-
ΤΙ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΙΟ ΣΑΠΙΟ? ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Ή ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ?
ειμαι αναγνωστης σε αυτοτο φορουμ κανα χρονο το πολυ.
γενικα στα θεματα των ελληνικων αγωνων ποτε δεν εμπαινα καθως εβλεπα τα ιδια και τα ιδια ατομα να λενε τα ιδια και τα ιδια πραγματα καθε φορα και στο τελος να βριζονται οι ιδιοι και οι ιδιοι ανθρωποι.ομως το τελευταιο καιρο αυτο το πραγμα εχει αρχισει και με εκνευριζει.
η κατασταση για καποιο τριτο που δεν εχει σχεση με το χωρο-οπως εγω-
ειναι το λιγοτερο γελοια. η ανεχεια των Moderators στις βρισιες τις ειρωνιες και το αθλιο επιπεδο καποιων ανθρωπων που τους βλεπω συνεχεια να επαναλαμβανουν τα ιδια και να βριζονται μεταξυ τους καταντα υποπτη. εχω την αισθηση οτι σε αλλα φορουμ-ειδικα του εξωτερικου- θα τους ειχαν τραβηξει εναν αποκλεισμο απο το φορουμ για μερικες μερες απο το να τους διορθωνουν απλα τα ποστ.απο την αλλη βλεπω παιδια-φιλους που ξεκινανε δειλα δειλα να ασχοληθουν με το χωρο και οι οποιοι κατα καιρους μου περιγραφουν σκηνες απιστευτης σαπιλας και δολοπλοκιας σε τεχνικους ελεγχους αγωνες κλπ κλπ κλπ. κυκλωματα επι κυκλωματων που ο ενας τρωει απο τον αλλο και αλλα τετοια πραγματα που ενας δημοσιογραφος ειχε πολυ ωραια περιγραψει για το ποδοσφαιρο με τη λεξη ΛΑΜΟΓΙΑ...
βλεποντας αυτα τα φαινομενα αναρωτιεμαι σε τι βαθμο σαπιλας εχουν φτασει οι ελληνικοι αγωνες αυτοκινητου και ποσο ακομα εχουμε μεχρι το πατο...
απο την αλλη κανω συγκρισεις με το ελληνικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου και βλεπω οτι παρομοια πραγματα γινονται και εκει. τα ιδια και τα ιδια λαμογια να βριζονται και να λυμαινονται το χωρο ...ποσο ιδιοι ειναι αραγε αυτοι οι δυο χωροι?ποσα κοινα σημεια εχουν?ακουγεται αστειο αλλα ειναι?και αναρωτιεμαι ?
που υπαρχουν τα πιο πολλα λαμογια(συγκριτικα με το κοσμο που ασχολειται οχι αριθμητικα)
που η σιψη εχει φτασει πιο βαθια?
ποιο απο τα δυο ειναι πιο κοντα στο πατο?
οεο?υ.γ θα μου πεις αυτα τα δυο αποτελουν μικρογραφια της ελληνικης πραγματικοτητας και αποτελουν πλεον απλες καθημερινες καταστασεις.
ναι συμφωνω αλλα νομιζω οτι τοσα πολλα λαμογια και παρασιτα μονο σε αυτα τα δυο υπαρχουν μαζεμενα. -
γενικα στα θεματα των ελληνικων αγωνων ποτε δεν εμπαινα καθως εβλεπα τα ιδια και τα ιδια ατομα να λενε τα ιδια και τα ιδια πραγματα καθε φορα και στο τελος να βριζονται οι ιδιοι και οι ιδιοι ανθρωποι.ομως το τελευταιο καιρο αυτο το πραγμα εχει αρχισει και με εκνευριζει.
ειναι το λιγοτερο γελοια. η ανεχεια των Moderators στις βρισιες τις ειρωνιες και το αθλιο επιπεδο καποιων ανθρωπων που τους βλεπω συνεχεια να επαναλαμβανουν τα ιδια και να βριζονται μεταξυ τους καταντα υποπτη. εχω την αισθηση οτι σε αλλα φορουμ-ειδικα του εξωτερικου- θα τους ειχαν τραβηξει εναν αποκλεισμο απο το φορουμ για μερικες μερες απο το να τους διορθωνουν απλα τα ποστ.απο την αλλη βλεπω παιδια-φιλους που ξεκινανε δειλα δειλα να ασχοληθουν με το χωρο και οι οποιοι κατα καιρους μου περιγραφουν σκηνες απιστευτης σαπιλας και δολοπλοκιας σε τεχνικους ελεγχους αγωνες κλπ κλπ κλπ. κυκλωματα επι κυκλωματων που ο ενας τρωει απο τον αλλο και αλλα τετοια πραγματα που ενας δημοσιογραφος ειχε πολυ ωραια περιγραψει για το ποδοσφαιρο με τη λεξη ΛΑΜΟΓΙΑ...
βλεποντας αυτα τα φαινομενα αναρωτιεμαι σε τι βαθμο σαπιλας εχουν φτασει οι ελληνικοι αγωνες αυτοκινητου και ποσο ακομα εχουμε μεχρι το πατο...
απο την αλλη κανω συγκρισεις με το ελληνικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου και βλεπω οτι παρομοια πραγματα γινονται και εκει. τα ιδια και τα ιδια λαμογια να βριζονται και να λυμαινονται το χωρο ...ποσο ιδιοι ειναι αραγε αυτοι οι δυο χωροι?ποσα κοινα σημεια εχουν?ακουγεται αστειο αλλα ειναι?και αναρωτιεμαι ?
που υπαρχουν τα πιο πολλα λαμογια(συγκριτικα με το κοσμο που ασχολειται οχι αριθμητικα)
οεο?υ.γ θα μου πεις αυτα τα δυο αποτελουν μικρογραφια της ελληνικης πραγματικοτητας και αποτελουν πλεον απλες καθημερινες καταστασεις.
ναι συμφωνω αλλα νομιζω οτι τοσα πολλα λαμογια και παρασιτα μονο σε αυτα τα δυο υπαρχουν μαζεμενα. -
Ψήφισα τούς αγώνες αυτοκινήτου,άν και δέν γνωρίζω τήν κατάσταση στό ποδόσφαιρο
-
Welcome to Greece
-
Αν κατάλαβα σωστά, ρωτάς αναλογικά που υπάρχουν περισσότερα λαμόγια, θέλω να πιστέυω στο ποδόσφαιρο.
Είναι ο χώρος που 'θέλει' περισσότερα λαμόγια. Τα έλκει.
-
Νομιζω το ποδοσφαιρο, για την Ελλαδα τουλαχιστον. Πιο πολλα λεφτα 'παιζονται' στη μπαλα, πιο πολυς κοσμος ανακατευεται στο αθλημα απο οτι στους αυτοκινητιστικους αγωνες.
-
Μην ανοίγετε τέτοια θέματα. Θα μπουν οι επαϊοντες και θα αρχίσουν να κράζουν όσους εκφέρουν άποψη χωρίς να έχουν 'ιδρώσει' μπάκετ.
Προσωπικά, όσα περισσότερα μαθαίνω εκ των έσω για τα motorsports in greece, τόσο περισσότερο αγαπάω το ποδόσφαιρο...
-
Δεν είμαι αρκετά μπασμένος στους Ελληνικούς αγώνες αυτοκινήτου και γενικά στον μηχανοκίνητο αθλητισμό μας για να μπορώ να έχω τεκμηριωμένη άποψη. Η αλήθεια είναι όμως ότι όποτε πλησιάζω το χώρο αναδύεται μυρωδιά άσχημη και όχι θελκτική! Το ποδόσφαιρο το ξέρουμε λίγο πολύ όλοι όπως και τα απίστευτα που συμβαίνουν και πάντα συνέβαιναν. Είναι πολλά τα λεφτά για να τα διαχειρίζονται άγιοι!!!!
Θα ρίξω την ψήφο μου στο ποδόσφαιρο όχι γιατί κατ’ ανάγκη είναι ποιο διεφθαρμένο αλλά γιατί οι διεφθαρμένοι κλέβουν πολύ περισσότερα χρήματα. Αν οι ελληνικοί αγώνες άξιζαν θα προβάλλονταν περισσότερο γιατί από μεγάλη πίτα όλοι θέλουν ένα έστω και μικρό κομμάτι! -
Δεν ξέρω/Δεν απαντώ
-
ωπα... 3η επιλογη πως βαζουμε?
αν και βλεπω οτι τελικα οι περισσσοτεροι συμφωνουν μαζι μου! -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
ωπα... 3η επιλογη πως βαζουμε?
αν και βλεπω οτι τελικα οι περισσσοτεροι συμφωνουν μαζι μου!ποια είναι η τρίτη επιλογή που θέλεις να βάλεις?
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Δεν ξέρω/Δεν απαντώ -
Done!
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
. εχω την αισθηση οτι σε αλλα φορουμ-ειδικα του εξωτερικου- θα τους ειχαν τραβηξει εναν αποκλεισμο απο το φορουμ για μερικες μερες απο το να τους διορθωνουν απλα τα ποστ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ.
εμεις οι υπολοιποι τι πρεπει να κανουμε?να βλεπουμε τα ιδια και τα ιδια ΧΧΧΧΧγια να βγαινουν και να βριζουν τους παντες.θα μου πεις εχουν δικο τις πιο πολλες φορες.
ΚΑΘΟΛΟΥ δε με αποσχολει αυτο. εμενα με ενδιαφερει οτι μπαινω απο τη δουλεια μου λιγο να χαζεψω και βλεπω συνεχεια καποιους να ξεφτιλιζουν το φορουμ και να γελοιοποιουνται.
κατι σα να βλεπω τη δικη της δευτερας σε φορουμ εκδοση...
αυτη η μειωση του επιπεδου και τα μεγαλα στοματα μονο εμενα ενοχλουν???
καπου μου δημιουργειται η αισθηση οτι το φορουμ ειναι τσιφλικι τους και μπορουν να κανουν οτι θελουν χωρις κανεις να τουσ τιμωρει.αντε λιγο το αυτακι να τους τραβηξουν και μετα παλι τα ιδια.υ.γ και πιστεψτε με δεν ειναι μονο δικη μου αυτη η αποψη.απλα οι πιο πολλοι απαξιουν να ασχοληθουν μαζι τους!
-
Εάν κάποιος θέλει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο καθαρά σε ερασιτεχνικό επίπεδο, δηλαδή απλώς να γουστάρει να παίξει λίγη μπάλλα, φοράει τα παπούτσια του και την φορμίτσα του και πάει στο 5χ5 της γειτονιάς ή ακόμη και σε κάποιο κανονικό γειτονικό γήπεδο έστω και χωρίς γκαζόν και ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. Εάν κάποιος θέλει να πάρει το αμαξάκι του και να πάει να γουστάρει σε κάποια πίστα (;) ή σε κάποιον ελεγχόμενο χώρο πρέπει να στριμωχτεί στα μονοπώλια της πίστας Μεγάρων και των Σερρών που λυμαίνονται τον χώρο προσδοκώντας να τα κονομήσουν μάλλον με τις ευλογίες κάποιων. Αλλιώς πρέπει να χώσει βαθιά το χέρι στη τσέπη και να αγοράσει άλλο ένα αυτοκίνητο για αγώνες μόνο. Κάτι που περιορίζει το άθλημα μόνο σε λίγους έχοντες-κατέχοντες ή ανθρώπους που θα τα δώσουν ΟΛΑ μόνο και μόνο για να τρέχουν. Μην ακούσω για την λύση των δεξιοτεχνιών γιατί δεν μιλάω μόνο για αγώνες, χώρια που οι δεξιοτεχνίες δεν ικανοποιούν τους λάτρεις της ταχύτητας και των στροφών. Καμία σχέση. Μιλάω για κάποιον νέο που μία μέρα του έρχεται όρεξη και θέλει να πάει και να τρέξει. Τί επιλογές έχει; Αλήθεια, οι αγωνιζόμενοι που προπονούνται και πώς;
Γιατί έχει θαφτεί τόσο βαθιά στην λήθη η πίστα Αιγινίου και δεν έγινε έγκαιρα πραγματική επανάσταση του χώρου για να επαναλειτουργήσει; Γιατί αυτοί που επένδυσαν στην πίστα αυτή καταδικάστηκαν σε απώλεια τεραστίου ποσού χρημάτων που αναμφισβήτητα έριξαν για αγορά οικοπέδων και κατασκευή πίστας, περίφραξης κλπ; Γιατί υπήρχαν και υπάρχουν ακόμη άνθρωποι του χώρου της αυτοκίνησης που ΔΕΝ ήθελαν κι εξακολουθούν να μην θέλουν την επαναλειτουργία της πίστας και την δημιουργία νέων; Είναι δυνατόν το 2006 όπου πολύ περισσότεροι νέοι από ότι παλιότερα έχουν δικό τους αυτοκίνητο να υπάρχει μόνο μία πίστα στην Αθήνα (και σιγά την πίστα αλλά έστω...) και ΚΑΜΙΑ στην Θεσσαλονίκη; Τα ερωτήματα έρχονται σαν χείμαρρος και η απογοήτευση επίσης οπότε σταματώ εδώ...
Τα λαμόγια του ποδοσφαίρου τουλάχιστον δεν περιόρισαν το ποδόσφαιρο μόνο προς τέρψιν των ολίγων (δεν μιλάω για θεατές).
-
Kατα λαθος ψηφισα πριν διαβασω το πρωτο ποστ ,νομιζοντας οτι η ερωτηση ειναι τι προτιματε,και οχι πρακτικα οτι η ψηφος η 'θετικη' παει στο 'αντιθετο'......
Οποτε κατα λαθος ψηφισα ελλ. αγων. αυτοκ.Δεν νομιζω οτι συγκρινεται ο ενας χωρος με τον αλλο.
Οσα και να γινονται στους ελληνικους αγωνες αυτοκινητου,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.Ειναι χαρακτηριστικο,οτι ο καθενας μας,οταν ξερει κατι(περι λαμογιας,απατεωνιας,κλπ,οτιδηποτε 'βρωμικο' η 'ψιλοβρωμικο')στο χωρο που κυριως γνωριζει(εργασια του,χομπι,καποια ασχολια,κλπ)αμεσως αυτα τα οποια γνωριζει ειναι απιστευτα για τον μεσο ακροατη,και υπερβολικα(οι λαμογιες,οι απατεωνιες,κλπ).
Ο καθενας απο οποιον χωρο ακουει-εχει πληροφοριες σχετικα η περιπου εγκυρες,αυτοματα,συνειδητοποιει ποσο βαθια νυχτωμενος ηταν και καταλαβαινει που κινειται και με ποιους εχει να κανει,και τα λοιπα ...γνωστα...
Για οποιον χωρο ΔΕΝ ξερουμε,ο μονος λογος,στις μερες μας,που μπορει να πιστευουμε οτι ειναι σχετικα καθαρος ειναι ακριβως η ΑΓΝΟΙΑ.
Δυστυχως πλεον ολοενα και καθημερινα αποδεικνοιεται,οτι οι 'βρωμιες' κλπ,ειναι απολυτως 'αναλογικες' με τα χρηματα που κινουνται στον εκαστοτε χωρο.....
Οποτε με απλα μαθηματικα εχω την εντυπωση οτι προκυπτει ξεκαθαρα ποιος απο τους δυο χωρους που συγκρινουμε,χρειαζεται περισσοτερο ...'καθαρισμα'.....
Σε λα βι,που λενε και οι φιλοι μας οι Ζουλου. -
συμφωνω αλλα σε μη πρωταθληματικο επιπεδο τι γινεται?
τι αντιμετωπιζει ενας ερασιτεχνης στο ποδοσφαιρο οπου λεφτα δεν υπαρχουν και δεν ασχολειται κανεις ιδιαιτερα μαζι σου και τι στους αγωνες αυτοκινητου?
εδω για να τρεξεις ενα σπριντ και μια αναβαση πρεπει να στησεις ποπο στα μισα λαμογια.για εξοπλισμο τεχνικους ελεγχος κλπ κλπ
ακομα και για την ετησια λισανς εχω ακουσει παιδια να τσακωνονται για να τη παρουν .αυτο δηλαδη που θελω να πω ειναι οτι στο μηχανοκινητο αθλητισμο επειδη το μαρουλι ειναι λιγο αλλα το εχουν ολοι οσοι θελουν να κολυμπησουν κοιτανε να βγαλουν απο τη μυγα ξυγκι...
επισης οπως εγραψα στην αρχη το θεμα ειναι αναλογικο. δηλαδη στο ποδοσφαιρο ασχολουνται 10000 π.χ ατομα-παραγοντες σε ολα τα επιπεδα και κατηγοριες.ποσοι απο αυτους ειναι λαμογια και απατεωνες?
ενω στους αγωνες ασχολουνται 500ατομα?που θεωρεις οτι αναλογικα υπαρχουν τα περισσοτερα λαμογια?
στο αυτοκινητο απο οσα εχω αποκομισει πρεπει να ξεπερνα το 50% η αναλογια.
προσοχη δε μιλαω για αγωνιζομενους! -
pskarm εγραψε:
'εδω για να τρεξεις ενα σπριντ και μια αναβαση πρεπει να στησεις ποπο στα μισα λαμογια.για εξοπλισμο τεχνικους ελεγχος κλπ κλπ
ακομα και για την ετησια λισανς εχω ακουσει παιδια να τσακωνονται για να τη παρουν .'Αυτα απλως δεν ισχυουν.
Η δευτερη παραγραφος που λες,χωρις να ξερω για τι ποσοτητα ανθρωπων μιλαμε στο μηχανοκινητο,εμπεριεχεται σε αυτο που εγραψα περι αγνοιας για εναν αλλον κλαδο,οπως του ποδοσφαιρου.
Πλακα-πλακα,ακομα και εμεις οι πλεον ασχετοι,πρωτα ακουσαμε τη λεξη παραγκα στο ποδοσφαιρο.....
Παραμενω στη θεση λοιπον που λεω οτι οι ειναι ασυγκριτα τα μεγεθη ακομα και αναλογικα.
Φυσικα δεν τιθεται θεμα οτι 'βρωμα' υπαρχει παντου,αλλα το να μετραμε το που υπαρχει περισσοτερη δεν βρισκω το νοημα.... -
Όταν οι αγωνιζόμενοι (σε οποιοδήποτε επίπεδο εμπλοκής) στα μηχανοκίνητα στην Ελλάδα είναι της τάξεως των 10.000, ενώ στο ποδόσφαιρο μόνο η Α1 εθνική κατηγορία είναι καμιά χιλιάδα άτομα,
όταν οι θεατές μηχανοκίνητου είναι οι αγωνιζόμενοι, οι κολλητοί/συγγενείς τους και άντε άλλοι 50.000 πανελλαδικά (σε οποιοδήποτε ποσοστό παρακολούθησης), ενώ στο ποδόσφαιρο μιλάμε για αρκετά εκατομμύρια θεατών,
όταν κάθε αγώνας ποδοσφαίρου έχει καμιά δεκαριά παράγοντες και διατητές (καλούς και κακούς), ενώ κάθε αγώνας μηχανοκίνητου έχει κάμποσες δεκαριές,
είναι στατιστικώς ΠΑΡΑΔΟΞΟ να έχει το ποδόσφαιρο μεγαλύτερο λόγο λαμόγιων ανά αγωνιζόμενο, ή ανά θεατή.
Έτσι (μιλώντας για στατιστικές πιθανότητες) ποσοστιαία ο μηχανοκίνητος χώρος έχει περισσότερα λαμόγια. Τα ποσά που διακινούνται στο ποδόσφαιρο είναι τάξεις μεγέθους μεγαλύτερα, οπότε επίσης με στατιστικές πιθανότητες ποσοτικά μεγαλύτερες αρπαχτές γίνονται στο ποδόσφαιρο.
Αγωνες Αυτοκινητου Vs Πρωταθλημα Ποδοσφαιρου