-
εχω παιξει στοιχημα πρωτους σκορερ...ελπιζω σημερα ο μιρο να κανει ενα χατ τρικ...
-
Τον Κλοζε τον παιζουν ολοι παντως.....
Εγω λεω να παιξω πρωτους ομιλων,Γερμανια,Βραζιλια,Αγγλια κ Ισπανια....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Τον Κλοζε τον παιζουν ολοι παντως.....Εγω λεω να παιξω πρωτους ομιλων,Γερμανια,Βραζιλια,Αγγλια κ Ισπανια....
ο κλοζε δεν ειναι το κυριο στοιχημα...τον εχω για καλυψη...αντριανο, ανρι και ροναλντο ειναι οι κυριοι...
κλοζε, μπαρος και βιγια ειναι η καλυψη αυτων που ξοδεψα -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Τον Κλοζε τον παιζουν ολοι παντως.....Εγω λεω να παιξω πρωτους ομιλων,Γερμανια,Βραζιλια,Αγγλια κ Ισπανια....
Καλό κουβά θα πας με την Ισπανία...
-
5 4 3 2 1 ΑΡΧΙΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
-
τι βάλανε ρε οι οστρογότθοι!!!!!
-
Εμ τι περιμένεις να έχει τύχη μια ομάδα που έχει μέσα Κό(ω)στα και (Μα)Ρίκα.
-
μπράβο στον επόπτη και στον διαιτητή που δεν έκοψαν το καθαρό γκολ για χάρη της οικοδέσποινας
ΑΙΝΤΕ ΡΕ ΛΑΤΙΝΟΙ!!!!!
-
2-1 μέσα σε 17 λεπτά.
Μακάρι να δούμε πολλά γκόλ σε αυτό το μουντιάλ.
-
Ιδεα μου ειναι ή η ληψη που κανει ο Γερμανος σκηνοθετης ειναι υπερβολικα μακρινη.
Ασε που εχω την υποψια οτι τραβανε σε 16:9 format και οι της ΝΕΤ το κανουν resize σε 4:3 με αποτελεσμα δυο μαυρες μπαρες (λες και βλεπουμε DVD) για οσους διαθετουμε 4:3 τηλεοραση με ποτελεσμα οι παικτες να φαινονται κουκιδες.
-
Πω πω ρε Χρήστο, εσυ δεν τους χωνεύεις καθόλου
Μπορόβσκι μ' αρέσει :iconcool
Το γκολ του Λαμ, μου θύμισε του Μπρέμε με την Ολλανδία, μόνο που εκείνο ήταν ωραιότεροΟ χρήστης ladaman11 έγραψε:
Ιδεα μου ειναι ή η ληψη που κανει ο Γερμανος σκηνοθετης ειναι υπερβολικα μακρινη.Ασε που εχω την υποψια οτι τραβανε σε 16:9 format και οι της ΝΕΤ το κανουν resize σε 4:3 με αποτελεσμα δυο μαυρες μπαρες (λες και βλεπουμε DVD) για **οσους διαθετουμε 4:3 τηλεοραση με ποτελεσμα οι παικτες να φαινονται κουκιδες. **:rant:
ακριβώς αυτό συμβαίνει εγώ την έβαλα στο 'ζουμ' και διορθώνεται η κατάσταση
Αυτός ο Μερτσεντάκερ που λεει ο Αλεκαν πρέπει να είναι κάτι μεταξύ του Mertesacker και του Metzelder
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Πω πω ρε Χρήστο, εσυ δεν τους χωνεύεις καθόλουΤους έχω απωθημένα από την κατοχή
Η πλάκα είναι οτι τους έπαιξα στο στοιχημα. Για άλλη μια φορά συναίσθημα vs λογική -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Τους έχω απωθημένα από την κατοχή
Η πλάκα είναι οτι τους έπαιξα στο στοιχημα. Για άλλη μια φορά συναίσθημα vs λογική3-2
-
Και δεν τους πάω τους Γερμανους με τίποτα!
Αντε και...στο 3-3!!!
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Τους έχω απωθημένα από την κατοχή
Η πλάκα είναι οτι τους έπαιξα στο στοιχημα. Για άλλη μια φορά συναίσθημα vs λογικήΜάλλον το ξέρουν και αυτοί ότι είναι ελαφρώς άμπαλοι και προσπαθούν να παίξουν γρήγορα να βάλουν κανένα γκολάκι γιατί πίσω...μπάτε σκύλοι αλέστε
Που είναι ο 'syele' να βάλει λίγο πλάτη;;
-
Κλύσμα(ν) στην γερμανική άμυνα επειγόντως.Αν συνεχίσει να παίζει με τους αμυντικούς της στην ίδια σειρά θα γελάσει κάθε πικραμένος(ιδιαίτερα στην συνέχεια που θα αντιμετωπίσει πιο σοβαρούς αντιπάλους από τον Κώστα και την Ρίκα.)
-
Παράγκα
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Κλύσμα(ν) στην γερμανική άμυνα επειγόντως.Αν συνεχίσει να παίζει με τους αμυντικούς της στην ίδια σειρά θα γελάσει κάθε πικραμένος(ιδιαίτερα στην συνέχεια που θα αντιμετωπίσει πιο σοβαρούς αντιπάλους από τον Κώστα και την Ρίκα.) -
Μπάγκουυυυς!!!
Σαν την ΑΕΚ παίζουν οι Γερμαναράδες ρεεε!!!
-
Φτουυυυ!!!! 4-2!!
Παγκοσμιο κυπελο 2006-Γερμανια