-
Greo
Θα έλεγες τα ίδια αν ο Λαγουδίνιος έπαιζε χθες και ξαφνικά έβγαζε την τσίχλα που μασουλάει και την κόλλαγε στο μάτι του Ματεράτσι,επειδή τον πείραξε για τα πεταχτά του δόντια;
Θέλω να πω,μήπως όλα τα ερμηνεύουμε βάσει των προτιμήσεών μας;
Ο Ζιντάν είχε πετυχημένη χρονιά με την Ρεάλ;Είχε καλή απόδοση όλο τον χρόνο;Δεν πιστεύω ότι ο πλανήτης τον είχε ποδοσφαιρικά ξεχασμένο άδικα.
Τraveller
Ούτε εγώ πάω τον Πελέ.Όπως το λες,θλιβερότατη φυσιογνωμία.Νομίζω όμως ότι τον Πελέ τον κρίνουμε για την συνολική του πορεία ενώ στον Μαραντόνα έχουμε μείνει στη δεκαετία του 90.
Εγώ βλέπω έναν Μαραντόνα,ο οποίος ξεπουλάει ό,τι μπορεί πλέον.(πιο τρανταχτό παράδειγμα από την ελεεινή του εμφάνιση στα πανηγύρια του γάβρου δεν υπάρχει κατά την γνώμη μου.Περιοδεύων θίασος )Θυμηθείτε όσοι αποθεώνετε ξαφνικά τον Θεό από το αλγέρι και θάβετε τον θεό από το Σάο Πάολο,τί χαμός στο ίσωμα γινόταν φέτος από τις εμφανίσεις του Λαγουδίνιο και στο cl και στο ισπανικό πρωτάθλημα.Θυμηθείτε το γκολ που είχε βάλει στην Τσέλσυ(εκείνο 'το σβηστό τσιγάρο'και τον οργασμό που είχε ακολουθήσει των μίντια).
Προσωπικά ο ροναλντίνιο μου προκαλεί αναγούλα.Γενικά το παραμύθι που έχει στηθεί γύρω από τη φτωχή βραζιλία με τους δισεκατομυριούχους φτωχούς βραζιλιάνους μου προκαλέι αναγούλα.Απλά πιστεύω ότι καλό είναι να μην παρασυρόμστε από τις καύλες των μίντια.Ο Ζιντάν φέτος δεν υπήρχε.Δεν υπήρχε,γιατί δεν έπαιζε καλά greo,όχι γιατί τον ξέχασε κανένας και τον ξαναθυμήθηκε τώρα.
Γνώμη μου.
-
Παν μέτρον άριστον
Και δυστυχώς το μέτρο πλεον έχει χαθεί.
Τα ΜΜΕ έχουν ανάγκη ύπαρξης σταρ. Και βιάζονται να δημιουργήσουν συνεχώς καινούργια 'αστέρια' γιατι είναι ασύμφορο να γράφεις 10 χρόνια για ένα πάικτη.
Αν παρατηρήσετε θα δείτε οτι από το '90 και μετά χάσαμε την μπαλα. Με πάικτες που διαφημίστηκαν σαν ταλεντάρες αλλά τελικά δεν ήταν. Η ήταν και 'κάηκαν' από την ξαφνική δόξα.
-
Φίλε greo, συμφωνώ μαζί σου 1000%!! (ίσως πρέπει να το κοιτάξω αυτό!! )
Νομίζω κι`εγώ, καλά είναι αυτά τα 'πολιτικώς ορθά', αλλά το ποδόσφαιρο δεν θα ήταν εκεί που είναι σήμερα (αδιαμφισβήτητος βασιλιάς) αν δεν είχε αυτή την 'αλάνικη' αύρα - την οποία ΟΛΟΙ οι εμπλεκόμενοι φροντίζουν ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ να διαφημίζουν, θυμηθείτε τη διαφήμιση με το πιτσιρίκι που στο τέλος το φωνάζει η μάνα του - καταπληκτική! Ή την άλλη με τους 'άγριους' που παίζουν στο άγριο τοπίο.
Το ποδόσφαιρο ήταν και πρέπει να παραμείνει ένα 'αντρικό' άθλημα. Αντρικό όχι με την έννοια της.. βαρβατήλας, αλλά με την έννοια της αξιοπρέπειας και της τιμής. Αυτές οι αξίες το καθιέρωσαν, και όχι 'φλουφλιδίκια' του τύπου 'κάνει ο άλλος το θέατρο, πέτα έξω τη μπάλα', ή 'μου πήρες το ποδαράκι, κάνω τη βουτιά μου, σφαδάζω και μετά το μαγικό σπρέι είμαι περδίκι'..
Υπό αυτό το πρίσμα, οι Γάλλοι έφυγαν ΗΘΙΚΑ και ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ σαν οι ΝΙΚΗΤΕΣ του τελικού, και ο Ζιζού προσωπικά σαν ΗΡΩΑΣ, ο οποίος δεν ανέχτηκε την προσβολή του @, του 'τά`χωσε' και αποχώρησε δεχόμενος την τιμωρία του!
Οι Ιταλοί, απ`την άλλη μεριά, έφυγαν σαν οι βρώμικοι 'μαφιόζοι', βασιζόμενοι στο δόγμα 'ο σκοπός αγιάζει τα μέσα', κάτι που φάνηκε και από τη συμπεριφορά τους όταν έληξε το 'ιβέντ': η ασέβεια και η γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο..
Ποιόν θα θυμόμαστε μετά από κάποιο καιρό; Τον 'νικητή' Καναβάρο, ή τον 'ηττημένο' Ζιντάν;
-
Greo ο συνδυασμος πονηρης-πλαγιας επιχειρηματολογιας και αυτοπεποιθησης τσακιζει κοκαλα
*Γνωμη μου ειναι πως οσοι κατακρινουν τον Ζινταν δεν εχουν και μεγαλη επαφη με το αθλημα.
Δεν πιστευω οτι υπαρχει εστω και ενας ανθρωπος που παει σε πανω απο 10 παιχνιδια το χρονο στο ΓΗΠΕΔΟ που να κατηγορησε τον Ζιζου.
Αυτοι που παγωνουν στα τσιμεντα ψηφιζουν Ντιεγκο-Ζιζου. Αυτοι που θελουν τσιρκο τηλεοραση και διαφημισεις Πελε και Ροναλντινιο.
Αν θες ξοδεψε μια σεζον στα τσιμεντα και μετα τα λεμε...
Και εκει ο καθε Ματερατσι αν ανοιγε το στομα του το βραδυ δε θα τον γνωριζε η μανα του.
GTI_ κανεις λες και κατεβηκες απο τα βουνα.*
Επειδη καποιοι συγκρινουν ZZ με Roni, να θυμισω οτι ο 2ος δεν επαιξε ποτε ασχημα-αρνητικα απλα δεν εκανε την κορυφαια εμφανιση. Ο δε Zidane ηταν ψιλοαφαντος στα 2 απο τα 3 παιχνιδια του γκρουπ, ενω στο 3ο κρεμασε (παλι) τους συμπαικτες του... Επιπλεον ενω η Γαλλια ηταν χτισμενη γυρω απο το Zidane (καποιοι θεωρουν οτι ειχε μεγαλυτερη επιρροη απο τον προπονητη), ο Ronaldinho στη συγκεκριμενη Βραζιλια καπου χαθηκε και λογω συστηματος.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
GreoΘα έλεγες τα ίδια αν ο Λαγουδίνιος έπαιζε χθες και ξαφνικά έβγαζε την τσίχλα που μασουλάει και την κόλλαγε στο μάτι του Ματεράτσι,επειδή τον πείραξε για τα πεταχτά του δόντια;
Θέλω να πω,μήπως όλα τα ερμηνεύουμε βάσει των προτιμήσεών μας;
Ο Ζιντάν είχε πετυχημένη χρονιά με την Ρεάλ;Είχε καλή απόδοση όλο τον χρόνο;Δεν πιστεύω ότι ο πλανήτης τον είχε ποδοσφαιρικά ξεχασμένο άδικα.
Μακαρι να το εκανε και να εβλεπα οτι κατι ανθρωπινο εχει μεινει μεσα του και δεν εχει αλλοτριωθει πληρως απο τους σπονσορες. Εχω δει και τον Ρομαριο ξερεις που δεν ηταν αυτο που θα ελεγε κανεις 'ατσαλακωτο βραζιλιανικο ειδωλο' και βλεπω τη διαφορά.
Επισης αντιθετως με οτι ελεγε ο βλακας ο Λάλας καθε βραδυ, ο Ζινταν δεν ηταν χωμα φετος ουτε ο κυριος λογος για τα χαλια της Ρεαλ.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Θα έλεγες τα ίδια αν ο Λαγουδίνιος έπαιζε χθες και ξαφνικά έβγαζε την τσίχλα που μασουλάει και την κόλλαγε στο μάτι του Ματεράτσι,επειδή τον πείραξε για τα πεταχτά του δόντια; -
Teλικά αυτό το κωλοπαίδι ο Ματεράτσι έκανε μεγάλη ζημιά.
Συζητάμε 5-6 σελίδες τώρα γι αυτό το γεγονός και άκρη δεν πρόκειται να βγάλουμε , διότι το βλέπουμε διαφορετικά ο καθένας .
Πάει περίπατο το ματς αυτό καθαυτό -
Kάποιος άλλος μπορεί να πει πως ένας ΘΡΥΛΟΣ του ποδοσφαίρου στο 109', έγινε και ολίγον σκύλος του ποδοσφαίρου στο 110' επειδή στέρησε από την ομάδα του τον φυσικό της ηγέτη, την αποπροσανατόλισε φορτίζοντάς τη με εκνευρισμό, την άφησε με παίκτη λιγότερο και την 'έκοψε' όταν αυτή πίεζε (έστω και χωρίς ουσία) για τη νίκη. Με αυτά και μ'αυτά, η κατάκοπη Ιταλία κοντρόλαρε πολύ πιο εύκολα το παιχνίδι των Γάλλων στο τέλος και πήγε τον αγώνα στα πέναλτι όπου στάθηκε αλάνθαστη και το πήρε.
Μάγκας ο Ζιζού και δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του κλπ... αλλά ο συγκεκριμένος αγώνας δεν ήταν ένα ματσάκι για την πάρτη του, ούτε προκριματικά κυπέλου Ισπανίας με Τενερίφη. Ήταν τελικός παγκόσμιου κυπέλου και ο Ζιντάν είχε υποχρέωση όχι μόνο απέναντι στον εαυτό του, αλλά και στους συμπαίκτες του και στη χώρα του, να συγκρατήσει τα νεύρα του και να μείνει στο παιχνίδι σπρώχνοντας τη Γαλλία στη νίκη.
Τι κατάλαβε στην τελική; Στον τελευταίο αγώνα της καριέρας του είδε την απονομή από την τηλεόραση στα αποδυτήρια και είδε τον Ματεράτσι να σηκώνει το κύπελο, αλλά τουλάχιστον αυτός του έδωσε κουτουλιά αλάνικη ε; Νομίζω ο Ζιζού θα είναι περήφανος και θα νοιώθει πως είναι πάτσι με τον Ιταλό τώρα. Θα νοιώθει πως ενίσχυσε και το μύθο του.Η ομαδα δεν επηρεαστηκε απο την αποβολη του Ζινταν. Ελενγχανε το παιχνιδι σε ολη τη διαρκεια του ματς. Ισα ισα εγιναν και πιο επιθετικοι μετα την αποβολη. Και η Ιταλια τπτ δεν κοντρολαρε. Κατενατσιο και τυχεροι ειτανε που δεν φαγανε και 2ο αλλα επειδη ειδανε τα σκουρα κλειστηκανε σαν κοτουλες (κλασσικα) και περιμενανε τα πεναλτυ. Και η Γαλλια στα πεναλτυ μια χαρα ψυχραιμοι ειτανε ασχετο που ο Τρεζεκιε ηταν ατυχος και πηγε στο δοκαρι η μπαλα. Πραγματικα νομιζεται οτι δεν ηξερε ο Ζιζου οτι θα φαει κοκκινη? Την κουτουλια εννοειται οτι θα την εριχνε σε ενα τετοιο ματς και οχι σε ενα ματς με την Τενεριχη για τον λογο του οτι ηθελε να δειξει οτι δεν λογαριαζει κανενα και τπτ ειδικα σε ενα τελικο παγκοσμιου κυπελλου. Δεν ηθελε να αποδειξει κατι. Θεμα χαρακτηρα ειναι και δεν μπορεις να κατηγορησεις καποιον γι αυτο που ειναι ποσο μαλλον για τον χαρακτηρα του. Και ξαναλεω οτι ο Ζιζου δεν εχασε ποντους απο την κουτουλια αλλα απο το γεγονος οτι δεν παρευρεθηκε στην απονομη να παρει το μεταλλιο του.
Απο την αλλη ειναι καλυτεροι δλδ οι Ιταλοι που παιζανε συνεχεια ξυλο σε ολο το ματς (ο Ανρι εχασε το μπουσουλα εκει στην αρχη ζαλισμενος, χωσανε εκει και μια του Ζινταν και του γαμησανε το χερι....).Τα στατιστικα παραπανω που εδοθησαν δεν μου λενε κατι. Δλδ ο Λαμπαρντ που εκανε τα περισσοτερα σουτ ητανε ο πιο επιθετικος παιχτης του Μουντιαλ?
Αναφερθηκε παλι πιο πισω ο Πελε και ο Ντιεγκο ως αμφισβητουμενοι ποδοσφαιριστες. Εχουν δει αραγε τι εκανε ο Πελε και ο Ντιεγκο οταν παιζανε ή απλα λεμε οτι νανε απλα για να λεμε? Τελοσπαντων δεν καθομαι να συνεχισω ουτως η αλλως οτι εγινε εγινε και το αποτελεσμα μετραει. Και το αποτελεσμα ειναι οτι το πηρε η Ιταλια, κραταει και την κουπα, εχει την 2η πιο βαρια φανελα μετα την Βραζιλια αυτη τη στιγμη με 4 κερδισμενα παγκοσμια κυπελλα οποτε τωρα το 2010 παλι. -
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Greo ο συνδυασμος πονηρης-πλαγιας επιχειρηματολογιας και αυτοπεποιθησης τσακιζει κοκαλα*Γνωμη μου ειναι πως οσοι κατακρινουν τον Ζινταν δεν εχουν και μεγαλη επαφη με το αθλημα.
Δεν πιστευω οτι υπαρχει εστω και ενας ανθρωπος που παει σε πανω απο 10 παιχνιδια το χρονο στο ΓΗΠΕΔΟ που να κατηγορησε τον Ζιζου.
Αυτοι που παγωνουν στα τσιμεντα ψηφιζουν Ντιεγκο-Ζιζου. Αυτοι που θελουν τσιρκο τηλεοραση και διαφημισεις Πελε και Ροναλντινιο.
Αν θες ξοδεψε μια σεζον στα τσιμεντα και μετα τα λεμε...
Και εκει ο καθε Ματερατσι αν ανοιγε το στομα του το βραδυ δε θα τον γνωριζε η μανα του.
GTI_ κανεις λες και κατεβηκες απο τα βουνα.*
Επειδη καποιοι συγκρινουν ZZ με Roni, να θυμισω οτι ο 2ος δεν επαιξε ποτε ασχημα-αρνητικα απλα δεν εκανε την κορυφαια εμφανιση. Ο δε Zidane ηταν ψιλοαφαντος στα 2 απο τα 3 παιχνιδια του γκρουπ, ενω στο 3ο κρεμασε (παλι) τους συμπαικτες του... Επιπλεον ενω η Γαλλια ηταν χτισμενη γυρω απο το Zidane (καποιοι θεωρουν οτι ειχε μεγαλυτερη επιρροη απο τον προπονητη), ο Ronaldinho στη συγκεκριμενη Βραζιλια καπου χαθηκε και λογω συστηματος.
Δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως δειχνεις με το κολαζ των αποψεων μου ή τι θελεις να αποδειξεις περαν του οτι μαλλον αγνοεις την πραγματικη διασταση του ποδοσφαιρου. Η διαφημιση της 'Αστραπης' ειναι ο κανονας και οχι η Τριντεντ ξερεις και στα γηπεδα πεφτει βρισιδι και κουτουλιδια. Οσες ρελανς πολιτικης ορθοτητας και να κανεις το μονο που καταφερνεις ειναι να επιβεβαιωσεις την ελλειψη πραγματικης επαφης με το αθλημα... Σου θυμιζω μονο οτι οταν στη Φορμουλα δεν εχεις τι να απαντησεις συνηθως απαντας 'δεν ξερεις γιατι δεν εχεις οδηγησει μονοθεσιό' ή κατι τετοιο. Τωρα σειρα μου ειναι να πω οτι 'δεν εχεις δει κωλοπαιχνιδα με κατακλυσμο για να ξερεις το πραγματικο προσωπο του ποδοσφαιρου'
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ αλλος ποδοσφαιριστης δε σημαδεψε τοσο ενα ΠΚ οσο ο Ζιζου φετος. Και οχι μονο σε βαση αποδοσης αλλα πολυδιαστατα.
Pele 1970, Baking Powder 1974, Paolo Rossi 1982, Diego Maradona 1986.
Στα αλλα δεν απανταω γιατι πιστευω οτι εχω απαντησει ηδη.
Οι παικτες που αναφερεις τι αλλο εκαναν στα συγκεκριμενα κυπελλα περαν του οτι ηταν οι καλυτεροι (με διαφορα) παικτες των ομαδων που τα κατεκτησαν;Tι άλλο χρειαζόταν να κάνουν δηλαδη; Η απόδοσή τους και το αποτέλεσμα είναι τα μόνα που μετράνε στο τέλος. Οι 3 στους 4 που προανέφερα ήταν 100% κύριοι, κοντινότερο παράδειγμα σε αυτό που φαντάζομαι έχεις στο μυαλό σου είναι ο Diego, ο οποίος ήταν αυτός που κάποια στιγμή πήρε τους κανόνες του ποδοσφαίρου και τους έδεσε κόμπο σκοράροντας με το χέρι και ζητώντας και τα ρέστα, αλλά λίγο αργότερα ουσιαστικά νομιμοποίησε την προηγούμενη ενέργειά του, κάνοντας γιογιό όλη την αγγλική ομάδα σκοράροντας με τη γνωστή κατεβασιά από τη σέντρα. Σα να είπε σε όλη τη Γη 'αν δε σας άρεσε πριν μπορώ κι έτσι, για μένα το ίδιο είναι'.
Ο Ζιντάν πέρα της κουτουλιάς στον Ματεράτσι, η οποία - αντίθετα με το 'χέρι του Θεού' - δεν προσέφερε τίποτα, αντιθέτως στέρησε πολλά από την ομάδα του, τι ακριβώς έκανε σε αυτό το mundial πέρα του να είναι ο καλύτερος παίκτης της Γαλλίας; Και πως ακριβώς σημάδεψε το χειρότερο mundial της ιστορίας από πλευράς θεάματος/απόδοσης/ενδιαφέροντος ο Ζιντάν, με τρόπο που δεν έχει καταφέρει κανένας άλλος; Ρίχνοντας κουτουλιά σε αντίπαλο και αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες να χάσει το παγκόσμιο κύπελο; -
Επειδή δεν ξέρω και πολλά από ιστορία ποδοσφαίρου ο Πελέ τι κακό έχει κάνει και τον κατηγορείτε πολλοί εδώ;;;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ποτε δεν ειπα οτι η κουτουλια ειναι υπερ ή κατα του Ζινταν. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ και δεν αλλαζει και σιγουρα ειναι στα υπερ του προσωπικου του μυθου. Στα υπερ του ειναι οτι αντιδρα οπως και οποτε γουσταρει ενω αλλοι τρεχουν με κωλοτουμπες να ταϊσουν πατατακια τη χοντρομαμα τους για μια χουφτα δολλαρια (αν και εχουν ηδη δισεκατομμυρια).Το οτι ειναι στα υπερ του μυθου του, σιγουρα προσθετει μια σελιδα στο μυθο του, αλλα θετικη ή μηπως εξευτελιστικη?
Θεωρεις στα υπερ του οτι αντιδρα οπως και οποτε γουσταρει. Δηλαδη αν σε καταλαβα στο εξης οποιος κουτουλαει-ποδοπαταει-φτυνει-ξεβρακωνει αντιπαλο θα ειναι στα υπερ του? Ή δε θα ειναι στα υπερ του αν δε λεγεται Zidane ή Zinedine, αν δεν εχει μεγαλωσει σε αλανες ή αν δεν τον ειπε ο αντιπαλος τρομοκρατη?
Για τη Γερμανια τι συζητηση να κανουμε; Οπου αλλου και να γινοταν το ΠΚ με το ζορι θα εμπαινε β' γυρο και αν. Μονο οι ΗΠΑ και η Ιαπωνια πηγαν χειροτερα ως διοργανωτριες τα τελευταια χρόνια. Αν ειναι κριτηριο ποιος κανει τις περισσοτερες σεντρες οι Αγγλια επρεπε να ειχε 10 ΠΚ
Δινεις βαρυτητα στην εδρα αλλα τοσο μεγαλη?
Μπορεις να εξηγησεις πού στηριζεις το 'Οπου αλλου και να γινοταν το ΠΚ με το ζορι θα εμπαινε β' γυρο και αν', δηλαδη τι αρνητικο της βρηκες (σε συγκριση με τις αλλες ομαδες)? Εγω παντως την ειδα αρτια σε ολους τους τομεις και ομαδα για κουπα.
Για τις σεντρες που λες δεν ειναι κριτηριο, απλα δειχνει (σε συνδυασμο με αλλα 10 που ανεφερα) οτι δεν κλειστηκαν πισω...
-
Δεν χρειαζεται οποιαδηποτε υποδειξη οτι ηταν λαθος η αντιδραση του Ζινταν. Ενα παραδειγμα προς αποφυγη και παραλληλα ομως και μια μικρη εικονα του τι συμβαινει στα γηπεδα.
Ισως για αυτον δεν υπαρχει μεγαλυτερη τιμωρια. Έκλεισε με τον πιο αδοξο τροπο μια σπουδαια ποδοσφαιρικη καριερα... 'Για ενα μαλακα-δειλο-κλπ σαν τον Ματερατσι ρε γμτ?'...
Δεν τον δικαιολογω, αλλα τον κατανοώ! Οτι ειναι και αυτος κοινος θνητος. Οτι μπορει και αυτος να κανει λαθος. Οτι πολλες φορές όταν δεν σε σεβονται και μειωνουν την αξιοπρεπεια σου, πρεπει να εισαι 'δυνατος' να μην αντιδρασεις.
-
pininfarina για να πεσουν οι τονοι, ας βαλουμε λιγο κατω τα πραματα. Οι Γερμανοι μεχρι να παιξουν στην εδρα τους, ειχαν 10 (ΔΕΚΑ ολογραφως) χρονια να κερδισουν ευρωπαϊκη ομαδα σε μεγαλη διοργανωση. Συμπεριλαμβανονται ισοπαλιες προπερσι με σχεδον ιδια ομαδα με Λετονια και ηττα απο τα β' της Τσεχιας. Ειχαν ευνοϊκη (αναμφιβολα) κληρωση και εκαναν επιδειξη δυναμης σε παιχνιδια με μετριους αντιπαλους. ΟΥΔΕΠΟΤΕ επεβαλλαν ρυθμο με Ιταλια και Αργεντινη οσο το παιχνιδι ηταν στα ισια και βγηκαν μπροστα ΜΟΝΟ κοντρα στην Αργεντινη οταν ο βλακας ο Πεκερμαν γυρισε την ομαδα πισω.
Περι Ζινταν το ξεχειλωσαμε. Απλα οι μυθοι ειναι οπως ειναι δεν εχει ουτε θετικο ουτε εξευτελιστικο. Παντως στην απανταχου μυθοπλασια το να κανει καποιος αυτο που του λεει το κεφαλι και η καρδια του κοντρα σε οτι περιμενουν οι αλλοι ειναι το στοιχειο που τον κανει πραγματικα μεγαλο. Ειτε συμφωνουμε ειτε διαφωνουμε.
cavallino αυτοι που ανεφερες φυσικα και καναν οτι επρεπε. Αλλα ξεχνας κατι. Οτι εκτος απο τον Ροσσι το 82 που ειχε 2 χρονια να ακουμπησει μπαλα οι υπολοιποι επιβεβαιωσαν απλα τις προσδοκιες. Φετος ο Ζινταν στο 85' με την Κορεα πηρε 2η κιτρινη και τον εβγαλε ο Ντομενες με μεγαλη πιθανοτητα να μην ξαναπατησει χορταρι. Ξοφλημενος, μετριος, εξουθενωμενος και προερχομενος απο 2 απογοητευτικες χρονιες της Ρεαλ και κλαρινο απο το Χαριστεα. Επεστρεψε και επαιξαν με Ισπανια και Βραζιλια και πηραν καθαρες και παναξιες νικες στα 90' με τον Ζινταν ηγετη. Επαιξε σπουδαια μπαλα στον τελικο, σκοραρε, επαιζε τραυματιας παρολιγο να καθαρισει το παιχνιδι και στο τελος τα γκρεμισε ολα. Εγω πιστευω οτι ειναι κατι παραπανω απο το 'ειμαι ο καλυτερος και το αποδεικνυω'
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Επειδή δεν ξέρω και πολλά από ιστορία ποδοσφαίρου ο Πελέ τι κακό έχει κάνει και τον κατηγορείτε πολλοί εδώ;;;Τον έχει πάρει από πίσω(όχι εν κινήσει,εν στάσει )ο μάγος του χωριού του σε μια καλύβα.Σε ηλικία 15 ετών.
Δεν θα του το συγχωρήσουμε ποτέ.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Επειδή δεν ξέρω και πολλά από ιστορία ποδοσφαίρου ο Πελέ τι κακό έχει κάνει και τον κατηγορείτε πολλοί εδώ;;;
Τον έχει πάρει από πίσω(όχι εν κινήσει,εν στάσει )ο μάγος του χωριού του σε μια καλύβα.Σε ηλικία 15 ετών.
Δεν θα του το συγχωρήσουμε ποτέ.
Έχεις κάτι να μου απαντήσεις ή απλά σου αρέσει να κάνεις πλάκα;
-
Δεν κάνω πλάκα.Έχει γίνει το παραπάνω.
Τώρα για αυτό που ρωτάς,οι πολύ καλές σχέσεις που διατηρεί με όλους σχεδόν τους άρχοντες της FIFA,οι δημόσιες σχέσεις με όλους και σε όλα τα επίπεδα καθώς και η σύγκριση με τον άλλο μεγάλο,τον ντιέγκο(ο οποιος έπαιξε σε πιο απαιτητική και δύσκολη ποδοσφαιρικά εποχή από τον βραζιλιάνο) και στην οποία σύγκριση θέλει να βγει νικητής
είναι καλοί λόγοι για να τον αντιπαθήσεις.
-
Edit: Ας πεσουν οι τονοι...
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Δεν κάνω πλάκα.Έχει γίνει το παραπάνω.Ναι αλλά δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο.
Τώρα για αυτό που ρωτάς,οι πολύ καλές σχέσεις που διατηρεί με όλους σχεδόν τους άρχοντες της FIFA,οι δημόσιες σχέσεις με όλους και σε όλα τα επίπεδα καθώς και η σύγκριση με τον άλλο μεγάλο,τον ντιέγκο(ο οποιος έπαιξε σε πιο απαιτητική και δύσκολη ποδοσφαιρικά εποχή από τον βραζιλιάνο) και στην οποία σύγκριση θέλει να βγει νικητής
είναι καλοί λόγοι για να τον αντιπαθήσεις.
Πάντως εμένα δε μου φαίνεται κακό να έχει καλές σχέσεις. Για την κόντρα δεν μπορώ να πω κάτι. Άλλωστε δεν θα είμαι αντικειμενικός αφού μου αρέσει περισσότερο ο Πελέ.
Σόρυ για το έντονο ύφος πριν. -
Για να αλλαξουμε λιγο κλιμα και θεμα η ιδανικη 11αδα απο τον Φρεντο στο sport24
*Αρχίζουμε σιγά σιγά την τιμητική ενδεκάδα του Μουντιάλ, προσφορά των δημοσιογράφων του SPORT 24 (σημειώσεις κρατάει ο Φρέντος).Τερματοφύλακας: Καβαγκούτσι (Ιαπωνία). Σχόλιο: Έχει εξαιρετική έξοδο 'καμικάζι' και φοβερό γούστο στο ντύσιμο (-γκούτσι)
Σέριτς (Κροατία). Σχόλιο: Αν και αριστερό μπακ, θα πάρει τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας. Το υπερπαγκόσμιο ρεκόρ του μοναδικού παίκτη που έχει πάει σε τρία συνεχόμενα Μουντιάλ (1998, 2002, 2006) και δεν έχει αγωνιστεί ούτε ένα λεπτό, του ανήκει.
Ρικάρντο Καρβάλιο (Πορτογαλία). Σχόλιο: Μετά την Ελλάδα και η Γαλλία του χρωστάει πολλά. Το χειρόφρενο τακουνάκι τάκλιν που οδήγησε σε πέναλτι υπέρ της Γαλλίας, θα πρέπει να πάρει το όνομά του.
Αμπαλό (Τόγκο). Σχόλιο: Δικαιωματικά του ανήκει η θέση του κεντρικού αμυντικού εξαιτίας του ονόματος.
Ρομπέρτο Κάρλος (Βραζιλία). Σχόλιο: Αρκεί να πάρει ποδοσφαιρικά παπούτσια με velcro, αυτό το υλικό που αντικαθιστά τα κορδόνια και το ζητάμε συνήθως ως χριτς-χρατς. Βλέπε και Φρέντο (07/07)
Η μεσαία γραμμή απαρτίζεται από τους:
Κιμ (Κορέα). Σχόλιο: Δεδομένου ότι η Κορέα έχει 6 Κιμ στο ρόστερ της, διαλέξτε και πάρτε
Ροναλντίνιο (Βραζιλία). Σχόλιο: MVP και νικητής της διοργάνωσης στο να τρώει πατατάκια, να χρησιμοποιεί υπολογιστές, να κλωτσάει τόπια σε καταστήματα κινητής τηλεφωνίας και να στέλνει μπάλες στα δοκάρια. Που χρόνος για ποδόσφαιρο...
Λάμπαρντ (Αγγλία). Σχόλιο: Όσο και αν αποτελεί πουλέν της στήλης, ο Φράνκι μάγεψε το κοινό της Γερμανίας. Όλοι τον βλέπαν να είναι μέσα στο γήπεδο. Κι όμως... δεν ήταν
Ρονάλντο Κ (Πορτογαλία). Σχόλιο: Πού 'ντο, πού 'ντο, το κυπελλάκι. Κλάψε, κλάψε, δεν θα το βρεις. Ως μπόνους, παίρνει και το περιβλακιόνιο του αρχηγού.
Τέλος, την επιθετική γραμμή της ιδανικής ενδεκάδας του Μουντιάλ έχουν την τιμή να στελεχώνουν οι:
Μπόρχα (Εκουαδόρ/Ισημερινός). Σχόλιο 'Να ο Μπόρχα περπατάει'. 'Να ο Μπόρχα πηδάει για την κεφαλιά'. 'Να ο Μπόρχα προσπαθεί'. Αυτά μάθαμε -και μας έδειξε- ο Φέλιξ στο Μουντιάλ.
Στερν Τζον (Τρίνινταντ/Τομπάγκο). Σχόλιο: Σε μια άλλη ζωή θα λεγόταν Τζον Στερν και θα διοικούσε τη Wall Street παίζοντας γκολφ στο γραφείο του ρετιρέ του. Σε αυτή την παλιορημάδα, λέγεται Στερν Τζον και είναι ο επιθετικός της μόνης ομάδας που δεν πέτυχε ένα γκολ στο φετινό Μουντιάλ. *
Mαζι με μια αλλη φοβερη ατακα του Φρεντου
*23:25 Ο Γερμανός σκηνοθέτης δεν έχει χιούμορ. Όταν απέβαλε ο διαιτητής τον Ζιντάν με απευθείας κόκκινη έπρεπε να μας τον δείξει την ώρα που αποχωρούσε και να βγάλει μακέτα που θα έλεγε 'Misses next game'. Χααααα *Κοινως διαβαστε την περιγραφη που εχει για τον τελικο. Απαιχτος
Παγκοσμιο κυπελο 2006-Γερμανια