-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Νομίζω ότι δε σε αφήνει να υποβάλλεις Ε1 αν πρώτα δεν έχεις υποβάλλει Ε2H E1 υποβληθηκε οριστικα. διαβασα στο troubleshooting οτι πρεπει ΠΡΩΤΑ να υποβαλεις το Ε2. Θα κανω συνπληρωματικη αφου εκκαθαριστει..ετσι λεει.Η βλακεια ειναι οτι δε σε προειδοποιει πριν υποβαλεις την Ε1 Το θετικο ειναι οτι θα παρω επιστροφη 1500 ευρω. Δοκιμαζοντας τρελαθηκα οταν ειδα πως για αποδειξεις 9000 περαν των υποχρεωτικων ειχα επιπλεον επιστροφη 900 ευρω περιπου...μιλαμε για 10%!!!!διδακτρα 600 ευρω επιστροφη 115 ευρω! ιατρικα 355 ευρω περιπου 100 ευρω επιστροφη! Αν ισχυσει και του χρονου (που δεν το βλεπω) θα γινω κυνηγος αποδειξεων...(εβαλα και 850 ευρω αποδειξεις της πεθερας μου γιατι ουτως ή αλλως μηδενικο της εβγαζε )
-
Μόλις είδα από το internet banking της Πειραιώς ότι υπάρχει ποσό 911 ευρώ από επιστροφή φόρου με ημερομηνία συναλλαγής σήμερα 27/05 και ημερομηνία αξίας 03/06/2011 (1 βδομάδα μετά δηλ, λες να αλλάξουν γνώμη εν τω μεταξύ ; )
Τη δήλωση υπέβαλα ηλεκτρονικά στις 24/05/2011
-
Νομίζω ότι δε σε αφήνει να υποβάλλεις Ε1 αν πρώτα δεν έχεις υποβάλλει Ε2Αν βαλεις ποσα στα εισοδηματα απο ενοικια - ιδιοχρηση κλπ και δεν εχεις οριστικοποιησει το Ε2 πριν δεν σ'αφηνει να υποβαλλεις το Ε1. Αν ομως στο Ε2 δεν υπαρχει εισοδημα αλλα καποια ημιτελης οικοδομη η μεταβιβαση κλπ στον πινακα ΙΙΙ τοτε δε μπορει να ελεγθει ωστε να σε αποτρεψει απο την οριστικοποιηση.
-
Μόλις είδα από το internet banking της Πειραιώς ότι υπάρχει ποσό 911 ευρώ από επιστροφή φόρου με ημερομηνία συναλλαγής σήμερα 27/05 και ημερομηνία αξίας 03/06/2011 (1 βδομάδα μετά δηλ, λες να αλλάξουν γνώμη εν τω μεταξύ ; )Τη δήλωση υπέβαλα ηλεκτρονικά στις 24/05/2011
Καλά την υπέβαλλα ηλεκτρονικά και ξετρελάθηκα από την χαρά μου με τις δυνατότητες που μας δίνονται!!!
Πήρα την επιστροφή ακριβώς 1 μήνα μετά !!!!
Τώρα ξετρελάθηκα με αυτό που είπες 24/5 την υπέβαλλες και 3/6 έχεις το χρήμα !!!!
Του χρόνου και εγώ θα δώσω λογαριασμό!!!!!!!!!!!!!! -
Κατι ακουσα για κλειδαριθμο...Θα μπορεις να τον παρεις και απο ΚΕΠ.....Αντε να ετοιμαζομαστε για του χρονου....
-
Α δηλαδή θα αλλάξουμε περιβάλλον σφαγής; Αρέσκω
-
Θα βολέψει, γιατί ΚΕΠ έχει περισσότερα από ότι ΔΟΥ και λειτουργούν περισσότερες ώρες.
Εμείς πάντως τους πελάτες-επιτηδευματίες θα τους μαζέψουμε ένα πακέτο και θα το δώσω στην προϊσταμένη στο μητρώο. Κι ας κάνουν όσο θέλουν να τα βγάλουν (αφού τελειώσουν οι δηλώσεις φυσικά)
-
Ερώτηξη noobα: είναι ιδέα μου ή το πρόγραμμα για το Ε9 στο gsis δεν είναι το φετινό;
-
Χαλαρά, δεν πήγε ακόμα 15 Ιουνίου
-
Με κάλεσαν σήμερα και κατέθεσα τις αποδείξεις και όλα τα δικαιολογητικά.
Μετά από πόσο καιρό να περιμένω την επιστροφή?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Με κάλεσαν σήμερα και κατέθεσα τις αποδείξεις και όλα τα δικαιολογητικά.Μετά από πόσο καιρό να περιμένω την επιστροφή?
ποιος σου ειπε οτι θα εχεις? η εφορια θα στο κρατησει για την αναπτυξη του κρατους
[spoiler:2zr5zaxf][/spoiler:2zr5zaxf] -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ερώτηξη noobα: είναι ιδέα μου ή το πρόγραμμα για το Ε9 στο gsis δεν είναι το φετινό;απο 1/6 το Ε9 για οσους εχουν αλαλγες...
-
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
Ερώτηξη noobα: είναι ιδέα μου ή το πρόγραμμα για το Ε9 στο gsis δεν είναι το φετινό;
απο 1/6 το Ε9 για οσους εχουν αλαλγες...
Nαι οκ, απλά περίμενα ότι θα έχουν έτοιμη την εφαρμογή από πριν.
-
Είσαι τόσο παιδί
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Με κάλεσαν σήμερα και κατέθεσα τις αποδείξεις και όλα τα δικαιολογητικά.Μετά από πόσο καιρό να περιμένω την επιστροφή?
η επιστροφή είναι >1500€ ?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
'Ανάλογα με το φόρτο εργασίας της ΔΟΥ'
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
Μετά από πόσο καιρό να περιμένω την επιστροφή?
η επιστροφή είναι >1500€ ?
Ναι, γιατί?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μετά από πόσο καιρό να περιμένω την επιστροφή?η επιστροφή είναι >1500€ ?
Ναι, γιατί?
Επειδή ανήκω στην περίπτωσή σου, να ρωτήσω: τα άφησες όλα έτσι απλά; Ζήτησαν κάτι, έδωσαν κάποιο αποδεικτικό παραλαβής των (αξίας κάποιων χιλιάδων €€ !! ) παραστατικών, που τους παρέδωσες ; Τα έλεγξαν επί τόπου και σου είπαν 'ΟΚ';
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Μετά από πόσο καιρό να περιμένω την επιστροφή?η επιστροφή είναι >1500€ ?
Ναι, γιατί?
Επειδή ανήκω στην περίπτωσή σου, να ρωτήσω: τα άφησες όλα έτσι απλά; Ζήτησαν κάτι, έδωσαν κάποιο αποδεικτικό παραλαβής των (αξίας κάποιων χιλιάδων €€ !! ) παραστατικών, που τους παρέδωσες ; Τα έλεγξαν επί τόπου και σου είπαν 'ΟΚ';
Απλά τσέκαραν τα δικαιολογητικά, δεν μέτρησαν τις αποδείξεις τις οποίες έδωσα σε σφραγισμένο φάκελο με το όνομά μου, ΑΦΜ, τεμάχια αποδείξεων και σύνολο. Έγραψαν επάνω στο εκκαθαριστικό 'ΟΚ' με σφραγίδα και επωνυμία ελεγκτή εφοριακού, τα έδεσαν μαζί με ένα λάστιχο και τα πέταξαν σε μια στοίβα με τα υπόλοιπα
Καλή μας τύχη
Άντε να τα πάρουμε να πάμε διακοπές
Υ.Γ. Ήμουν 2.5 ώρες στην ουρά στην εφορία Παλλήνης...και ήταν ΜΟΝΟ 15-20 άτομα μπροστά μου. Δε φαντάζομαι τι έχει να γίνει πιο μετά...ακόμα είναι αρχή
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Άντε να τα πάρουμε να πάμε διακοπές
Σχεδιάζεις από τώρα τις διακοπές των Χριστουγέννων;
TAXIS NET - φορολογία εισοδήματος