-
mipos xeris kanenas selides me perioxomeno tetio; eyxaristo
edited by Krusenstern. Γράφετε ελληνικά παρακαλώ!
-
-
-
Ο χρήστης AFONOS έγραψε:
mipos xeris kanenas selides me perioxomeno tetio; eyxaristoΡίξε μια ματιά εδώ:
http://www.valentine.gr/kipoyriki.htm
http://www.noikokyra.gr/modules.php?name=News&new_topic=7
Γράψε κηπουρική στο Google... και ελληνικά στο 4T Forum!
-
ξερει κανεις να μου πει δεντρακια που να εχουν ριζες που να πηγαινουν προς τα κατω και να μην χανουν πολλα φυλλα;
εννοω οι ριζες, οσο γινεται, να μην κινουνται παραλληλα με το εδαφος..
ευχαριστωωωωωω -
Ναι υπάρχουν κάτι πλαστικά που η βάση τους είναι βιδωτή στο έδαφος… όσο βιδώνεις τόσο κατεβαίνει πιο κάτω…
Άσε μας ρε σκάι!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ξερει κανεις να μου πει δεντρακια που να εχουν ριζες που να πηγαινουν προς τα κατω και να μην χανουν πολλα φυλλα;
ευχαριστωωωωωωΚΥΠΑΡΙΣΟΕΙΔΗ
θελεις και για στηρηξη εδαφους ???????? -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
θελεις και για στηρηξη εδαφους ????????οχι..
αυτα που θελω ειναι αυτα που εγραψα, δηλαδη να πηγαινουν οι ριζες προς τα κατω και να χανει οσα λιγοτερα φυλλα γινεται..
ευχαριστω πολυ.. θα το ψαξω..Ναι υπάρχουν κάτι πλαστικά που η βάση τους είναι βιδωτή στο έδαφος… όσο βιδώνεις τόσο κατεβαίνει πιο κάτω…
Άσε μας ρε σκάι! -
Ο χρήστης skye έγραψε:
θελεις και για στηρηξη εδαφους ????????οχι..
αυτα που θελω ειναι αυτα που εγραψα, δηλαδη να πηγαινουν οι ριζες προς τα κατω και να χανει οσα λιγοτερα φυλλα γινεται..
ευχαριστω πολυ.. θα το ψαξω..Ναι υπάρχουν κάτι πλαστικά που η βάση τους είναι βιδωτή στο έδαφος… όσο βιδώνεις τόσο κατεβαίνει πιο κάτω…
Άσε μας ρε σκάι!Δυστυχως δεν εχεις πολλες επιλογες αν μιλαμε για καλωπιστικα , το κυπαρισι ειναι σχεδον μονοδρομος εαν θελεις οπωροφορα εσπεριδοειδη , γινου πιο σαφης ισως εχω να σου προτεινω κατι καλυτερο
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
κατακαθια απ τον καφε που πινεις.Μην μου πεις ότι μετά από αυτό, θα αρχίσει το δέντρο να σου λέει και το φλιτζάνι;!
Κηπουρική