-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ο διαιτητης καταντησε λίγο κουραστικός (λίιιιιγο προς Γερμανια πλευρα έγερνε).Σεμνάαααα. Μοίρασε το μήλο ακριβώς στη μέση. Ίσως η καλύτερη διατησία, μέχρι σήμερα.
Devant France pour la victoire!!!
ΩΧ!!! Ο γκαντεμόσαυρος μίλησε.
Δείτε όσο προλαβένετε τον Ζιντάν. Θα πάρει κίτρινη και δε θα τον δούμε ούτε στο μικρό τελικό.
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
syele παιδι μου δεν εχεις καταλαβει οτι πολυς κοσμος βλεπει αλλον αγωνα συνηθως?Ωραία, εμείς βλέπαμε άλλο κανάλι. Αλλά για πες μας κι εσύ τι είδες, μπορεί να πείσεις ότι έχεις δίκιο.
Σε παραπέμπω στη δημοσίευση του 'TRAVELLER'. Αν θέλεις ρίξε της μια ματιά πριν γράψεις.
**syele **στα του οίκου μας : Και μεχρι άυριο να παίζαμε δε θα τους κερδίζαμε, διότι απλούστατα δε μπορούμε νατ ους κερδίσουμε αυτούς τους τύπους με την ομάδα που εχουμε τώρα. Οσο είναι όλα τα χαφ τα δικά μας είναι ο Πίρλο μόνος του κι ας μην τον υπολογίζει κανείς. Βάλε ότι και ο Καναβάρο ήταν μια άμυνα μόνος του βάλε και ότι ο Μπάλακ πρέπει να είναι η μεγαλύτερη απάτη τα τελευταία 30 χρόνια στη Γερμανία και άστα να πάνε.
Οι επιθετικοί μας είχαν όρεξη και προσπαθούσαν αλλά βοήθεια δυστυχώς δεν είχαν. Ο Σνάιντερ έχει τελειώσει δυστυχώς λόγω ηλικίας και στον Φρίντριχ καλό είναι να πει κάποιος να κάνει καμια άλλη δουλειά διότι δεν του χρωστάνε τίποτα τα νεύρα μαςΠραγματικά αντικειμενικό πόστ.
Αυτά κάνεις ρε συ και μου μένει η απορία.Αφού ξέρει μπάλα γιατί είναι με τους Γερμανοί;
Και μη μου πέις ότι είσαι γιατί ξέρεις μπάλα εντάξει.
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Κατ' αντιστοιχια επνιξε πολλά φαουλ στους Ιταλούς, ενω η TV επνιξε αλλο ενα ριπλει σε μαρκαρισμα εντος περιοχης προς το τελος της κανονικης διαρκειας
Τι κακό και αυτό με την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα.
Οι Γερμανοί σκηνοθέτες είναι άθλιοι, το χειρότερο Μundial εδώ και χρόνια
παρα την τεχνολογία...Και με την μή αναμετάδοση αμφισβητούμενων φάσεων κατά της Γερμάνια...
το ξεκινήσαν με την Αργεντινή και συνέχισαν και χτές....Η κάλυψη είναι όντως από τις χειρότερες που έχουν γίνει.
Μετά το τέλος του αγώνα δεν έδειχνε τα γκόλ αλλά τις χαμένες φάσεις των Γερμανών. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ο διαιτητης καταντησε λίγο κουραστικός (λίιιιιγο προς Γερμανια πλευρα έγερνε).
Σεμνάαααα. Μοίρασε το μήλο ακριβώς στη μέση.
Δεν συμφωνω αλλά και μονο για το σχόλιο
θα το αφήσω εδω!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ο διαιτητης καταντησε λίγο κουραστικός (λίιιιιγο προς Γερμανια πλευρα έγερνε).
Σεμνάαααα. Μοίρασε το μήλο ακριβώς στη μέση.
Δεν συμφωνω αλλά και μονο για το σχόλιο
θα το αφήσω εδω!
Ναι ε?
Και πάνω που ήθελα να εκφράσω τις ευχές μου στον Ραϊκόννεν..για καλή επιτυχία στο Γαλλικό GP!!
Αμ πως?!
Καλά ο Ταζφραγκος θα τιμωρηθεί την Κυριακή!!!
-
@ tazio, δεν ξέρω μπάλα. Βλέπω αλλά δεν καταλαβαίνω και πολλά από αυτά που βλέπω Θα έλεγα απλώς ότι έχω μπόλικες παραστάσεις.
Κι έπειτα, Γερμανία είμαι από παιδί και δεν αλλάζω εύκολα. Είμαι σαν τον Κελ. Λίγο ...ντουβάρι.
Πάντως *-όπως έγραψε κι ο syele -*αν κρατηθεί ένας κορμός από πιτσιρικάδες, πολύ πιθανό με μερικές προσθήκες να πάει καλύτερα στο μέλλον.Τωρα βέβαια αυτές οι 'προσθήκες' πρέπει να βρεθούν πρώτα. Εκεί είναι το ζόρι. Νομοτελειακά η Γερμανία θα ξαναφτάσει ψηλά. Το θέμα είναι 'πότε'
**@lkar **: Το 'ποια ομάδα θα κερδιζε' η Γερμανία δεν το ξέρουμε. Μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε.Ξέρουμε όμως ότι δεν έχασε από τη θεωρητικα ανώτερη Αργεντινή.
Όσο για τον μικρό τελικό, εκεί δε δίνω καμια πιθανότητα να χάσει η Γερμανία.Μένει να το δούμε όμως.Σκασμένος είμαι γμτ! Ακόμα να το χωνέψω
-
Ο χρήστης lukeduke έγραψε:
Greo είσαι ολίγον φάουλ για Ποντόλσκι και Σβαίν (και είναι Γουρουνοκαβαλάρης' όχι Γουρουνοβοσκός ε ). Ειναι πιτσιρικάδες (20 και 21) και έχουν μέλλον με την Μπάγερν. Τώρα αν έχουν την εξέλιξη του (α)ΜπάλακO Ποντολσκι εχει βασικες ελειψεις στην τριπλα, την πασα, το κοντρολ και την αντιληψη. Στην Μπαγερν δεν του δινω πανω απο 10 συμμετοχες βασικου πριν παει σε καμια Ουντερχαχιγκ. Ο Γουρουνοκαβαλαρης (ΟΚ τωρα ) ειναι ντροπη και μονο να θεωρειται ταλεντο. Tους εχεις κλεψει και 1 χρονο αμφοτερους
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
**@lkar **: Το 'ποια ομάδα θα κερδιζε' η Γερμανία δεν το ξέρουμε. Μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε.Ξέρουμε όμως ότι δεν έχασε από τη θεωρητικα ανώτερη Αργεντινή.
Όσο για τον μικρό τελικό, εκεί δε δίνω καμια πιθανότητα να χάσει η Γερμανία.Μένει να το δούμε όμως.Σκασμένος είμαι γμτ! Ακόμα να το χωνέψω
είπαμε, καμία εντός 10άδας
Μου θύμισε την Αργεντινή του 90, άντε να πάμε στα πέναλτι γιατί μόνο με τον Μαραντόνα δεν γίνεται
-
α ρε greo!!
O Σβάινστάιγκερ όντως ήταν χώμα φέτος.
Πάντως τα περί ταλέντου σηκώνουν πολλή κουβέντα. Κι ο Οουεν ταλέντο ήταν και ο Ορτέγκα ταλέντο και ο ...γιός του Κρόιφ ταλέντο ήταν και καμια δεκαριά χιλιάδες άλλοι που τους έφαγε το μαυρο ...έρεβος.
Τουλάχιστο με τον Σβαϊνστάιγκερ δε μας ζαλίζει κανείς τ' ...... όπως με τους άλλους
-
Πετυχα πριν λιγο τυχαια Αλεφαντο στον ΑΝΤ1. Τα ειπε ολα παλι εννοειται κ ειδικα εκει που τον κουρδισε ο δημοσιογραφος με τον Μπαγεβιτς δακρυσα! Ενδεικτικα: '..παιζει 4-5-1, δηλ με μια τετραδα πισω αποτελουμενη απο 5 ατομα..' Τεσπα, οι προβλεψεις του ειναι για αποψε 1Χ2 κ για την κουπα, Ιταλια.. i have a bad feeling about this.. που λεει κ ο C3PO
-
Double post
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
O Ποντολσκι εχει βασικες ελειψεις στην τριπλα, την πασα, το κοντρολ και την αντιληψη. Στην Μπαγερν δεν του δινω πανω απο 10 συμμετοχες βασικου πριν παει σε καμια Ουντερχαχιγκ. Ο Γουρουνοκαβαλαρης (ΟΚ τωρα ) ειναι ντροπη και μονο να θεωρειται ταλεντο. Tους εχεις κλεψει και 1 χρονο αμφοτερουςΜα δεν του χρειάζεται τίποτα απο όλα αυτά (εκτός απο την αντίληψη που θα αποκτήσει με εμπειρία). Αρκεί να καρφώνει τα μπαλάκια με το φαρμακερό αριστερό του και με το κεφάλι όταν πρέπει. Μην ξεχνάς άφησε εκτός 11άδας Κέβιν, Ασαμόα και τον (επίσης ταλαντούχο πιτσιρικά) Χάνκε.
Ο Γουρουνομούρ... εε Γουρουνοκαβαλάρης απο την άλλη είναι πολύ ασταθής. Πολύ καλός στην πρεμιέρα-χάλια μαυρά εχτές... Μάλλον το είχε στήσει διπλό με τον Μπουφόν
Σε κάθε περίπτωση I rest my case. Θα τους δούμε στο μέλλον
...Τουλάχιστο με τον Σβαϊνστάιγκερ δε μας ζαλίζει κανείς τ' ...... όπως με τους άλλους
Λάθος
Σας τα ζαλίζω εγώ -
lukeduke
εσύ καλά κάνεις. Είμαστε 3 -4 εδώ Γερμανόφιλοι . Καλό θα είναι να βρούμε και τους υπόλοιπους 10-15 από την υπόλοιπη Ελλάδα να 'ανοίξουμε' fan club -
Από το φετινό μουντιάλ ένα θετικό μόνο βγαίνει.
Ότι το τσούκου-τσούκου είναι σωτήριο μόνο για ομάδες χωρίς παικταράδες και ότι μπορεί να είναι ολέθριο για ομάδες με ποιότητα.
Αργεντινή, Βραζιλία, Ολλανδία, Αγγλία, Ισπανία, αλλά και η Ιταλία ακόμα δεν έπαιξαν τη μπάλα που μπορούσαν και αποκλείστηκαν από χειρότερες ομάδες ή κόντεψαν ν' αποκλειστούν. Μισή ώρα έπαιξε επιθετικά η Ιταλία (που είχε καλούς τεχνίτες, ας το παραδεχθούμε) και πάτησε κάτω τους σφιχτενβάρεν. Η Γαλλία έπαιξε όπως μπορούσε και φτάνει τελικό με λίγη τύχη.
Άντε να δούμε πότε 'προπονητές' σαν τους φετινούς θα εξαφανιστούν από τις μεγάλες ομάδες. -
-
Γαλλία - Γύφτοι 1-0. Για να δούμε...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Γαλλία - Γύφτοι 1-0. Για να δούμε...τι ειπες πάλι ρε?!!!.......
-
Το καλύτερο είναι να βλέπεις τον ταβερνιάρη νευριασμένο
-
έχουμε ρεσιταλ πάντως κ σήμερα
περνάει ο Ντέκο τον Μακελελέ, κάνει φάουλ ο Μακελελέ και ταυτόχρονα κάνει κ κοντινό πλάνο με την πλάτη του Μακελελέ και ακούς την θεϊκή φωνή να λέει: 'περνάει ο ντέκο αλλά του έχει κάνει φάουλ ο Κοστίνια'
εκτός από όνομα του άλλαξε κ ομάδα
-
Δεν τον λες καλά τον Μακελελέ...'Μακελέλε' τον είπε ο άσχετος...Α ρε 'μακελέλε' που σου χρειάζεται Βερνίκε...
Παγκοσμιο κυπελο 2006-Γερμανια