-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
αιντα κλοζε....
Του Verdi δεν είναι η Αΐντα;
Τζαβελα δεν την λενε;
δε πα να τη λενε και κολοκοτρωνη...ο κλοζε και οι δικοι μου να βαλουν γκολ και να με πληρωσουν και ολοι οι αλλοι να πα να .........
-
Για την εναρξη που ηταν αισχρη δεν βλεπω να λεει κανενας τιποτα.Δηλαδη τι εγκεφαλο κουβαλανε αυτοι οι Γερμανοι? Τουλαχιστον εμεις φιεστα εναρξης θα ειχαμε σκισει.
Βαρουσαν εκεινες τις κουδουνες (25 κιλα η μια) μπροστα στα πουλια τους και χαρηκε ολοι η υφηλιος.
Τωρα οι Γερμανοι αρχισαν ωραια με τους αλλους που επαιζαν συστημα 10-1 και φανηκε η γυμνια τους πισω.Περιμενετε να σφιξουν τα πραγματα και δεν τους βλεπω καλα. -
Παντως ο Ζεβλακοφ χωμα ηταν και γενικα δεν μου εκανε καλη εντυπωση. Βεβαια απ'οτι λεει και ο Σολιντ ειναι καθαρα αμυντικος και σπανιως περναει την σεντρα. Δεν ειναι full back δηλαδη. Τελος παντων. Εμενα δεν μου αρεσε.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Παντως ο Ζεβλακοφ χωμα ηταν και γενικα δεν μου εκανε καλη εντυπωση. Βεβαια απ'οτι λεει και ο Σολιντ ειναι καθαρα αμυντικος και σπανιως περναει την σεντρα. Δεν ειναι full back δηλαδη. Τελος παντων. Εμενα δεν μου αρεσε.Ο καθε ΖΕ-βλακοφ που θα ερχεται στην Ελλαδα θα ειναι χωμα γιατι αν αξιζε κατι παραπανω θα ηταν περιζητος σε καλυτερη ομαδα.Εκτος των ΖΕ-εξυπνων που ερχονται στην δυση τους για τα τελευταια ενσημα.
-
Ο χρήστης lagopoulos takis έγραψε:
Παντως ο Ζεβλακοφ χωμα ηταν και γενικα δεν μου εκανε καλη εντυπωση. Βεβαια απ'οτι λεει και ο Σολιντ ειναι καθαρα αμυντικος και σπανιως περναει την σεντρα. Δεν ειναι full back δηλαδη. Τελος παντων. Εμενα δεν μου αρεσε.
Ο καθε ΖΕ-βλακοφ που θα ερχεται στην Ελλαδα θα ειναι χωμα γιατι αν αξιζε κατι παραπανω θα ηταν περιζητος σε καλυτερη ομαδα.Εκτος των ΖΕ-εξυπνων που ερχονται στην δυση τους για τα τελευταια ενσημα.
Mπορει να εχεις και δικιο ,για αυτο και εγω ειμαι υπερ της αγορας παικτων απο την Αφρικη. Ο Τουρε για μενα ειναι ο καλυτερος αμυντικος χαφ στο κοσμο και ο Μαρκο Νε ειναι παικταρα μεγαλη και θα το δειτε
-
Καλύτερα να μην πολυκουραστεί ο Ζεβλάκοφ, ας έχει δυνάμεις για την προετοιμασία. Είδαμε και τα χαΐρια του Γεκινί που μας ήρθε μετά από επιτυχημένο Μουντιάλ και ήταν μπάζο.
-
ξερετε αν τα παιχνιδια θα τα δειχνει και το eurosport? δεν πιανω νετ
Στο eurosport δειχνει την πορεια της Αργεντινης ( ) αλλα τελειωνει τωρα..ειναι στο 1999
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
ξερετε αν τα παιχνιδια θα τα δειχνει και το eurosport? δεν πιανω νετΌχι δε τα δείχνει. Μόνο ανασκόπηση νομίζω.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
ξερετε αν τα παιχνιδια θα τα δειχνει και το eurosport? δεν πιανω νετ
Όχι δε τα δείχνει. Μόνο ανασκόπηση νομίζω.
ε ρε γμτ αμαν!
-
Ο χρήστης lagopoulos takis έγραψε:
Για την εναρξη που ηταν αισχρη δεν βλεπω να λεει κανενας τιποτα.Δηλαδη τι εγκεφαλο κουβαλανε αυτοι οι Γερμανοι? Τουλαχιστον εμεις φιεστα εναρξης θα ειχαμε σκισει.
Βαρουσαν εκεινες τις κουδουνες (25 κιλα η μια) μπροστα στα πουλια τους και χαρηκε ολοι η υφηλιος.
Τωρα οι Γερμανοι αρχισαν ωραια με τους αλλους που επαιζαν συστημα 10-1 και φανηκε η γυμνια τους πισω.Περιμενετε να σφιξουν τα πραγματα και δεν τους βλεπω καλα.Οι Γερμανοί είχαν σχεδιάσει μεγάλη τελετή στο Βερολίνο και την απαγόρεψε η ΦΙΦΑ. Γιαυτό σφύριζαν στον Μπλάτερ. Έτσι οργάνωσαν μια μικρή τελετή στο Μόναχο.
Τώρα για 'τα κουδούνια μπροστά από τα πουλιά τους', κάθε χώρα έχει παραδόσεις και τις παρουσιάζει όταν βρει την ευκαιρία. Πώς θα σου φαινόταν αν κανένας ξένος έβλεπε τσολιάδες και σου έλεγε 'τί αδερφές είναι τούτες': -
Είναι βέβαια ολίγον καράβλαχοι και χωρίς γούστο οι Γερμανοί. Ευτυχώς βγάζουν καλά πλυντήρια (ενίοτε με ρόδες ).
-
Ο χρήστης DimitrisDS έγραψε:
Τώρα για 'τα κουδούνια μπροστά από τα πουλιά τους', κάθε χώρα έχει παραδόσεις και τις παρουσιάζει όταν βρει την ευκαιρία. Πώς θα σου φαινόταν αν κανένας ξένος έβλεπε τσολιάδες και σου έλεγε 'τί αδερφές είναι τούτες':
λετε απο εκει να βγηκε το ανεκδωτο με τον εραστη που ειπε : Ε ΝΤΑΝ ρε μλκ ΝΤΑΝ
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Τώρα για 'τα κουδούνια μπροστά από τα πουλιά τους', κάθε χώρα έχει παραδόσεις και τις παρουσιάζει όταν βρει την ευκαιρία. Πώς θα σου φαινόταν αν κανένας ξένος έβλεπε τσολιάδες και σου έλεγε 'τί αδερφές είναι τούτες':
λετε απο εκει να βγηκε το ανεκδωτο με τον εραστη που ειπε : Ε ΝΤΑΝ ρε μλκ ΝΤΑΝ
Τώρα που το λες...
-
Αρχίσαμε με τους κ@λ@φαρδους
-
Πάλι θα βρέξει...
Αγγλία - Παραγουάη 1-0
-
Τι φάλτσα παίρνει αυτή η Teamgeist ρε π%@στη μου
-
Ο χρήστης lukeduke έγραψε:
Τι φάλτσα παίρνει αυτή η Teamgeist ρε π%@στη μουΌντως! Δύσκολες μέρες για τερματοφύλακες
-
Αυτογκόλ του Γαριστείδη..
Εκτός τόπου και χρόνου οι Παραγουανοί στα πρώτα λεπτά.
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Αρχίσαμε με τους κ@λ@φαρδουςΕίπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα.
-
Χα παίζουνε το Self-Presevation Society τα εγγλεζάκια στις εξέδρες!
Italian Job κι' έτσι.
Παγκοσμιο κυπελο 2006-Γερμανια