-
προβλεπω πολυ καλο τελικο sunday
-
αυτον τον ροναλντο κοντευω να τον λυπηθω ολοιδια κλαψοφατστα οπως πριν απο 2χρονια
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
...Το πεναλντι ήταν πέναλντι;Φυσικά. Του πήρε το πόδι με το αριστερό. Αν ήταν αρκετό για να πέσει ή μπορούσε να μείνει όρθιος και ενδεχομένως να σκοράρει... σε παραπέμπω στο παραπάνω πόστ του skye.
-
Ωραια, περασε ο Ζιζου... ...εεε... η Γαλλια τελικο αλλα ρε παιδια δεν ηταν ολιγο αθλια η εμφανιση της? Εκτος του πεναλτυ, εκανε καμια ευκαρια? Ξαναπατησε περιοχη? Κατι τελοσπαντων?
Δεν αρκει το οτι νικησες την Βραζιλια(την χειροτερη τουλαχιστον των τελευταιων 10 ετών) για να σηκωσεις την κουπα...
Οποτε, με βαση την εικονα που εδειξαν Ιταλια και Γαλλια μεχρι τωρα, βλεπω Ιταλια... Βεβαια, οταν μπουν στον αγωνιστικο χωρο ολα μπορουν να συμβουν...
-
Αξιοι οι Γάλλοι .... μπράβο τους.
ΥΓ. Ακου Γύφτοι ...
τους ψιλοσυμπάθησα πάντως -
Πάλι double
-
Όχι και άθλια η εμφάνιση της Vasilakis. Πολύ καλή στην αμυνά, απλά καλή στην επίθεση (είχε ευκαιρίες-κυρίως στο πρώτο και την αρχή του δεύτερου) και έδειχνε να ελέγχει απόλυτα το παιχνίδι.
Μου θύμησε την αντίστοιχη νίκη της Εθνικής στον τελικό του 2004
Μόνο που εκείνο ήταν βαρετό γιατί εμείς δεν είχαμε τέτοιο κούνελο τερματοφύλακα να δώσει σασπένς στα τελευταία λεπτά -
’ξιοι οι Γάλλοι. Εύγε. ’ντε, είθε το τελευταίο παιχνίδι αυτού του τεράστιου παιχτη να είναι νικηφόρο και κυπελλοφόρο.
Στα προηγούμενα, γιατί χρωστάω κάτι.
Το αρχικό ποστ που έγραψα ήταν πλήρως ξεκάθαρο. Η Ιταλία είναι καλύτερη ομάδα, έπαιξε και καλύτερα και δίκαια κέρδισε.
Τώρα για το άσπρο-μαύρο που έχεις και απορία Φράνγκι μάλλον δε διάβασες ότι έγραψα, αλλά έμεινες μόνο στο 4) που έκανες quote και το δεύτερο σχόλιό μου που έιχε να κάνει μόνο με τη διαιτησία.
Διαβάσαμε ότι σ' αυτό το ματς η διαιτησία ευνόησε τη Γερμανία . Θα τρελαθούμε τελείως δηλαδή. Έβλεπα το ματς με φίλους που υποστήριζαν την Ιταλία και δεν πίστευαν στα μάτια τους με το διαιτητή. Μια ξεκάθαρη 50-50 διαιτησία που δεν περίμεναν ούτε στα όνειρά τους με την πιπίλα των τελευταίων ημερών(και έφερα το παράδειγμα του φάουλ που ενώ έγινε μέσα το έδωσε έξω. Δεν ήταν; Οκ ας πούμε ότι δεν ήταν. Αφού το δίνει, δώστο σωστά). ’λλωστε δεν έχει υπάρξει διαιτητής στην ιστορία που να έχει αδικήσει την Ιταλία. Βέβαια το πεναλντάκι με την Αυστραλία το ξεχάσαμε ήδη.
Και έλεος ο ένας, και έλεος ο άλλος... Εγώ λέω έλεος με τον Τότι που έπεφτε κάτω συνέχεια σαν τον Ντέκο
Μου λες για οργάνωση όταν η Φίφα τιμώρησε τον καλύτερο παίχτη της Γερμανίας σ΄αυτό το μουντιάλ και όταν έπαιζε στους 16 και 8 στις 5 το απόγευμα; Και αναφέρεις το γήπεδο;
Τι τι υποστηρίζει κάποιος δεν έχει να κάνει με το πόσο καλή είναι η ομάδα αυτή σε μια δεδομένη στιγμή. Ελπίζω να το καταλαβαίνεις αυτό. Είπε κάποιος εδώ μέσα ότι άξιζε να περάσει η Γερμανία, απ' αυτό το παιχνίδι;
Τέλος πάντων, έχει περάσει πολύς χρόνος από τότε που όντας πιο νέος 'μάλωνα' ακόμα και για άλλες Εθνικές. Φυσικά και δεν αξίζει τον κόπο. Για πλάκα είναι όλα. Και όντως μ' αυτά που διαβάζω κι εγώ όπως λες δεν αξίζει πολύ περισσότερο
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
’
Μου λες για οργάνωση όταν η Φίφα τιμώρησε τον καλύτερο παίχτη της Γερμανίας σ΄αυτό το μουντιάλ και όταν έπαιζε στους 16 και 8 στις 5 το απόγευμα; Και αναφέρεις το γήπεδο;Eδω υπάρχει ένα θέμα, διότι ο Φρινγκς τιμωρηθηκε από ένα βίντεο που έδειξε ιταλικό κανάλι και όχι επειδή έγραψε κάτι ο διατητής ή ο παρατηρητής του αγώνα. Οι Ιταλοί είναι ακαταμάχητοι και εκτός γηπέδων. Ανέκαθεν ήταν.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
’
Μου λες για οργάνωση όταν η Φίφα τιμώρησε τον καλύτερο παίχτη της Γερμανίας σ΄αυτό το μουντιάλ και όταν έπαιζε στους 16 και 8 στις 5 το απόγευμα; Και αναφέρεις το γήπεδο;Eδω υπάρχει ένα θέμα, διότι ο Φρινγκς τιμωρηθηκε από ένα βίντεο που έδειξε ιταλικό κανάλι και όχι επειδή έγραψε κάτι ο διατητής ή ο παρατηρητής του αγώνα. Οι Ιταλοί είναι ακαταμάχητοι και εκτός γηπέδων. Ανέκαθεν ήταν.
Επειδή έχω χάσει επεισόδια...Τι έγινε με τον Φριγκς;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
’
Επειδή έχω χάσει επεισόδια...Τι έγινε με τον Φριγκς;
Mπήκε στη 'μέση' μετα το τέλος του παιχνιδιού, κι έδωσε και έφαγε κάμποσες ψιλές. Μάλλον επρεπε να ισοφαριστεί η τιμωρία των Αργεντίνων.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
’
Έχετε ξεχάσει την τιμωρία του Τοτι στο Euro2004 όπου έφτυσε τον Poulsen? Πάλι με κάμερα μετά το παιχνίδι τιμωρήθηκε
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΓερακάρηςΤο καλυτερο ηταν στα πεναλτι Γαλλια-Ιταλια που δεν προλαβε το τελευταιο και κρισιμο του Di Biaggio
Τιποτα σε Μαυροματη δεν υπαρχει? Πχ η μπαλα πισω απο τη σεντρα και να φωναζει 'απο πολυ κοντααααα'
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
’
Έχετε ξεχάσει την τιμωρία του Τοτι στο Euro2004 όπου έφτυσε τον Poulsen? Πάλι με κάμερα μετά το παιχνίδι τιμωρήθηκε
Kaλημέρες
Προσωπικά το είχα ξεχάσει. Νομίζω όμως ότι τότε, το είδε όλος ο κόσμος, το έδειξε το κανάλι που κάλυπτε τον αγώνα. Τωρα είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα.
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
έχουμε ρεσιταλ πάντως κ σήμεραπερνάει ο Ντέκο τον Μακελελέ, κάνει φάουλ ο Μακελελέ και ταυτόχρονα κάνει κ κοντινό πλάνο με την πλάτη του Μακελελέ και ακούς την θεϊκή φωνή να λέει: 'περνάει ο ντέκο αλλά του έχει κάνει φάουλ ο Κοστίνια'
εκτός από όνομα του άλλαξε κ ομάδα
Γιατι το 'Κλοντ Σανιολ';;;
Εχει πει κι αλλα βεβαια:
Εδω, στο γηπεδο της Σεβιλλης
Εντολη για προοδο (μεταφραζοντας το 'order y progresso' της Βραζιλιας).
Ειπε 'Αιμαρ' τον Ροντριγκεζ στη γκολαρα με το Μεξικο.
κλπ κλπ -
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Γερακάρης
Δεν θυμαμαι αν ηταν αυτος ή ο Θεοφιλοπουλος:
'Ο διαιτητης πλησιαζει τον παικτη που βρισκεται πεσμενος στο εδαφος και τον διαταζει να του σηκωθειΕπισης Γερακαρης στο μουντιαλ 96. Εχουμε φαει την τεσσαρα απο την Αργεντινη και ειμαστε 0-0 με Βουλγαρια:
'Επιτελους μια αντιπαλος στα μετρα της Εθνικης μας.'
Μετα απο λιγο αρχισε η βροχη.Σε αγωνα πολο:
Η μπαλα φευγει κορνερ απο το ποδι του Αφρουδακη!Και ο Αργυριου παντως ηταν κορυφη...
-
περασε και η γαλλια τελικα.μαλλον οι αποικιες της γαλλιας.φανταστικο παιχνιδι ο τουραμ,και η γαλλικη αμυνα εδινε γενικα μαθηματα.πιστευω περασε δικαια στο τελικο,αν και στην αρχη του μουντιαλ με τις εμφανισεις που εκανε εμοιαζε απιθανο οτι θα φτασει μεχρι το τελικο.
αν ομως η ιταλια στο τελικο αφησει το κατενατσιο που επαιζε συνηθως,και παιξει οπως με τη γερμανια,στη παραταση επαιζε με 4!!!!! επιθετικους,τοτε δυσκολα θα χασει το τροπαιο. -
Γερακάρης
Το καλυτερο ηταν στα πεναλτι Γαλλια-Ιταλια που δεν προλαβε το τελευταιο και κρισιμο του Di Biaggio
Τιποτα σε Μαυροματη δεν υπαρχει? Πχ η μπαλα πισω απο τη σεντρα και να φωναζει 'απο πολυ κοντααααα'
Kάπου κυκλοφορούσε ένα αρχείο manolo_megamix.mp3 ( ), θα το ψάξω.
-
Κερδιζει κορνερ σε πολυ καλη θεση.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Εντολη για προοδο (μεταφραζοντας το 'order y progresso' της Βραζιλιας).
To οποίο Ordem e Progresso στην πραγματικότητα σημαίνει 'Ευημερία και πρόοδος'. Ό,τι νά 'ναι δηλαδή...
Παγκοσμιο κυπελο 2006-Γερμανια