-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ειμαι σιγουρος οτι εχει καλύτερους παικτες, παιζει καλύτερη μπαλα,εχει πιο πολύ κοσμο,την αγαπάμε γιατι ειναι αυτο που ειναι, ΑΛΛΑ, ΣΗΜΕΡΑ, επρεπε να κερδισει η Αρσεναλ. Εμενα αυτη η γευση μου 'μεινε ανεξαρτητα από τις παπαριες του καθε Σωτηρακοπουλου...
(αυτο με τον προπονητη και την ποιοτητα δεν επρεπε να το λες εσυ, ο ερωτευμενος με τον Ζελικο )Ε δεν φτάνουν όλα αυτά;;
αυτό με τον Ζέλικο..δεν το κατάλαβα
Εχει Καρπετόπουλο/Πανούτσο τώρα. Λέω να βάλω ΕΤ3, έχει μια καστανή που λέει ειδήσεις
-
pasxe, συμφωνω οτι το υλικο της Αρσεναλ ειναι σουπερ και το ψιλουποτιμαει ο TRAV
TRAV, οχι δε φτανουν. Οπως δεν εφτασαν για την Πορτογαλία πχ το 2004 που το σηκωσαμε εμεις
Αυτο με τον Ζελικο το ειπα γιατι από τη μια γουσταρεις την ομαδα-του-προπονητη (ασχετα που δεν εχει και το καλύτερο υλικο - σε ολες τις θεσεις εννοω) κι από την αλλη (Αρσεναλ) δεν τη γουσταρεις. Εισαι λιγο ανακολουθος
(δεν το 'πα καλά , αλλά με καταλαβαινεις...) -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
.....................
Μη νομίζεις ότι 'υπερασπίζομαι' την ομάδα μου. Δεν είμαι Μπάρτσα στην Ισπανία. Αθλέτικ Μπιλμπάο είμαι
ΥΓ Δυστυχώς είμαι πτώμα από την κούραση. Εγραψα και το έσβησα κατά λάθος. Δε μπορώ να τα ξαναγράψω.Θα τα πούμε αύριο
-
καλη ομαδα η αρσεναλ, αξια η συμμετοχη της στον τελικο αλλα δεν ηταν για πρωταθλητρια...ο ανρι ειναι σπουδαιος επιθετικος παικτης και αναμφισβητητος ηγετης της που θα φυγει....σημερα ηταν η μεγαλη της ευκαιρια να πιασει στον υπνο τη μπαρτσα και να της παρει το τροπαιο...δεν αντεξε στη πολιορκια και απετυχε...
η μπαρτσα κοιμηθηκε αλλα ευτυχως για τους φιλους της ξυπνησε την καταλληλη στιγμη και χαρη στον χενρικ λαρσον που εδειξε τη κλαση του ως ενος απο τους καλυτερους επιθετικους των τελευταιων χρονων στα ευρωπαικα γηπεδα...αν δεν ηταν αυτος η μπαρτσα θα πνιγοταν μεσα στο παρισι..
εκτιμω οτι η αρσεναλ δε θα ξαναβρεθει σε τετοιο τελικο συντομα και περιμενω απο τη μπαρτσα να κανει τη μεγαλη μεταγραφη...
για τη μεταδοση και τη κριτικη που ασκηθηκε....
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
pasxe, συμφωνω οτι το υλικο της Αρσεναλ ειναι σουπερ και το ψιλουποτιμαει ο TRAVTRAV, οχι δε φτανουν. Οπως δεν εφτασαν για την Πορτογαλία πχ το 2004 που το σηκωσαμε εμεις
Αυτο με τον Ζελικο το ειπα γιατι από τη μια γουσταρεις την ομαδα-του-προπονητη (ασχετα που δεν εχει και το καλύτερο υλικο - σε ολες τις θεσεις εννοω) κι από την αλλη (Αρσεναλ) δεν τη γουσταρεις. Εισαι λιγο ανακολουθος
(δεν το 'πα καλά , αλλά με καταλαβαινεις...)Καθόλου ανακόλουθος δεν είμαι!! Είπα εγώ ποτέ οτι δεν έχει καλύτερο υλικό ο βάζελος;; Απλώς είναι τυχερός που έχει και το καλύτερο υλικό και τον καλύτερο κόουτς.
Τα έχει όλα αυτή η ομάδα ρε παιδί μου!!!
Χρηστο, εάν είναι σουπερ η Αρσεναλ, η Τσέλσι που της έριξε 20+ πόντους φέτος στο πρωτάθλημα τι είναι;; η οποία με τη σειρά της το έβλεπε από τους καναπέδες απόψε. Μύλος φίλε, δε θα βγάλουμε άκρη
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Καθόλου ανακόλουθος δεν είμαι!! Είπα εγώ ποτέ οτι δεν έχει καλύτερο υλικό ο βάζελος;; Απλώς είναι τυχερός που έχει και το καλύτερο υλικό και τον καλύτερο κόουτς.Τα έχει όλα αυτή η ομάδα ρε παιδί μου!!!
Ημουνα σιγουρος οτι θα το πεις αυτο
Σ' εχω μαθει -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Καθόλου ανακόλουθος δεν είμαι!! Είπα εγώ ποτέ οτι δεν έχει καλύτερο υλικό ο βάζελος;; Απλώς είναι τυχερός που έχει και το καλύτερο υλικό και τον καλύτερο κόουτς.
Τα έχει όλα αυτή η ομάδα ρε παιδί μου!!!
Ημουνα σιγουρος οτι θα το πεις αυτο
Σ' εχω μαθειΚάτσε ρε να βάλω καμια πιο λάιτ φωτο, έχει πολλά ποδάρια ο διάολος
-
Κρίμα για την Άρσεναλ, την έπαιξε στα ίσδα με 10 παίκτες την Μπαρτσα, μακάρι να μαθαίναμε τι θα έκανε με 11 παίκτες. Κατά την άποψή μου όμως ήταν σωστή η απόφαση του Χάουγκε για φάουλ και κόκκινη.
-
Τι διαβαζω βρε παιδια, οτι αξιζε η Arsenal και αδικηθηκε και απο τη διαιτησια
Edit: Τι να πω για τον Henry που τον ειχα και σε υποληψη μετα απο αυτες τις δηλωσεις
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Τι διαβαζω βρε παιδια, οτι αξιζε η Arsenal και αδικηθηκε και απο τη διαιτησιαEdit: Τι να πω για τον Henry που τον ειχα και σε υποληψη μετα απο αυτες τις δηλωσεις
Ε καλά βρε pininfarina δεν εννοούμε(ώ) ότι ευνοήθηκε σε όλο το παιχνίδι και κατά κύριο λόγο η Μπάρτσα,αλλά σε μερικές φάσεις ο διαιτητής έκρινε λάθος...Τις περισσότερες φορές που σφύριζε λάθος,ευνοούταν η μπάρτσα..οκ τώρα;;;
-
Ο ΑΝΡΥ δεν ηταν που θα ερχοταν στην Αθηνα να νικησει ανετοτατα την Παναθα ? Που θα εριχνε 2-3 μπαλακια στην εθνικη μας στο Γιουρο ? Που λεει οτι θα το σκεφτει αν θα μεινει η οχι στην Αρσεναλ που τον εχουν σαν Θεο ?
Ε το ιδιο γιδι ηταν που ελεγε οτι σημερα ο Ρονι και ο Ετο ηταν αφαντοι ...Ρε γιδαρνι , ας το εβαζες το γκολακι σου εκει που ησουν σχεδον μονος σου(οπως εκανε ο αφαντος Ετο στο τελος) και μετα ας ελεγες οτι ηθελες.. αλλα και γκολ που εφαγες δεν το μετρησαν στους αλλους και απο φαουλ a la γαυρος κερδισες και εβαλες γκολ και οτι γουσταρες στο εκαναν ε τραβα και γ.....εια.
Εκεινο το πλασε που εχασε στο τελος το εκανε με μια χαλαροτητα λες και πλασαρε τη γιαγια του στον κηπο του σπιτιου του. Και μετα επιανε και το ποδι του οτι δηθεν εφαγε κλωτια(ενω στο ριπλευ φανηκε οτι δεν τον ακουμπησε καν ο αμυντικος).
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ε καλά βρε pininfarina δεν εννοούμε(ώ) ότι ευνοήθηκε σε όλο το παιχνίδι και κατά κύριο λόγο η Μπάρτσα,αλλά σε μερικές φάσεις ο διαιτητής έκρινε λάθος...Τις περισσότερες φορές που σφύριζε λάθος,ευνοούταν η μπάρτσα..οκ τώρα;;;Κατσε βρε φιλε, ακυρωσε το 1-0, το γκολ της Arsenal ξεκινησε απο βουτια-Louganis και ασχολουμαστε οτι εδωσε λαθος 4-5 φαουλ ή κιτρινες?
Παντως αν και Γαλλοι εμαθαν καλα φαινεται την Αγγλικη νοοτροπια loser: 'Ειμαστε περηφανοι (κι ας μας επαιζαν μονοτερμα), δεν κερδισε η καλυτερη ομαδα, και για την ηττα φταινε ολοι εκτος απο εμας'
-
Ο αλλος ο 'ηθικος' ο Wenger λεει η αποβολη και το 1-1 ηταν offside...
Εμεις γελαμε αλλα πολλοι τα χαφτουν κατι τετοια...
-
pininfarina
Κοίτα επειδή είναι τελικός ο διαιτητής είχε 2 επιλογές: Ή δίνει το γκολ και δεν αποβάλλει τον τερματοφύλακα,ή ακυρώνει το γκολ και τον αποβάλλει...Περίπτωση να μετρήσει το γκολ ΚΑΙ να αποβάλλει τον τερματοφύλακα δεν υφίσταται από το 18ο λεπτό ενός τελικού cl..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Κοίτα επειδή είναι τελικός ο διαιτητής είχε 2 επιλογές: Ή δίνει το γκολ και δεν αποβάλλει τον τερματοφύλακα,ή ακυρώνει το γκολ και τον αποβάλλει...Περίπτωση να μετρήσει το γκολ ΚΑΙ να αποβάλλει τον τερματοφύλακα δεν υφίσταται από το 18ο λεπτό ενός τελικού cl..Μα δε μιλησε κανεις για γκολ και αποβολη! Αλλα οχι και να φωναζουν οτι αδικηθηκαν απο αυτη την αποφαση! Λες και αμα τους ρωταγαν τη στιγμη εκεινη θα προτιμουσαν να μετρησει το γκολ
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Κατσε βρε φιλε, ακυρωσε το 1-0, το γκολ της Arsenal ξεκινησε απο βουτια-Louganis και ασχολουμαστε οτι εδωσε λαθος 4-5 φαουλ ή κιτρινες?Ακριβώς. Κι αντί να λέμε ότι στις κύριες φάσεις αδικήθηκε η Μπάρτσα, λέμε ότι ο διαιτητής έθαψε την Άρσεναλ. Καλό σχετικά παιχνίδι. Κρατάω
- τον Ανρί που έδειξε ότι είναι μεγάλος παίχτης, αλλά όχι τόσο ώστε να τελιώσει 2 κρίσιμες φάσεις και ίσως το αγώνα.
- την σπαστική νοοτροπία του παιχνιδού της Μπάρτσα που είδαμε και από τα προημητελικά, ότι αφού η ομάδα παίρνει το αποτέλεσμα μετά κάθεται τελείως!
Για το σχολιασμό ουδέν σχόλιο.
-
Έχω την εντύπωση πως ο σχολιασμός έχει επηρεάσει σημαντικά την άποψη που σχηματίσαμε για τον αγώνα. Δεν ήταν όλα άσπρα ή μαύρα.
Προσωπικά αν και αναγνωρίζω την ουσία του Ανρί, προτιμώ το χαμόγελο, αλλά και το μάτι του Ροναλντίνιο. Λείπει αυτή η αγωνία για το τι θα ακολουθήσει όταν έχει την μπάλα στα πόδια του. Βλέπει πίσω από τις πλάτες των αμυντικών μερικές φορές, και όταν ο παραλήπτης είναι π.χ. ο Ετό, τα πράγματα είναι συνήθως σκούρα. Σαν τον Τσιάρτα ένα πράγμα! Η (φανερή) υπεροψία και το υφάκι του Γάλλου δεν είναι του γούστου μου.
Η φάση του 18, για μένα ήταν καθαρή. Ο διαιτητής (καλώς ή κακώς) εκτέλεσε κατα γράμμα τον κανονισμό. Άν άφηνε τη φάση και μετρούσε το γκόλ, οι άλλοι μισοί θα έλεγαν πως πάλι υπέρ της Μπάρτσα αποφάσισε, χαρίζοντας ένα γκόλ.
Η αποβολή του τερματοφύλακα, είναι σημαντική, αλλά μάλλον όχι τόσο καθοριστική, μιας και ο προπονητής επιλέγει ουσιαστικά εκείνος ποιόν θα 'αποβάλλει', και με ποιούς θα παίξει το παιχνίδι του. Ίσως π.χ. η αποβολή ενός οργανωτή, ή ενός σταθερού αμυντικού να είναι πιο επώδυνη.
Επίσης έχω την εντύπωση πως η βροχή χάλασε το β' ημίχρονο και κούρασε τους παίκτες, με τους Άγγλους (που λέει ο λόγος) να πέφτουν πρώτοι λόγω παίχτη λιγότερου. -
Διαβάζοντας κανεις τα περισσότερα πρωτοσέλιδα των ελληνικών αθλητικών εφημερίδων βλέπει οτι τα χτεσινά μεγάλα γεγονότα ήταν:
Η άνοδος του Εθνικού στη Β'Εθνική
Ο κίνδυνος κατάσχεσης στη Ν. Φιλαδέλφια
Τα σχέδια του Σόλιντ για την επόμενη περίοδο
Τα σχέδια του Τζίγκερ για την επόμενη περίοδο
Τα σχέδια του Μπάκε για την επόμενη περίοδο
Το ενδιαφέρον του Αγγελόπουλου για τον ΠΑΟΚ (ο Αγγελόπουλος το ξέρει;)Τελικά ζούμε σε άλλον πλανήτη...
-
ο λεμαν παντως ηταν,για μενα προσωπικα τουλαχιστον,μαζι με τον ανρι ο βασικοτερος συντελεστης για την πορεια της αρσεναλ φετος.
και απορω πως ενας τετοιος μετρημενος τερματοφυλακας εκανε τετοιο φαουλ σε εναν τελικο.ειχα δει συνεντευξη του στη τηλεοραση οπου ελεγε πως ηταν η πιο σπουδαια σαιζον της καριερας του.επιτελους ελεγε το νουμερο 1 στο τερμα της εθνικης γερμανιας,αν και τα πηρε λιγακι ο καν στο κρανιο,και στο τελικο του τσαμπιονς λιγκ.κριμα.
παντως η μπαρτσελονα ειναι δικαια πιστευω η καλυτερη ομαδα για φετος. -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
[snip]
Η αποβολή του τερματοφύλακα, είναι σημαντική, αλλά μάλλον όχι τόσο καθοριστική, μιας και ο προπονητής επιλέγει ουσιαστικά εκείνος ποιόν θα 'αποβάλλει', και με ποιούς θα παίξει το παιχνίδι του. Ίσως π.χ. η αποβολή ενός οργανωτή, ή ενός σταθερού αμυντικού να είναι πιο επώδυνη.
Επίσης έχω την εντύπωση πως η βροχή χάλασε το β' ημίχρονο και κούρασε τους παίκτες, με τους Άγγλους (που λέει ο λόγος) να πέφτουν πρώτοι λόγω παίχτη λιγότερου.Πάντως ο Αλμούνια ΚΑΙ τα δυο γκολ τα έφαγε στην κλειστή γωνιά του, ένα εκ των οποίων μάλιστα και κάτω από τα πόδια του. Έχω την εντύπωση πως ο Λεμαν ΔΕΝ θα έτρωγε τουάχιστον το ένα από τα δυο. Θα μου πεις μπορεί να έτρωγε άλλα και θα συμφωνήσω, απλά ήθελα να τονίσω πως ο τερματοφύλακας είναι σημαντικόταη μονάδα (σε οποιαδήποτε ομάδα) κι όταν λέγεται (ο φετινός) Λέμαν ακόμα περισσότερο!
Arsenal VS Barcelona - τελικός Champions League