-
Ολη η Ευρώπη έχει κάνει στροφή προς τα station (και από παλιότερα στα liftback), μόνο οι κολλημένοι Ελληνάρες συνεχίζουν να έχουν ψηλά στη υπόληψή τους τα (απαράδεκτα από πλευράς πρακτικότητας) sedan.
Εύγε Χρήστο, πολύ καλή επιλογή (αυτό ψήφισα κι εγώ στην ψηφοφορία, μη παρατηρώντας ότι το θέμα ξεκίνησε παλιότερα).
-
μη το λες!
ριξε μια ματια γυρω σου να δεις ΠΟΣΑ ΣΟΥΒ κυκλοφορουν (κανενας μα ΚΑΝΕΝΑΣ απο τους οδηγους των δε δινει σημασια στις προτεραιοτητες, σηματα, λωριδες.. οτιδηποτε..βγαινω και ας προσεχες!!)σοβαρα παντως, νομιζω οτι περα απο το κολλημα, ειναι και λιγο λογικο..
στην ευρωπη οι ανθρωποι εχουν να κυκλοφορησουν και να παρκαρουν. ολα αυτα τα εχουν προγραμματισμενα..
εδω εστω οτι το κυκλοφορεις...
ΠΟΥ θα το παρκαρεις?? -
Ο χρήστης tm έγραψε:
μη το λες!
ριξε μια ματια γυρω σου να δεις ΠΟΣΑ ΣΟΥΒ κυκλοφορουν (κανενας μα ΚΑΝΕΝΑΣ απο τους οδηγους των δε δινει σημασια στις προτεραιοτητες, σηματα, λωριδες.. οτιδηποτε..βγαινω και ας προσεχες!!)σοβαρα παντως, νομιζω οτι περα απο το κολλημα, ειναι και λιγο λογικο..
στην ευρωπη οι ανθρωποι εχουν να κυκλοφορησουν και να παρκαρουν. ολα αυτα τα εχουν προγραμματισμενα..
εδω εστω οτι το κυκλοφορεις...
ΠΟΥ θα το παρκαρεις??Δεν ειναι (μονο) αυτο Γαρυφαλε.
Αφου στη γειτονια/πολυκατοικια το παιζω τουλαχιστον στελεχος πολυεθνικης ,πως θα γινει αφου το στεσιον 'δειχνει' φτωχο επεγγελματια; -
cpp
το Mauritius Blue έβαλες;Πολύ όμορφο χρώμα!
-
n_olympios
Ολη η Ευρώπη έχει κάνει στροφή προς τα station (και από παλιότερα στα liftback), μόνο οι κολλημένοι Ελληνάρες συνεχίζουν να έχουν ψηλά στη υπόληψή τους τα (απαράδεκτα από πλευράς πρακτικότητας) sedan.
Συμφωνω μαζι σου αλλα μεχρι ενος σημειου...Απο την εμπειρια μου στο εξωτερικο εχω δει οτι και στην ευρωπη αγοραζουν σενταν και πολλα μαλιστα.Αναλογα και με τις αισθητικες διαφορες,αναμεσα στις εκδοσεις.Βλεπω περισσοτερες 3αρες και 5αρες σενταν ,παρα SW.Eιδικα 530d και 320d.Αντιθετα βλεπω περισσοτερα Α6 SW παρα σενταν...Στη Γερμανια απειρες περισσοτερες C mercedes sedan και λιγοτερες SW.
Στα συγχρονα αυτοκινητα πιστευω οτι ακομα και τα sedan εχουν αυξημενη πρακτικοτητα σε σχεση με παλιοτερα.Για παραδειγμα η σημερινη 3αρα εχει 460 λιτρα χωρο αποσκευων...ενω ενα PASSAT sedan 560!!!Εχοντας και ικανοποιητικο ανοιγμα..
Βεβαια περι ορεξεως..ζαμπονοτυροπιτα...ειμαι και off topic -
se poio teyxos twn 4T eixe ginei dokimh tou A4 TFSI kai tou DTM (h to sygkritiko sthn pista pou anaferesai)? Den 8ymamai kati kai psaxnontas sto site de vriskw tipota..
-
Αυτό με τα sedan και τα SW στην Στουτγκάρδη εγώ γιατί δεν το βλέπω? Μόνο οι 5αρες sedan είναι περισσότερες από τις touring ειδικά E sedan μόνο σε ταξί έχω δεί.
-
mirage
C class ηθελα να γραψω...το διορθωσα.Αυτη η εντυπωση μου δημιουργηθηκε. -
Υπάρχει μια λογική σε αυτό που λέτε περί των 5 touring. ΔΕ ΒΛΕΠΟΝΤΑΙ!
-
αντιθέτως θεωρώ την 5 sedan από τα πιο όμορφα sedan.
όπως καταλαβαίνεις περί ορέξεως...
-
Μα ακριβώς. Πάντως θεωρώ πως αν οι δύο προαναφερθείσες εταιρείες είχαν και liftback μοντέλα, τότε ο κόσμος εις τας Ευρώπας θα προτιμούσε αυτά έναντι των sedan.
Οπως και να το κάνεις, όσο μεγάλο άνοιγμα και χώρο κι αν έχει ένα sedan, δεν παύει να μην είναι απόλυτα εκμεταλλεύσιμο λόγω του χαμηλού και σταθερού ύψους. Εκτός του ότι σε πολλά δεν αναδιπλώνονται τα καθίσματα...
Εντελώς off topic...
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
mirage
C class ηθελα να γραψω...το διορθωσα.Αυτη η εντυπωση μου δημιουργηθηκε.Και εγώ εντυπώσεις γράφω. Στις C τα πράγματα είναι πιο μοιρασμένα αλλά και πάλι υπερτερούν οι wagon τουλάχιστον εδώ πέρα που είμαι εγώ.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
cpp
το Mauritius Blue έβαλες;Πολύ όμορφο χρώμα!
Ναι Mauritius blue απλά δεν το έγραψα γιατί πολλοί μπορεί να μην το ξέρουν!!!! Υπάρχει και ένα μπλε μενεξεδι περλε που ψιλοέμοιαζε και κρατάω μια πισινή να δω ένα τέτοιο χρώμα live μόλις με ειδοποιήσουν ότι θα έχουν ένα τέτοιο να το δώ!!!!!!!
Φίλε fpan το τεύχος είναι αυτό με την κόκκινη Cayman S στο εξώφυλλο........ και την επίσκεψη στο Ascari
-
Τι να λέμε τώρα. Αυτοκινητάρα πήρες. Και εμένα μου αρέσει πολύ καλύτερα το S/W... Εύγε και από μένα.
Εγώ μάλλον θα έπαιρνα το allroad...
Το έχει ένα πρώτος μου ξάδελφος και το αυτοκίνητο είναι απίστευτο. -
Πολλά SW μοντέλα μου φαίνονται πιο όμορφα από τα σεντάν. Παραδείγματα Audi όλα, Focus ΙΙ μακράν, E-class παλιότερη, Volvo όλα, Alfa Romeo 156 και 159 και άλλα.
Εξίσου όμορφα με τα σεντάν οπότε και προτιμητέα μου φαίνονται σε SW οι 3άρες και οι 5άρες.
Γενικά είμαι φίλος των SW αφού για μένα δεν βγάζουν γεροντίλα ούτε μαστορίλα αλλά νεανικό δραστήριο ύφος, ανθρώπου που ξεφεύγει από τα συμβατικά πρότυπα, έχει ισορροπήσει τη ζωή του διαθέτοντας ελεύθερο χρόνο (τη μεγάλη πολυτέλεια της εποχής μας) πιθανότατα γράφοντας καταλλήλως κάποιες συντηρητικές ιδέες ενώ του αρέσουν τα ταξίδια και οι εκδρομές καθώς και τα αθλήματα και χόμπυ που περιέχουν δράση. Πιθανόν διαθέτει και σκύλο/ους.
**Πλεονεκτήματα **εκτός από την μεγαλύτερη χωρητικότητα και ευελιξία των χώρων είναι το ότι κάθεσαι στο άνοιγμα του χώρου αποσκευών για να ξεκουραστείς ή για να αλλάξεις τα λερωμένα παπούτσια μπότες κλπ Σχετική σπανιότητα.
**Μειονεκτήματα **λίγο παραπάνω βάρος, μικρότερη ασφάλεια αντικειμένων στο πορτμπαγκάζ, μεγαλύτερη πλευρική επιφάνεια, μεγαλύτερος χώρος για θέρμανση/ψύξη και αντηχείο.... Πιθανόν μικρότερη αξία μεταπώλησης.
Αν και προσωπικά θα κοίταζα κάτι σε BMW (είτε 3 xi είτε Χ3) από τις αρχικές επιλογές σου αυτή θεωρώ την καλύτερη περίπτωση. Σχετικά με το χρώμα είναι θέμα γούστου, εγώ δεν συμπαθώ τα ασημί (και ασημογκρί, ασημομπλε κλπ) και προτιμώ πιο σκούρα χρώματα με μπεζ εσωτερικό... καλώς να έρθει! -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ναι [Mauritius blue απλά δεν το έγραψα γιατί πολλοί μπορεί να μην το ξέρουν!!!! Υπάρχει και ένα μπλε μενεξεδι περλε που ψιλοέμοιαζε και κρατάω μια πισινή να δω ένα τέτοιο χρώμα live μόλις με ειδοποιήσουν ότι θα έχουν ένα τέτοιο να το δώ!!!!!!!
Φίλε fpan το τεύχος είναι αυτό με την κόκκινη Cayman S στο εξώφυλλο........ και την επίσκεψη στο Ascari
μωβ δηλαδή;
-
Φοβερη επιλογη φιλε μου. Low profile, top performance.
Καλοταξιδο!
-
.....η καλύτερη επιλογή όλων
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
.....η καλύτερη επιλογή όλωνεχμμ...γκουχ γκουχ...
-
A3 sportback εγω θα διαλεγα!
[Διάσπαση] Ποιο να είναι το νέο αυτοκίνητο του cpp?