Αυτο το 'άλλες' χτυπάει λίγο ασχημα ρε
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Εγω στην κλινικη ειμαι με** αλλες** 11 κοπελιες στην ομαδα μου...μια χαρα περναμε!
Εχω και χαρεμι...
yo!
Καλε...α να χαθεις...
-
Ναι, μπορεί να υπάρξει φιλία καθαρή μεταξύ άντρα και γυναίκας, μιλώντας πάντα προσωπικά, αν υπάρχουν κοινά ενδιαφέροντα (δεν αναφέρομαι φυσικά στους άντρες), και διάθεση για χαβαλέ.
Δε νομίζω ότι όλες οι γυναίκες πια μας κάνουνε «κλικ» ώστε να τις βλέπουμε και διαφορετικά. Τουλάχιστον όσον αφορά το πρόσωπό μου, έχω καταφέρει να κάνω σαφή διαχωρισμό μεταξύ γυναικών φίλων και γυναικών που θα τις δω αλλιώς. Βέβαια, στη δεύτερη περίπτωση τα πράγματα περιπλέκονται αλλά τουλάχιστον μπορώ να είμαι σίγουρος για τις φίλες μου.
-
Έγινε merge του θέματος που άνοιξε ο RXristos σε αυτό το παλιό θέμα. Συνεχίστε
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Εγω στην κλινικη ειμαι με** αλλες** 11 κοπελιες στην ομαδα μου...μια χαρα περναμε!
Εχω και χαρεμι...
yo!
Καλε...α να χαθεις...
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Εχω να πω μόνο ένα:Το φιλικό είναι και το καλύτερο!!!!
Ο λόγος; Ο νοών νοείτο.....
Προφανώς
Είναι 'τζάμπα' δηλ. χωρίς άγχος και υποχρεώσεις και με άνθρωπο που γνωρίζεις και συνεννοείσαι, τι καλύτερο? -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Ακομα κι'έτσι να γίνει,εαν ερθει η στιγμη να μεθυσετε παρεα και να κοιμηθειτε στο ίδιο κρεβατι,η φιλιά σας θα σταματησει εκει
Αυτό (και κάτι παραπάνω ) το έχω κάνει με περίπου το 1/3 από τις φίλες μου την τελευταία 10ετία και συνεχίζουμε να είμαστε μια χαρά φίλοι και να βρισκόμαστε και να περνάμε ωραία
Ίσα ίσα θεωρώ ότι το σεξ δίνει μια πιο οικεία νότα στη φιλία, IMHO (δεν έχω δοκιμάσει ομολογώ με άντρες )Οταν ημουν νεος, μου ετυχε κι εμενα και δεν ηξερα, δε ρωταγα...
Απο τοτε ορκιστηκα σε ο,τι εχω ιερο και οσιο, να μην ξαναχασω ευκαιρια
Συμβουλη προς τους νεους: αν σας τυχει φιλικο σεχ, μην τυχον και κανετε την παπια Δεν υπαρχει καλυτερο
(Σε περιπτωση που γουσταρουμε, ετσι; Εννοειται πως αν δε τη γουσταρουμε σα γκομενα, λεμε τα κλασικα 'σε βλεπω φιλικα' κλπ. για ξεκαρφωμα, μην ξενερωσουμε κιολας... ) -
Και σεξ με πρώην.
-
Κι αυτο καλο, ειδικα αν της εχεις τιποτα φυλαγμενο
-
Exactly...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Κι αυτο καλο, ειδικα αν της εχεις τιποτα φυλαγμενοΑπο τα καλυτερα,οχι απλα καλο.
-
-
Kαι φυσικα μπορει να υπαρξει φιλια. Στη ζωη δεν ειναι ολα μονο sex. Υπάρχουν και αλλα πραγαματα που να σε ελκυουν σε ενα αλλο ατομο, για να το κανεις 'φιλο' σου.
Βεβαια οταν το αλλο ατομο ειναι ιδιαιτερα εμφανισημο, τοτε συνηθως το ενστικτο νικαει.Ο χρήστης travelman έγραψε:
Το χειρότερο είναι να σου τύχει όταν πέρα από φίλη είναι και γκόμενα του κολλητού σου, τότε αρχίζουν και μπάινουν μεγάλα διλλήματα!Δεν καταλαβα. Που ειναι το διλλημα;;; Ε ρε οτι θελουν μας κανουν...
-
Παντως, το σεχ ειναι καλο πραγμα παιδια Καντε οσο μπορειτε περισσοτερο, μ' οσες(-ους) μπορειτε περισσοτερες(-ους) και μην εχετε τετοιες αναστολες
Οταν θα 'ρθει η στιγμη να μη μπορουμε κι ο μη αναστρεψιμος χρονος θα μας καταδικαζει στην ανικανότητά μας, θα μετανιωνουμε κυριως για οσα ΔΕΝ καναμε -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Καντε οσο μπορειτε περισσοτερο, μ' οσες(-ους) μπορειτε περισσοτερες(-ους)Και όχι μόνο με φίλες. Βρείτε και καινούριες. Πρέπει να διευρύνεται ο κύκλος.
-
Ε αυτο εννοειται Απλα με τις φιλες ειναι πιο kinky
-
Δε διαφωνώ.
Women σχολια,παρατηρησεις,εμπειριες και οτι αλλο θελετε