-
Μακαρι να ειναι ετσι,θα του το πω.Αλλη ερωτηση φιλη η οποια εχει κανει εναρξη στο παρελθον σαν εκτελωνιστρια αλλα δεν ασκει το επαγγελμα (τωρα ειναι επιτυχημενη επιχειρηματιας)και εχει και σκαφος που μισθωνει (πραγματικα) και απο τα ναυλοσυμφωνα πληρωνει για το 50% φπα και τηρει βιβλιο εσοδων-εξοδων γι αυτη την δραστηριοτητα (τα εισοδηματα αυτα ομως παραμενουν αφορολογητα και τα εβαζε στην 3 σελιδα κωδ.659,αληθεια παραμενουν αφορολογητα?)θα υποβαλει ηλεκτρονικα την δηλωση της με ε3? κι αν ναι σε ποια ημερομηνια γιατι ο συζυγος ειναι μισθωτος,και σε αυτη την περιπτωση πρεπει να παρει κλειδαριθμο κι ο συζυγος?
Ευχαριστω εκ των προτερω. -
Για το σκάφος δεν ξέρω.
Η δήλωση θα υποβληθεί με τους κωδικούς του συζύγου (πλην του Ε3 της ίδιας που πρέπει να υποβληθεί με τους δικούς της κωδικούς) με τις προθεσμίες που ισχύουν για τους μισθωτούς.
Κλειδάριθμος δεν χρειάζεται φέτος για να υποβληθούν οι δηλώσεις, αλλά πρέπει να πάρει και ο σύζυγος για το 2012 και μετά. -
καταρχην ευχαριστω,απ'οτι καταλαβα πρεπει να υποβαλει ηλεκτρονικα την δηλωση της αλλα ο συζυγος σαν μισθωτος δεν εχει (ουτε ειχε ποτε) κωδικους για το taxinet,αρα πως γινεται?
-
Θα κάνει αίτηση εγγραφής ο σύζυγος.
Σε αυτή την περίπτωση βέβαια χρειάζεται ο κλειδάριθμος για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός. -
Παντως η πλατφορμα ειναι τραγικη.-
-
Ερώτηση: αν κάποιος έχει στην ιδιοκτησία του ένα και μοναδικό διαμέρισμα, που χρησιμοποιεί ως την κύρια κατοικία του, το συμπληρώνει στον πίνακα 5 ανεξάρτητα από την αξία/έκτασή του του; Δηλαδή και μια τρύπα να είναι; Γιατί θυμάμαι ότι παλιά, το συμπληρώναμε μόνο αν ήταν ορισμένης έκτασης και πάνω (= τότε μόνο ήταν τεκμήριο).
Και μια δεύτερη ερώτηση - μπορεί κανείς να πάει να πληρώσει με το εκκαθαριστικό που τυπώνει από το internet ή πρέπει να περιμένει να του έρθει το έντυπο από τη ΓΓΠΣ;
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Το Ε9 θα ανοίξει 01/06.Στο Ε2 δεν χρειάζεται να επιλεγούν τα ακίνητα, το συμπληρώνεις κανονικά (εκτός κι αν δεν είδα κάτι τώρα που ήμουν μέσα στην εφαρμογή...)
Να ρωτήσω κι εγώ που αγόρασα διαμέρισμα μέσα στο 2010;Θα υποβάλλω κανονικά-ηλεκτρονικά το Ε1 εντός των προθεσμιών και εκ των υστέρων (μετά τις 1/6) θα υποβάλλω-ηλεκτρονικά- και το Ε9;
-
Ναι. Το Ε9 πλέον είναι ανεξάρτητο από τα Ε1-Ε2-Ε3 (ή Ε5 ή Φ01-*)
-
Χαζή ερώτηση.
Τις δηλώσεις, πότε τις κάνουμε; -
Τώρα και μέχρι 31/5 αναλόγως της πηγής του εισοδήματός σου.
-
Mεχρι και περισυ στο 727 του Ε1 εβαζα μονο τους τοκους που αφορουσαν στεγαστικο δανειο α' κατοικιας + ολοκληρο το ποσο του δανειου για αγορά αυτοκινήτου.
Σε αντίθεση με πέρυσι, φετος δεν γίνεται καθόλου αναφορά στο αν το δάνειο αφορά Α' κατοικία και εαν βαζουμε στο 727 τους τοκους μονο του στεγαστικου δανειου οπως συνηθως η ολο το ποσο. Any clues?
-
Εχω κλεισει βιβλια περυσυ τον Μαιο... αλλα δεν ειχα εισοδημα μεσα στο 2010. πρεπει να κανω Ε3??? μηδενικο???? δηλαδη το φτιαχνω και το υποβαλλω χωρις καμια εγγραφη????
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Εχω κλεισει βιβλια περυσυ τον Μαιο... αλλα δεν ειχα εισοδημα μεσα στο 2010. πρεπει να κανω Ε3??? μηδενικο???? δηλαδη το φτιαχνω και το υποβαλλω χωρις καμια εγγραφη????Ναι.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Εχω κλεισει βιβλια περυσυ τον Μαιο... αλλα δεν ειχα εισοδημα μεσα στο 2010. πρεπει να κανω Ε3??? μηδενικο???? δηλαδη το φτιαχνω και το υποβαλλω χωρις καμια εγγραφη????
Ναι.
Ευχαριστω....
-
μπαίνει κανείς τώρα taxisnet? εμένα μου το δείχνει down
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
μπαίνει κανείς τώρα taxisnet? εμένα μου το δείχνει downΑπό το πρωί ή θα είναι down ή δεν θα μπορεί να σε συνδέσει....
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
Μήπως εκδόθηκαν οι πίνακες για τα γεωργικά εισοδήματα;τι γινεται? ακομη τιποτε?
πηρα τηλεφωνο τον διευθυντη της δου και ρωτησα αν εχει δωθει τουλαχιστον παραταση , οχι μου λεει
και τι να κανω ρωταω?
και μενα τι με νοιαζει μου λεει.
πραγματικα τι κανουμε? εχει πλακα να μας ριξουν κανενα προστιμο τα ασπρα κυλοτακια του Υπ Οικονομικων για υποβολη
εκπροθεσμης δηλωσης. -
Κι εμείς εδώ σε αναμονή...
Αν παραζορίσει το θέμα, θα βάλουμε τα περσυνά και ας βγάλουν διαφορές στον έλεγχο μετά (όταν, αν, που δεν...) -
Eπιασε φωτια ο υποσταθμός της ΔΕΗ που είναι Linked με το taxis. εκει οφείλεται το πρόβλημα
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Eπιασε φωτια ο υποσταθμός της ΔΕΗ που είναι Linked με το taxis. εκει οφείλεται το πρόβλημαΟι 'Πυρήνες Δεν Πληρώνω' ανέλαβαν την ευθύνη.
TAXIS NET - φορολογία εισοδήματος