-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
ωραίος ο πολ νιούμαν.φάνηκε ότι έχει κάκκαλα αντρίσια και όχι μπαγεβιτσικα.
QUIZ: πόσες κοκκινες εχει παρει ο φαλάκρας από κουτουλιές;
εγώ έχω ενα νουμερο κατα νου αλλά δεν είμαι σίγουρος..
ΤΡΑΒΕΛΕΡ δώσε μας τα φωτα σου
Δεν ξέρω αλλά επειδή τον γουστάρω πολύ και να ήξερα δε θα το έλεγα
Ελικρινά, δεν ξέρω
-
νομίζω 4 ή 5.
στου '98 δεν είχε φάει ακόμα μια για τον ιδιο λογο;
γμτ δε θυμαμαι
-
Συγχαρητήρια στην Ιταλία για τον τίτλο. Κρίμα για την απόδοσή τους στον τελικό, αλλά και για την ενέργεια του Ζιντάν που δυστυχώς θα μείνει ώς η τελευταία ενέργειά του. Υποθέτω ότι πρέπει να δώσω και τα αντίστοιχα συγχαρητήρια στον Ματεράτσι γιατί εκτέλεσε την 'αποστολή' του έξοχα!
Κρίμα και για τη Γαλλία γιατί δεν είχε στον πάγκο εκείνο τον προπονητή που θα της έφερνε το κύπελλο. Κάνανε οι Γάλλοι ότι θέλανε στο 2ο αλλά δεν υπήρχε ούτε ένα παίχτης στην περιοχή να αξιοποιήσει τελικές μπαλιές. Ευθυνόφοβος και απλός διαχειριστής.
Το 2010 θα τα ξαναπούμε. Να είστε σίγουροι γι αυτό
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Το 2010 θα τα ξαναπούμε. Να είστε σίγουροι γι αυτόΤο 2010 θα πηγαίνουμε με διαστημόπλοια στον Άρη.
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Συγχαρητήρια στην Ιταλία για τον τίτλο. Κρίμα για την απόδοσή τους στον τελικό, αλλά και για την ενέργεια του Ζιντάν που δυστυχώς θα μείνει ώς η τελευταία ενέργειά του. Υποθέτω ότι πρέπει να δώσω και τα αντίστοιχα συγχαρητήρια στον Ματεράτσι γιατί εκτέλεσε την 'αποστολή' του έξοχα!Διαφωνώ ασύστολα!
Ο Ιταλός μπορεί να του έβρισε την μάνα και τον πατέρα και καλά έκανε και του την έχωσε.
+10 από εμένα στο Ζιζού που έδειξε ότι δεν είναι ρομποτ αλλά άνθρωπος.
Όλοι τώρα οι αθλητικογράφοι μαλακίζοντε και γίνοντε ΤατιανοΛαμπίριδες για να πουν κάτι!!!!
ΕΛΕΩΣ!PS για εμένα η ενέργεια του ζιζού ήταν μεγαλειώδης όπως και τα περισσότερα πουχει κάνει στην καριέρα του! Εδείξε ότι ενώ ήξερε ότι θα το πληρώσει το έκανε για το γαμώτο!!!
ΜΠΡΑΒΟ!
PS2 και πάλι λέω δεν στέρησε σε τίποτα η αποβολή του ζίζου την Γαλλία στο σημείο που έφυγε.
α τυπάκια παίζουν παγκόσμιο κύπελλο και εμείς τα κοιταμέ από τον καναπέ....
Ετσί έγινε, απλά και ωραία..... Κρίμα που θάβουν και τους 2!
Τέτοια στιγμιότυπα που δείχνουν ότι το πάθος ζει μέσα σε όλα τα δις του κόσμου, τα γουστάρω τρελλά!!!
-
ακουσατε που ειπε ο μλκας ο σπηκερ ΚΑΙ ΝΑΙ Η ΙΤΑΛΙΑΑΑΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ 5-6 φορες;
πω ρε πστ
τι ατομα πληρωνουμε?
βερνικος πωωω -
Ο χρήστης felleas έγραψε:
...για εμένα η ενέργεια του ζιζού ήταν μεγαλειώδης...Πλάκα κάνεις, έτσι;;;
...όπως και τα περισσότερα πουχει κάνει στην καριέρα του...
Εδώ συμφωνούμε απόλυτα
-
Συγχαρητήρια στην Ιταλία για τον τίτλο. Κρίμα για την απόδοσή τους στον τελικό, αλλά και για την ενέργεια του Ζιντάν που δυστυχώς θα μείνει ώς η τελευταία ενέργειά του. Υποθέτω ότι πρέπει να δώσω και τα αντίστοιχα συγχαρητήρια στον Ματεράτσι γιατί εκτέλεσε την 'αποστολή' του έξοχα!
Διαφωνώ ασύστολα!
Ο Ιταλός μπορεί να του έβρισε την μάνα και τον πατέρα και καλά έκανε και του την έχωσε.1ον. Eίναι σίγουρο οτι ο Materazzi δεν ηταν ο πρώτος που του έβρισε τη μανα και τον πατέρα σ' όλα τα χρόνια της καριέρας του.Αν την 'έχωνε' (και μάλιστα κεφαλιά στο διάφραγμα), σε καθε εναν που του έκανε κατι τέτοιο, θα ηταν συνέχεια στον πάγκο με κόκκινες και δε θα έπαιζε ποτέ.Στο κατω-κατω, αν δεν είσαι προετοιμασμένος ν΄ακούσεις τέτοιου είδους βρισίδια ως ποδοσφαιριστής, άστο, μην ασχολείσαι με την 'μπάλα'....Καλώς ή κακώς, το επίπεδο του πολιτισμού μας δεν εχει φτάσει στο σημείο να έχουν εκλείψει αυτά τα φαινόμενα. (εδω ανοίγουν κεφάλια και χάνονται ζωές στα γήπεδα, τα βρισίδια μας προβληματίζουν??? )
2ον. Σε καθε περίπτωση, κατακριτέα η ενέργεια του Ιταλού, αλλα το μεγαλείο ενος επαγγελαμτία ποδοσφαιριστή και μάλιστα αρχηγού ομάδας, φάινεται και απο την ψυχραιμία του.Πολύ περισσότερο μάλιστα, οταν η ομάδα του παίζει στο τελικό του Mundial, είναι η Εθνική ομάδα και κρέμεται ενας ολόκληρος λαός απο τον αρχηγό, και όλα αυτά, τη στιγμή που η ομάδα του είναι ισόπαλη με τον αντίπαλο και υπολείπονται καποια λεπτά για να τελειώσει το παιχνίδι.
PS για εμένα η ενέργεια του ζιζού ήταν μεγαλειώδης όπως και τα περισσότερα πουχει κάνει στην καριέρα του! Εδείξε ότι ενώ ήξερε ότι θα το πληρώσει το έκανε για το γαμώτο!!!
ΜΠΡΑΒΟ!
PS2 και πάλι λέω δεν στέρησε σε τίποτα η αποβολή του ζίζου την Γαλλία στο σημείο που έφυγε.
Μεγαλειώδης ενέργεια θα ηταν να γράψει στην καραπου$@#κλάρα του τον Ιταλό, να κάτσει να παλέψει το παιχνίδι μέχρι τη λήξη του, (τελειώνει αποδεδειγμένα μόνο με το σφύριγμα του διατητή και σε κανένα άλλο 'σημείο' ), και τέλος ενδεχομένως να σκοράρει, εκτελώντας το πέναλτυ, αντι του Τρεζεγκέ, στέλνωντας τον Ιταλό σπίτι του αγκαλιά με το ασήμι, ενω αυτός χρυσός και μέσα σε διθυράμβους, θα αποσύρονταν ως 'θεός'... Αντίθετα, μαζί με αυτόν, το πλήρωσε και η Γαλλία....
Εν κατακλείδι, θλιβερή κατάληξη γι' αυτό το αστέρι, που έκλεισε την καριέρα του με τον χειρότερο τρόπο που θα μπορούσε κανείς να φανταστεί.Τη στιγμή που ενας πλανητης τον αποθεώνει για το μεγαλείο του γενικότερα, αλλα και για το παθος που έδειξε στο φετινό Μουντιάλ, τη στιγμή που κατάφερε αυτός, να αποκτήσει η Γαλλία καποιους οπαδούς μόνο και μόνο αναγνωρίζοντας την αγωνιώδη προσπάθειά του* και το πείσμα του να νικήσει, εστω και στη δύση της καριέρας του, διαψέυδοντας αυτούς που τον είχαν τελειωμένο, έρχεται και τα γκρεμίζει όλα.Αυτό ηταν και κατα την ταπεινή μου αποψη, αυτό που τον χαντάκωσε....(ουτε καν στην απονομή δεν είχε μουτρα να εμφανιστεί.....).Το παιχνίδι είδε οτι δε του έβγαινε, οτι ενω είχε φτάσει στην πηγή ισως τελικά να μην έπινε νερό και καπου εκει έχασε την ψυχραιμία του.Μόνο ετσι μπορώ να δικαιολογήσω την ενέργειά του.Η μη εκπλήρωση μιας υπερμετρης φιλοδοξίας.Παρατραβηγμένο ισως, αλλά δε μπορώ να ψυχολογήσω διαφορετικά την πράξη του.
- Ακόμα και στο σημερινό παιχνίδι, ολοι μας συγκινηθήκαμε με την άτυχη στιγμή του τραυματισμού του και την τιτάνια προσπάθεια που έκανε να συνεχίσει....(αναμεσα μας και οι Ιταλοί φίλαθλοι που τον χειροκροτησανε οταν σηκώθηκε να παίξει....)
-
Zidane χωσε ξυλο στα ιταλακια που εκαναν στριπ τιζ στο γηπεδο και γελοιοποιησαν μια απονομη παγκοσμιου κυπελλου. Αληθεια σε ολο το ματς ο Ζιζου εφαγε πολλα υπουλαχτυπηματα και ο διαιτητης τα αφηνε . Τον δικαιολογω απολυτα αντε γιατι πολυ αδερφιστικο το κανανε το αθλημα με τα θεατρα και με το δηθεν fair play. Ντου και ξυλο
Ο Ματερατσι τον μητροπουλο του ολυμπιακου μου θυμισε που εβριζε και εφτυνε τους αντιπαλους του για να τους εκνευρισει.Ζιζου for ever . Μπαλαρα επαιξε η Γαλλια και αξιζει το χειροκροτημα. Ωραιοι οπαδοι οι Ιταλοι ουτε που ακουστηκαν σε ολο το παιχνιδι. οι Γαλλοι οπαδοι τους πηραν τα σωβρακα.
Vamos Argentina
-
Τελικά οι μέρες πέρασαν και όπως το είχα προβλέψει το σηκώσανε οι άμπαλοι κουλοί κτλ μοντέλοι! Πολλοί καλοί οι Ιταλοί στο 1ο ημίχρονο που κατάφεραν να ισορροπήσουν το φαλτσοσφύριγμα του διαιτητή, αλλά λίγοι στο 2ο και στην παράταση που οι Γάλλοι ήταν καλύτεροι. Προσωπικά θα προτιμούσα οι Ιταλοί να συνεχίζανε την μπάλα του 1ου ημιχρόνου και να το σηκώνανε στην κανονική διάρκεια. Αυτό με τα πέναλτυ δεν μου καλοκάθεται.
Δεν θα είχα πρόβλημα να το σηκώνανε και οι συμπαθέστατοι Γάλλοι, αλλά ύστερα από τον κομπλεξισμό των Γερμανών και το αντι-ιταλικό μένος που τους έπιασε καλύτερα που το σήκωσε η Ιταλία για να τους μπει ακόμα περισσότερο στο μάτι.Υ.Γ. Ο Ζιζού μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες ενέργειες και δεν ήταν η 1η φορά για να ξαφνιαστούμε. Ακόμα και με αυτές όμως ήταν και είναι μεγάλος παίχτης.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ακουσατε που ειπε ο μλκας ο σπηκερ ΚΑΙ ΝΑΙ Η ΙΤΑΛΙΑΑΑΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ 5-6 φορες;
πω ρε πστ
τι ατομα πληρωνουμε?
βερνικος πωωωδιαβασα οτι ειπωθηκε ακομα μεγαλυτερη κοτσανα:
'ηταν ενα 5λεπτο ασυλληπτης διαρκειας'
εγω δεν το ακουσα γμτ
-
Το μεγαλύτερο ελάττωμα του Ζιντάν στην διάρκεια της καριέρας του ήταν ότι έχανε συχνά την ψυχραιμία του με αποτέλεσμα να δέχεται πολλές κόκκινες κάρτες (12 συνολικά)
Φοβήθηκα ότι θα συμβεί το ίδιο στον ημιτελικό με τους πελάτες μετά από μερικά χτυπήματα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Όμως μετά από μερικά μπινελίκια και ένα δολοφονικό βλέμμα το κλαψιάρικο λούφαξε
Σήμερα ήταν από τους καλύτερους τη Γαλλίας με αριστοτεχνική εκτέλεση του πέναλτι και πολύ θετική παρουσία παρά τον τραυματισμό και το ανελέητο πρέσινγκ των Ιταλών (έπεφταν πάνω τρεις κάθε φορά ).
Αν είχε βάλει την φοβερή κεφαλιά θα παίρνανε και το κύπελλο αλλά ο Gigi είναι εξωπραγματικός. Από εκεί και πέρα, η αποβολή μικρό ρόλο έπαιξε στην τελική έκβαση, οι Γάλλοι πάλι θα έχαναν από τη στιγμή που δεν κατάφεραν να σκοράρουν μετά από τόσες πολλές φάσεις σε 2ό ημίχρονο και παράταση.
Ίσως είναι και καλύτερα που τελείωσε την καριέρα του έτσι, για να θυμόμαστε και την «σκοτεινή» (δηλ. ανθρώπινη) πλευρά αυτού του μεγάλου ποδοσφαιριστή, εκτός από τις «ρουλέτες» που θα δείχνουν μετά από χρόνια σε αποστειρωμένα αφιερώματα. -
Εδώ ακόμη ένας που ψήφισε Ιταλία πριν την έναρξη του μουντιάλ!
Ωραίο το ματς, οι Ιταλοί δίκαια πρωταθλητές κόσμου! Οι Γάλλοι λίγο καλύτεροι από το 2ο ημίχρονο μέχρι το τέλος της παράτασης αλλά 'φλύαροι' και η διαδικασία των πέναλτυ ήταν 'piece of cake' για τους 'azzuri' εναντίον του Μπαρτεζ...
Όσο αφορά για τη γνωστή φάση, μερικές φορές λυγίζεις και απαντάς σε προκλήσεις... Κανείς δεν είναι τέλειος...
Υ.Γ. Θεέ μου, τι γρουσούζης αυτός ο Κούκος!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
....and justice for all.-Κρίμα για τον Ζιζού αλλά....
Kρίμα? Γιατί κρίμα? Στα τσακίδια να πάει. Το έχει ξανακάνει σε μουντιάλ, πάτησε ΕΠΙΤΗΔΕΣ παίκτη πεσμένο κάτω. Κουτουλιά ρε μαλάκα? Ποιος είσαι, ο Βαν Νταμ? Τι κι αν τον έβριζε ο άλλος? Στο ποδόσφαιρο αυτό γίνεται. Οι αμυντικοί βρίζουν και προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους επιθετικούς. Έτσι γινόταν πάντα, έτσι θα γίνεται πάντα.
ΑΝ θέλεις να λέγεσαι Ζιντάν, ΑΝ θέλεις να μείνεις στην ιστορία, ΑΝ αυτό το έχεις ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ως το τελευταίο παιχνίδι της επιτυχημένης καριέρας σου και το τελειώνεις με κουτουλιά στο στήθος του άλλου, είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ.-
Στα του μουντιάλ γενικώς. Το πήρε αυτός που άξιζε να το πάρει. Σε μια διοργάνωση που επιθετικό ποδόσφαιρο ΔΕΝ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΠΟΤΕ και από κανέναν (εξαιρούνται Γκάνα και Ελέφαντες), η Ιταλία έδειξε ότι είναι η ομάδα που χάνει δυσκολότερα από οποιαδήποτε άλλη και γι' αυτό το άξιζε περισσότερο από τις άλλες ομάδες. Παραδέχτηκα τον Λίπι που δεν τον πήγαινα ποτέ, άριστο coaching.
-
Ο χρήστης dali έγραψε:
.......
Στα πέναλτι το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο. Κρίμα για τον Ζιντάν αλλά όπως έγραψα και αλλού δεν μπορώ να τον γιουχάρω οπως κάνουν άλλοι διαγράφοντας το παρελθόν. Μπράβο στον μεγάλο αυτό παιχταρα Ματεράτσι, να το γράψει στο βιογραφικό του ότι εκενύρισε τον Ζιντάν. Ούτως ή άλλως, η μόνη σχέση που μπορει να εχει μ΄αυτόν ειναι αυτή.-
Παρότι η νικη της Ιταλιας (σε συνδιασμο με τα ζευγάρια των ημιτελικών που προβλεψα σωστα με καναν κατα 1350 περιπου Ευρώ πλουσιότερο)
εντουτοις συμφωνώ απολυτα μαζί σου.. Ο Ζιντάν ειναι παικταράς και θα μεινει για παντα στις καρδιες ολων των πραγματίκών φιλάθλων. -
Ειναι καταντια για το Μουντιαλ ομάδες σαν την (χτεσινη) Ιταλια να κατακτουν το κύπελλο
-
Στο επομενο μουντιάλ θα δω μονο προκριματικους αγώνες
-
-
Διαφωνώ ασύστολα!
PS για εμένα η ενέργεια του ζιζού ήταν μεγαλειώδης όπως και τα περισσότερα πουχει κάνει στην καριέρα του! Εδείξε ότι ενώ ήξερε ότι θα το πληρώσει το έκανε για το γαμώτο!!!
ΜΠΡΑΒΟ!
α τυπάκια παίζουν παγκόσμιο κύπελλο και εμείς τα κοιταμέ από τον καναπέ....
Ετσί έγινε, απλά και ωραία..... Κρίμα που θάβουν και τους 2!
Τέτοια στιγμιότυπα που δείχνουν ότι το πάθος ζει μέσα σε όλα τα δις του κόσμου, τα γουστάρω τρελλά!!!
Μαζί σου!
Ο Ζιζού απέδειξε οτι πέρα από παιχταράς, έιναι και...τρελάρας!Φαίνεται στο μάτι του άλλωστε!
ελάτε στη θέση του.Δε ξέρω αν και τι του έβρισε, όμως
Είναι ο κορυφαίος της διοργάνωσηςΌλα τα φλας είναι πάνω του
Έστειλε τη Γαλλία στους 16 και στη συνέχεια απέκλεισε ΟΛΟΥΣ, με σπουδαία παιχνίδια
Και έχει έναν Ιταλό (που δεν είναι και οι πιο καθαροί παίχτες στον κόσμο...)να τον μαρκάρει γ@μι..ντας επί 100+ λεπτά
Για μένα ο Ζιντάν απέδειξε οτι έχει ψυχή, τσαγανό, ότι ισορροπεί περιφημα ανάμεσα στην ποιότητα και την αλητεία της αλάνας, ανάμεσα στη λογική και την τρέλα
Για μένα είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών - απλούστατα γιατί δεν υπάρχει όμοιός του
Merci Zidane!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΑΝ θέλεις να λέγεσαι Ζιντάν, ΑΝ θέλεις να μείνεις στην ιστορία, ΑΝ αυτό το έχεις ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ως το τελευταίο παιχνίδι της επιτυχημένης καριέρας σου και το τελειώνεις με κουτουλιά στο στήθος του άλλου, είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ.-
Δεν νομίζω οτι η προτεραιότητά του ήταν να λήξει ένδοξα η καρριέρα του-εννοώ οτι δεν το είδε υστεροφημικά, αντίθετα έδωσε και την ψυχή του (και μια κουτουλιά...)
Δεν είναι Σουμάχερ, Αλόνσο, Λεμπ, Προστ
αλλά Μοντόγια, Βιλνέβ (Ζιλ...) , Μακρέι, ΣένναΑκραίος σε όλα του - καμία σχέση με τα αποστειρωμένα politically correct σημερινά πρότυπα
-
Λυπαμαι που το γραφω, αλλα για μενα η Ιταλια ειναι αναξια πρωταθλητρια. Σε οσους τελικους θυμαμαι, δεν ειδαμε ποτε την καλυτερη ομαδα (που πραγματι ηταν) να κλεινεται πισω για 75 λεπτα και -κυριως- να μην μπορει να αλλαξει μια μπαλια στο κεντρο, ακομα και οταν ο αντιπαλος παιζει με 10. Βιαστηκα μετα το ματς με τη Γερμανια να τους παινεψω οτι αφησαν το κατενατσιο...
Αξιος αντιθετα ο Λιππι, που ξεχωρισε απο τους υπολοιπους προπονητες, εδειξει αρκετη τολμη και ειναι για μενα ο ανθρωπος που κυριως εφερε το κυπελο στη χωρα του.
Αντιθετα ο Γαλλος, βλεποντας τον αντιπαλο να μην μπορει να παρει τα ποδια του, αφησε την ομαδα του αβοηθητη να μην μπορει να τελειωσει τις φασεις. Ειχε τον Βιλμοντ και τον Τρεζεμπεκε στον παγκο και τους κρατουσε για τα πεναλτι. Αξιος ο μισθος του...
Για τον Ζινταν πιστευω κι εγω πως, οτι και να του ειπε, δεν επρεπε να αντιδρασει ετσι. Εγω δεν μπορω να τον δικασω, γιατι ουτε ξερω πως 'σκεφτεται' (που δεν...) εκεινη την ωρα, ουτε και μπορω να διαγραψω οσα εκανε φετος και παλια. Λυπηθηκα ομως πολυ για την υστεροφημια του (αν και οσο επηρεαστει) και για το γεγονος οτι δεν πετυχε τον αθλο να ξαναπαρει την 'κουπα' (που λεει και ο Βερνικος). Θα ειναι παντως ενα περιστατικο που θα μεινει στην ιστορια.
Για το Ματερατσι τι να πω... Ειπαμε, ο σκοπος αγιαζει τα μεσα, αλλα υπαρχει κι ενα οριο. Ο αλλος ρε παλιο@ ειναι ζωντανος θρυλος, σεβασου τον λιγο και μαζι μ' αυτον και το αθλημα απο το οποιο τρως παντεσπανι. Μπραβο του, θα τον θυμουνται κι αυτον ολοι...Η Βερνικειαδα συνεχιστηκε και χθες:
'Ειναι ενα πενταλεπτο πιεσης με πολυ μεγαλη διαρκεια' (αυτο με την παρατεταμενη διαρκεια μαλλον...)
Στο ριπλει του γκολ της Ιταλιας: 'Εεετσι ακριβως' (λες και μπορουσε να μπει αλλιως στο ριπλει...
Στο γκολ-οφσαιντ: Αφου περασαν 30' που δεν μιλουσε, τον παρεσυρε ο 'σχολιαστης' και αναφωνησε 'γκοοολ', οταν πλεον μεχρι και ο σκυλος μου ειχε καταλαβει οτι το 'γκολ' ακυρωθηκε.
Στο πεναλτι του Ζινταν: 'Ζινταν με δυναμη .... ή μαλλον οχι με δυναμη, πλασαριστα'.
Ποτε παιρνει το εφαπαξ να ησυχασουμε;;; -
Αν ο Ζιντάν είχε σπάσει τα μούτρα του Ιταλού πριν 3 χρόνια, κανείς δεν θα το θυμόταν σήμερα. Δυστυχώς γι' αυτόν το έκανε στο τελευταίο δευτερόλεπτο της καριέρας του.
Δεν θεωρώ ότι του αξίζει το θάψιμο, δεν ήταν βρώμικος παίκτης, αντιθέτως θα τον χαρακτήριζα ιπποτικό και ευγενικό. Μπορεί σε λίγες μετρημένες περιπτώσεις να αντέδρασε με ακραίο τρόπο, αλλά ίσως αυτό ήταν αποτέλεσμα του ότι φόρτωνε χωρίς να αντιδρά - πολλοί ήρεμοι άνθρωποι εκρήγνυνται στα καλά καθούμενα. Θυμηθείτε τον εξαιρετικά αξιόλογο ως χαρακτήρα και ως παίκτη [διεθνή Γάλλο του Ολυμπιακού - ξέχασα το όνομά του] που έγινε μποξέρ κατά Οκκά-Καφφέ.Για το αποτέλεσμα του αγώνα, άστα και χ..στα. Δεν φταίνε οι Ιταλοί που το πήραν αλλά οι άλλοι που το έχασαν λόγω ηλίθιων προπονητών που έπνιξαν την αξία των παικτών τους. Σαν να στήνεις δίλιτρα τούρμπο με χιλιοεξακοσάρια και να βάζεις κόφτη στα πρώτα για να τρέξουν με καλύτερη τακτική.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Θυμηθείτε τον εξαιρετικά αξιόλογο ως χαρακτήρα και ως παίκτη [διεθνή Γάλλο του Ολυμπιακού - ξέχασα το όνομά του] που έγινε μποξέρ κατά Οκκά-Καφφέ.
Αντριάν Σκλεναρικοβουά - Γάλλος!
Παγκοσμιο κυπελο 2006-Γερμανια