-
καλησπερα εδς και ενα χρονο ψαχνω το συγεκριμενο μοτερ για την μετατροπη. συγνωμη αν δεν εχω βαλει το post σε σωστο σημειο.αν γνωριζει καποιος κατι η ξερει που θα βρω ας κανει ενα reply.
τι πιστευετε ειναι καλο value for money? το αυτοκινητο ειναι στημενο εκτος του μοτερ. -
καλησπερα εδς και ενα χρονο ψαχνω το συγεκριμενο μοτερ για την μετατροπη. συγνωμη αν δεν εχω βαλει το post σε σωστο σημειο.αν γνωριζει καποιος κατι η ξερει που θα βρω ας κανει ενα reply.
τι πιστευετε ειναι καλο value for money? το αυτοκινητο ειναι στημενο εκτος του μοτερ. -
Γνωριζεις αν και με ποσο κοπο και δυσκολια μπορει να μπει αυτο το μοτερ σε αυτο το αυτοκινητο?
-
Τι θα έλεγες να πουλούσες το 206 και να αγόραζες ένα γνήσιο δίλιτρο 306; Ή να έβρισκες το μοτέρ του 206 RC, που είναι και δυνατότερο; Ή να πουλούσες το δικό σου και να αγόραζες ένα ελάχιστα μεταχειρισμένο RC; Το κόστος θα πρέπει να είναι σχεδόν παραπλήσιο σε όλες τις περιπτώσεις.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ôé èá Ýëåãåò íá ðïõëïýóåò ôï 206 êáé íá áãüñáæåò Ýíá ãíÞóéï äßëéôñï 306; ¹ íá Ýâñéóêåò ôï ìïôÝñ ôïõ 206 RC, ðïõ åßíáé êáé äõíáôüôåñï; ¹ íá ðïõëïýóåò ôï äéêü óïõ êáé íá áãüñáæåò Ýíá åëÜ÷éóôá ìåôá÷åéñéóìÝíï RC; Ôï êüóôïò èá ðñÝðåé íá åßíáé ó÷åäüí ðáñáðëÞóéï óå üëåò ôéò ðåñéðôþóåéò.+1
Áí åßíáé ôñïðÝôï èá ðñÝðåé íá öôéá÷ôïýí ðëÝîïýäåò ãéá çëåêôñéêÜ ,íá óõìöéëéùèåß ìå ôï ìïõëôéðëåî êáé áí Ý÷åéò âñåß êáé ôï åîÜñé êéâþôéï ðïõ ôï óõíïäåýåé èá ðñÝðåé ôï áëëÜîåéò ìå ôï êáíïíéêü 5 ãéáôß äåí ðñüêåéôáé íá ÷ùñÝóåé êáé ï áñéóôåñüò ôñï÷üò èá âñßóêåé óôï êéâþôéï ÌåôÜ ðÜìå öñÝíá áíáñôÞóåéò êëð êëð
Åíá Rc ãéá ôïí êýñéï ðåñéêáëþ -
to 6αρι δε μπαινει ευκολα. θελει πατεντες.
και το κοστος θα ειναι σιγουρα παραπανω απο να παριες ενα μεταχειρισμενο 306.
δε μπορω να καταλαβωω ωρες ωρες τα συναισθηματικα κολληματα που πιανουν ολους μας.
αν ειναι ατρακαριστο το p.x rc τι διαφορα νομιζεις θα εχει σε φθορες με το δικο σου μετα τη μετατροπη. τα μοτερ το ιδιο σκισιμο θα εχουν... -
Τι θα έλεγες να πουλούσες το 206 και να αγόραζες ένα γνήσιο δίλιτρο 306; Ή να έβρισκες το μοτέρ του 206 RC, που είναι και δυνατότερο; Ή να πουλούσες το δικό σου και να αγόραζες ένα ελάχιστα μεταχειρισμένο RC; Το κόστος θα πρέπει να είναι σχεδόν παραπλήσιο σε όλες τις περιπτώσεις.+2
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
to 6áñé äå ìðáéíåé åõêïëá. èåëåé ðáôåíôåò.
êáé ôï êïóôïò èá åéíáé óéãïõñá ðáñáðáíù áðï íá ðáñéåò åíá ìåôá÷åéñéóìåíï 306.
äå ìðïñù íá êáôáëáâùù ùñåò ùñåò ôá óõíáéóèçìáôéêá êïëëçìáôá ðïõ ðéáíïõí ïëïõò ìáò.
áí åéíáé áôñáêáñéóôï ôï p.x rc ôé äéáöïñá íïìéæåéò èá å÷åé óå öèïñåò ìå ôï äéêï óïõ ìåôá ôç ìåôáôñïðç. ôá ìïôåñ ôï éäéï óêéóéìï èá å÷ïõí...Áõôü åßíáé ôï æüñé ..
-
Υπαρχει μια πιθανοτητα να γνωριζω ενα ολοκληρο σετ μοτερ με σασμαν και εγκεφαλο-πλεξουδα.Απλα ο γνωστος μου που το ειχε το εδινε κοντα στα 2500Ε ολα μαζι που δεν ειναι και λιγα...
Θα κανω μια ερωτηση αν το εχει ακομα.Αν ναι,θα σου πω αν και αυτο που πας να κανεις δεν ξερω κατα ποσο θα πετυχει καθαρα για χωροταξικους λογους...Εντελως ενημερωτικα τα μοτερ(RC-Race) δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους...Το ενα ειναι αλουμινιο,το αλλο μαντεμι,και οι διαστασεις των κυλινδρων εντελως διαφορετικες.
-
Υπαρχει μια πιθανοτητα να γνωριζω ενα ολοκληρο σετ μοτερ με σασμαν και εγκεφαλο-πλεξουδα.Απλα ο γνωστος μου που το ειχε το εδινε κοντα στα 2500Ε ολα μαζι που δεν ειναι και λιγα...
Θα κανω μια ερωτηση αν το εχει ακομα.Αν ναι,θα σου πω αν και αυτο που πας να κανεις δεν ξερω κατα ποσο θα πετυχει καθαρα για χωροταξικους λογους...Εντελως ενημερωτικα τα μοτερ(RC-Race) δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους...Το ενα ειναι αλουμινιο,το αλλο μαντεμι,και οι διαστασεις των κυλινδρων εντελως διαφορετικες.
-
to moter kai to 6ri sasman xwrane stis vaseis tou 206 xwris na xreiazetai kamia allh metatroph.
den 3erw ti provlhma 8a ypar3ei me ta hektrika.
den mporw na sygrinw to moter tou rc me tou 306
h diafora sthn timh einai terastia -
συγνωμη για τα greeklish μου
-
Τι θα έλεγες να πουλούσες το 206 και να αγόραζες ένα γνήσιο δίλιτρο 306; Ή να έβρισκες το μοτέρ του 206 RC, που είναι και δυνατότερο; Ή να πουλούσες το δικό σου και να αγόραζες ένα ελάχιστα μεταχειρισμένο RC; Το κόστος θα πρέπει να είναι σχεδόν παραπλήσιο σε όλες τις περιπτώσεις.+3
-
Τι θα έλεγες να πουλούσες το 206 και να αγόραζες ένα γνήσιο δίλιτρο 306; Ή να έβρισκες το μοτέρ του 206 RC, που είναι και δυνατότερο; Ή να πουλούσες το δικό σου και να αγόραζες ένα ελάχιστα μεταχειρισμένο RC; Το κόστος θα πρέπει να είναι σχεδόν παραπλήσιο σε όλες τις περιπτώσεις. -
ανουσια εντελως συζητηση..
αντε και το εβαλες το μοτερ. αναρτηση?οεο?
ή νομιζεις οτι θα στριβει με 4 μπιλσταιν οεο?
αξονα πισω rc Που θα βρεις?
εμπρος τι θα βαλεις?
λαστιχα?φρενα? γιατι το 206 ναι μεν μπορει να γινει τερατακι απο στριψιμο αλλα θελει κοπο,τροπο και ψαξιμο.πας τοσο μακρυα που για μενα δεν αξιζει.
αν σε ενδιαφερει για ευθειες τραβα τουμπριστο... -
το αυτοκινητο ειναι στημενο.
εχω δισκους πισω και μπροστα φρενα απο 307 2.0 302χ26
αντιστρεπτικες ραβδους και ραβδους στρεψης peugeot sport
και αναρτηση bilstein pss9 -
????????????????????????
που σε ειχαμε παδι μου εσενα τοσο καιρο???
τι ραβδουσ φορας πισω.
ΤΩΡΑ ΞΕΡΑΣΕ ΤΑ -
Ο χρήστης mourgos7 έγραψε:
το αυτοκινητο ειναι στημενο.
εχω δισκους πισω και μπροστα φρενα απο 307 2.0 302χ26
αντιστρεπτικες ραβδους και ραβδους στρεψης peugeot sport
και αναρτηση bilstein pss9Ώπα! Δικός μας! Λέγε λέμε...
-
Λοιπόν, επειδή κάποιος είπε για 2500Ε...
Με τόσα και λιγότερα χρήματα ανεβάζεις το 16άρι στους 160 PS με το κιτ της Peugeot Sport για το αγωνιστικό XS Volant (και CC πίστας). Απόλυτα αξιόπιστα, λειτουργικά, αγωνιστικά και με τη βούλα! Δεν σου λέω 170PS γιατί θα πρέπει να βάλεις καταλύτη που θα σε κόψει λίγο (για να είσαι και νόμιμος).Υπάρχουν και πολλές εναλλακτικές επιλογές. Το μοτέρ σου είναι διαμάντι και όπως θα ξέρεις έχει τεράστια περιθώρια βελτίωσης και χωρίς προβλήματα αξιοπιστίας (το λαδάκι του να προσέχεις μόνο). Απλά χρειάζεται λεφτά που από ότι βλέπω είσαι διατεθειμένος να δώσεις.
-
με τα 302 δεν εχεις αλλαξει τρομπα?
εχεις κενο στην αρχη της διαδρομης??
1.4?
η Pss9 πως δουλευει?
σε τι ρυθμισεις την εχεις?
ξερεις τι ελατηριο φοραει?
λαστιχα?
αρε κακομοιρη καλα κρυβοσουν τοσο καιρο.τωρα θα σε πρηξουμε!
Μοτερ απο 306 2.0 gti6 σε 206???