-
Vorderes Deutschland für den Sieg!!!
-
Nα και η περίφημη φωτό:
Είναι νομίζω τυχαία κίνηση και μόνο τα δημοσιογραφικά κοράκια θέλουν να λέει κάτι.
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Και τοτε θα περάσουν οι Γερμανοιε ναι, συναγωνίζονται τους Άγγλους οι Ιταλοί στα πέναλτι
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Nα και η περίφημη φωτό:Είναι νομίζω τυχαία κίνηση και μόνο τα δημοσιογραφικά κοράκια θέλουν να λέει κάτι.
Αν την δει καποιος μεμονωμενα,και εχει την λοξα, μπορει να την παρει για φασιστικο χαρετισμο.Αν δει ομως ολη την φαση δεν υπαρχει τιποτα επιληψιμο.Ευτυχως που δεν ειχε ανοιξει τα δαχτυλα γιατι θα ειχαμε διαμαρτυρια του Καρατζαφερη στη Ευρωβουλη!!
-
Να αποκλειστεί η Γερμανία και στη θέση της να παίξει η αντίπαλός της.
-
Είδα το συγκεκριμένο χαιρετισμό με ένα συνάδελφο...κατάμαυρο ρατσιστοφασίστα-φιλοναζί.
100% φασιστικός (αλλά...συγκαλημέος - με το δεξί) χαιρετισμός είπε
Κάτι θα ξέρει..
Πάντως εγώ αυτόν τον κύριο μόνο επαγγελματικά τον ξέρω, έτσι; -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εμένα σα κωλοδάχτυλο μου φάνηκε....
Το δαχτυλο που το ειδες;
Εκει που είδανε καποιοι το φασιστικό χαιρετισμό...
-
Οχι...Οχι...είναι Ναζί!
Να αποκλειστεί πάραυτα αυτός και όλοι όσοι κάθονταν σε γειτονικές θέσεις στο πούλμαν.
Ακόμα...να αποκλειστεί ο μασέρ και ο γιατρός της ομάδας γιατι δεν τον κατάλαβαν!
Ακόμα...να απαγορευτεί η είσοδος στους αγωνιστικούς χώρους του Κλίσμαν...
Ακόμα....όλη η ομάδα να περάσει υποχρεωτικά από 4 ώρες ανάκρισης (πριν τον αγώνα με τις μοντέλες) προκειμένου να διασφαλισθεί ότι δεν έχουμε κι άλλο αυγό του φιδιού.Χμμμ...
Αυτά...είναι αρκετά!
-
egw eksakolouw an pisteyw pws 8a to parei ('h 8a to dwsoun...) sthn Italia, logo tou skandalou pou exei ksespasei
Alla mprabo se auton pou proeblepse kai psifise thn portogalia.... Den kserw an to ekane apo synais8imatikous logous, alla o Skolari einai megalos PROPONITIS
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Λοιπόοοον... έχουμε και λέμε.... Γερμανία.... μεγάλο κεφάλαιο... Θα σας πω τι έλεγε τις προάλλες ο φαφούτης γι΄αυτή (όποιος δεν ξέρει ποιος είναι ο φαφούτης να banαριστεί πάραυτα... )... Δεν ξέρω αν θα πρέπει να τα δεχτώ όλα αυτά, πάντως σίγουρα μου έκαναν εντύπωση...Κατ' αρχάς είχε προβλέψει ότι θα την δούμε τελικό (ή σχεδόν τελικό) καιρό τώρα... (σιγά την πρόβλεψη θα μου πείτε, και η Λίτσα Πατέρα θα το έλεγε!) Δεν πρέπει να παραβλέπουμε όμως ότι ο φαφούτης (είπαμε, ένας είναι ο φαφούτης), πέρα από την γραφικότητα που τον διακρίνει, μόνο ανίδεος από μπάλα και από ποδοσφαιρικά τεκταινόμενα δεν είναι... Πέρα λοιπόν από το γεγονός ότι θα έτρωγαν σπρώξιμο οι γερμαναράδες (να μην αναφερθώ τώρα στο χέρι με την Αργεντινή, που ακόμα και ο -Γερμανός προφανώς- σκηνοθέτης έκανε γαργάρα), και το οποίο ανέφερε αρκετά πριν το ματς με Αργεντινή, δεν πρέπει να ξεχνάμε και το παρελθόν τους... Ας μην ξεχνάμε λοιπόν ότι Ανατολική (κυρίως) Γερμανία, όπως βεβαίως και η πρώην ΕΣΣΔ, είναι οι πρώτοι διδάξαντες στις ουσίες... Αναρωτιόταν λοιπόν ο κύριος με την αραιή οδοντοστοιχία: πώς είναι δυνατόν κύριοι μια ομάδα που έχει φάει τη μια σφαλιάρα μετά την άλλη τα τελευταία 2 χρόνια και έχασε πανηγυρικά ακόμα και στο φιλικό-πρόβα τζενεράλε λίγο πριν την έναρξη του Μουντιάλ, να παίζει τώρα όπως παίζει? Πώς γίνεται να ανεβαίνει η απόδοσή της μέρα με τη μέρα, αντί να γίνεται το προφανές, δηλαδή η κούραση να αρχίζει να επηρεάζει? Πώς είναι δυνατόν πάιχτες μετριότατοι, που μέχρι λίγο πριν το μουντιάλ τους αντιμετωπίζαμε με αδιαφορία, να μην πω με αποστροφή, να κάνουν τώρα τέτοια παιχνίδια? Πώς είναι δυνατόν (αναρωτιεμαι εγώ) παίχτες με φουλ σαιζόν (και όχι μισοχρησιμοποιημένοι, όπως οι δικοί μας πριν το Γιούρο) να τρέχουν τόσο πολύ, ακόμα και στο 120' του αγώνα με την Αργεντινή?
Απορίες λοιπόν που ζητούν απάντηση...
πω πω τοσο πολυ εχει πονεσει μερικους το οτι η γερμανια προχωραει ακαθεκτη ενω κατι βραζιλιες και αργεντινες εχουν παει για μπανια που ολο και κατι προσπαθουν να βρουν και να σπιλωσουν την πορεια της.
μια οτι τη σπρωχνει η διαιτησια
δυο οτι ειναι @ωλοφαρδη
τρια ρε μπας και ντοπαρονται
τεσσερα ο αληταμπουρας ο podolski χαιρετησε ναζιστικα
αντε αν με το καλο το σηκωσει να δουμε τι αλλο θα βρουν να της σουρουν -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Λοιπόοοον... έχουμε και λέμε.... Γερμανία.... μεγάλο κεφάλαιο... Θα σας πω τι έλεγε τις προάλλες ο φαφούτης γι΄αυτή (όποιος δεν ξέρει ποιος είναι ο φαφούτης να banαριστεί πάραυτα... )... Δεν ξέρω αν θα πρέπει να τα δεχτώ όλα αυτά, πάντως σίγουρα μου έκαναν εντύπωση...
Κατ' αρχάς είχε προβλέψει ότι θα την δούμε τελικό (ή σχεδόν τελικό) καιρό τώρα... (σιγά την πρόβλεψη θα μου πείτε, και η Λίτσα Πατέρα θα το έλεγε!) Δεν πρέπει να παραβλέπουμε όμως ότι ο φαφούτης (είπαμε, ένας είναι ο φαφούτης), πέρα από την γραφικότητα που τον διακρίνει, μόνο ανίδεος από μπάλα και από ποδοσφαιρικά τεκταινόμενα δεν είναι... Πέρα λοιπόν από το γεγονός ότι θα έτρωγαν σπρώξιμο οι γερμαναράδες (να μην αναφερθώ τώρα στο χέρι με την Αργεντινή, που ακόμα και ο -Γερμανός προφανώς- σκηνοθέτης έκανε γαργάρα), και το οποίο ανέφερε αρκετά πριν το ματς με Αργεντινή, δεν πρέπει να ξεχνάμε και το παρελθόν τους... Ας μην ξεχνάμε λοιπόν ότι Ανατολική (κυρίως) Γερμανία, όπως βεβαίως και η πρώην ΕΣΣΔ, είναι οι πρώτοι διδάξαντες στις ουσίες... Αναρωτιόταν λοιπόν ο κύριος με την αραιή οδοντοστοιχία: πώς είναι δυνατόν κύριοι μια ομάδα που έχει φάει τη μια σφαλιάρα μετά την άλλη τα τελευταία 2 χρόνια και έχασε πανηγυρικά ακόμα και στο φιλικό-πρόβα τζενεράλε λίγο πριν την έναρξη του Μουντιάλ, να παίζει τώρα όπως παίζει? Πώς γίνεται να ανεβαίνει η απόδοσή της μέρα με τη μέρα, αντί να γίνεται το προφανές, δηλαδή η κούραση να αρχίζει να επηρεάζει? Πώς είναι δυνατόν πάιχτες μετριότατοι, που μέχρι λίγο πριν το μουντιάλ τους αντιμετωπίζαμε με αδιαφορία, να μην πω με αποστροφή, να κάνουν τώρα τέτοια παιχνίδια? Πώς είναι δυνατόν (αναρωτιεμαι εγώ) παίχτες με φουλ σαιζόν (και όχι μισοχρησιμοποιημένοι, όπως οι δικοί μας πριν το Γιούρο) να τρέχουν τόσο πολύ, ακόμα και στο 120' του αγώνα με την Αργεντινή?
πω πω τοσο πολυ εχει πονεσει μερικους το οτι η γερμανια προχωραει ακαθεκτη ενω κατι βραζιλιες και αργεντινες εχουν παει για μπανια που ολο και κατι προσπαθουν να βρουν και να σπιλωσουν την πορεια της.
δυο οτι ειναι @ωλοφαρδη
αντε αν με το καλο το σηκωσει να δουμε τι αλλο θα βρουν να της σουρουνΔηλαδή τώρα αυτή η Γερμανία σε πείθει για υποψήφια πρωταθλήτρια κόσμου?
-
Ο χρήστης pete_creative_jr έγραψε:
egw eksakolouw an pisteyw pws 8a to parei ('h 8a to dwsoun...) sthn Italia, logo tou skandalou pou exei ksespaseiAlla mprabo se auton pou proeblepse kai psifise thn portogalia.... Den kserw an to ekane apo synais8imatikous logous, alla o Skolari einai megalos PROPONITIS
pete_creative_jr σε παρακαλώ γράφε στα Ελληνικά, όπως επιβάλλει ο κανονισμός του Forum αλλά και ο σεβασμός στους άλλους χρήστες και στην πολύπαθη Ελληνική γλώσσα. Σε ευχαριστώ
(Moderator nass)
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Λοιπόοοον... έχουμε και λέμε.... Γερμανία.... μεγάλο κεφάλαιο... Θα σας πω τι έλεγε τις προάλλες ο φαφούτης γι΄αυτή (όποιος δεν ξέρει ποιος είναι ο φαφούτης να banαριστεί πάραυτα... )... Δεν ξέρω αν θα πρέπει να τα δεχτώ όλα αυτά, πάντως σίγουρα μου έκαναν εντύπωση...
Κατ' αρχάς είχε προβλέψει ότι θα την δούμε τελικό (ή σχεδόν τελικό) καιρό τώρα... (σιγά την πρόβλεψη θα μου πείτε, και η Λίτσα Πατέρα θα το έλεγε!) Δεν πρέπει να παραβλέπουμε όμως ότι ο φαφούτης (είπαμε, ένας είναι ο φαφούτης), πέρα από την γραφικότητα που τον διακρίνει, μόνο ανίδεος από μπάλα και από ποδοσφαιρικά τεκταινόμενα δεν είναι... Πέρα λοιπόν από το γεγονός ότι θα έτρωγαν σπρώξιμο οι γερμαναράδες (να μην αναφερθώ τώρα στο χέρι με την Αργεντινή, που ακόμα και ο -Γερμανός προφανώς- σκηνοθέτης έκανε γαργάρα), και το οποίο ανέφερε αρκετά πριν το ματς με Αργεντινή, δεν πρέπει να ξεχνάμε και το παρελθόν τους... Ας μην ξεχνάμε λοιπόν ότι Ανατολική (κυρίως) Γερμανία, όπως βεβαίως και η πρώην ΕΣΣΔ, είναι οι πρώτοι διδάξαντες στις ουσίες... Αναρωτιόταν λοιπόν ο κύριος με την αραιή οδοντοστοιχία: πώς είναι δυνατόν κύριοι μια ομάδα που έχει φάει τη μια σφαλιάρα μετά την άλλη τα τελευταία 2 χρόνια και έχασε πανηγυρικά ακόμα και στο φιλικό-πρόβα τζενεράλε λίγο πριν την έναρξη του Μουντιάλ, να παίζει τώρα όπως παίζει? Πώς γίνεται να ανεβαίνει η απόδοσή της μέρα με τη μέρα, αντί να γίνεται το προφανές, δηλαδή η κούραση να αρχίζει να επηρεάζει? Πώς είναι δυνατόν πάιχτες μετριότατοι, που μέχρι λίγο πριν το μουντιάλ τους αντιμετωπίζαμε με αδιαφορία, να μην πω με αποστροφή, να κάνουν τώρα τέτοια παιχνίδια? Πώς είναι δυνατόν (αναρωτιεμαι εγώ) παίχτες με φουλ σαιζόν (και όχι μισοχρησιμοποιημένοι, όπως οι δικοί μας πριν το Γιούρο) να τρέχουν τόσο πολύ, ακόμα και στο 120' του αγώνα με την Αργεντινή?
δυο οτι ειναι @ωλοφαρδη
αντε αν με το καλο το σηκωσει να δουμε τι αλλο θα βρουν να της σουρουνΔηλαδή τώρα αυτή η Γερμανία σε πείθει για υποψήφια πρωταθλήτρια κόσμου?
αλλο το αν με πειθει και αλλο οι δικαιολογιες που ολοι σκαρφιζονται γιατι δεν μπορει το μυαλο τους να δεχτει οτι ετσι ειναι τα πραγματα μεχρι τωρα τι να κανουμε δηλαδη? η γερμανια δεν με πειθει οπως ομως δε με επεισε η βραζιλια,η αργεντινη,η αγγλια και οι υπολοιποι.τουλαχιστον απο τη γερμανια δεν εχει κανεις απαιτηση να μαγεψει τα πληθη την οποια απαιτηση φυσικα εχει απο τους βραζιλιανους κλπ.δηλαδη η ελλαδα σε επεισε εσενα για πρωταθλητρια ευρωπης?Μην τρελαθουμε κιολας.
αλλα τελικα δυσκολα μπορουν μερικοι να ξεκολησουν απο τα οποια 'εγκληματα του παρελθοντος' Διοτι αυτος ειναι ο κυριος λογος που οι ποιο πολλοι δεν συμπαθουν τους γερμανους.Επειδη καποιος τρελος καποτε φανταζοτανε αλλιως το πως πρεπει να ειναι ο κοσμος δεν σημαινει οτι για παντα πρεπει να την πληρωνουν οι γερμανοι.ασ ΞΕΚΟΛΗΣΟΥΝ πλεον απο το παρελθον μερικοι.
Αυταααα -
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Αφού στα πέναλτι θα πάει
Και τοτε θα περάσουν οι Γερμανοι
Η διαδικασία των πέναλτις είναι ιδέα ενός Γερμανού και την πρότεινε για να σταματήσει το στρίψιμο του νομίσματος που μέχρι τότε έκρινε τους αγώνες που έληγαν ισόπαλοι.
Το είπε σήμερα ο Σωτηρακόπουλος.Αυτό θα πεί παράγκα με βάθος χρόνου.
Κάτι ακόμα. Ο ?????? (ξέχασα πως λένε τον τερματοφύλακα της Γερμανίας #**##+ ~ Αλτσχάιμερ) είπε ότι πολύ πριν το παιχνίδι με την Αγγλία έβλεπε κασσέτες με τα πέναλτις που έχουν χτυπήσει όλοι οι παίκτες της Αγγλίας το τελευταίο έτος.
Έτσι ήξερε πως εκτελεί ο κάθε αντίπαλος του.Μπορεί να μην είναι τεχνίτες αλλά η λέξη οργάνωση μάλλον πρέπει να βγήκε γι΄ αυτούς.
-
Εγω ποτε δεν συμπαθησα τη Γερμανια σαν ποδοσφαιρικη δυναμη στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο οπως επισης και το πρωταθλημα τους δεν μου κινησε ποτε το ενδιαφερον. Αλλα, αυτο δεν σημαινει οτι δεν παραδεχομαι οτι εχουν πολυ βαρια φανελα.
Εχω αραξει εδω και βλεπω (ξανα) παλιες κασσετες με την Βραζιλια του Πελε και αργοτερα με τον Ντιεγκο...αθανατες στιγμες....ρε τι μπαλαρα παιζοταν τοτε. Καθομουνα και συγκρινα ετσι εδω σκεπτομενος παλια με τωρα και βλεπω σε τι καταντια εχουν φτασει και οι 2 ομαδες...Καλυτερα να ξυπνησουν γρηγορα αλλιως δεν τους βλεπω καλα.
Felix, Carlos Alberto, Piazza, Brito, Everaldo, Clodoaldo, Gerson, Jairzinho, Tostao, Pele, Rivelino (ολη την 11αδα απ εξω τη θυμαμαι ακομη) ΟΜΑΔΑΡΑ ετσι απλα και μετα σου λενε Ροναλντινιο κλπ. Τριχες κατσαρες....Για την ομαδα του 86 δεν σχολιαζω και μονο που ο Ντιεγκο επαιζε μεσα...σεβασμος απλα, Ναπολι επαιζε τοτε αν θυμαμαι καλα, 3-2 τη Γερμανια τελικο
-
*'...Μάλιστα... Κανέναν, όμως, δεν άκουσα να λέει ότι τη Βραζιλία την έκανε μπορντέλο η ΝΙΚΕ, μιας και αυτή η εταιρεία χορηγός-κολοσσός επέβαλε ποιοι θα παίξουν και ποιοι όχι, με βάση το συμβόλαιο που έχει ο κάθε παίκτης. Κανέναν, επίσης, δεν άκουσα να λέει ότι η εικόνα που είχε η Βραζιλία πριν από το Μουντιάλ και κατά τη διάρκειά του, με εκείνα τα διαφημιστικά φιλμάκια που αποθέωναν την ατομική επιδεξιότητα των αστέρων της, παρέπεμπε σε ομάδα επίδειξης, σε τσίρκο και όχι σε ένα συγκρότημα που εκ των προγνωστικών ήταν υποχρεωμένο να κατακτήσει τον παγκόσμιο τίτλο[...]
Με λίγα λόγια, δεν είναι ο Ροναλντίνιο αυτός που θα οδηγήσει στο εξής τη Βραζιλία στη γη της επαγγελίας. Είναι άριστος για να κόβει εισιτήρια, είναι ίσως ακόμα καλύτερος για να κάνει διαφημίσεις, αλλά σε σχέση με τον Πελέ και τον Μαραντόνα πέρασε και δεν ακούμπησε..'*
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=51073
To έχω διαβάσει κι εγώ : Το 1998 η ΝIKE είχε λόγο για τα 8/11 της σύνθεσης. Δυστυχώς δε θυμάμαι πού.
-
Τελικά είδατε που τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Το μεγαλύτερο καρναβάλι του κόσμου το έχουν οι Βραζιλιάνοι στο Ρίο.
Ε τώρα το έκαναν και περιφερόμενο.Η nike έχει βάλε χέρι στην ομάδα αυτή πριν από το 1988 αν θυμάμαι καλά. Αλλά κανείς δε μίλούσε γιατί είχε δείξει κάτι σαν ομάδα. Τελικό το 88, κατάκτηση το 02.
Τώρα που 'δεν' αρχίζει η γκρίνια. -
Οι πρωτες 4 του δημοψηφίσματος εφυγαν ήδη,η Γερμανια μολις 10%,καλα λεφτα θα εβγαλαν οι bookers
O Ροναλντίνιο είναι κορυφαίος παίκτης,ο Ροναλντο ειναι κατασκευασμα της Nike αλλα ο ίνιο είναι πραγματικα ξεχωριστός παίκτης.
-
Το θέμα είναι οτι ο 'χοντρός' φάνηκε ενώ ο -ινιο εξαφανίστηκε ίσως βέβαια να έφταιγε και τρόπος ανάπτυξης του τσίρκου...
-
Εγώ ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω με αυτή την υποτιθέμενη ιστορία με την επιλογή της εντεκάδας της Βραζιλίας από τη Nike.
Τους συμφέρει να βγαίνουν στο γυαλί εντεκαδάτοι και να χάνουν; Ετσι θα πιάσουν τόπο τα λεφτά τους;
Παγκοσμιο κυπελο 2006-Γερμανια