-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
*τουλάχιστον εαν το κανω νηφαλιος,γιατι υπάρχουν φασεις που δεν σκεφτεσαι καθαρα και κανεις τις μεγαλύτερες μαλακιες της ζωής σουΑντρέα εγώ πότε μεθυσμένος δεν έχω κάνει κάτι που δεν το ήθελα..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
*τουλάχιστον εαν το κανω νηφαλιος,γιατι υπάρχουν φασεις που δεν σκεφτεσαι καθαρα και κανεις τις μεγαλύτερες μαλακιες της ζωής σου
Αντρέα εγώ πότε μεθυσμένος δεν έχω κάνει κάτι που δεν το ήθελα..
Αυτο προσεξε το οταν θα σε πιασουμε καβαλα σε καναν αντρα, που δεν θα μπορεις ουτε να πεις είμουν μεθυσμενος δεν ηξερα τι εκανα!
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Γενικά μιλάω, όταν μου έτυχε έκανα την πάπια για να μην χαλάσω την φιλία μου.
Γυναίκα και εχεμύθεια δεν πάνε στην ίδια πρόταση.. Άσε που γενικά δεν μου αρέσει να κρύβομαι.
Καλα εκανες....
Εμενα δεν μου βγηκε σε καλοΗλία κατάλαβες τώρα γιατί μπερδεύομαι?
Έκανε την πάπια, λέει, και δεν του βγήκε σε καλό.
Αυτό δεν σου λέω κι εγώ; Ό, τι κάνεις, κάνε το φανερά και μη φοβάσαι κανέναν.
Αμάν πιά, αυτή η νέα γενιά. Ούτε τι διαβάζει δεν διαβάζει.
Εκανα την παπια στη γκομενα και πιδαγα μια πρωην μου για να μη καψω καμια μπιελα.
Αυτο δεν αρεσε στην γκομενα -το κομματι με την παπια...οχι την πρωην- και το αποτελεσμα ηταν... Μοναδικο.... -
kid αν δε μπορεις να σταθεις μπροστα στο φιλο σου και να το πεις αστο χεστο...
βασικα γενικα χεστο..κατα ενα μεγαλο ποσοστο και με τη γκομενα δε θα τραβηξει και να ξερεις οτι αυτες σκεφτονται τελειως διαφορετικα αυτες τις φασεις αποσο εμεις...'επαγγελματικα' θα λεγα..
εκτος και αμα τον αλλον τον εχεις γραμμενο οποτε οκ..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ας σου εξηγήσω τι έγραψε ο Βάγκνερ.Καλά έκανες (που δεν έκανες κάτι μαζί της).
Εμένα δεν μου βγήκε σε καλό (που έκανα κάτι με πρώην γκόμενα φίλου).Κατάλαβες?
Να σου εξηγησω και εγω τωρα.....
Καλα εκανες που δεν εκανες τιποτα με την πρωην γκομενα φιλου.
**Εμενε δεν μου βγηκε σε καλο **που δεν εκανα τιποτα με την πρωην γκομενα φιλου... Απλα εγω στο πα, απλα για να το χεις κατα νου..... -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ας σου εξηγήσω τι έγραψε ο Βάγκνερ.Άστο, κάηκες.
Έχω πειστεί ότι μόνον εγώ κατάλαβα τι έγραψε ο Βάγκνερ. Ούτε ο ίδιος δεν το κατάλαβε τόσο καλά όσο εγώ. -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Να σου εξηγησω και εγω τωρα.....
Καλα εκανες που δεν εκανες τιποτα με την πρωην γκομενα φιλου.
Εμενε δεν μου βγηκε σε καλο που δεν εκανα τιποτα με την πρωην γκομενα φιλου...Αφού εσένα δεν σου βγήκε σε καλό που δεν έκανες, γιατί λες και στο kid να μην κάνει, μοχθηρέ τύπε;
Κid, γουστάρεις; Πάνω της. Και πές το και του φίλου σου.
Ααααααααααααααα, κατάλαβες τελικά ότι δεν είμαι αντιμαχόμενος, έ;;;;;;;
-
Νταξει, τώρα πραγματικά μπερδεύτηκα. Τελικά έπρεπε να κάνω κάτι Wagner? Εσένα γιατί ΔΕΝ σου βγήκε σε καλό που ΔΕΝ έκανες κάτι με την πρώην του φίλου?
Ηλία, αρχίζω να πιστεύω ότι είσαι μέσα στο μυαλό τον ανθρώπων.
EDIT: Next time που θα μου συμβεί κάτι τέτοιο, I ll go for it. Προς το παρόν, αυτή που παίζει τώρα δεν είναι πρώην φίλου..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
kid αν δε μπορεις να σταθεις μπροστα στο φιλο σου και να το πεις αστο χεστο...βασικα γενικα χεστο..κατα ενα μεγαλο ποσοστο και με τη γκομενα δε θα τραβηξει και να ξερεις οτι αυτες σκεφτονται τελειως διαφορετικα αυτες τις φασεις αποσο εμεις...'επαγγελματικα' θα λεγα..
εκτος και αμα τον αλλον τον εχεις γραμμενο οποτε οκ..
Ενας ακομα λογος που δεν εκανα τιποτα....
Πρωτα θα του πω οτι την γουσταρω και μετα αναλογα με την αντιδραση βλεπουμε και κανουμε....
Και πως του το λες;;;
Πωωωωωωωωω
Ελα Χρυσα, τι κανεις το απογευμα;;
Α...εισαι σπετσες με τον δικο σου...οχι.... να τα πουμε ηθελα...
Ελα Αγγελικου....
Ελα Μαρακι....
[...]
Ελα... Ντινουλα, τι κανεις;
Κ εγω Αθηνα ακομα....
Κ αποψε καλα ειναι....
Μπουρου μπουρου αυτο, μπουρου μπουρου εκεινο, πουρου μπουρου πρωην κολλυτου, πουρου μπουρου δεν ξερω τι να κανω....
2 ωρες μετα δεν θυμαμαι που ειμου... απο πανω, απο κατω... στο πλαι.... Τες πα...στον ιδιο χωρο.... -
Και ο φίλος σου αν σου δωσει το 'ΟΚ' λόγω φιλίας,αλλα γνωριζεις οτι χαλιέται με αυτο;
Κίντ,γραφτηνα στα φρυδια σου,και κοιτα παραδιπλα.
-
Ας σου εξηγήσω τι έγραψε ο Βάγκνερ.
Άστο, κάηκες.
Έχω πειστεί ότι μόνον εγώ κατάλαβα τι έγραψε ο Βάγκνερ. Ούτε ο ίδιος δεν το κατάλαβε τόσο καλά όσο εγώ....Για πες με και μενα, να το εξηγισω στον Κid....
-
Ελα Χρυσα, τι κανεις το απογευμα;;.ΑΣΧΕΤΟ:
Η Χρύσα είναι η γνωστή Χρύσα της ιστορίας με το Mustang στην Γλυφάδα?
-
Έχω πειστεί ότι μόνον εγώ κατάλαβα τι έγραψε ο Βάγκνερ. Ούτε ο ίδιος δεν το κατάλαβε τόσο καλά όσο εγώ.
...Για πες με και μενα, να το εξηγισω στον Κid....
Και ο φίλος σου αν σου δωσει το 'ΟΚ' λόγω φιλίας,αλλα γνωριζεις οτι χαλιέται με αυτο;
Αν ο φίλος του kid χαλιέται γιατί το kid βλέπει χαρά στα σκέλια του, τότε δεν είναι φίλος του kid και να πάει αυτός παραδίπλα.-
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Νταξει, τώρα πραγματικά μπερδεύτηκα. Τελικά έπρεπε να κάνω κάτι Wagner? Εσένα γιατί ΔΕΝ σου βγήκε σε καλό που ΔΕΝ έκανες κάτι με την πρώην του φίλου?Ηλία, αρχίζω να πιστεύω ότι είσαι μέσα στο μυαλό τον ανθρώπων.
EDIT: Next time που θα μου συμβεί κάτι τέτοιο, I ll go for it. Προς το παρόν, αυτή που παίζει τώρα δεν είναι πρώην φίλου..
Γιατι
α-ξεκοψε ο κολλητος μου απο αυτην οταν του οτι την γουσταρω κ οτι κατι παιζει
β-αρχησα να ξεκοβω κ εγω απο αυτην.... Βρηκα την πρωην οποτε αναγκες καλυφτικαν προσορινα
γ-η γκομενα ζηλεψε
δ-βρηκε εναν αλλο -λες και μ ενοιζε-
ε-εστρεψε τον κολλητο μου εναντιων μου.... -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ελα Χρυσα, τι κανεις το απογευμα;;.
ΑΣΧΕΤΟ:
Η Χρύσα είναι η γνωστή Χρύσα της ιστορίας με το Mustang στην Γλυφάδα?
-
Έχω πειστεί ότι μόνον εγώ κατάλαβα τι έγραψε ο Βάγκνερ. Ούτε ο ίδιος δεν το κατάλαβε τόσο καλά όσο εγώ.
...Για πες με και μενα, να το εξηγισω στον Κid....
Αν ο φίλος του kid χαλιέται γιατί το kid βλέπει χαρά στα σκέλια του, τότε δεν είναι φίλος του kid και να πάει αυτός παραδίπλα.-
Ναι αλλα παρολο που ο φιλος του Kid θελει να δει και ο Κid χαρα στα σκελια του.... Ισως ο φιλος του Kid να θελει ακομα, να ξαναδει την 'ιδια χαρα' στα σκελια τα δικα του
-
Τότε ας μη χώριζε.-
-
Τότε ας μην χώριζε.-Κ αν τον παρατησε η γκομενα;;;
Δεν ηθελε αυτος να χωρησει, αλλα η γκομενα που μπηκε σε ΑΕΙ και βρηκε νεους πουτσ....ε....σορρυ.... οριζοντες.... -
Ωχ κλασσικό σκηνικό...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ωχ κλασσικό σκηνικό...
Women σχολια,παρατηρησεις,εμπειριες και οτι αλλο θελετε