-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Εγώ θυμάμαι τον Καββαθά να διαολοστέλνει την celica λέγοντας οτι είναι καλή μόνο για να πουλάς μούρη στην πλατεία του χωριού.
Επίσης θυμάμαι τον Στράτη να με πηγαίνει στα Μέγαρα στην πρώτη εκδήλωση για το Gti της χρονιάς οδηγώντας ένα type-R και το αυτοκινητάκι να στρίβει φανταστικά.το 2002, τότε το κληρώνανε κιόλας.... το type_R (καινουργιο εννοειται)
Τωρα δίνουν δώρο ένα ταξίδι... Επεσε ο τζίρος
-
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... icle=10264
αυτό διαβάζουνε όσοι θέλουν να πάρουν type _r.
Ειναι και ένα παράδειγμα άρθρων που σε φτιάχνουν...
(θέλω να πάω βόλτα με το αμάξι μου και η γυναίκα μου, μου άφησε το παιδί και πηγε για δουλειά.... -
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Πάντως έχει πλάκα ένα 'πολυμορφικό' να ρίχνει ξύλο σε 'σπορ' αυτοκίνητα.
Όσο πολυμορφικό είναι το TypeR άλλο τόσο οικογενειακή είναι η Integrale...
Το πολυμορφικό 'κόλαγε' σαν απάντηση στο
Καθώς η καθημερινότητά μου προβλέπει σπίτι δουλειά κλπ και όχι πίστα, και οι φορές που θα στρίψω αποτελούν μικρό ποσοστό χρόνου και χλμ, η καθόλα γρήγορη, άνετη και φιλική Celica θα ήταν η προτίμησή μου. Αποτελεί και ιδιαίτερο μοντέλο και όχι γρήγορη έκδοση ενός καλού μεν παπουδίστικου δε μισοπολυμορφικού μικρομεσαίου....
Η integrale οικογενειακή;
Μπα προτιμώ το evo που έχει και 'ποτρμπαγκάζ'. -
Αν δεις μόνο το σχήμα τους τότε ναι οικογενειακά είναι. Και νομίζω το σχόλιο αναφερόταν μόνο στο σχήμα και όχι στην οδική συμπεριφορά.
-
Παιδιά καλημέρα !!!
Λοιπον το ΣΚ εκανα και μια επισκεψη ... σε ενα μαντρα (φιλο φιλου) ...
Οι τιμες που μου ειπε ειναι:
ΤΑΠΕΡ απο 20500 - 22000
ΣΕΛΙΚΑ απο 22000 -24000Με αυτα που συζητησαμε ... αλλα και με την βοηθεια σας κλεινω προς το
ΤΑΠΕΡ !!!!!!!!!!!!
-
cld
-
για ποιες γυναίκες λέμε
Για τη δικιά μας ή για κάποια καινουργια που θα μας δει στο δρόμο?Με το ταπερ δε θα προλαβει να δει ουτε τι χρωμα είναι
-
Τόσο κακή ορατότητα έχει το celica;
-
κι εγώ που νόμισα ότι οι γυναίκες ξέρουν BMW, Mercedes, cabrio & jeep
-
Ο χρήστης Argyrismm έγραψε:
Παιδιά η celica μάλλον στρίβει καλύτερα...Κάνει όμως χειρότερους χρόνους γιατί το tupper ξεσκίζει σε γκάζια..
Άσχετα όμως με το αν ισχύουν αυτά...
Ένα Civic θα παραμείνει ένα Civic όσα κυβικά και vtec να έχει.
Η celica είναι μία celica.
Και αυτό γιατί οι γυναίκες δεν μπορούν να δουν τι είναι ένα tupper...
Αλλιώς βλέπουν την Celica...
Τότε μάλλον δε ζητάς αυτοκίνητο αλλά γκομενοπαγίδα.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
κι εγώ που νόμισα ότι οι γυναίκες ξέρουν BMW, Mercedes, cabrio & jeepΈνας φίλος μου λέει ότι οι γκόμενες ξέρουν μόνο την SLK και το αυτοκίνητο του πατέρα τους. Κάπως έτσι!
-
Η celica θα σε καλύψει πάντως.
Εγώ βέβαια ανάμεσα στα δύο θα αγόραζα το Typer επειδή είναι πιο καθαρόαιμο και μου αρέσει να βρίσκομαι σε διαρκή πόλεμο όταν στρίβω.
Η celica είναι πιο φιλική και ως συνοδηγός που είχα εμπειρία με μια ΤS μπορώ να πω ότι είναι ίσως το ευκολότερο αυτοκίνητο που έχω μπει. Διορθώνει μόνο του τη πορεία ανοίγοντας τροχία με το πίσω μέρος χωρίς να χρειάζεται διορθώσεις κτλπ. -
Καλά, εσύ θα αγόραζες πισωκίνητο, άστα τώρα τα ψόφια !
-
Λέμε τώρα...Αν τυφλονόμουν τι θα επέλεγα...;;;
-
Ειδα μια Celica TS σε δραση και εντυπωσιαστηκα! Βασικα με πατησε απο πανω Μεγαλο μεταξονιο,φιλικο και καλο στησιμο και πολυ γκαζι!
Δεν το λεω συγκριτικα με το TypeR αλλα πιστευω οτι αν εξαιρεσεις οτι ειναι 2+2 (και οι 2 πισω δεν πρεπει να ειναι πανω απο 1,75μ) ειναι πολυ καλη αγορα. -
Ποτε δε ξέρεις στην Αθηνα τι είναι αυτό που σε πάτησε.
Μπορεί να εχει από κάτω της ... τα μάτια
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
Ειδα μια Celica TS σε δραση και εντυπωσιαστηκα! Βασικα με πατησε απο πανω Μεγαλο μεταξονιο,φιλικο και καλο στησιμο και πολυ γκαζι!
Δεν το λεω συγκριτικα με το TypeR αλλα πιστευω οτι αν εξαιρεσεις οτι ειναι 2+2 (και οι 2 πισω δεν πρεπει να ειναι πανω απο 1,75μ) ειναι πολυ καλη αγορα.χρωμα?
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
Ειδα μια Celica TS σε δραση και εντυπωσιαστηκα! Βασικα με πατησε απο πανω
χρωμα?
-
Αααχ..μακάρι να είχα κ εγώ τέτοια διλήμματα;)))
Χωρίς να έχω εμπειρία από κανένα απ τα 2 αυτοκίνητα θα διάλεγα μάλλον το TypeR μόνο κ μόνο επειδή απ όσα έχω διαβάσει είναι πιο ''απόλυτο'' και πιο αγωνιάρικο.To μόνο που με χαλάει είναι το ηλεκτρικό του τιμόνι.
Τώρα αν προσφέρεται κανείς να με κάνει μια βόλτα με τη celica του για να αλλάξω γνώμη δε θα πω όχι:))) -
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
Δεν το λεω συγκριτικα με το TypeR αλλα πιστευω οτι αν εξαιρεσεις οτι ειναι 2+2 (και οι 2 πισω δεν πρεπει να ειναι πανω απο 1,75μ) ειναι πολυ καλη αγορα.χρωμα?
ΑΣΗΜΙ
ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ CELICA TS η TYPE - R