-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Θα ηθελα τα φώτα σας
η πρώην δουλειά της γυναίκας μου έβγαλε πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου στο οποίο δήλωσε συμμετοχή και αποχώρησε. Το ποσό της αποζημίωσης πως και που πρέπει να το δηλώσουμε ;Στον 657, όπως η αποζημίωση απόλυσης, ώστε να μην υπολογιστεί κι έκτακτη εισφορά.(προσωπική μου άποψη)
Ευχαριστώ
Υπάρχει άλλη άποψη ;
Αποζημιωση λογω διακοπης εργασιακης σχέσης ειναι... 657 και γω θα πω.
-
Ο παππούς μου την έκανε την ζημια.
Εχω αρκετά στρέμματα (πανω απο 150) σε αγραναπαυση και μερικά θεωρούνται και οικόπεδα.
Εμπορική αξία
Και τώρα το κράτος παει και βάζει 13 euro το τμ και με θεωρεί Ριμπολοβλεβ.
Ρε σεις που θα βρω τον ΣΑΟ πριν φρικαρω? -
-
Αυτο με τα αγροτεμαχια θα το απολαυσω εξτρα
Η βαση της ΝΔ ηταν η ψηφος συνταξιουχων βορειοελλαδιτων,ουκ ολιγοι εχουν απο λιγα εως πολλα στρεμματα -
Moυ βγαζει ΚΟΚΚΙΝΑ οτι δηλαδη υπαρχει λαθος, και ενω τα εχω διορθωσει παλι μου βγαζει ΚΟΚΚΙΝΟ , ξερετε τι φταιει;
-
Πού συγκεκριμένα σου βγάζει κόκκινα;
-
Πηραμε παραταση?
http://www.pofee.gr/index.php?option=co ... &Itemid=58 -
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Πηραμε παραταση?
http://www.pofee.gr/index.php?option=co ... &Itemid=58........' προσανατολιζεται.....' Κατι παραπανω θα ξερουν......
-
Δόθηκε τελικά παράταση προθεσμίας υποβολής φορ. δηλ. απο μισθωτούς - συνταξιούχους ???
Κάτι γράφτηκε για μέχρι 19/7, ή ... δεν??? -
Δεν (μέχρι στιγμής)
Η παράταση αυτή (για 19/7) αφορά την οριστική ΦΜΥ που υποβάλλουν οι επιχειρήσεις -
ΟΚ ! Αναμονή λοιπόν.
-
O λογιστής μου ήταν σίγουρος για παράταση μέχρι 31 Αυγούστου.
Ρε παιδιά, δεν έχω καταλάβει τι στα σ@@@τά είν' ο κλειδάριθμος, εγώ έχω username και password και κλειδάριθμος δεν μου ζητήθηκε πουθενά!
Χρειάζομαι τελικά ή όχι; -
Ο κλειδαριθμος καταλαβα οτι ειναι η διαδικασια για να απογραφουν οι φορολογουμενοι.. πας εκει βλεπουν ταυτοτητα κ.λ.π. και σου δεινουν τον αριθμο με τον οποιον μπαινεις στοσυστημα και ενεργοποιεις τον λογαρισμο σου στην εφορεια.. user name password ισχυουν οπως πριν.. απλα ισως καποια στιγμη να μην σε αφησει να μπεις στο συστημα αν δεν εχει κανει αυτη την επιβεβαιωση μεσω του κλειδαριθμου... ισως και ανα εχει καποια αλλη χρηση αλλα εγω αυτο καταλαβα με τα σημερινα δεδομενα εχοντας κανει τις διαδικασιες που μας ζητηθηκαν...
-
το να πάρεις κλειδάριθμο εσύ ο ίδιος είναι μια διαδικασία ταυτοποίησης , για να δουν ότι είσαι εσύ
για αυτό και απαιτείται η φυσική σου παρουσία στο μητρώο και δεν περιορίζεται η διαδικασία μόνο στο online κομμάτι
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
O λογιστής μου ήταν σίγουρος για παράταση μέχρι 31 Αυγούστου.
Ρε παιδιά, δεν έχω καταλάβει τι στα σ@@@τά είν' ο κλειδάριθμος, εγώ έχω username και password και κλειδάριθμος δεν μου ζητήθηκε πουθενά!
Χρειάζομαι τελικά ή όχι;για να βγαλεις username & pass... θες κλειδάριθμο! Χωρις αυτον δεν γίνεται... Χρησιμευει γι αυτο και μονο.
Βεβαια πάντα παιζει η περιπτωση να έχεις παλιο account οποτε και σε κάποια φάση θα στο λήξουν και θα πρεπει να πας να δημιουργησεις νεο account αιτουμενος φυσικα κλειδαριθμο.
Μια παράταση πάντως μέχρι τέλη Ιουλίου φαίνεται αρκετά ρεαλιστικό... για Αυγουστο δεν ξέρω...
-
Αύριο κ μεθαύριο έχουν απεργία στις δου. Ξερει κανένας τι γίνεται με τις δόσεις των φόρων που πρέπει να πληρωθούν μέχρι την Παρασκευή κ δεν θα μπορέσουν;
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Πού συγκεκριμένα σου βγάζει κόκκινα;Ευχαριστώ !! Το έφτιαξα!!!
Αλλα ερώτηση ενοίκιο τον χρονο 6000 ευρώ φορολογειται απο φέτος 10% ή από του χρονου;;;;
Ευχαριστώ !!!!! -
Απ' του χρόνου (δηλ. για εισοδήματα που αποκτήθηκαν εντός του 2013).
-
Μανγκες... παω γραφειο ξανα, μπας και μπορεσω να στειλω καμια δηλωση... Βγείτε οξω απο τα Taxis γιατι θα μαλλιοτραβηχτουμε λεμε
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Απ' του χρόνου (δηλ. για εισοδήματα που αποκτήθηκαν εντός του 2013).Σε ευχαριστώ φίλε !!!!
TAXIS NET - φορολογία εισοδήματος