-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Α και να μην το ξεχάσω. Βαράτε.Αντέχουμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Σιγα μη δεν αντεχαμε
-
Πω πω περιμενα περισσοτερη κινηση σημερα στο topic
τοσοι και τοσοι μας την ειχαν στημενη -
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Με τέτοιο παιχνίδι, τους έχουμε για Goal-ατσιό τους Γάλλους! FORZA ITALIAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Edited by Krusenstern. Κι εγώ χάρηκα, αλλά δεν κάνω έτσι
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Α και να μην το ξεχάσω. Βαράτε.Αντέχουμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Αυριο η δικια μου αναλυση, πιο αντικειμενική
Α! Ξεχασα. Απο σημερα τελος, φανταζομαι, οι ανιερες συμμαχιες με πρασινακηδες με σουηδικα αμαξια
-
FORZA ITALIA !!!!!!!!
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
- Τέρμα και η πιπίλα της παράγκας. Πρώτα ο Φρινγκς και έπειτα ο Μεξικάνος. Πρέπει να έκανε τη διαιτησία που θα ήθελε ο κάθε φιλοξενούμενος. Ακόμα και το φάουλ που έδωσε (ήταν μέσα στην περιοχή) το έδωσε απ' έξω μην τυχόν και του πουν τίποτα.
Τι λες ρε Στέλιο? Τίποτα απολύτως δεν έπρεπε να δώσει. Σιγά μην έδινε και πέναλτι.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Α και να μην το ξεχάσω. Βαράτε.
Αντέχουμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Αυριο η δικια μου αναλυση, πιο αντικειμενική
Α! Ξεχασα. Απο σημερα τελος, φανταζομαι, οι ανιερες συμμαχιες με πρασινακηδες με σουηδικα αμαξια
Η ανάλυση είναι αντικειμενικότατη.
για την εγκάθετη τελευταία σου πρόταση
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
- Τέρμα και η πιπίλα της παράγκας. Πρώτα ο Φρινγκς και έπειτα ο Μεξικάνος. Πρέπει να έκανε τη διαιτησία που θα ήθελε ο κάθε φιλοξενούμενος. Ακόμα και το φάουλ που έδωσε (ήταν μέσα στην περιοχή) το έδωσε απ' έξω μην τυχόν και του πουν τίποτα.
Τι λες ρε Στέλιο? Τίποτα απολύτως δεν έπρεπε να δώσει. Σιγά μην έδινε και πέναλτι.
Ούτε στον Ολυμπιακό δεν δίνουν τέτοια πέναλτυ....
-
Λογικά στον τελικό θα παίξει και ο Νέστα
-
ΑΑΑΑ να μην το ξεχασω στο πρωτο ημιχρονο το εβαλε το χερακι του ο pirlo αλλα κατα τα αλλα τους σπρωχνουν τους γερμανους
και να μην ξεχασουμε και το πεναλτι με το οποιο βρεθηκαν οι μαφιοζοι στον ημιτελικο -
oσοι δε βλεπετε Γεωργιου αυτη τη στιγμη, απλα χανετε..
αναλυση αλεφαντου -
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Ούτε στον Ολυμπιακό δεν δίνουν τέτοια πέναλτυ....
Κάνε χαρές σήμερα, από Σεπτέμβριο έρχονται πίκρες.
-
syele παιδι μου δεν εχεις καταλαβει οτι πολυς κοσμος βλεπει αλλον αγωνα συνηθως?
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
syele παιδι μου δεν εχεις καταλαβει οτι πολυς κοσμος βλεπει αλλον αγωνα συνηθως?Μαφιόζοι Ιταλιάνοι. Με 7 παίχτες έπρεπε να μείνουν απο το 10ο λεπτό με τα τακλιν που κάνουν. Ασε και τα πέναλτυ που πνίγει ο Man In Black. Παράγκα σκετη. Δεν τους φτάνει που τα κάνουν στην χώρα τους, τα εξάγουν κιόλας!
-
Asimov de χάθηκα, άσε τα προβοκατόρικα ίσα ίσα που για να μπω πληρώνω 8€ την ώρα από δορυφορικο παρακαλώ
Μόλις πριν από λίγο είδα 3 αυτοκίνητα με ιταλικές σημαίες στον Αγ. Κων/νο στη Γλυφάδα να πανηγυρίζουν κι ...αρρωστησα
Το είχα ρίξει στο διαλογισμό κι εγώ. Εμεινα με το τσιγάρο στο χέρι στο γκολ του Γκρόσο
Τωρα σας άρεσε η Ιταλία και πανηγυρίζετε ε;;
Μόνο ο μικρός είχε δηλώσει ευθύς εξαρχής ότι ήταν με την Ιταλία. Συγχαρητήρια Theofaman
**syele **στα του οίκου μας : Και μεχρι άυριο να παίζαμε δε θα τους κερδίζαμε, διότι απλούστατα δε μπορούμε νατ ους κερδίσουμε αυτούς τους τύπους με την ομάδα που εχουμε τώρα. Οσο είναι όλα τα χαφ τα δικά μας είναι ο Πίρλο μόνος του κι ας μην τον υπολογίζει κανείς. Βάλε ότι και ο Καναβάρο ήταν μια άμυνα μόνος του βάλε και ότι ο Μπάλακ πρέπει να είναι η μεγαλύτερη απάτη τα τελευταία 30 χρόνια στη Γερμανία και άστα να πάνε.
Οι επιθετικοί μας είχαν όρεξη και προσπαθούσαν αλλά βοήθεια δυστυχώς δεν είχαν. Ο Σνάιντερ έχει τελειώσει δυστυχώς λόγω ηλικίας και στον Φρίντριχ καλό είναι να πει κάποιος να κάνει καμια άλλη δουλειά διότι δεν του χρωστάνε τίποτα τα νεύρα μαςΠερισσότερα αύριο, τωρα μου έχει κάτσει βαρύ. Το φοβόμουνα αλλά το ...ψιλοξόρκιζα
Πω πω πίκρα γμτ!
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Μόνο ο μικρός είχε δηλώσει ευθύς εξαρχής ότι ήταν με την Ιταλία. Συγχαρητήρια TheofamanGrazie Signore Εχω Cuore Italiana
Πάντως δεν περίμενα να πάμε τόσο καλά και το είχα δηλώσει. Αλλά ποτέ δεν σταματώ να υποστηρίζω την ομάδα -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Μόλις πριν από λίγο είδα 3 αυτοκίνητα με ιταλικές σημαίες στον Αγ. Κων/νο στη Γλυφάδα να πανηγυρίζουν κι ...αρρωστησαΑμα εισαι Γλυφάδα, πηγαινε μια από το σπίτι μου Αργυρουπολη να δεις αν ερχομαι
(οχι δεν ημουν εγω με τις ιταλικες σημαιες, αλλά εβαλα μια προβοκατορικη για αβαταρ - εγω θα κατεβω Παρασκευη για ) -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μόλις πριν από λίγο είδα 3 αυτοκίνητα με ιταλικές σημαίες στον Αγ. Κων/νο στη Γλυφάδα να πανηγυρίζουν κι ...αρρωστησα
Αμα εισαι Γλυφάδα, πηγαινε μια από το σπίτι μου Αργυρουπολη να δεις αν ερχομαι
(οχι δεν ημουν εγω με τις ιταλικες σημαιες, αλλά εβαλα μια προβοκατορικη για αβαταρ - εγω θα κατεβω Παρασκευη για )ρε άλλαξες avatar και υπογραφή;;;
-
Οχι θα σας αφηνα, εγκαθετοι
Εγω παντως το ειχα δηλωσει για τους Ιταλοι απο Παρασκευη βραδυ κι ελεγα οτι θα σας αφιερωσω Σφακιανακη
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΙ
'Παρ' το δρομο, που σου πρεπει, τον αγυριστοοοοοοοοοο'
Οχι τιποτ' αλλο, να δουμε εναν τελικο να που να μην παει στα πεναλτι
Ο Θεος να χει καλά τον Μαρσελο, να διδασκει πως κερδιζεις τους αμπαλους
-
Παω για νανακια πολυ νεκρα εδω μεσα...Αντε καλη μου νυχτα και ονειρα γλυκα
Παγκοσμιο κυπελο 2006-Γερμανια