-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ναι [Mauritius blue] απλά δεν το έγραψα γιατί πολλοί μπορεί να μην το ξέρουν!!!! Υπάρχει και ένα μπλε μενεξεδι περλε που ψιλοέμοιαζε και κρατάω μια πισινή να δω ένα τέτοιο χρώμα live μόλις με ειδοποιήσουν ότι θα έχουν ένα τέτοιο να το δώ!!!!!!!
Φίλε fpan το τεύχος είναι αυτό με την κόκκινη Cayman S στο εξώφυλλο........ και την επίσκεψη στο Ascari
μωβ δηλαδή;
ΜΠΛΕ!!
-
Καλορίζηκο αλλα πολλα τα λεφτα γιαυτο που ειναι το συγκεκριμενο αυτοκινητο και με τεραστιο κοστος συντηρησης.
Εγω θα προτιμουσα ενα CR-V που αν υπολογισεις το συνολικο κοστος για τα επομενα 5 χρονια θα ηταν στο 1/3 του Αουντι.
Πριν 5-10 χρονια ήθελα και εγω να παρω ενα Αουντι Κουατρο αλλα μετα απο την πικρη εμπηρεια με το VW δεν ξαναδοκιμαζω ιδιοκτησια αυτοκινητου της συγκεκριμενης εταιρειας εκτος και αν το ονομα του αρχίζει απο G ή M.
-
To CR-V είναι το 1/3 του Audi γενικώς, όχι μόνο στο κόστος συντήρησης.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
.....η καλύτερη επιλογή όλων
εχμμ...γκουχ γκουχ...
αρρώστησες?
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Καλορίζηκο αλλα πολλα τα λεφτα γιαυτο που ειναι το συγκεκριμενο αυτοκινητο και με τεραστιο κοστος συντηρησης.Εγω θα προτιμουσα ενα CR-V που αν υπολογισεις το συνολικο κοστος για τα επομενα 5 χρονια θα ηταν στο 1/3 του Αουντι.
Πριν 5-10 χρονια ήθελα και εγω να παρω ενα Αουντι Κουατρο αλλα μετα απο την πικρη εμπηρεια με το VW δεν ξαναδοκιμαζω ιδιοκτησια αυτοκινητου της συγκεκριμενης εταιρειας εκτος και αν το ονομα του αρχίζει απο G ή M.
και το Sorento/Santa Fe θα είχε το 1/57589659 του κόστους συντήρησης του CRV,
μάλλον μηδενικό, μιας και η συντήρησή του είναι δωρεάν -
αυτο ειναι το χρωματακι ???
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Καλορίζηκο αλλα πολλα τα λεφτα γιαυτο που ειναι το συγκεκριμενο αυτοκινητο και με τεραστιο κοστος συντηρησης.Εγω θα προτιμουσα ενα CR-V που αν υπολογισεις το συνολικο κοστος για τα επομενα 5 χρονια θα ηταν στο 1/3 του Αουντι.
To CR-V exei mapa timoni...
Mporeis se parakalw na kaneis elaborate sxetika me to kostos synthrhshs kai thn pikrh empeiria pou eixes? -
Ο χρήστης fpan έγραψε:
Καλορίζηκο αλλα πολλα τα λεφτα γιαυτο που ειναι το συγκεκριμενο αυτοκινητο και με τεραστιο κοστος συντηρησης.
Εγω θα προτιμουσα ενα CR-V που αν υπολογισεις το συνολικο κοστος για τα επομενα 5 χρονια θα ηταν στο 1/3 του Αουντι.
To CR-V exei mapa timoni...
Mporeis se parakalw na kaneis elaborate sxetika me to kostos synthrhshs kai thn pikrh empeiria pou eixes?Aυτααα ειναι!!
-
-
Στα διαδικαστικά να σας πώ.....
- Οι πωλητές είναι άσχετοι στην κοσμάρα τους
- Πήγα σε τέσσερις βελτιώνοντας συνέχεια τις προσφορές και τελικά έσωσα 4χιλ Euro
Να σας πω ότι τελικά το μεταχειρισμένο το άφησα από τώρα..... οπότε αν κάποιος θέλει μεταχειρισμένο Golf IV Gti 99 ατρακάριστο, ντιζάτο, καλοσυντηρήμενο αλλά με 140,000 χλμ εκτός αν τα κατέβασαν.... ας στείλει pm ..... επιπλέον έμαθα ότι είναι υποχρεωμένοι να το πουλήσουν με 1 χρόνο εγγύηση!!!!!
Τώρα έχω ξεμείνει με το Golfaki 1.6 της γυναίκας ... το οποίο παναθεμάτο δεν πάει μια .... να μην πω το νιώθω και επικίνδυνο. Τώρα συνειδητοποιώ πραγματικά τι εστί ροπή 1.8Τ που την έχασα.... πλέον κάνω υπομονή!!!!!!!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Στα διαδικαστικά να σας πώ.....- Οι πωλητές είναι άσχετοι στην κοσμάρα τους
- Πήγα σε τέσσερις βελτιώνοντας συνέχεια τις προσφορές και τελικά έσωσα 4χιλ Euro
Να σας πω ότι τελικά το μεταχειρισμένο το άφησα από τώρα..... οπότε αν κάποιος θέλει μεταχειρισμένο Golf IV Gti 99 ατρακάριστο, ντιζάτο, καλοσυντηρήμενο αλλά με 140,000 χλμ εκτός αν τα κατέβασαν.... ας στείλει pm ..... επιπλέον έμαθα ότι είναι υποχρεωμένοι να το πουλήσουν με 1 χρόνο εγγύηση!!!!!
Τώρα έχω ξεμείνει με το Golfaki 1.6 της γυναίκας ... το οποίο παναθεμάτο δεν πάει μια .... να μην πω το νιώθω και επικίνδυνο. Τώρα συνειδητοποιώ πραγματικά τι εστί ροπή 1.8Τ που την έχασα.... πλέον κάνω υπομονή!!!!!!!
μην γράφεις τέτοιες λέξεις για το 80% των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν. Κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς εγκάθετος
για το 1 υπάρχει ανάλογο τόπικ, για το 2 κάτι σου 'χα πει
-
ε ναι βλέπεις μάθαμε στα πολλά άλογα εμείς του 80% και θέλουμε για πρωινό 180-200 από δαύτα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ε ναι βλέπεις μάθαμε στα πολλά άλογα εμείς του 80% και θέλουμε για πρωινό 180-200 από δαύτα...Ακόμα ασχολείστε με χάρους 180-200 αλόγων;;;;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ε ναι βλέπεις μάθαμε στα πολλά άλογα εμείς του 80% και θέλουμε για πρωινό 180-200 από δαύτα...Φίλε δυστυχώς οι κοινωνίες αλλάζουν και πλεον τα 200 αλόγατα παίζουν για πλάκα!!!!!! και συνηθίσμαμε......
Από κει και πέρα τα πιο πολλά άλογα στον λογικό χρήστη δίνουν ΙΜΟ περισσότερη ασφάλεια και στήριξη στην δύσκολη στιγμή!!!! -
btw, πριν μερικές μέρες έκανα 500-600χλμ με το 'δικό σου' σε sedan έκδοση σε επαρχιακούς δρόμους
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
TOΣΗ μεγάλη διαφορά;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
TOΣΗ μεγάλη διαφορά;
H Karenta πχ δεν έπαιρνε το μεταχειρισμένο και δεν έκανε έκπτωση στο καινούργιο!!!!!
Όταν έχεις και μεταχειρισμένο περιπλέκονται λίγο τα πράγματα!!!!!
Πχ Κάποιος μου έδινε 9,000 στο μεταχειρισμένο....... τελικά πήρα 11,000..........
[Διάσπαση] Ποιο να είναι το νέο αυτοκίνητο του cpp?