-
Για το Ε9 υπάρχει καμία πρόβλεψη;;....
-
Λήγουν στις 30/11.
Αυτό σημαίνει ότι θα βγει on-line η εφαρμογή στις 1/12 -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Λήγουν στις 30/11.
Αυτό σημαίνει ότι θα βγει on-line η εφαρμογή στις 1/12διακρίνω ενα τόνο ειρωνίας και δεν μπορω να καταλάβω το γιατι...
-
Ειρωνία; Εγώ; Να λυθούν τα κορδόνια μου!
-
Φοράς παπούτσια παντοφλέ ή με βέλκρο να υποθέσω;;
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Υσχύει το όριο των 300 ευρώ καθαρά? Επίσης αν δέν υπάρχει κίνηση πάνω απο το όριο δέν καταθέτουμε καθόλου ή καταθέτουμε κενή φόρμα?Κενή φόρμα δε μ' αφήνει να υποβάλω.. Χμ; Καμιά ιδέα; (Δε δοκίμασα με το πρόγραμμα)
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Υσχύει το όριο των 300 ευρώ καθαρά?
Ισχυει.
Τι είναι αυτά τα 300 ευρώ, για ποιούς ισχύουν?
(σορι για τη 'σφήνα' ) -
Στην κατάσταση πελατών-προμηθευτών βάζεις μόνο τα τιμολόγια που έχουν καθαρή αξία πάνω απο 300 ευρώ.
-
Κατάλαβα, ευχαριστώ.
Και κάτι που άκουγα το πρωί στο ραδιο...
http://www.skai.gr/news/finance/article ... -tou-2012/ΥΠΟΙΚ: Εντολή για διασταύρωση φορολογικών δηλώσεων και δανείων του 2012
19/09/2012 | 14:47Τελευταία Ενημέρωση: 14:47 19/09/2012Εντολή να διασταυρωθούν φορολογικές δηλώσεις και δάνεια του 2012 έδωσε, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, το υπουργείο Οικονομικών στις αρμόδιες υπηρεσίες του.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με έρευνα τριών καθηγητών πανεπιστημίων των ΗΠΑ (Πολυτεχνικού Ινστιτούτου της Βιρτζίνια και του Πανεπιστημίου του Σικάγο,) που έκαναν ανάλογη διασταύρωση, προέκυψε ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες, απέκρυψαν από τις εφορίες το 2009 εισοδήματα ύψους 28 δισεκατομμυρίων ευρώ.
Όπως είπε στον ΣΚΑΪ 100,3 ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Πελοπίδας Καλλίρης, από την έρευνα διαπιστώνεται ότι οι διαφυγόντες φόροι για το ίδιο έτος ανέρχονται σε 11,2 δισ. ευρώ, δηλαδή το 31% του ελλείμματος της χώρας.
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την έρευνα, οι περισσότεροι ελεύθεροι επαγγελματίες καταβάλουν σε δανειακές υποχρεώσεις περισσότερα χρήματα από ό,τι δηλώνουν ότι εισπράττουν κάθε μήνα.
Για παράδειγμα, οι λογιστές, οι οποίοι δηλώνουν 1.479 ευρώ το μήνα αλλά οι δανειακές τους υποχρεώσεις φθάνουν τα 1.701, οι γιατροί δηλώνουν 1.628 ευρώ αλλά πληρώνουν 1.660, οι εργαζόμενοι σε νομικές υπηρεσίες που δηλώνουν 1.558 και πληρώνουν 1.647 ευρώ.
Βάσει αυτών των στοιχείων τα φορολογικά εισοδήματα των ελεύθερων επαγγελματιών είναι 30,5 δισ., τα εισοδήματα που αποκρύπτονται φθάνουν τα 28 δισ. και οι φόροι που χάθηκαν το 2009 ήταν 11,2 δισ...
-
Εύκολες λύσεις:
ΤΣΜΕΔΕ - >έξοδο
Φαγητό->έξοδο
Νοίκι->έξοδο
Διακοπές->Έξοδο
Βενζίνη->'Έξοδο
ΔΕΚΟ->Έξοδο
Χαράτσι->Έξοδο
κ.λπ. -
http://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/10776
Συγκεντρωτικές Πελατών - Προμηθευτών γι ολους μεχρι 30/11....
Ουτως η αλλως το μονο που ξερουν να κάνουν καλα ειναι οι παρατάσεις....
-
και αφού σκιστήκαμε να είμαστε εντός της προθεσμίας...
παράταση για τις αυτοαπογραφές πότε θα βγει άραγε; (Η συγκεκριμένη αν δε βγει θα φάμε πολύ ξύλο) (...) -
και αφού σκιστήκαμε να είμαστε εντός της προθεσμίας...
παράταση για τις αυτοαπογραφές πότε θα βγει άραγε; (Η συγκεκριμένη αν δε βγει θα φάμε πολύ ξύλο) (...)Τί είναι αυτό και ποιοί είναι οι υπόχρεοι?
-
-
Ενιαίος φόρος για όλες τις επιχειρήσεις
αχαχούχα.... 30% ε;;; Ά ρε γλέντια...
-
Πρεπει ο υπαλληλος στην εφορια μου που ασχολεται με τη δηλωση μου να ειναι πολυ καλος και φιλανθρωπος...
Ακομα δεν μου εχουν στειλει το εκκαθαριστικο της (χειρογραφης) δηλωσης για να μην εχω να κανω υπολογισμους για τις δοσεις αποπληρωμης του φορου μου.Θα ερθει οταν θα χρειαζεται μια μονο καταβολη και.....θα γελασουμε ολοι μαζι ,αυτοι και γω.... -
και εγω
-
Κάτι που ενώ ΔΕΝ είναι δουλειά μας να το κάνουμε, μας το φόρτωσαν, όπως τόσα άλλα τώρα τελευταία.
(Αυτοαπογραφή στο ΓΕΜΗ)Παραλογισμών συνέχεια.
Συμπλήρωσα τις φόρμες για 3 εταιρείες στην ιστοσελίδα του ΓΕΜΗ και πήγαμε σήμερα στο Επιμελητήριο Δωδ/σου για την κατάθεση των εγγράφων.-
Ό,τι ανεβάσατε στο site, να μας τα φέρετε και σε CD [ DAFUQ?! ]
-
Την αίτηση πρέπει να την καταθέσει αυτοπροσώπως ο νόμιμος εκπρόσωπος
- Αν μου κάνει εξουσιοδότηση;
- Όχι λέμε, πρέπει να έρθει ο ίδιος
lolwut.
-
-
- Ό,τι ανεβάσατε στο site, να μας τα φέρετε και σε CD [ DAFUQ?! ]
Dafuq!!!????
κατι καταλαβες λαθος... το δημοσιο ζηταει ΔΙΣΚΕΤΤΕΣ -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Dafuq!!!????
κατι καταλαβες λαθος... το δημοσιο ζηταει ΔΙΣΚΕΤΤΕΣ(τουλάχιστον του ΚΒΣ θα πάνε όλα μεσω taxisnet όπου να ναι και γλιτώνουμε από αυτό )
TAXIS NET - φορολογία εισοδήματος