-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οι Αυστραλοι αξιζουν να περασουν στον δευτερο γυρω παντως.
Ουσιαστικά, όχι. Μια μέτρια ομάδα είναι. Φαίνεται καλή γιατι οι Βραζιλιάνου είναι για τα μπάζα!!
Με την Ιαπωνια παιξανε επισης πολυ καλα και με την ισχυροτερη ψυχολογια που εχω δει σε ομαδα σε αυτο το Μουντιαλ μεχρι τωρα. Ειναι πανω απο μετρια ομαδα, εαν τους πηγεναι λιγο θα ηταν 2-1 για Αυστρατλια το σκορ. Ειχαν πανω απο 5-6 ευκαιριες για γκολ ανετα.
-
Ο χρήστης SILVER TOURBO έγραψε:
Η πλακα ειναι οτι οι αγνωνες ΗΠΑ/Γκανα και Τσεχια/Ιταλια γινοντε ταυτοχρονα την Πεμπτη. Περιεργο.
Καθολου περιεργο.Η ΦΙΦΑ το εχει κανει αυτο εδω και χρονια και οι ομαδες του ιδιου ομιλου να παιζουν ταυτοχρονα για να μην υπαρξουν 'μαγειρεματα¨!
I like that rule. Cool.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Γαλλία-Ν. Κορέα ή μονομάχο στο σταρ;
Bόλτα στη θάλασσα
Gladiator rules
-
Απογοητευση παλι η Βραζιλια... Δεν ειναι μονο ο Ροναλντο που φταιει, 'λουφαρουν' κι αλλοι κατα διαστηματα και φαινεται σα να παιζουν με 9-10 παικτες...
Δυστυχως, η Γαλλια οπως τα τελευταια 6 χρονια...
Μακαρι να περασει ομως μονο και μονο για να απολαυσουμε ακομη λιγο τον Ζινταν!
-
Αν και λίγο ετεροχρονισμενα.....
//Καφριλικι mode on//
VAMOS ARGENTINA :yahoo:
Ευτυχως που στο μουντιαλ των αμπαλων υπάρχει και μια ομαδα να σκασει το χειλάκι μαςΦερτε μας μωρε τον Σβαινστ-αμπαλ-ερ και τον Μπαλ-αμπαλ-ακ να τους μαθουμε το τοπι, λεμεεεεεεεεεεεε
ΨΑΧΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ
//Καφριλικι mode off//
Καλά, ακομη ασχολείστε με τη Βραζιλία; Οπως σωστα (!) ελεγε χθες ο Γεωργιου ομαδα που εχει - με διαφορα - καλύτερο παικτη τον Ζε Ρομπερτο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να παρει μουντιαλ
-
βασικά μάλλον ακόμα δεν χρειάζεται να ξυπνήσουν οι υπόλοιποι
-
Προτάσεις των Αμερικανών για αναβάθμιση του αθλήματος :
-Οι ισόπαλοι αγώνες να κρίνονται από τον αριθμό των κερδισμένων κόρνερ.
-Τα πέναλτι να εκτελούνται με τους παίχτες να κατεβαίνουν από τη σέντρα σε 30 sec.
-Nα αλλάξουν τα γκολ και να δίνονται βαθμοί ανάλογα με την απόσταση που επιτυγχάνονται.
-Κάθε πέναλτι να μετρά για ένα βαθμό , κάθε φάουλ για δύο και κάθε σουτ έξω από την περιοχή για τρεις.
-Να καταργηθεί αυτή η ...ακαταλαβίστικη αρίθμηση (1-0, 2-1 κ.οκ) από μεγάλους αριθμούς (14-11 κ.ο.κ)
Στα πρώτα παιχνίδια του μουντιάλ του 1994 οι θεατές έξαλοι πανηγύριζαν όταν η μπάλα παιρνούσε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στον αγώνα με την Ελβετία πανηγύριζαν περί τα 2 λεπτά ένα γκολ που είχε ακυρωθεί ως οφ-σάιντ και χρειάστηκε η επεξήγηση στο ημίχρονο από τα μεγάφωνα, γιατί το γκολ δεν κατακυρώθηκε.
(SPORTDAY σελ 33)
Τι έγινε ρε παιδιάααααααα;;
-
TRAVELLER
-
..................Κάτι εχεις εσυ κακε ανθρωπε με τους αγαπημένους συμμάχους μας
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
..................
Κάτι εχεις εσυ κακε ανθρωπε με τους αγαπημένους συμμάχους μας
Δεν ξέρω ...τι έχω εγώ με τους Αμερικάνους. Ξέρω τι δεν έχουν οι Αμερικάνοι με το ποδόσφαιρο: Σχέση
Πάντως με τους Ιταλούς ήταν καλοί
(έχει βγει κανένα καινούριο...προϊόν;; )
-
TRAVELLLER έγραψες............ ακόμη γελάω
Δεν βλέπω να σχολιάζετε την βλ@κωδέστατη εκπομπή goalywood και τον σχολιασμό των αγώνων από τους δημοσιογράφους μας και ανησυχώ.
π.χ. το όργιο που μετέδιδε την Αργεντινή με την Σερβία... μας έπριξε με τον Τζόρτζεβιτς, ο άλλος έλεγε ότι η Σ. Αραβία είναι αφρικανική ομάδα... και άλλα απίστευτα.....
-
Ο χρήστης xsara16v έγραψε:
TRAVELLLER έγραψες............ ακόμη γελάω**Δεν βλέπω να σχολιάζετε την βλ@κωδέστατη εκπομπή goalywood **και τον σχολιασμό των αγώνων από τους δημοσιογράφους μας και ανησυχώ.
π.χ. το όργιο που μετέδιδε την Αργεντινή με την Σερβία... μας έπριξε με τον Τζόρτζεβιτς, ο άλλος έλεγε ότι η Σ. Αραβία είναι αφρικανική ομάδα... και άλλα απίστευτα.....
Τι να σχολιάσεις;;
Ποτέ δεν περίμενα ότι θα νοσταλγήσω τον Πανούτσο και τον Καρπετόπουλο, από το περασμένο Mundial.
Είχαν φέρει και τη Βάνα Μπάρμπα για να πει για το Μουντιάλ μαζί με το Γκέτσο αντί να φέρουν κανένα σχετικό με τη μπάλα να ακούσουμε κι εμείς 5 πράματα.
Μέχρι εκείνες τις εκπομπές είδα. Παραπέρα δεν άντεξα.
-
Ο χρήστης xsara16v έγραψε:
Δεν βλέπω να σχολιάζετε την βλ@κωδέστατη εκπομπή goalywood και τον σχολιασμό των αγώνων από τους δημοσιογράφους μας και ανησυχώ.Ποιους δημοσιογράφους;
Εγω τον Αλογοσκούφη είδα μια μέρα και τον Γκλέτσο μιαν άλλη(και τον Θεοφιλό που πετυχαινει ΕΝΑ ονομα στη χαση και στη φεξη ο θεός Γερακάρης που χαθηκε; μου 'λειψε... )
-
TRAVELLLER έγραψες............ ακόμη γελάω
**Δεν βλέπω να σχολιάζετε την βλ@κωδέστατη εκπομπή goalywood **και τον σχολιασμό των αγώνων από τους δημοσιογράφους μας και ανησυχώ.
Τι να σχολιάσεις;;
Ποτέ δεν περίμενα ότι θα νοσταλγήσω τον Πανούτσο και τον Καρπετόπουλο, από το περασμένο Mundial.
Είχαν φέρει και τη Βάνα Μπάρμπα για να πει για το Μουντιάλ μαζί με το Γκέτσο αντί να φέρουν κανένα σχετικό με τη μπάλα να ακούσουμε κι εμείς 5 πράματα.
Μέχρι εκείνες τις εκπομπές είδα. Παραπέρα δεν άντεξα.
Σωστοτατοι και οι δυο..
τι δουλεια εχουν ολοι αυτοι οι αμπαλοι εκει περα που εχουν και αποψη για μουντιαλ;
αντε γεια ρε, καλυτερα να βλεπεις Γεωργιου στο channel 9 που εχει καθε μερα αυτες τις μερες.. -
απιστευτη εκπομπη αυτη της ΝΕΤ....
ποιος ξερει ποσα θα παρουν για αυτο το εκτρωμα...
-
Ακόμα καλή μπάλα δεν έχουμε δεί σε αυτό το Mουντιάλ...
ο πιο ψυχωμένος αγώνας ήταν το USA-Ιtalia
Οι άλλοι σαν να έχουν πάει για διακοπές μου φαίνεται....
-
Το' πνιξε το πέναλτι ε;;
-
μέχρι κάποιου σημείου είναι λογικό να μην παίζει ποδόσφαιρο ποιότητος ακόμα - 1η φάση
παρ' όλα αυτά δεν ξεχωρίσει κανείς.. -
Δηλαδη η Αργεντινη που ξεσκιζει οτι δει μπροστα της δεν εχει ξεχωρίσει...
-
H Αργεντινή έιναι η μόνη που έχει ξεχωρίσει... αλλά έχει παίξει και με ευκολους αντίπαλους.
Στο ματσ με την Ολλανδία θα φανούν πολλά.
για μένα πάντως ειναι το φαβορί
Παγκοσμιο κυπελο 2006-Γερμανια