-
ή μπορείς να εκτυπώσεις την ταυτότητα οφειλής από το taxis χωρίς να φαίνονται ποσά και να πας με αυτό στην τράπεζα, ή να α πληρώσεις μέσω web banking.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
ή μπορείς να εκτυπώσεις την ταυτότητα οφειλής από το taxis χωρίς να φαίνονται ποσά και να πας με αυτό στην τράπεζα, ή να α πληρώσεις μέσω web banking.στον γκισε της τραπεζας πολλοι τραπεζικοι τους στελνουνε, γιατι λεει η ταυτοτητα οφειλης δεν γραφει ποσό... Ειναι ανάλογα σε τι τσακάλι θα πεσεις και αν μπορείς να τον πεισεις να κανει αυτο που του λες.
Επισης βεβαια αν πας σε ασχετη τραπεζα μπορεί να σε αρχισουν το παραμυθι οτι και καλα πρεπει να ανοιξεις λογαριασμο μαζι τους, ενω κάτι τετοιο δεν ισχύει και αν θυμαμαι καλά είχε υπάρξει και μια σχετική ΠΟΛ* που διευκρινηζε οτι δεν υπαρχει τετοια υποχρεωση, οπως επισης και καμια χρεωση για την συναλλαγή.
-
Αυτη τη ταυτοτητα πληρωμης δεν την εχω αλλα αναρωτιεμαι θα βγαλει μετα το ταχις ακρη δινοντας λιγα λιγα, ή θα ψαχνομαστε στο τελος.
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Αυτη τη ταυτοτητα πληρωμης δεν την εχω αλλα αναρωτιεμαι θα βγαλει μετα το ταχις ακρη δινοντας λιγα λιγα, ή θα ψαχνομαστε στο τελος.Δεν υπάρχει πρόβλημα για αυτό που λες, απλά αργεί να εμφανίζει τις πληρωμές το σύστημα.
Άλλο:
Αντιγραφή από taxheaven
*
θα ήθελα μια γνώμη απο συναδέλφους βλέπω οτί ενώ είναι στο ταχις περασμένα τα αγροτεμάχια έρχονται πάρα πολλοί πελάτες και λένε να τα διγράψω για να μή πλρώσουν φόρο τους λέγω φέρτε μου κανένα στοιχείο παραστατικό να αποδεικνύει οτί το μεταβιβάσατε το πωλήσατε κλπ η απάντηση είναι εσένα τι σε ενδιαφέρει τότε τους λέγω να σας διαγράψω και τα σπ ίτια , * -
Έκανε κάποιος διορθωτική δήλωση και του έχει έρθει το εκκαθαριστικό;;;
Αμέλησα να δηλώσω την εισφορά αλληλεγγύης και μου βγήκε χρεωστική η δήλωση, ενώ θα έπρεπε να είναι πιστωτική...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Έκανε κάποιος διορθωτική δήλωση και του έχει έρθει το εκκαθαριστικό;;;Αμέλησα να δηλώσω την εισφορά αλληλεγγύης και μου βγήκε χρεωστική η δήλωση, ενώ θα έπρεπε να είναι πιστωτική...
ναΙ εγω!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Άλλο:
Αντιγραφή από taxheaven
*
θα ήθελα μια γνώμη απο συναδέλφους βλέπω οτί ενώ είναι στο ταχις περασμένα τα αγροτεμάχια έρχονται πάρα πολλοί πελάτες και λένε να τα διγράψω για να μή πλρώσουν φόρο τους λέγω φέρτε μου κανένα στοιχείο παραστατικό να αποδεικνύει οτί το μεταβιβάσατε το πωλήσατε κλπ η απάντηση είναι εσένα τι σε ενδιαφέρει τότε τους λέγω να σας διαγράψω και τα σπ ίτια , *το χω κάνει ηδη σε μερικούς αφου ήθελαν τοσο πολυ να τα σβήσουν Τυπικά επρεπε να τους ζητησω καμια υπευθυνη δηλωση να μου υπογράψουν για να ειμαι καλυμμένος αλλα τεσπα...
Το αλλο εντυπωσιακό ειναι οτι πολλοι έχουν δηλωμένα χωράφια χωρίς κάποιον τιτλο ιδιοκτησιας στα χέρια τους, γιατι έτσι ηταν απο τον παππου κλπ κλπ...
Αν γίνει ποτε πραγματικό περιουσιολόγιο το οποιο να μην βασίζεται στον αερα αλλά σε κανονικούς ξεκαθαρους τιτλους ιδιοκτησιας, οι δικηγοροι, οι μηχανικοι και ισως οι λογιστές θα χεστουνε στο χρήμα...
-
Μπορώ να δηλώσω στο Ε9 χωράφι που το δήλωνε ως τώρα ο πατέρας μου (να το βγάλει από το δικό του) και δεν έχει συμβόλαιο, μόνο τοπογραφικό. Τι επιπτώσεις (εκτός φόρων) θα έχω?
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Αυτη τη ταυτοτητα πληρωμης δεν την εχω αλλα αναρωτιεμαι θα βγαλει μετα το ταχις ακρη δινοντας λιγα λιγα, ή θα ψαχνομαστε στο τελος.
Δεν υπάρχει πρόβλημα για αυτό που λες, απλά αργεί να εμφανίζει τις πληρωμές το σύστημα.
Άλλο:
Αντιγραφή από taxheaven
*
θα ήθελα μια γνώμη απο συναδέλφους βλέπω οτί ενώ είναι στο ταχις περασμένα τα αγροτεμάχια έρχονται πάρα πολλοί πελάτες και λένε να τα διγράψω για να μή πλρώσουν φόρο τους λέγω φέρτε μου κανένα στοιχείο παραστατικό να αποδεικνύει οτί το μεταβιβάσατε το πωλήσατε κλπ η απάντηση είναι εσένα τι σε ενδιαφέρει τότε τους λέγω να σας διαγράψω και τα σπ ίτια , *Εβαλα δυο κατοσταρικα, μεσω ebanking και το κωδικο πληρωμης που ειχε το εκκαθαριστικο. Αε να διουμε.
-
Για ενοικίαση οικοπέδου,πόσες μέρες 'εχω για να πάω τα χαρτιά στη ΔΟΥ ?
-
Τα μισθωτήρια συμβόλαια έχουν προθεσμία ένα μήνα από την ημέρα υπογραφής για θεώρηση στην ΔΟΥ.
-
Ποιοι πληρωνουμε τελος επιτηδευματια? ποιες οι εξαιρεσεις? γιατι νομιζω οτι εχουν γινει καποια μπερδεματα απο τις εφοριες...
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Τα μισθωτήρια συμβόλαια έχουν προθεσμία ένα μήνα από την ημέρα υπογραφής για θεώρηση στην ΔΟΥ.Τη Δευτέρα δηλαδή πρέπει να πάω οπωσδήποτε .Πάλι καλά που το έμαθα τώρα,ευχαριστώ για την άμεση απάντηση .
-
Τα Ε9 μεχρι ποτε ειναι ρε παιδια?
Ειχαν παρει παραταση σωστα? -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Ειχαν παρει παραταση σωστα?μεχρι αυριο... για τα οικοπεδα/σπιτια...
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Ποιοι πληρωνουμε τελος επιτηδευματια? ποιες οι εξαιρεσεις? γιατι νομιζω οτι εχουν γινει καποια μπερδεματα απο τις εφοριες...Mπερδέματα; πώς σου πέρασε κάτι τέτοιο από το μυαλό; Ένας παππούς 84ης που είχε πάρει σύνταξη το 1990 και μία εταιρία που είχε λυθεί το 1973 είναι μόνο σπάνιες εξαιρέσεις που τυχαίνει να άκουσα εγώ σε μία μόλις μέρα.....
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Το θέμα είναι ότι όταν πας να κάνεις οριστική υποβολή σου ζητάει να συμπληρώσεις και κάποια στοιχεία και στα αγροτεμάχια και να οριστικοποιήσεις και αυτά
-
Αύριο. Παράταση δεν ακούγεται καν...
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Απορίες για το Ε9:
- στη σελίδα για την υποβολή της δήλωσης, υπάρχουν ερωτήσεις (α) Δηλώθηκαν ακίνητα στο Ε9 τα έτη 2005 έως 2011 και (β) δηλώθηκαν ακίνητα στο Ε9 το έτος 2012. Η ερώτηση αφορά το αν γενικώς υπήρχαν ακίνητα αυτές τις χρονιές μετά την αρχική δήλωσή τους, ή ειδικά αν έγινε δήλωση Ε9 λόγω π.χ. κάποιας μεταβολής; Π.χ. κάποιος αγόρασε ακίνητο το 2006, το δήλωσε το 2007 και έκτοτε δεν ξαναέκανε δήλωση...τικάρει μόνο το πρώτο κουτάκι, σωστά;
- αν κάποιος έχει πολλά ακίνητα αλλά επήλθαν μεταβολές μόνο σε ένα από αυτά, στη δήλωση γράφει μόνο για αυτό το ακίνητο χωρίς να επαναλάβει τις πληροφορίες των υπολοίπων, σωστά;
Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Καλα που εφαγα φλασια δλδ σημερα και το εκανα!
TAXIS NET - φορολογία εισοδήματος