-
-Αληθινό come back από τη Ferrari
-**Φάτσα **ο Αlonso, στην απονομή ,
μάζεψε και τα χέρια για τις κακές γλώσσες...-Πολύ καλός ο **Rosberg **:)
-**Ντόρτια **για τη Honda...
-
μπράβο στη Ferrari-Bridgestone που κατάφερε να βρει αυτό που της έλειπε μέσα σε ένα αγώνα (από Ιμολα-Nurburgring) και το έχει ξανακάνει (Monza 2003) όταν οι άλλες ομάδες ή θα κατηγορούν τη Φεράρι (Honda) ή θα την υποτιμούν (Renault) ή θα δηλώνουν πόσο έχουν βελτιώσει και πάντα στις ίδιες θέσεις τερματίζουν (Mclaren).....
Η Φεράρι κατάφερε να βρει τη ταχύτητα σε ένα γύρο δοκιμαστικών, να βρει τη σταθερότητα σε ένα αγώνα και επίσης να μπορεί να έχει ένα ελαστικό γρήγορο τόσο στην αρχή όσο και στο τέλος της διάρκειάς του..... μαζί με τη Bridgestone 1000 μπράβο!
ΥΓ.... η φάτσα του Αλόνσο ΟΚ..... είδατε όμως τον φίλο μου τον Briatore?
αλλά ξέχασα..... δε μας θεωρούν ικανούς αντίπαλους φέτος.... -
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
μπράβο στη Ferrari-Bridgestone που κατάφερε να βρει αυτό που της έλειπε μέσα σε ένα αγώνα (από Ιμολα-Nurburgring) και το έχει ξανακάνει (Monza 2003) όταν οι άλλες ομάδες ή θα κατηγορούν τη Φεράρι (Honda) ή θα την υποτιμούν (Renault) ή θα δηλώνουν πόσο έχουν βελτιώσει και πάντα στις ίδιες θέσεις τερματίζουν (Mclaren).....Nα σου πω ομως, συγχαρητηρια, και μπράβο σας, και παναξια νικη αλλά μην αρχιζεις τα ψωνίστικα τωρα please...
Και η ferrari τα ιδια έλεγε περυσι και σερνοταν, 'βελτιωνόμαστε' έλεγε συνεχεια και την ψάχναμε.. Μην τρελαθουμε τελειως!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Nα σου πω ομως, συγχαρητηρια, και μπράβο σας, και παναξια νικη αλλά μην αρχιζεις τα ψωνίστικα τωρα please...
Και η ferrari τα ιδια έλεγε περυσι και σερνοταν, 'βελτιωνόμαστε' έλεγε συνεχεια και την ψάχναμε.. Μην τρελαθουμε τελειως!!
πέρσι η Φεράρι ήξερε πότε να μιλήσει και ποτέ δε υποτίμησε καμία από τους αντιπάλους της... έλεγε πως έβρισκε το δρόμο της γνωρίζοντας ωστόσο το μεγάλο πρόβλημα στα ελαστικά της... με άλλα λόγια, εγώ θυμάμαι αγώνα με αγώνα να ρίχνει το φτάιξιμο στη Bridgestone κάτι που και οι Ιάπωνες παραδέχονταν λίγο ως πολύ.
-
Για μια ακομα φορα λουστηκαμε στο ιδρωτα απο την αγωνια που μας προσεφερε ο αγωνας
Γυρω γυρω ολοι και ενα αριστουργηματικο προσπερασμα για την πρωτη θεση..... ΣΤΑ ΠΙΤ!!!
Mε τον Τακη στη συγκεκριμενη φαση να τρελαινει το φωνομετρο αφου η φωνη του επιασε κοφτη! Φημες θελουν το φωνομετρο που μετραει και τους κινητηρες να εδειξε 21.000 rpm! )Παμε τωρα σε καποιες προχειρες εκτιμησεις…
Η Bridgestone καλυτερη από την Μichelin
Φαινεται από την αποδοση του Μασα, του Ραλφ (μεχρι να εγκαταληψει) και του Ροσμπεργκ από το που συνηθως αυτοι βρισκονται.Η Ferrari φαινεται να εχει κανει ένα βημα προς τα εμπρος και να εχει πλησιασει τη Renault.
Η Mclaren παρα τις βελτιωσεις όχι μονο δεν κερδισε εδαφος αλλα μαλλον εδειξε να χανει με το Raikonnen να κανει ότι μπορει.
Υποτονικος ο Montoya εμεινε πολύ πισω (ισως και λογο ότι δεν του ταιριαζει αυτή η πιστα)
Τα πραγματα δειχνουν να ξεκαθαριζουν για το ποιοι θα κυνηγησουν το φετινο πρωταθλημα.
Αρχιζω να φοβαμαι ότι η Michelin που αποχωρει στο τελος της σεζον εχει αρχισει και χανει το ενδιαφερον της.
Ωραιος ο γερμανος σκηνοθετης που μας εδωσε μια ωραια γευση από ολο το grid σε σχεση με τον Ιταλο στην Ιμολα.
Πολλες οι διαφημισεις και σημερα (μαλιστα από 14:50 μεχρι και τις 15:25 επεσαν 3 break για διαφημισεις διαρκειας ανω των 10 λεπτων σε 35 λεπτα συνολικο χρονο!! Ελεος! Στην τελικη ας ακριβεινετε λιγο το χρονο.
Εκνευριστικος και σημερα ο Αντρεα (de cezaris ). Απορω γιατι το νεχετε εκει περα? Μονο για να μας υπενθυμιζει κάθε φορα τι ωρα είναι ο εκαστοτε ποδοσφαιρικος αγωνας? Πραγματικα δεν εχει να προσφερει τιποτα(μαλλον εκνευριζει το κοινο με την ασχετοσυνη του)
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Nα σου πω ομως, συγχαρητηρια, και μπράβο σας, και παναξια νικη αλλά μην αρχιζεις τα ψωνίστικα τωρα please...
πέρσι η Φεράρι ήξερε πότε να μιλήσει και ποτέ δε υποτίμησε καμία από τους αντιπάλους της... έλεγε πως έβρισκε το δρόμο της γνωρίζοντας ωστόσο το μεγάλο πρόβλημα στα ελαστικά της... με άλλα λόγια, εγώ θυμάμαι αγώνα με αγώνα να ρίχνει το φτάιξιμο στη Bridgestone κάτι που και οι Ιάπωνες παραδέχονταν λίγο ως πολύ.
Ναι ρε συ, εχεις δικιο! Εχεις την αλανθαστη ομάδα!!
Επίσης δεν χρειάζεται να πεις κατι για να υποτιμήσεις τις άλλες ομάδες, η υπεροψία εκφράζεται με πολλους τρόπους!!Ακόμα και τωρα το ίδιο λάθος κάνεις! Μονο τα ελαστικά εφταιγαν για την περσυνη καταντια της φερράρι? Οκ επαιζαν σημαντικό ρόλο αλλα πολυ απλοϊκη λογικη δεν νομίζεις??
Τεεεελος πάντων... Ας μη χαλασουμε τις καρδιες μας! Απλά, όχι επειδη αρχιζουμε και παιρνουμε τα πανω μας, βγαινουμε ξαφνικά απο το αβγο μας (που εναμησι χρονο ειμασταν κλεισμενοι) και λέμε ότι θέμε...
Αντε καλή μας μέρα!!
-
Εμένα μου άρεσε που είχαν προεξοφλήσει μερικά παιδιά την άνετη επικράτηση του Alonso...!!
Τώρα αρχίζουν τα ωραία!! Κίμι, άντε, πάρε μπρος αγορίνα μου!! Σε θέλουμε μπροστά κι εσένα!!!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Εμένα μου άρεσε που είχαν προεξοφλήσει μερικά παιδιά την άνετη επικράτηση του Alonso...!! -
Να σημειώσω πως ήταν η πρώτη φορά που ο Alonso δεν πανηγύρισε έξαλλα την αγαπημένη του 2η θέση.
Καλή χρονιά σε όλους, ευτυχισμένο το 2002.
-
Ο αγώνας σίγουρα για τον θεατή της τηλεόρασης ήταν κατά μεγάλα διαστήματα βαρετός, ωστόσο αν έχεις το live timing δίπλα ανοιχτό βλέπεις τα πράγματα με άλλο μάτι. Πραγματικά οι MS και FA οδηγούσαν πολύ γρήγορα, και τα πάντα έμοιαζε να είναι στην κόψη του ξυραφιού.
Στο πρώτο στοπ φάνηκε πως τελικά είχε αξία ο ένας παραπάνω γύρος που πήρε ο Alonso στο fuel allocation των δοκιμαστικών, καθώς και το λαθάκι του MS στο 2ο sector. Όμως, έστω κι έτσι, τό ότι η Ferrari έβαλε τον MS ένα γύρο μετά τους έδωσε τη δυνατότητα να αντιδράσουν στην τακτική του Alonso και να φορτώσουν παραπάνω τον MS. Μετά ήταν 'απλά' τα πράγματα, και ο MS έκανε για πολλοστή φορά τους 2-3 εξαιρετικούς γύρους που ήθελε.
Γενικά με εντυπωσίασε και ο Massa, που έκανε πολύ ώριμο αγώνα, έχοντας εξαιρετικό γυρολόγιο και αυτός, ενώ δεν έκανε κανένα λάθος υπό πίεση προς το τέλος. Αντίστοιχα και ο Kimi ήταν πολύ γρήγορος με ελαφρύ μονοθέσιο, αλλά η Mclaren ήταν 'ένα κλικ' σε ρυθμό κάτω από τους ανταγωνιστές τους.
Πλέον μάλλον πάμε σε ολική αναμέτρηση Renault - Ferrari και Alonso - Schumacher για τον τίτλο, μιας και η Mclaren δύσκολα πλέον θα μπορέσει να υποσκελίσει και τις δύο ανταγωνίστριες της. Ωστόσο είμαι σίγουρος πως θα βελτιωθούν και θα διεκδικήσουν νίκες.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Ο αγώνας σίγουρα για τον θεατή της τηλεόρασης ήταν κατά μεγάλα διαστήματα βαρετός, ωστόσο αν έχεις το live timing δίπλα ανοιχτό βλέπεις τα πράγματα με άλλο μάτι. Πραγματικά οι MS και FA οδηγούσαν πολύ γρήγορα, και τα πάντα έμοιαζε να είναι στην κόψη του ξυραφιού.Στο πρώτο στοπ φάνηκε πως τελικά είχε αξία ο ένας παραπάνω γύρος που πήρε ο Alonso στο fuel allocation των δοκιμαστικών, καθώς και το λαθάκι του MS στο 2ο sector. Όμως, έστω κι έτσι, τό ότι η Ferrari έβαλε τον MS ένα γύρο μετά τους έδωσε τη δυνατότητα να αντιδράσουν στην τακτική του Alonso και να φορτώσουν παραπάνω τον MS. Μετά ήταν 'απλά' τα πράγματα, και ο MS έκανε για πολλοστή φορά τους 2-3 εξαιρετικούς γύρους που ήθελε.
Όντως εκεί στο 2ο sector έκανε 39.3 οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να προλάβει τον Αλόνσο. Πολύ χρήσιμο το live timing
-
Αυτό το πως-το-είπατε-Live-timing που το βρίσκουμε;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αυτό το πως-το-είπατε-Live-timing που το βρίσκουμε;http://www.formula1.com/race/livetiming/755.html
Νομίζω θέλει free-registration.
-
Ο χρήστης ladaman11 έγραψε:
Ωραιος ο γερμανος σκηνοθετης που μας εδωσε μια ωραια γευση από ολο το grid σε σχεση με τον Ιταλο στην Ιμολα.
+1
Πολλες οι διαφημισεις και σημερα (μαλιστα από 14:50 μεχρι και τις 15:25 επεσαν 3 break για διαφημισεις διαρκειας ανω των 10 λεπτων σε 35 λεπτα συνολικο χρονο!! Ελεος! Στην τελικη ας ακριβεινετε λιγο το χρονο.
+1000
Εκνευριστικος και σημερα ο Αντρεα (de cezaris ). Απορω γιατι το νεχετε εκει περα? Μονο για να μας υπενθυμιζει κάθε φορα τι ωρα είναι ο εκαστοτε ποδοσφαιρικος αγωνας? Πραγματικα δεν εχει να προσφερει τιποτα(μαλλον εκνευριζει το κοινο με την ασχετοσυνη του)
+100000000000000000
-
βλέποντας τους χρόνους των ΜΣ και ΦΑ στα πιτς, κάτι μου λέει πως ο ΜΣ μπήκε νωρίτερα για να μπερδέψει τους μηχανικούς του Αλόνσο, αφού παρόλο που βγήκε με 1 δευτ. ταχίτερος κατάφερε να κάνει 2-3 γύρους παραπάνω... ίσως ο ΜΣ είχε λίγα καύσιμα όταν έκανε το 1ο ανεφοδιασμό και γράφοντας μόλις 7 και κάτι δευτ. έκανε τους μηχανικούς της Ρενώ να ψάχνονται στο 2ο ανεφοδιασμό..!
ΥΓ βέβαια τα παραπάνω πολύ πιθανό να είναι της φαντασίας μου......
ΥΓ2. never mind! Schumi rulez!!!!!
-
ΥΓ 3..... πόσο χρονών είπαμε είναι ο ΜΣ (γιατί με τις επιδόσεις του με κάνει να το ξεχνάω συνέχεια) ?
-
Είναι γέρος δε μπορεί, ασε τον...
-
Δε μπορεί μωρέ, στα πιτ στόπ πέρασε...
-
Μηπως προσεξατε τα πιτ στοπ του Μοντυ?Το πρωτο ηταν 9.κατι νομιζω(2.5 δευτερολεπτα πιο αργο απ των σουμι και αλονσο) και το δευτερο 8,κατι(Επισης 2.5 δευτερολεπτα πιο αργο απ του σουμι ο οποιος αν δεν κανω λαθος μπηκε 6 γυρους νωριτερα) δηλαδη και του εβαλαν καυσιμα για 6 γυρους παραπανω και μας εριξαν 2.5 δευτερολεπτα?
Εχω αρχισει και τσαντιζομαι πολυ με τη συμπεριφορα της ομαδας απεναντι στον Μοντυ -
Ο χρήστης Mclaren-Queen έγραψε:
Μηπως προσεξατε τα πιτ στοπ του Μοντυ?Το πρωτο ηταν 9.κατι νομιζω(2.5 δευτερολεπτα πιο αργο απ των σουμι και αλονσο) και το δευτερο 8,κατι(Επισης 2.5 δευτερολεπτα πιο αργο απ του σουμι ο οποιος αν δεν κανω λαθος μπηκε 6 γυρους νωριτερα) δηλαδη και του εβαλαν καυσιμα για 6 γυρους παραπανω και μας εριξαν 2.5 δευτερολεπτα?
Εχω αρχισει και τσαντιζομαι πολυ με τη συμπεριφορα της ομαδας απεναντι στον ΜοντυEγω να δεις ποσο τσαντιζομαι με τη συμπεριφορα του Μοντυ προς την ομαδα...Ανυπαρκτος για αλλη μια φορα...
Επίσημο thread:GP Ευρώπης-Nurburgring