-
Ο χρήστης Κανάργια Ιωάννης έγραψε:
Όταν εκφράζω την αποψή μου εγώ και ο οποιοσδήποτε συμφορουμίστας δεν είναι ανάγκη να ειρωνεύεται κανείς και να τις αποκαλεί ο.. οποιοσδήποτε χοντράδες..λίγοι τρόποι δεν βλάπτουνTα πράγματα είναι απλά.
Μερικοί - το τρώγαν όλο τα φαΐ τους - κι΄έτσι το μυαλουδάκι τους δουλεύει καλά - καλύτερα - άριστα και οι απόψεις τους είναι οι απόλυτα σωστές οπότε αν γράφεις κάτι διαφορετικό είναι χοντράδα - βλακεία και κουράδα.....Το αυτό βέβαια συμβαίνει κι αν κι εφόσον σαν παιδάκια...τα άλλα παιδάκια τα πλάκωναν και τους έτρωγαν το φαγάκι τους.....
διαλέγεις ότι θες για τους 'είρωνες - χοντρο- κουραδογράφους'.
-
** greo** για χρονια ροσμπεργκ δε το βλεπω.εκτος απο ενα ταχυτερο
γυρο δεν εχει κανει πολλα πραγματα.για ρουκι δε τα παει και ασχημα βεβαιαο γουεμπερ εχει πολυ καλη χρονια αλλα σπαει το μπουρδελο το οποιο νομιζω ειναι αρκετα γρηγορο μπουρδελο και μπορει να ναι τωρα 6 αλα μαλλον οχι για πολυ.
και ας επαναλαβω και την ερωτηση μου:
Ο χρήστης patro έγραψε:
μια ερωτηση μονο.γιατι αφου κανεις το μισο αγωνα χωρις να σταματησεις πρεπει να κανεις μετα 2 πιτστοπ??????.το εχω δει επανηλημενες φορες και το εκανε σημερα η williams
μια τεκμηριωμενη απαντηση και οχι εικασιες παρακαλω
-
Όσον αφορά τον αγώνα βαρετός...καλύτερη η στρατηγική 'και οι τεχνικοί' της Ferrari.
Απογοήτευση ο Μοντόγια - για άλλη μια φορά...ανιαρή η προσπάθεια του Κιμι.
Ο Αλόνσο και η Ρενώ - δεν είμαι σίγουρος- αλλά δεν μου φάνηκαν και τόσο απελπισμένοι όσο γράφουν κάποιοι συμφορουμίστες....
Επίσης δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα και να γράψω για τπ πως ήταν η φάτσα του Αλόνσο μετά τον αγώνα..
Βρίσκω θετικότατο την ανοδο των κόκκινων σε σχέση με πέρσι και θα επιθυμούσα να ανέβει[πραγματικά] η HONDA.
Καλός ο Μπαρικέλο...μάλλον τον συνηθίζουν στη Ηοντα..
η τακτική των williams ήταν ΄για σπαζοκεφαλιά.....33 γύρους με τα αρχικά καύσιμα... -
Tεκμηριωμένη απάντηση...κι ουχί εικασίες.....
Μπράβο απαιτήσεις !!! και με επιμονή κι επανάληψη της ερώτησης μέχρι να απαντηθεί..Tεκμηριωμένη απάντηση ούτε από τους τεχνικούς της ομάδας δεν θα πάρεις - ή μήπως αν τους ρωτούσες θα σου απαντούσαν;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Πλέον μάλλον πάμε σε ολική αναμέτρηση Renault - Ferrari και Alonso - Schumacher για τον τίτλο, μιας και η Mclaren δύσκολα πλέον θα μπορέσει να υποσκελίσει και τις δύο ανταγωνίστριες της. Ωστόσο είμαι σίγουρος πως θα βελτιωθούν και θα διεκδικήσουν νίκες.
Aρχιζω απο εδω γιατι ειναι ενα θεμα που μονιμως με εξιταρει. Υπαρχει καποιος νομος ή καποιος κανονας που να υπαγορευει οτι η ΜκΛαρεν θα βελτιωνεται κατα τη σαιζον περισσοτερο απο τον ανταγωνισμο της; Γιατι συνεχως το ακουω ως κατι δεδομενο και δεν μπορω να καταλαβω απο που πηγαζει.
+1
Όπως έλεγαν και μερικοί μετά την Ιμολα και πριν τον σημερινό αγώνα,η Μακλάρεν είχε σαφώς το πάνω χέρι έναντι της Φερράρι (έτσι έλεγαν..) μόνο και μόνο επειδή ο μηχανολόγος της ρενω βγήκε και είπε ότι 'Θεωρούμε άμεσους ανταγωνιστές την Μακλάρεν γιατί φοράει Μισελεν και όχι Μπρίτζεστον...'. Εγώ θα παρακαλούσα να μην επηρεαζόμαστε ΤΟΣΟ από το τι γράφεται στο ιντερνετ ή στα περιοδικά του χώρου..
-
Μπράβο στον σούμι! άξιος! Γενικά τον βαριέμαι αλλά προκειμένου να βλέπω τον ιζνογκουντ να πανηγυρίζει, χίλιες φορές ο γερμανός!
Με αυτήν την μακλάρεν τι θα γίνει???
Παλι καλα που ο κιμι ξεμπέρδεψε στην αρχη και κατάφερε να ψιλοακολουθήσει τους υπόλοιπους παρόλα τα καύσιμα του! Ο μόντυ ακόμα πιο βαρύς και με τον παλιό κινητήρα (ο κίμι μόνο είχε τον καινούργιο) έμπλεξε σε κίνηση και με αυτά τα πιτ που του έκαναν ζήσε Μάη...
Πιο λίγα καύσιμα ρε παιδιά! αφού δεν τραβάμε με τα πολλά! ή στην τελική φουλάρετε το αμάξι, να κάνουμε ενα πιτ λιγότερο!Η wiliams τι ακριβώς έκανε με τον ρόζμπεργκ????? το παληκάρι πήγαινε για τετράδα με ένα πιτ λιγότερο...
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Με πηρε ο υπνος το μεσημερι και ξυπνησα ακριβως την ωρα του...βαθρου.
Ειναι απαραδεκτο αυτο που εγινε. Κυριε μου παραδεξου το οτι εισαι τυχερος. Τιποτα αλλο. Πηγαινε πισω στη Γερμανια σου και ασε τους νεους με μελλον να τρεξουν.Δεν σας αρεσε εεεε?
ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΣΗ.... ΘΑ ΤΑ ΦΑΤΕ ΟΛΑ
Αμ δεν γινετε Megane η Αλεπου 100 και το αλεπουδακι 110... Πικραθηκατε σημερα, αλλα μην στεναχωριεστε.... ερχονται ακομα μεγαλυτερες πικρες
-
Μπράβο στην Ferrari που ανέκαμψε ( ) αλλά μην βιαζόσαστε!
Το Πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και κανείς δεν μπορεί να ξέρει.
H McLaren μπορεί εύκολα να ανατρέψει όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα, όπως η Ferrari ( ) άλλαξε μετά από 2 καταστροφικούς αγώνες!
Μακάρι για να συνεχίσει να έχει τόσο ενδιαφέρον!
Αλήθεα, τον Ρόζμπεργκ γιατι τόν κράτησαν έξω για 30 γύρους και μετά του έκαναν 2 Pit stop?!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αλήθεα, τον Ρόζμπεργκ γιατι τόν κράτησαν έξω για 30 γύρους και μετά του έκαναν 2 Pit stop?!!!!
γιατί φαντάζομαι πως δεν είχαν κάτι να κερδίσουν αν τον φόρτωναν με καύσιμα και ελαστικά μέχρι τέλος.....πίστεψαν δηλ. ότι με λίγα καύσιμα και έστω ένα πιτ στοπ παραπάνω θα κέρδιζε καμιά θέση.... κέρδισε? Δε πρόσεξα...!
-
Κέρδισε αλλά από εγκαταλείψεις!
-
Flavio Briatore, Managing Director
'This was a good race for us overall, but a weekend where we were fighting against rivals who were just a bit faster. We took points from McLaren-Mercedes, only lost a few to Ferrari and Fernando limited the damage in the drivers' championship by finishing right behind Michael. Fernando didn't put a foot wrong today, and Fisico did a great job to gain places on this track. We have to admit, though, that the combination of Bridgestone and Ferrari was too strong for us today – and in those conditions, finishing second is like winning. Congratulations to Ferrari, but we hope to be fighting for the victory again in Barcelona.'μεγάλο άχτι την έχει τη Μακλάρεν ο Μπριατόρε!!!!! Ακόμα θυμάμαι τη δήλωσή του που έλεγε πως ο μόνος λόγος που μένει στη Φόρμουλα 1, είναι γιατί θέλει να βλέπει τον Ρον Ντένις και τη Μακλάρεν να χάνει......! Από που προκύπτει αυτή η τόσο μεγάλη αντιπάθεια? Γνωρίζει κάποιος να πει?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κέρδισε αλλά από εγκαταλείψεις!άρα πρέπει να σκεφτούμε πως αν έκανε 1 ανεφοδιασμό θα κέρδιζε κάτι παραπάνω?? αν και αυτό δε είναι δίκαιο εκ των υστέρων αλλά τέλος πάντων να δούμε αν τελικά κέρδισε ή έχασε από την επιλογή αυτή.
-
Ξεκίνησε τελευταίος. Αρα αν μπορούσε να κάνει ένα ανεφοδιασμό θα ήταν στην πρώτη 5άδα αφου τώρα ήταν 8ος!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ξεκίνησε τελευταίος. Αρα αν μπορούσε να κάνει ένα ανεφοδιασμό θα ήταν στην πρώτη 5άδα αφου τώρα ήταν 8ος!δε θέλω να σε αμφισβητήσω γιατί δε ξέρω πως κύλισε ο αγώνας για τον Rosberg αλλά αναρωτιέμαι αν θα είχε το ρυθμό με βαρύ μονοθέσιο και ελαστικά για 30 γύρους ώστε να τερματίσει 5ος όπως λες
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Flavio Briatore, Managing Director
'This was a good race for us overall, but a weekend where we were fighting against rivals who were just a bit faster. We took points from McLaren-Mercedes, only lost a few to Ferrari and Fernando limited the damage in the drivers' championship by finishing right behind Michael. Fernando didn't put a foot wrong today, and Fisico did a great job to gain places on this track. We have to admit, though, that the combination of Bridgestone and Ferrari was too strong for us today – and in those conditions, finishing second is like winning. Congratulations to Ferrari, but we hope to be fighting for the victory again in Barcelona.'μεγάλο άχτι την έχει τη Μακλάρεν ο Μπριατόρε!!!!! Ακόμα θυμάμαι τη δήλωσή του που έλεγε πως ο μόνος λόγος που μένει στη Φόρμουλα 1, είναι γιατί θέλει να βλέπει τον Ρον Ντένις και τη Μακλάρεν να χάνει......! Από που προκύπτει αυτή η τόσο μεγάλη αντιπάθεια? Γνωρίζει κάποιος να πει?
Μαλλον επειδη του φαγανε πολλα πρωταθληματα τη δεκαετια 80 και αρχες 90
-
Nico Rosberg
“Ultimately I’ve got to be pleased with today. Two points starting from dead last and we were pretty quick in the race. **Our strategy was just perfect. In the first stint I didn’t feel as comfortable in the car but after the first pit-stop, we made some changes and all of a sudden it was working perfectly! I could attack and I was battling with Renault and McLaren. **I even thought about passing Fisichella in the closing laps, but I didn’t want to jeopardise my position. So over all, I am happy but in the future we of course would be better off starting races a bit further up!”από τα παραπάνω πιστεύω πως σωστά έπραξε η Williams
-
Ο χρήστης Mclaren-Queen έγραψε:
Μαλλον επειδη του φαγανε πολλα πρωταθληματα τη δεκαετια 80 και αρχες 90
ξέρεις έχει πλάκα πως αν πάρει η Φεράρι το τίτλο, ο Μπριατόρε είναι ικανός να βγει και να πει ότι δε τον νοιάζει που το έχασε από τη φεράρι, αλλά περισσότερο το ότι κέρδισε τη Μακλάρεν και τον φίλο του Ρον
-
Για ολα τον εχω ικανο αυτον!Ειναι πιο αντι-μακλαρενικος κι απ τον greo (greo πλακιτσα κανω!)!Γκομενικο μου μυριζει παντως!Θα του χει φαει καμια γκομενα ο Ρονι και του το κραταει μανιατικο!!
-
-
Η FERRARI ειναι εδώ ο ALONSO και αυτός εδώ για την RENAULT δεν ξέρω γιατι αν δεν βελτιωθούν οι επιδόσεις του FISICO δεν θα μπορεί να κάνει και πολλά στο κατασκευαστών με έναν στην ουσία οδηγό. Εβλεπα τον ιταλό να είναι κολλημένος πίσω απο αργότερα σε δυναμικό μονοθέσια και να ανακτά θέσεις απο εγκαταλήψεις άλλων!!. Τωρα στην FERRARI κάνοντας εξαιρετικά πιτ στοπ και με ενα ελαφρός ταχύτερο μονοθέσιο απο του Αλόνσο πήραν με σχετική ανεση αυτό που ήθελαν. Ο Αλόνσο το ήξερε πιστευω από την αρχή οτι δεν θα ειχε και πολλές πιθανότητες οπότε η 2η θεση δεν ειναι και μεγάλη χασούρα και με τον συνδιασμό οτι μετά το 2ο πιτ στοπ κατέβασε στροφες θα εχουμε μια ενδιαφέρουσα κοντρα ανάμεσα στους δυο την επόμενη εβδομάδα. Για την Μακ λάρεν ......εχει ο θεός πληρώνουν σιγά σιγά τους αποχωρήσαντες και το βλέπω κοματάκι δύσκολο για ολική επαναφορά φέτος. Η HONDA .....asto καλύτερα και τουότα ακόμη χειρότερα. Από εκεί και πέρα τα γνωστα με εξαίρεση τον μικρό Ροζμπεργκ Ζ.Τοντ
Επίσημο thread:GP Ευρώπης-Nurburgring