-
Πολύύύύύύ όμορφο και όχι δεν κάνεις λάθος!!
-
Πολύύύύύύ όμορφο και όχι δεν κάνεις λάθος!!
-
Γιατι δεν συνεχισαν το φουσκωμα των φτερων/προφυλακτηρα και στην πισω πορτα;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γιατι δεν συνεχισαν το φουσκωμα των φτερων/προφυλακτηρα και στην πισω πορτα;Θα τους έβγαινε Ε Estate σε σμύκρινση!
Το αμάξωμα μέχρι και τις πίσω πόρτες φαντάζομαι πρέπει να είναι ίδιο με το μαζικό 5θυρο και για λόγους κόστους. Με όσο λιγότερα ξεχωριστά κομμάτια φτιάξουν μια 2η εκδοχή ενός μοντέλου τόσο πιο συμφέρουσα η κατασκευή του.Θα μπορούσαν όμως να του δώσουν (του Astra) από την αρχή και στο 5θυρο και σε όλη την γκάμα τις πλαινές γραμμές απο το Insignia (το νευρο που είναι κάθετο στην μπροστά πόρτα και πάει προς τα πίσω χαμηλά) και να δείξει περισσότερο σπορτιβ.
-
αν το παρατηρησεις εχει αντίστοιχο νευρο , μονο που αυτο ξεκιναει απο την πισω πορτα και οχι απο την μπροστα οπως του insignia, περναει χαμηλα πανω απο τα μαρσπιε και καταληγει στο πισω μερος του φτερου πισω απο τον μροστινο τροχο
-
Ναι είναι ακριβώς αντίθετα από του Insignia. Βέβαια στο GTC το έβαλαν όπως και στο insignia.
-
οι τιμές του Station
http://www.cityauto.gr/gallery.cityauto.gr?id=5834&t=2&eid=26391
-
Ο χρήστης capthookb έγραψε:
Τα αμορτισέρ κοστίζουν γύρω στα 2000€ και λένε οτι κρατάνε για περισσότερα χιλιόμετρα. Προσωπικά δεν το πιστεύω... Το κόστος αλλαγής είναι πολύ πιο υψηλό σε σχέση με μια νορμάλ ανάρτηση. Γι'αυτό και η τιμή της sport έκδοσης με standard το flexride είναι τόσο δελεαστική.Εγγύηση στα αμορτισέρ δε νομίζω να υφίσταται, εκτός και αν πρόκειται για ηλεκτρονικό πρόβλημα και πάλι δεν ξέρω αν θα περνάει σε εγγύηση.. Αλλά και έτσι να είναι η εγγύηση θα είναι στα πλαίσια της εγγύησης που ισχύει και για τα υπόλοιπα μέρη του αυτοκινήτου. Το 150.000km είναι λάθος κατ' εμέ.
κοιτούσα στο opel.de και είδα ότι το flexride οι Γερμανοί το έχουν extra στην sport έκδοση.... Άρα η ελληνική αντιπροσωπεία το βάζει στα υποχρεωτικά για να εισπράξει από τα ανταλακτικά... και λέω υποχρεωτικά γιατί ρώτησα σε αντιπροσωπεία αν γίνεται να μην μπει σε sport έκδοση και μου είπαν ΟΧΙ.......... απατεώνες!!!
-
Ο χρήστης tasos_x_7 έγραψε:
Τα αμορτισέρ κοστίζουν γύρω στα 2000€ και λένε οτι κρατάνε για περισσότερα χιλιόμετρα. Προσωπικά δεν το πιστεύω... Το κόστος αλλαγής είναι πολύ πιο υψηλό σε σχέση με μια νορμάλ ανάρτηση. Γι'αυτό και η τιμή της sport έκδοσης με standard το flexride είναι τόσο δελεαστική.
Εγγύηση στα αμορτισέρ δε νομίζω να υφίσταται, εκτός και αν πρόκειται για ηλεκτρονικό πρόβλημα και πάλι δεν ξέρω αν θα περνάει σε εγγύηση.. Αλλά και έτσι να είναι η εγγύηση θα είναι στα πλαίσια της εγγύησης που ισχύει και για τα υπόλοιπα μέρη του αυτοκινήτου. Το 150.000km είναι λάθος κατ' εμέ.
κοιτούσα στο opel.de και είδα ότι το flexride οι Γερμανοί το έχουν extra στην sport έκδοση.... Άρα η ελληνική αντιπροσωπεία το βάζει στα υποχρεωτικά για να εισπράξει από τα ανταλακτικά... και λέω υποχρεωτικά γιατί ρώτησα σε αντιπροσωπεία αν γίνεται να μην μπει σε sport έκδοση και μου είπαν ΟΧΙ.......... απατεώνες!!!
Καμία έκδοση δεν βγαλινει χωρίς το flexride?
-
γιατί θα έπαιρνες το Astra 1,6T αντί για το Polo Gti?
ναι το ξέρω οτι είναι διαφορετική κατηγορία κλπ αλλά είναι περίπου η ίδια τιμή και οι ανάγκες σε χώρους καλύπτονται σχεδόν πάντα και απο τα δύο.
ζητάς κυρίως ένα αυτοκίνητο μέσης ισχύος για να κάνεις τα συνηθισμένα.ΥΓ προφανώς το θέμα μπορεί εύκολα να κατρακυλήσει σε Opel vs VW, μούρη vs πολλαπλούς κοκ.
ας αποδείξουμε οτι μπορούμε να το κρατήσουμε σε ανεκτό επίπεδο. -
Ο χρήστης tasos_x_7 έγραψε:
Τα αμορτισέρ κοστίζουν γύρω στα 2000€ και λένε οτι κρατάνε για περισσότερα χιλιόμετρα. Προσωπικά δεν το πιστεύω... Το κόστος αλλαγής είναι πολύ πιο υψηλό σε σχέση με μια νορμάλ ανάρτηση. Γι'αυτό και η τιμή της sport έκδοσης με standard το flexride είναι τόσο δελεαστική.
Εγγύηση στα αμορτισέρ δε νομίζω να υφίσταται, εκτός και αν πρόκειται για ηλεκτρονικό πρόβλημα και πάλι δεν ξέρω αν θα περνάει σε εγγύηση.. Αλλά και έτσι να είναι η εγγύηση θα είναι στα πλαίσια της εγγύησης που ισχύει και για τα υπόλοιπα μέρη του αυτοκινήτου. Το 150.000km είναι λάθος κατ' εμέ.
Έχεις δίκιο! Είναι απατεώνες.
Opel Astra 2009